Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mazit......sem mislil razvajat ...kamor spada tudi božanje, ja.... mislim da starejši tipi bolj obvladajo....božanje in vse... in so skratka boljši ljubimci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mazit......sem mislil razvajat ...kamor spada tudi božanje, ja.... mislim da starejši tipi bolj obvladajo....božanje in vse... in so skratka boljši ljubimci.Aira, ne zajebavaj mladine, ker to sploh ni res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 A:..če se parkrat zgodi, da ga ne..potem je že takoj alarm rot...in potem takoj to ni ono pravo. ..pa dajmo rešit PROBLEM...ki to največkrat sploh ni... M:.Povsem jasno mi je, da je ljubljenje lahko zelo fajn, tudi brez ženskega orgazma, ....... ..Da pa to ni problem, če ženska konstantno ne doživlja orgazmov pa enostavno ni res. Tako kot ni res, da se tega ne da rešiti....v obojestransko zadovoljstvo. , ...ne pa o kvaliteti odnosa moški - ženska.......Ker je brez veze govoriti o moškem egu.... ......moški si želi, da je ženski lepo z njim prav tako kot si ženska želi, da je njemu lepo z njo.....in je to tudi eden izmed razlogov, da glumi, ne ........... .....ampak, ker ne bi mogel dojeti zakaj.....bi bil bolj razočaran, ker do mene ne bi bila odkrita......v kvalitetnem odnosu med moškim in ženskom ni potrebe po glumljenju, pa tudi moški se ne bo počutil nič slabši ljubimec, če mu bo povedala, če se bosta pogovorila...... ..precej drugače pa se bo počutil, če bo sam ugotovi... verjetno prevaran in ponižan.....vsaj jaz se bi. Pa bi kljub temu poskušal razumeti zakaj to počne...in se pogovoriti..ker jo enostavno imam rad...in to ne zaradi seksa. to sm zbrau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 In o kakšnem orgazmu je govora? Klitorisnem ali vaginalnem??? :D Piše, da po desetkrat oba, ma se mi malo veliko zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 .....moški smo kreteni zhojeni, ki nas pri seksu zanima le spraznit jajčka......pa to se ja ve.To je tvoja teza, ne moja. Če smo ženske na forumu, ki prostodušno priznamo, da smo tudi zblefirale orgazem, in ste ISKRENI moški tukaj na forumu, ki tako zavzeto trdite: "meni pa že ni zblefirala, ker sem DOBER..."; potem smo spet na dveh bregovih reke... Tudi tukaj; kot v življenju. Ženska prizna - da zblefira, moškemu pa se to nikoli ne zgodi. A se je sploh kateri forumovec postavil sedaj v položaj in se vprašal - ne ČE je zblefirala, ampak KDAJ in KOLIKOKRAT x!x Kje pa, saj moški niste kreteni zhojeni, ki bi vas pri seksu zanimalo le sprazniti jajčka.... p.s. In pri tej vaši sposobnosti oceniti je ženska RES DOŽIVELA ORGAZEM ali ga je ZBLEFIRALA ste sposobni ugotoviti...ali je doživela klitorisnega ali vaginalnega! Sfaka vam čast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mazit......sem mislil razvajat ...kamor spada tudi božanje, ja.... mislim da starejši tipi bolj obvladajo....božanje in vse... in so skratka boljši ljubimci. Ti si kar misli... Mlajsi pa bolj okol padajo, ne zatripajo na nujnem 'vodenju' , niso taki znalci, ampak so iskreno vznemirjeni... raziskujejo, manj rutine, bolj predani... Kakor seveda za koga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 in bi še in še in še, mlajši mislim, menda, kaj? govori se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hih....starejši pa so neiskreno vznemirjeni..... Kaj pa mlade versus starejše bejbe, ha ? Sem bral, da s starostjo blefiranje narašča do 40. potem so pa spet kot nove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 da bi to bilokdaj