silki 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 aha...pa isto pesem lahko enako kvalitetno zaigraš na stradivarko al pa na Melodija Mengeš violino * pa zelo podobno je če se voziš v fičku al pa v volvotu bomo sfriziral mal fička, pa nalepli spojlerje Ja seveda sam izbor, in variacije pa zavisijo od tebe a ne??? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 no samo toliko o tem, da smo vsi enaki..in da lahko nardimo dobrega loverja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 haj jaj... no, sej pravm, da govorimo ponavad iz svojih izkusenj, kar vkljucuje tudi to, kar nam drugi povedo in slisimo, preberemo ipd... dejansko pa je ziveti nekaj dejansko tisto za kar lahko recemo da VEMO! a da so redki, ki jo znajo sprejet in zivet? - dvomim! (mislim da nihava na popolnost, docim nekdo bolj obvlada ene nivoje, drugi pac druge...)kaj tebi pomeni na VSEH nivojih?kdaj spoznas SEBE?Da se dela s spolnostjo kot s 'svinjo...', hm, kokr kdo ane! verjamem pa, da k boljsemu stanju lahko pripomore vsakdo izmed nas! kajti pri tem je verjetno pomembna VZGOJA!ce je nekdo nesproscen, se ne pomeni da zaradi spolnosti! ceprav nesproščenost, zafrustriranost, razočaranost..... je spet vprasanje zaradi cesa je nastalo!!? ni vedno vzrok spolnost! morda prej prepricanja v glavi in privzgojenost ter temu primerna pricakovanja.ja in? pa kaj ce je folk mal zagrenjen. sam problem je ce se vezejo na tako zagrenjenost in niso vec odprti za dozivljanje novega, tistega kar jim zivljenje priklice! jst mislm da ma vse veze z lastnim duhovnim razvojem posameznika, saj skozi razvoj pricne dojemati nekatere situacije drugace. prav zato se veliko 'razocaranih' - kot jim pravis zateka v duhovnost. Morda res komu to pomeni beg pred realnostjo, toda ljudje tudi vedo, da nekatere 'smisle in razumevanja' lahko najdemo le skozi lastni razvoj. S tem,, ko se spremeni nasa fleksibilnost, se pogled na doloceno zadevo in prav tako se lahko spremeni tudi sam pristop in odnos, recimo do partnerstva in sexualnosti. Obenem pa je pomoje velika razlika v tem kaj kdo od partnerskega odnosa dejasnko zeli!! kaj sta se 2 osebi na nivoju duse ali pac konkretno zmenili, si dajati v partnerskem odnosu. zakaj sta sploh skupaj! cemu njun odnos!Ce je to zaradi uzivanja in orgazmov... pac verjetno so tudi taksni odnosi. 0 narobe ane, ce sta tko zmenjena. Sam veckrat potem pridejo vezave, pricakovanja in podobna sranja... :xx!: v tem se men zdi tut 1 primerna zrelost. kajti cim se eden od partnerjev pocuti nesvobodnega, omejenega, se to prenasa v bolj ali manj celoten njun odnos. kajne? kar se tice askeze, pa mislim, da ne razmisljma tako kakor ti. v dolocenem nivoju askeze oaseba sploh ne zeli imeti spolnih odnosov, ker ima pac drugacne potrebe in vcrednoste. sposobnost biti asket je pomoje veliko darilo. se vecje, pa da se pomena asketizma oseba tudi zaveda! ves, ti pravis, da mas dolocene izkusnje - kot izpovedovanju ljudi, pikica tudi, pa verjetno se veliko nas... toda ali se van ne zdi, da ponavadi ljudje govorijo predvsem le o 'slabih' stvareh... 'dobre' pa nekako raje drzijo, nosijo v sebi! in takrat, ko je trenutek nemira prisoten bolj... se spomnijo lepega, tistega kar se potem iskri v njihovih oceh. Res dandanasji so 'lepsi' svetovi prveckrat bili odrinjeni v kot in rob 'temnih', zagrenjenih, bolecih, groznih, neljubecih, sivih in skratka bolanih svetov... svetov, ki jih prinasa sodoben svet, ki premalo pomni lepse, pravljicne, svetle, angleske, vilinske in druge svetove. Resnost ja. Narava nam se vedno kaze tudi zrcalo lepih svetov. Tukaj so, vedno so tu,! ne potrebujemo biti v temi, saj svetilniki svetijo z veliko mocjo. Dober dan zelim vsem!! ------ kr neki nakladam, kakor da bi bila riba dejstvo je da s spolnostjo ne znamo ravnati, al jo zatiramo ali pa jo poveličujemo....redki so ki jo znajo naravno sprejet in živet.....