Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

:wOOt: :wOOt: :wOOt: Pa kaj ti pišeš ženska nora!!! :vragec: A veš da to tud Robida bere :eek:

Če bo narobe razumela bom ob j*** :cry: :devil:

:flower: Osu :flower: sm hotla puvedat, d n guvuriva nc o najinih intimnih stvareh, ne; niti lazi niti resnice, ne! Ce pa si se z robido skup dau, mi je pa ze cist jasn, d ti ne sploh n pride, ne! Kuko pa nej ti, k usa pika in bode, ne!|

KRATKO + JEDRNATO!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne verjamem niti slucajno!

---------

hmm.. nekdo mi je naložil, da je v bistvu polnoma normalno če ženski ne pride. navedel celo neko analizo po kateri, 90% žensk nikoli ne doživi orgazma, druge pa šele po letih in letih seksa z isto osebo...x:)x

se strinjate, ali ne? iskreno... :inocent:

ha hahahhhah haha a x:Dx tipu itak pride!! je rekla. - moram res POHVALT tvoj custven in ljubec odnos do drugega spola! ali bolej povedano do energije s katero razpolaga-TA x;)x x:o)x

---------

.....tipu itak pride, bejba je pa še vedno nepotešena.

to je kr neki.

a da so zenske bolj kompleksna bitja... x:Dx ja kam pa? v trepalnice??

neverjetna in 'zanimiva' mnenja no... xcivx me prav zanima kako lahko to pojasnis??

zakaj pa da ne bi mogu rect? jst lahk cez zelo stran to napisem; pa mi je cist useen, kaj si kdo misl. Ce ti ne pride se ne pomen, da je kej narobe s clovekom (seveda odvisno iz kaksne perspektive to gleda, ane!!) sicer kt da bi mi kdo verjel, ce bi to napisou in kaj sploh komu mar oz. koga to sploh zanima zdej a komu pride kle al ne x:Dx x;)x

ce gledas iz perspektive nekega konvencioanlega uzitka, je temu seveda tako. Sicer pa bi blo boljs vprasat se ZAKAJ je nekaj tako kakor je, oz. kaksni so razlogi za neko situacijo in ali so ti razlogi nekomu v KORIST ali mu niso, kajti ponavadi se 0 ne zgodi brez razloga, kajne!

brezveze :xx!:

-------

Fejkanje je pa mim ja xrolleyesx v vsakmu normalnemu odnosu se moški in ženska odprto pogovarjata o posteljnih zadevah in če mu je dost do tega da jo razume bo tut skušal razumet da so ženske bolj kompleksna bitja ko pride do spolnih odnosov kot pa moški. Ne vem, meni se ne zdi tuki nič čudnega pa pravzaprav tut zelo ok, da se ženske lahko o tem pogovarjajo :palec: si predstavljate moškega da bi rekel na javnem forumu "ej meni pa ne pride" :o|o: raj umre.

90% žensk nikoli ne doživi orgazma - to ne verjamem, sicer pa kja pol ce ne verjamem. x:Dx

-

:8): in kaj se ti zdi tako neverjetno, da ne moreš verjeti Free :inocent:

:o|o: no men se pa sploh ne zdi tako neverjetno...

glede na to da nas učijo, bontona, slovnice, vožnje s kolesom, z avtom....imaš teoretični tečaj pa praktično vožnjo x:o)x

za vse te zadeve nas vzgajajo starši o spolnosti pa razen kake dobre knjige in osnov anatomije ponavadi ne razpravljajo z mladiči x^x

spolnost pa je večinoma odvisna od dobre sreče pri izbiri kompatibilnega partnerja in naravnega talenta x:o)x

x^x izkušnje kažejo , da na kvaliteto spolnosti ne vpliva ne kvantiteta in ne asketizem...ampak znanje ali pa naravni talent, oni zgoraj je pa talente silno različno trosil x:o)x