lahko kakšna ženska storila tudi v postelji z mano...pravzaprav sem bil prepričan (še zdaj sem skoraj ziher ), da ni in da bi opazil..... Nikoli nisem rekel, da mi nobena ni zblefirala, ker v to ne morem biti prepričan --------------- trdim, da NIKOLI ni zblefirala. :D da se ne boš ugriznil v jezik... NIKOLI ne reci NIKOLI..... Prepričana sem, da bi tudi moj mož napisal popolnoma isto zame na tem forumu! :o|o: :o|o: , ker če bi mu ne zblefirala, bi bilo...kaj je narobe...a sem kaj narobe naredi...pa tiste velike modre užaljene oči.... Kako vem? Ker sem kdaj tudi "slabo zblefirala"...in se mu potem še "zlagala"... , kajti povedati da sem "komaj čakala da bo mimo"... jah...no.... pač nisem imela jajc. Zakaj bi prizadela še njega.... Tako je zaspal vsaj on zadovoljen...drugače pa bi ležala na zakonski postelji in oba...iskala svoj miren spanec..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Še pri pokru se pogosti blefi ne obnesejo, kaj šele v sexu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hih....starejši pa so neiskreno vznemirjeni..... Kaj pa mlade versus starejše bejbe, ha ? Glej ga...Ne bomo samo stare hvalili, mlajsi pa... sem rekla...Tistole sem res nerodno postavila - iskreno vznemirjeni, mislila pa sem preprosto pac - BOLJ vznemirjeni. Mlade vs stare?Ja, seveda, mlade zmagajo. Kao, samo ne bodi tako preprican. Kaj pa je mlada? Msilim - pod tem pojmom?Tamle dnevno videvam 20letne punce... ti povem, ima kaksna tako nogo kot jaz obe... Odvisno je torej, kaksni sta - tako tamlada kot tastara. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Še pri pokru se pogosti blefi ne obnesejo, kaj šele v sexu pogosti ne, če pa tu in tam zblefiraš..., ko nasprotnika spoznaš...pa ti blef lahko prinese tudi kaj dobrega, a ne Sstane... Tudi če potem, na koncu, okus telesa ni najbolj slan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mik:....Tako velikokrat dobrega ljubimca "naredi" ženska.......tako kot še pogosteje naredi slabega Jania: ...Če si tole počela prej, ne vem. Jaz vem, kdaj uživaš in kdaj ne, zato zame ne rabiš tega početi. Glej, če ti je nerodno o tem govoriti, lahko govoriva po Telefonu." Marsa:...da tisti, ki pravijo, da niso otroka siti, ko se dere vso noc ali celo zatrjujejo, da se njim to ne dogaja in da njihov otrok spi vse noci - preprosto lazejo. Kasandra:..ga potem po sexu drži še skoraj cel dan ena taka sladka napetost okoli genitalij, da je totalno občutljiv na vsak dražljaj (beri- moj glas po telefonu itd). To mu je pomembneje od orgazma z izlivom. Marsa:..Seveda, nesmiselno, ker potem to ni to - in ce ni to, se itak tudi dol ne dajes potem. Mushi: se mi zdi kjer je ljubezen prisotna je tud privlačnost in je tud sex dober! Stane : To sploh ni vprašanje frigidnosti ali lenobe Andres:..Ampak če se ženska odloči,da pač moškemu z nogami pokaže kje je zahod in kje vzhod potem to kaže na eno sproščeno žensko, .....Naj bo iskrena, saj če s partnerjem ne more biti iskrena, to kaže na psihološki znak prevarantke Mick:He-...se vidi, da se nekateri mal premalo pogovarjate tudi o intimnostih...