čuješ pa to ni sam zaradi vzgoje....to je že stoletja tabuizirana tema.... kvalitetna spolnost pomeni, da zadovoljuje tebe in partnerja na vseh nivojih...in dokler ne spoznaš sebe....je težko verjet da bo spoznal tudi nasprotno stran....ne vem kako je z ženskami statistično , vem pa , da je zadeva katastrofalna, in to na ženski in moški strani.....s spolnostjo delamo kot svinja z biseri... naj mi Pujsa oprostijo....tisti tvoj vzrok in posledica je pa podoben vprašanju kaj je bilo prej kura al jajce......kaj je zdaj tu važno kaj je bilo prej rezultat je na dlani....množice nesproščenih, zafrustriranih, razočaranih..... vem da me je šokiralo, ko so mi izlival v svojih šibkih trenutkih opevani laverji vseh spolov svoje grenke izkušnje, naveličanost, otopelost, ...isto tak je blo pri unih , ki si niso dovolili in so prissegali na askezo, skupni imenovalec vseh pa Z A G R E N J E N O S T......Eh...brez veze...da še kej nakladam...sam to še rečem, da Polono spremljam po tem kar napiše ...nisem se udeležila nobenih njenih delavnic.....itak mi pa indijska filozofija nč ne sede.....joga pa tantra sta palili v študentskih letih...pol pa življenje samo poskrbi da se človek počasi avtohtono prizemlji....in da več modrosti najde v slovenskih pregovorih in ponarodelih pesmicah...kakor pa v ezoteričnih spisih Cagav fant, ne bo nikoli pri nobeni punci spal.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 uaaa dobr; aha zdej razumem t otudi drugace! sam nism se vidu vseh nivojev pr zenski! nekatere pac poznamali pise tudi opis za moske? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 itak nakladam kaj pa naj ..... pojma nimam.... pa igram ga tud ne kake veze majo pa angelski pa vilinski svetovi pri dobrem ljubljenju pa tud ne vem... a pol orgija s palčki asketi ja ....še sveti Frančišek je v ledeno vodo skakal revež * drgač pa Free, ti zarad mene lahko komot obtožuješ sile teme...pa kar je še tega.... sam so zadeve dokaj preproste... dejstvo je da smo daleč od naravnega življenja.....na vseh ostalih področjih.... v spolnosti pa sam še spotencirano nenaravno.... pa to je sam moje mnenje ...in ga nikomur ne vsiljujem uaaa dobr; aha zdej razumem t otudi drugace! sam nism se vidu vseh nivojev pr zenski! nekatere pac poznamali pise tudi opis za moske? podobno tud za moške bi mogu občutit ne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Še eno teoretično vprašanje.... Če je ženska bila posiljena, a je ob tem doživela orgazem, kaj menite- je to posilstvo?Pei posilstvu se nekako ne moreš sprostit, če je pod prisilo, a ne. Nekak se mi ne zdi, da bi ženska ob tem lahko orgazem doživela. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 Da 90% žensk ne doživi orgazma je po mojem mnenju larifari. Da jih 90% vedno ne doživi orgazma je pa precej bolj verjetno. Razlogi so po mojem mnenju različni, najpogostejši pa slabe, travmatične izkušnje, vzgoja (doma in okolje), predsodki in z njimi povezane psihične težave in pa tipi moških, ki niso sposobni stopit iz svojih omejenih okvirjev doživljanja spolnosti in se poglobit v žensko. Zlasti doživljanje seksa le oz. izključno na fizični ravni, površnost, brzinskost, egoizem ipd. Le malokatera ženska se lahko povsem prepusti, če se čuti le kot objekt spolnega poželenja, čeprav v današnjem času tud to ni tako zelo redko, enostavno si tako kot moški vzame to kar si na nek način želi, potrebuje in spolnost omeji na fizično potrebo, zadovoljitev. Seveda bi bilo zanimivo videt nas tipe, ko nas bejbe tako jemljejo, če bi seveda sploh bili sposobni opaziti. Sicer pa menim tako, kot je nekdo pred časom omenil v tej ali kakšni sorodni temi, da seks med dvema traja ves dan, ne le ko zaključita v postelji. Medsebojna naklonjenost, nežnost, prijaznost, pozornost, če hočete, pri tipih tud galantnost in gentlemenstvo so svojevrstna in izjemno učinkovita predigra, v povezavi s pravo predigro.......pismo, pa kaj je potem lepše, kot "vzeti" popolnoma vznemirjeno, voljno in željno žensko.....ha? In po takem medsebojnem odnosu potem lahko pridejo do izraza tudi mal bolj, recimo grobi, perverzni, recimo mogoče mal drgačni seksi, seksi, ki pa ipak temeljijo na zaupanju, predajanju, spoštovanju, ljubezni, pripadnosti........in ju zapeljejo v svet čutnosti in naslade brez meja. Orgazem al več njih in to velike intenzivnosti so neizogibni. Nekak sem mal (pa ne popolnoma) tud spremenil mnenje o varanju ipd, zadevščinah, se mi zdi, da seks obremenjen z mislijo, da počneš nekaj s čimer bi nekoga prizadel, če bi to vedel, s skrivanjem, laganjem ipd. filingi na koncu ipak bistveno vplivajo na doživljanje spolnosti, negativno seveda. Seveda če seksa ne omejiš na fizično doživljanje in če jemlješ "varanje" kot nekaj povsem običajnega, skratka izklopiš "vest".... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 o navratio stručko a uno knjigo si že prebral o multiorgazmih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 Ah, saj veš, da jst ne spadam med površne...... Ma, po resnici, še ne tako kot bi jo želel. Jo pa bom.....temeljito. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 he he, sej mi je kul, k bl prizemljeno tkole ubodes!! sam ni zanemart ostalega, tko da se morebiti celo dopolnjujeva kaksno vezo majo svetovi pri ljubljenju = lahko veliko. sploh pa nism napisu v taksenm pomenu.ja, sej je bla tut senguljcica pa 7 palckov!! pa potrebna zlobna carovnica, pa princ z najvecjim curaklom v vseh 7 dezelah brezveze tut to sme 'drgac' razumela kt sm mislu: nikogar ne obtuzujem sploh! kake sile teme?a ves kej o asketskem zivljenju? ga zivis? si ga zivela? sam so zadeve dokaj preproste... dejstvo je da smo daleč od naravnega življenja.....na vseh ostalih področjih....v spolnosti pa sam še spotencirano nenaravno.... - se strinjam, kljub temu pa mislim, da je 90% zelo zelo prenapihnjena izjava! hkrati pa, casi se spreminjajo in s tem tudi ljudje. itak, da noben ne vsiljuje. jst sm sicer ucer kle po mestu hodu, pa me je 1 napadla; me je zbila na tla, odvlekla u lukno in me posadila zravn ogna. pol mi je dala mal caja, pa seb tut in pol sm jo 2 uri mogu poslusat, mi je vsiljevala njena prepricanja. tko da se dans ne vem, kva cist tocn mislil? kwa, a tut moski tko obcutjo? ja jst ponavad glih ne cist tko tocno definirano no! prouzaprou se pa sploh ne spomnim. men se zdi da sm najboljs obcutu, ce sm 1 tantricno vajo delal, ker pol mi je blo itak useen ali mi al pa mi ne. ocitno mtorej mam premal izkusenj in premalo dela na sebi potemtakem.-------- itak nakladam kaj pa naj .....pojma nimam....pa igram ga tud ne kake veze majo pa angelski pa vilinski svetovi pri dobrem ljubljenju pa tud ne vem...a pol orgija s palčki asketi ja ....še sveti Frančišek je v ledeno vodo skakal revež *drgač pa Free, ti zarad mene lahko komot obtožuješ sile teme...pa kar je še tega....sam so zadeve dokaj preproste... dejstvo je da smo daleč od naravnega življenja.....na vseh ostalih področjih....v spolnosti pa sam še spotencirano nenaravno.... pa to je sam moje mnenje ...in ga nikomur ne vsiljujem podobno tud za moške bi mogu občutit ne Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 odvisno od prepricanj v glavi. nekomu je nevestno dejanje ze to, ce pomisli na sex. -------... in če jemlješ "varanje" kot nekaj povsem običajnega, skratka izklopiš "vest".... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 Kot izhodišče tej misli jemljem samo, da sta dva pač skupaj in si noben od njiju ne želi, da bi seksala še s kom drugim......oz. bi ju to prizadelo. Ostale variante so pač ostale variante....dogovor, toleranca, svobodna veza, svinganje ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 sej če je to izpolnjujoče za oba, tud potrebe nimata ne mislit in ne dejansko s kom drugim to počet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 Ja, seveda, če je stvar "prava" ne razmišljaš o drugih in jih ne želiš.....sam kako tak filing "raztegnit" na recimo 30 let? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 prou zanimiva statistika no. torej ej po statistiki stevilak samo 35% ki dozivijo orgazem z vsakim odnosom, al jst to narobe razumem? in torej skupno recimo 34% ki ga dozivijo, vendar ne prav vedno. skupno je to ze 60% ko ga recimo skoraj vedno.in torej samo 13% NIKOLI! pa smo ravno nekje na tistih 90% v obratnem pomenu! -------Rezultati anket z spolnost.comKako pogosto doživi ženska v vajinem razmerju orgazem med vaginalno penetracijo? n=767 med vsakim spolnim odnosom (35%) v od 25% do 75% odnosov (34%) nikoli (13%) zelo zelo poredko (10%) v manj kot 25% odnosov (9%) Kako pogosto imate spolne odnose? n=752 nekajkrat na teden (39%) nimam spolnih