:vio: moje razmišljanje only x;)x

ce gledas iz perspektive nekega konvencioanlega uzitka, je temu seveda tako. Sicer pa bi blo boljs vprasat se ZAKAJ je nekaj tako kakor je, oz. kaksni so razlogi za neko situacijo in ali so ti razlogi nekomu v KORIST ali mu niso, kajti ponavadi se 0 ne zgodi brez razloga, kajne!

brezveze :xx!:

-------

90% žensk nikoli ne doživi orgazma - to ne verjamem, sicer pa kja pol ce ne verjamem. x:Dx

-

:eek: haha pa ti si neverjeten...praviš pol da je to z razlogom xcivx pravična kazen a...

skoraj sem s stola padla x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

a da so zenske bolj kompleksna bitja... x:Dx ja kam pa? v trepalnice??

xrolleyesx

The female orgasm as everything in the female sexuality is quite complex, and rather complex in comparison to the male sexuality. Most women complain about feeling unable to reach orgasm. It involves not o­nly physical stimulation but also emotional and psychological features....blablabla.

PS: In napisala sem bolj kompleksna bitja ko pride do spolnih odnosov in če se že o ORGAZMU pogovarjamo, valda mislim na doseganje tega in ne na razvitost ne vem...trepalnic :o|o:

"0 ne zgodi brez razloga" pa niti komentirala ne bom, tko je znano da so moški vedno pametnejši kadar gre za občutke žensk...ane?!

In kot zadnje se pač pogovarjamo o orgazmih in če sem rekla da moški nebi napisal da mu ne pride ker se jih veliko samo hvali kok...ohoho JAAAAA... in potem ti praviš da bi napisal ampak da zakaj bi moral komu kaj razlagat in celo dezertacijo iz tega narediš - pa hudič sej smo v temi ORGAZMI...aja to sm že povedala enkrat. Lahko napišeš v enem stavku - jst bi napisal če mi nebi, openly bi govoril o tem če bi mi pasalo se udeleževat takih odprtih tem kot je ta. Sicer ane...ne sprašuješ zakaj govorimo o tem tuki in zakaj bi kdo napisal al ne napisal - je tema z razlogom odprta.

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

kwa kr neki nalkladas v prvem delu??? x;)x o tem kaj ucijo bla bla...

sej mamo tut ''primarne'' obcutke, tako zenske kakor moski; potemtakem govoris, da je mozno, da je zaradi vzgoje 90% zensk nehal poslusat svoje ''primarne'' obcutke!!! x:o)x - - tega seveda ne verjamem.

pravis da je kvalitetna spolnost odvisna od dobre srece, kompatibilnega partnerja, naravnega talenta in znanja! no ja, kle lahk vsak svojo zgodbo pove ane!! kot prvo pa je odvisno kaj nekomu pomeni ''kvalitetna spolnost'', ipd...

:eek: haha pa ti si neverjeten...praviš pol da je to z razlogom xcivx pravična kazen a... = tega pa ne razumem kaj shotla povedat x:Ix :inocent:

(edin ce misls, da sm mislu ;) da ma 90% zensk z orgazom probleme, da je kao to z razlogom. pomoje JE!, sam k nima probleme 90% zenks ampka dosti dosti manj!!! vsaj jst tko mislim. tiste pa ki imajo probleme, ga IMAJO zaradi VZROKA!!