če se ti pa ne da pogovarjati..pa ne pričakuj. In tudi fantki smo bili neizkušeni, prestrašeni, boječi, nerodni, negotovi itd., ne .... Aira: ...ker resnično iskren si lahko s tistim, ki ga dobro poznaš Selene: ..hm, ker si nekdo ne vzame časa zame, sem torej jaz frigidna Andres: ..Ponavadi tole o vzeti čas si zame lajajo tiste, ki se direkt na hrbet stresejo.....Sem rekel šefu, da grem na sex in tako je bilo. Ni problema. Pridem nazaj, pol firme je vedelo, kje je Andres bil in sodelavci bi se kar v vrsto postavili......ampak igranje serijskih orgazmov večino časa, mi je pobralo ves apetit po vsem mokrem v tisti hiši. Kaj čem zdaj. Eno leto in pol ne hodim več med malico seksat in tudi eno leto in pol nisem srečal kake ki bi igrala, oziroma če ni mogla pač ni mogla pa basta. Bo drugič nadoknadila. .. Marsa: Mene pa motijo ravno tipi 'z nauceno in nastudirano tehniko', tocno tedaj se dotakne prsi, tocno tedaj te tam nekaj zagrabi, aha, potem se pomika dol, po moznosti z jezikom, tako je videl v knjigi ali tako 'se dela'... Selene:...pa kaj potem če bi se samo na hrbet vlegla, kdo mi to brani. tko kot vam paše hitri sex, tko tud nam dekletom včasih paše hitri sex, včasih pa ne... ...škoda ker določeni fantje ne pustijo ega zunaj spalnice, al avta al pa prostora, kjer se ljubljenje dogaja in škoda, ker ni ljubljenje vedno ljubljenje... Marsa: prej kot ugodila, sem tipa polila z mrzlo vodo, se pravi namesto da bi tam stokala, sem morda hladno rekla - a si ze? - ali kaj takega.. Aira: meni je to fuuul všeč podzavesten občutek da "skrbi" zame . to je recimo moj "duševni" fetiš seveda pa v resnici tega ne bi nikoli dovolila... ker potem preide v odvisnost ampak v "ljubezni" sem pa le rada malo majhna, pa otročja... Sanjauca:Enako mislim da smo naravnane ženske... dokler smo zaljubljene...smo dosti bolj dojemljive tudi za doživljanje orgazma, potem...pa se je treba zato (oba!) tudi potruditi, včasih tudi...garat i, lepo po i, da si ves Marsa: Samo ce vsakic, ko si zazeli zgolj malo sexa, mora prizgati svece, it se obrit, skopat, cakat bejbo, da gre v kopalnico, se nadisavi, vse zivo, potem malo ono tretje... nekaterim pade ze dol vse... Mick: Ah ne.....moški smo kreteni zhojeni, ki nas pri seksu zanima le spraznit jajčka......pa to se ja ve. Sanjauca: Ženska prizna - da zblefira, moškemu pa se to nikoli ne zgodi. Stane :Sem bral, da s starostjo blefiranje narašča do 40. potem so pa spet kot nove .. Mick:Pa s tem ne mislim nič slabega......po prebiranju te teme celo dokaj razumem zakaj ženske to počnete....nekatere.....ali veliko vas ali kakorkoli že. Brez potrebe, po mojem mnenju..... Sanjauca:Zakaj bi prizadela še njega.... Tako je zaspal vsaj on zadovoljen...drugače pa bi ležala na zakonski postelji in oba...iskala svoj miren spanec..... Marsa :Mlade vs stare? Ja, seveda, mlade zmagajo. Kao, samo ne bodi tako preprican ... pokowc: Mora bit tehnika, vsaj ta vzdržuje odnos pozneje Andres; mogoče je krivo podnebje gor pri vas, da ni ustrezne telesne klime?Jaz npr. postanem prevec resen, če je res Pravo, zato mnogokrat tut raje prej odneham, oz. sploh ne začnem Mislim,da leta niso nevem kak važna pri spolnem taktu, važna je popolna želja do Tega gibanja , pa tudi ,če se zlije v umetniški trik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mlajsi pa bolj okol padajo, ne zatripajo na nujnem 'vodenju' , niso taki znalci, ampak so iskreno vznemirjeni... raziskujejo, manj rutine, bolj predani... Kakor seveda za koga... He, he Marsa, tole si pa tko povedala, da je še mene zamikalo po kakem mlajšem.