odnosov (17%) enkrat na teden (14%) večkrat na dan (12%) enkrat na dan (7%) enkrat na mesec (5%) nekajkrat na leto (5%) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ja, seveda, če je stvar "prava" ne razmišljaš o drugih in jih ne želiš.....sam kako tak filing "raztegnit" na recimo 30 let? volja, znanje in umetnost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ok. se mata ze fajn, da nimata te potrebe! -------Kot izhodišče tej misli jemljem samo, da sta dva pač skupaj in si noben od njiju ne želi, da bi seksala še s kom drugim......oz. bi ju to prizadelo. Ostale variante so pač ostale variante....dogovor, toleranca, svobodna veza, svinganje ipd. z dopuscanjem biti to kar si! dopustiti drugemu da je svoboden tudi v izbiri ali menjavi partnerja, pa cetudi taksna potreba izgine, ima vsaj moznost da se vrne! morda tako.------Ja, seveda, če je stvar "prava" ne razmišljaš o drugih in jih ne želiš.....sam kako tak filing "raztegnit" na recimo 30 let? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 volja, znanje in umetnost Veš kolk brezvoljnega folka s pomanjkljivim znanjem in brez čuta za umetnost hodi po tem svetu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 no, zdej bot pa se naprej tolk faca pa to razloz bolj konkretno nam palckom! ------volja, znanje in umetnost mislim, da lahklo vsak zacne pri sebi iskati njegove pomanjkljivosti ter neumetenostno ali bolje nekreativno izrazanje; vsekakor bolje kakor pri drugih!! ! ------Veš kolk brezvoljnega folka s pomanjkljivim znanjem in brez čuta za umetnost hodi po tem svetu? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 ok. se mata ze fajn, da nimata te potrebe! -------z dopuscanjem biti to kar si! dopustiti drugemu da je svoboden tudi v izbiri ali menjavi partnerja, pa cetudi taksna potreba izgine, ima vsaj moznost da se vrne! morda tako.------ Morda. Ne vem. Do sedaj še nisem naletel na žensko, ki bi mi dovolila tako obliko svobode (da je torej takšna moja svoboda ne bi prizadela), menim, da sem bil celo jaz velik bliže temu......Čeprav se sprašujem kaj ta svoboda dejansko pomeni? Lahko tudi nezrelost, neodgovornost? Pogosto se spomnim Marsinih besed, da je nekomu rečti "ljubim te" v bistvu zelo odgovorna izjava". A osebi, ki jo ljubimo zavestno storimo nekaj kar si ne želi, kar jo bo prizadelo? Ne vem, najmanj kar se mora poklopit je, da dva isto mislita glede tega.......Poznam pa tud ljudi, ki so mislili, da isto mislijo, so si dovolili tak način lajfa, pa nbena taka veza ni dolg zdržala........mogoče ena, samo tam njune spolnosti praktično več ni bilo...... ------mislim, da lahklo vsak zacne pri sebi iskati njegove pomanjkljivosti ter neumetenostno ali bolje nekreativno izrazanje; vsekakor bolje kakor pri drugih!! ! ------ Itak. Bil sam šaljiv dovtip...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ALEF Uprost, sm se zmotla, nisi osu, k nima rugou, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ALEF Uprost, sm se zmotla, nisi osu, k nima rugou, ne!Jaz rogov nimam, a jih imaš ti? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Jaz rogov nimam, a jih imaš ti? sm veselo upala, d naus najdu! Rugove majo pa usi hudicki, ne! cmoooook! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 treba je bit sproscen.. pa ne sam pri seksu, povsod je tko. sproscenost pa pride, ko si enkat popolnoma zadovolen sam s sabo (matr se ze ponavlam )pa ne mislm narcisoiden se je treba tud zavedat svojih napak, sam buhpomagi NE SE OBREMENJEVAT Z NJMI pa seveda delat na tem, da se jih znebimo pa kaj ma to veze s seksom? ne vem.. zame use. vse je povezano med sabo! k mas enkat postimano glavo mas postiman use. pa treba je znat brat ljudi(njihove oci, kretnje, mimiko; jih pozorno poslusat(le malokrat dobesedno-treba brat med vrsticami! pa se kej bi se najdl). ce das kar si oseba zeli bos dobil trikratno povrnjeno.. se slis kt en cvekanje-pac kukr za koga. to je moje univerzlano pravilo, ki velja povsod! predvsem pa ne bit neucakan pa silt u neki.. bo ze prsu taprav cas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Men pa pride, k mi pride! Evo, na, pa sm puvedala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.