-------

:o|o: no men se pa sploh ne zdi tako neverjetno...

glede na to da nas učijo, bontona, slovnice, vožnje s kolesom, z avtom....imaš teoretični tečaj pa praktično vožnjo x:o)x

za vse te zadeve nas vzgajajo starši o spolnosti pa razen kake dobre knjige in osnov anatomije ponavadi ne razpravljajo z mladiči x^x

spolnost pa je večinoma odvisna od dobre sreče pri izbiri kompatibilnega partnerja in naravnega talenta x:o)x

x^x izkušnje kažejo , da na kvaliteto spolnosti ne vpliva ne kvantiteta in ne asketizem...ampak znanje ali pa naravni talent, oni zgoraj je pa talente silno različno trosil x:o)x

:vio: moje razmišljanje only x;)x

:eek: haha pa ti si neverjeten...praviš pol da je to z razlogom xcivx pravična kazen a...

skoraj sem s stola padla x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

xnckrivx nč pojma nimam...treba Polono Sepe vprašat....ona ma licenco za to :palec:

mi sa sela blage veze nimamo....še to ne vemo kaj je statistika x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

No, mislim da vprasati 'to', ne bo problem! x:Xx

a si bla na eni od njenih delavnic ? zdej majo nove prostore in majo tudi meditacije ipd... zanimivo se mi slisi iz mejlov prebrano no... :inocent:

ma ja, kle mislm, da bi tyazy zih kej fajnga napisou!! :palec:

-------

xnckrivx nč pojma nimam...treba Polono Sepe vprašat....ona ma licenco za to :palec:

mi sa sela blage veze nimamo....še to ne vemo kaj je statistika x:Dx x:Dx x:Dx

ma ja, zadnje case sm porabu 16 vrstic, da sm povedu tisto kar bi lahk v 2 stavkih :o|o:

ampak se ze v tem trenutku jasnjeje in konkretneje izrazam skozi pisanje! x:o)x

-------

v kateri procent pa vi sa sela spadate? :inocent: x:Xx x:Ix

kako smo to fajn zakomplicirali, free x:Xx :palec: not bad at all... :palec:

hahahaha....ne vem kako so to raziskovali, mogoče jih je položil recimo 10 haha in devetim ni prišloooo

x:Dx x:Dx x:Dx

Kaj pa če je una ena fejkala xrolleyesx x:Dx :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

no ja, 'ponavadi' sodijo-mo in razmisljajo-mo glede na lastne izkusnje xcivx

tko da cetudi imas prav taksne kolegice, ne verjamem v tistih 90%. bi se sou stavit, da jih ni niti 30%.

najbolj zanimivo pa je ker govorimo o ZENSKEM organzmu kot necem s katerim 'naj bi bilo' veckrat nekja 'narobe' ali ga sploh ni; docim pa se 0 ali skoraj 0 ne govori o moskem orgazmu!!! moski orgazem s strani zenkse vzame kot nekaj 'normalnega' ali pac, kot se je ena kle izrazla: 'moskemu itak pride' x:Dx x:Dx tudi vam zenskam 'prihaja razlicno' ane!!

mene recimo zanima, ce kle kdo dela tantro? ce ma kaksen tip izkusnje s tantro? in kako on (ce ima izkusnje) dozivlja orgazem?

---------

Tko, k se med s kolegicami med sabo pogovarjamo, bi brez problema rekla, da je % žensk, ki ne doživijo orgazma zelo visok! Možno tudi, da 90%! Tko da... :o|o:

:flower: Osu :flower:

KRATKO + JEDRNATO!

:flower: Hvala za kompliment! xsrcx :flower:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

kwa kr neki nalkladas v prvem delu??? x;)x o tem kaj ucijo bla bla...

sej mamo tut ''primarne'' obcutke, tako zenske kakor moski; potemtakem govoris, da je mozno, da je zaradi vzgoje 90% zensk nehal poslusat svoje ''primarne'' obcutke!!! x:o)x - - tega seveda ne verjamem.

pravis da je kvalitetna spolnost odvisna od dobre srece, kompatibilnega partnerja, naravnega talenta in znanja! no ja, kle lahk vsak svojo zgodbo pove ane!! kot prvo pa je odvisno kaj nekomu pomeni ''kvalitetna spolnost'', ipd...