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 :D da se ne boš ugriznil v jezik... NIKOLI ne reci NIKOLI..... Prepričana sem, da bi tudi moj mož napisal popolnoma isto zame na tem forumu! :o|o: :o|o: , ker če bi mu ne zblefirala, bi bilo...kaj je narobe...a sem kaj narobe naredi...pa tiste velike modre užaljene oči.... Kako vem? Ker sem kdaj tudi "slabo zblefirala"...in se mu potem še "zlagala"... , kajti povedati da sem "komaj čakala da bo mimo"... jah...no.... pač nisem imela jajc. Zakaj bi prizadela še njega.... Tako je zaspal vsaj on zadovoljen...drugače pa bi ležala na zakonski postelji in oba...iskala svoj miren spanec.....Jaz nisem tvoj mož. In moja ni ti. Me je že kdaj zavrnila in tudi jaz njo . Nič posebnega. V takih primerih, ko ji ni.....ali pa mi ni.....imava raje rokce kot blefiranja . In tudi, če bi se mi dala.....bi rekla, naj ti bo, ko si tečen k ......pa bi vedel v kaj se podajam.........in mi tako večinoma ni, me mine, če njej ni.......al pa raje rokca opravi......tudi njena Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 al pa raje rokca opravi......tudi njena saj to je tudi prav vroče... malo rokca, malo ustka... pa je.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Kolk sem se pa jaz narežala tule... Mick..mislim...da si zlooo želim, da bi tvoja draga...lahko kakšno tule napisala.. ...pa ne pod tvojim vodstvom.. Marsa že ve...kakšen čar je v mlajših.. ...se popolnoma strinjam.. Seveda pa je to odvisno od zornega kota...če bi jih imela 18 recimo..bi mislila drugače.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Seveda pa je to odvisno od zornega kota...če bi jih imela 18 recimo..bi mislila drugače.. a ne?!kaj pa vem kako bom jaz razmišljala pri 50-ih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 Mick..mislim...da si zlooo želim, da bi tvoja draga...lahko kakšno tule napisala.. ...pa ne pod tvojim vodstvom.. Vsak po sebi sklepa . Smešno se mi zdi, da si tiste, ki ste pač iz takega ali drugačnega razloga zblefirale tipe domišljate, da to počnejo vse ženske. Kaj si ti želiš, me ne zanima tolk.......zato se ne bom trudil izpolniti ti želje.........Kako imava midva to pošlihtano sem že napisal, ni nobenega razloga za glumljenje in ne glumiva, če se pa kdo želi potolažiti, da temu ni tako.......čeprav nimam pojma zakaj bi se moral......pa se kar naj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 kaj pa vem kako bom jaz razmišljala pri 50-ih.... Tako kot jaz...ki se jim poooooočasi....bližam.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Mick.. ...saj bi sam ...če bi rekel, prepričan sem, da imam prav...sam jo bom pa enkrat ob primerni priliki vseeno vprašal... ...ker ste mi babnce dale mislit.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Včasih bolj k "vtik" Moški imamo radi....saj veste..... a reees? Mick- ti si prava zakladnica znanja...... če bi rekel, prepričan sem, da imam prav...sam jo bom pa enkrat ob primerni priliki vseeno vprašal... :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hih....starejši pa so neiskreno vznemirjeni..... Kaj pa mlade versus starejše bejbe, ha ? Sem bral, da s starostjo blefiranje narašča do 40. potem so pa spet kot nove To lahko čisto drži Stane. Jaz sem tudi opazil, da tiste po 40 tem so bolj strastne kot kaj vem, tiste med 20 in 30. Naj potemtakem ženske napišejo kaj je temu vzrok. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ....In da podcenjujete sposobnost moškega razumeti žensko seksualnost......V bistvu imas prav, Mick. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 Pred mnogimi leti sem bil z žensko......ki sem ji na vsak način hotel dokazati kaki strašni "laver" sem.......he-he....sem dušo skoraj izpihnil......ona pa tud Ko ji je dosadilo...mi je rekla....hej Mick......daj, smiri se....ne na silo.....saj uživam.....ko te čutim, gledam, božam, ko me ti poljubljaš, božaš.....ne forsiraj....ni tak dan......danes mi je do "ljubljenja", nežnosti, čutenja......in lepo mi je.......še posebej če se boš nehal šopirit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.