alef 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 sm veselo upala, d naus najdu! Rugove majo pa usi hudicki, ne! cmoooook! Men pa pride, k mi pride! Evo, na, pa sm puvedala! Men tud ZMERAJ pride - ta prav cajt... Trnov od robid sem se ps že navadil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Avtor Prijavi Deli 15. november 2005 To se tud jaz vprašam...... Kot sem že omenil, po moje kvaliteta odnosa močno šepa, če je treba glumit ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 vse krulavo pa kriplasto, do koder seže oko verjetno to pride od mikrobov pa onesnaženja s težkimi kovinami Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ja, skoda k tipi 0 ne napisejo ali celo punce o tem kako orgazem dozivljajo njihovi tipi!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 tipi ne govorijo, sam rabotajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Avtor teksta je gospod Alois Kolar. Takšna vagina ima okus po "ribi", ki je nekaj ur ležala na vročem soncu.Večina moškim je okus sveže vagine zelo všeč in nas noro vzburja, "riba" pa odbija; Alois Kolar, Praktik in Svetovalec Naravnega zdravja, Nutricionist Ah Lojze, Lojze Smrad po ribi je odraz nožnične bakterijske infekcije s Trihomonas. Odpravi ga pa antibiotik.Če ne verjamete, prašite Tripla - sej je on ginko Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Avtor Prijavi Deli 15. november 2005 Čeprav zna celo deloma držat, pa glede vonjev in okusov itd. po moje ded ornk pretirava...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Čeprav zna celo deloma držat, pa glede vonjev in okusov itd. po moje ded ornk pretirava...... ja sej, ce mene prasas tud....sam kako nej pa jest prezvim samo s to hrano . Kak dolgcas bi bil to na mojem jedilniku ce bi sam to jedla.... neene ne bo slo..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 aja, kwa sm pa pol jst, vijolica?? ja itak, mas prou!! ------- tipi ne govorijo, sam rabotajo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 toti Lojze je mene skoro v grob spravu :xx!: bukva k sem mu verjela.... za okuse pa poročam, ko zberem vzorčno skupino 50 presnojedcev (bemu pa smo spet pri statistiki) po moje majo bol plehek okus.... mi bolj leži kaj bolj kraftig Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 lia a ti si samo to jedla al kaj?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Avtor Prijavi Deli 15. november 2005 Hahahaha, Lia statističarka....... Se bi kar javla za preskuševalko, lahko počas začnemo spisek sestavljat, ajd lunatki..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 lia a ti si samo to jedla al kaj?! ja je blo eno obdobje, ko sem tako močno na glavo padla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ja je blo eno obdobje, ko sem tako močno na glavo padla ooo hudo......sam je kar bolel verjetno, k si iz taki visine na glavo prletela ane Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Hahahaha, Lia statističarka....... Se bi kar javla za preskuševalko, lahko počas začnemo spisek sestavljat, ajd lunatki..... a ti boš pa ribe testiral mislim da bom jst na boljšem...jih bom sam ovohala ooo hudo......sam je kar bolel verjetno, k si iz taki visine na glavo prletela ane brez skrbi....ne sam bolel...zato mi gredo pa vse dlake pokonc :OO!: ko vidim da ljudje Lojzeta še zmeraj jemljejo kot preroka....takrat vsaj boljših orgazmov še ni ponujal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 pa s kemijo tud....so poročale deklice da jim je začel ljubljeni dečko smrdet, ko so začele uživat kontracepcijske tablete Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Avtor Prijavi Deli 15. november 2005 a ti boš pa ribe testiral mislim da bom jst na boljšem...jih bom sam ovohala Mah, sm jih čist dovolj stestiral, da vem, da mi tud mesojedke dišijo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 tazga modela je sam za , ne more tega prodajat okrog, jao jao sej naiven folk pa nasede (sorry lia), sam sej ti logika da jasno vedt da ne mors normalno s tem prezvet Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Joj kolk ste napisali, sem si vzel čas pa prebral kar ste napisali zdej v enem dnevu, pa sem zgruntal da bi lahk v tem času par orgazmov doživel... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 v tvojih letih to res ni problem...se čujeva dvajset let kasneje tazga modela je sam za , ne more tega prodajat okrog, jao jao sej naiven folk pa nasede (sorry lia), sam sej ti logika da jasno vedt da ne mors normalno s tem prezvet ne rodimo se vsi pametni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Avtor Prijavi Deli 15. november 2005 v tvojih letih to res ni problem...se čujeva dvajset let kasneje Kaj zdej ti to hočeš povedat, madonca? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kaj zdej ti to hočeš povedat, madonca? to je o tistem 90% sdja 8% zelenjave in 2% oreščkov hihi če te to ne ubije ja maš pa zihr začinjeno spolno življenje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ja, skoda k tipi 0 ne napisejo ali celo punce o tem kako orgazem dozivljajo njihovi tipi!? Moji tipi sm hotla enga kr direktn prulec, d bi sam puvedu, pa ta bebc noce!!! Men tud ZMERAJ pride - ta prav cajt... Trnov od robid sem se ps že navadil... eni majo rugove eni pa trne Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 po mojih izkusnjah niti ne!sploh pa mesojedci tezje zaznavajo smrad, kakor vegetarijanci, vsaj vecini. po dolgoletnem vegetraijanstvu se zelo izostri voh.da o telesnem vonju niti ne govorim, da postane pac dosti bolj prijeten, naraven.sicer pa sem te zadeve deloma isprobal in vem no, vsaj moje izkusnje so take. vam pa prepuscam vase, da jih navedete tukaj! --------Čeprav zna celo deloma držat, pa glede vonjev in okusov itd. po moje ded ornk pretirava...... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.