:eek: haha pa ti si neverjeten...praviš pol da je to z razlogom xcivx pravična kazen a... = tega pa ne razumem kaj shotla povedat x:Ix :inocent:

(edin ce misls, da sm mislu ;) da ma 90% zensk z orgazom probleme, da je kao to z razlogom. pomoje JE!, sam k nima probleme 90% zenks ampka dosti dosti manj!!! vsaj jst tko mislim. tiste pa ki imajo probleme, ga IMAJO zaradi VZROKA!!

-------

:vio: kr neki nakladam, kakor da bi bila riba x;)x

dejstvo je da s spolnostjo ne znamo ravnati, al jo zatiramo ali pa jo poveličujemo....redki so ki jo znajo naravno sprejet in živet.....

čuješ pa to ni sam zaradi vzgoje....to je že stoletja tabuizirana tema....

kvalitetna spolnost pomeni, da zadovoljuje tebe in partnerja na vseh nivojih...

in dokler ne spoznaš sebe....je težko verjet da bo spoznal tudi nasprotno stran....

ne vem kako je z ženskami statistično , vem pa , da je zadeva katastrofalna, in to na ženski in moški strani.....

s spolnostjo delamo kot svinja z biseri... naj mi Pujsa oprostijo....

tisti tvoj vzrok in posledica je pa podoben vprašanju kaj je bilo prej kura al jajce......kaj je zdaj tu važno kaj je bilo prej xrolleyesx rezultat je na dlani....množice nesproščenih, zafrustriranih, razočaranih.....

:o|o: vem da me je šokiralo, ko so mi izlival v svojih šibkih trenutkih opevani laverji vseh spolov svoje grenke izkušnje, naveličanost, otopelost, ...isto tak je blo pri unih , ki si niso dovolili in so prissegali na askezo, skupni imenovalec vseh pa Z A G R E N J E N O S T......

Eh...brez veze...da še kej nakladam...sam to še rečem, da Polono spremljam po tem kar napiše ...nisem se udeležila nobenih njenih delavnic.....itak mi pa indijska filozofija nč ne sede.....joga pa tantra sta palili v študentskih letih...pol pa življenje samo poskrbi da se človek počasi avtohtono prizemlji....in da več modrosti najde v slovenskih pregovorih in ponarodelih pesmicah...kakor pa v ezoteričnih spisih xrolleyesx

xcivx Cagav fant, ne bo nikoli pri nobeni punci spal....

težave v spolnosti ful vplivajo na samozavest obeh, jaz lahko govorim samo z ženskega stališča. ženska se sploh več ne počuti ženska ......čisto normalna punca se lahko vidi kot popolnoma neprivlačno in nevredno ljubezni.

kakšni komentarji?

:flower:

Jst se ne strinjam. Men sam sex dost manj pomen kot pa cartanje, božanje, poljubljanje...vse skp prej. Sej je noro, ko vidš, da si te tip želi, sam če mi pa ne pride, pa to ne vpliva na mojo samozavest. Je pa ponavad vedno vplivalo na tipovo samozavest. Čeprov sm povedala, da mi ni take panike (k mi res ni)! Sam, če se ni zadost potrudu, pol pač...ni šlo. x:Ix

Free...joj, kok se motiš glede %!!!! Resno. Ne živet v pravljici, no. :o|o:

A komentar???

"" no, sej ni take panike,....sej to pa ni tok pomemben,...to je itak sam sex,......tip se ni potrudu,....bejba je k klada,....pa še in še!!

Je pomemben! Sex?, ne jest temu rečem ljubljenje! In mi je pomemna kvaliteta le - tega, se pač imam rada!

Sicer pa, moški je tolk dober ljubimc, kokr si ga ženska NAREDI dobrega!! in obratno!!!

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:o|o: aha...pa isto pesem lahko enako kvalitetno zaigraš na stradivarko al pa na Melodija Mengeš violino x:Dx

:vragec:

*

pa zelo podobno je če se voziš v fičku al pa v volvotu x;)x xcivx bomo sfriziral mal fička, pa nalepli spojlerje :8):

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...