Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

xsmx sm veselo upala, d naus najdu! Rugove majo pa usi hudicki, ne! cmoooook! xsmx

Men pa pride, k mi pride!

Evo, na, pa sm puvedala! xsmx

:vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :palec:

Men tud ZMERAJ pride - ta prav cajt... x:Dx x:Dx x:Dx

Trnov od robid sem se ps že navadil... x:Xx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Avtor teksta je gospod Alois Kolar.

Takšna vagina ima okus po "ribi", ki je nekaj ur ležala na

vročem soncu.Večina moškim je okus sveže vagine zelo všeč in nas noro

vzburja, "riba" pa odbija;

Alois Kolar, Praktik in Svetovalec Naravnega zdravja, Nutricionist

Ah Lojze, Lojze x:Dx :vragec: :eek:

Smrad po ribi je odraz nožnične bakterijske infekcije s Trihomonas. Odpravi ga pa antibiotik.

Če ne verjamete, prašite Tripla - sej je on ginko x:Dx :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Čeprav zna celo deloma držat, pa glede vonjev in okusov itd. po moje ded ornk pretirava...... :o|o:

ja sej, ce mene prasas tud....

sam kako nej pa jest prezvim samo s to hrano :eek: . Kak dolgcas bi bil to na mojem jedilniku ce bi sam to jedla.... neene ne bo slo.....

Uspeh je drznim zagotovljen!

:8): toti Lojze je mene skoro v grob spravu :xx!: bukva k sem mu verjela....

:vio: za okuse pa poročam, ko zberem vzorčno skupino 50 presnojedcev x:Dx x:Dx :vragec: (bemu pa smo spet pri statistiki)

:vragec: po moje majo bol plehek okus....

mi bolj leži kaj bolj kraftig xyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hahahaha, Lia statističarka....... :vragec: x:Dx Se bi kar javla za preskuševalko, lahko počas začnemo spisek sestavljat, ajd lunatki..... :vragec: x:px x:Dx

x:Dx :vragec: a ti boš pa ribe testiral :o|o: mislim da bom jst na boljšem...jih bom sam ovohala :vragec:

ooo hudo......sam je kar bolel verjetno, k si iz taki visine na glavo prletela ane x:o)x

:8): brez skrbi....ne sam bolel...zato mi gredo pa vse dlake pokonc :OO!: ko vidim da ljudje Lojzeta še zmeraj jemljejo kot preroka....takrat vsaj boljših orgazmov še ni ponujal x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vragec: pa s kemijo tud....so poročale deklice da jim je začel ljubljeni dečko smrdet, ko so začele uživat kontracepcijske tablete x^x

x:Dx :vragec: a ti boš pa ribe testiral :o|o: mislim da bom jst na boljšem...jih bom sam ovohala :vragec:

x:Dx :vragec:

Mah, sm jih čist dovolj stestiral, da vem, da mi tud mesojedke dišijo...... x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

tazga modela je sam za :blackeye: , ne more tega prodajat okrog, jao jao sej naiven folk pa nasede (sorry lia), sam sej ti logika da jasno vedt da ne mors normalno s tem prezvet x?x xrolleyesx
Uspeh je drznim zagotovljen!

Joj kolk ste napisali, sem si vzel čas pa prebral kar ste napisali zdej v enem dnevu, pa sem zgruntal da bi lahk v tem času par orgazmov doživel... :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xcivx v tvojih letih to res ni problem...se čujeva dvajset let kasneje x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

tazga modela je sam za :blackeye: , ne more tega prodajat okrog, jao jao sej naiven folk pa nasede (sorry lia), sam sej ti logika da jasno vedt da ne mors normalno s tem prezvet x?x xrolleyesx

:vragec: ne rodimo se vsi pametni :fool: xscratchx :ukid: :wacko:

Kaj zdej ti to hočeš povedat, madonca? :angry: xrolleyesx x:Dx

to je o tistem 90% sdja 8% zelenjave in 2% oreščkov ;) hihi :P če te to ne ubije ja maš pa zihr začinjeno spolno življenje...

;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx :o|o: ja, skoda k tipi 0 ne napisejo ali celo punce o tem kako orgazem dozivljajo njihovi tipi!?

xsmx Moji tipi xsmx sm hotla enga kr direktn prulec, d bi sam puvedu, pa ta bebc noce!!!

:vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :palec:

Men tud ZMERAJ pride - ta prav cajt... x:Dx x:Dx x:Dx

Trnov od robid sem se ps že navadil... x:Xx xDDx xsrcx

xsmx eni majo rugove eni pa trne xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

po mojih izkusnjah niti ne!

sploh pa mesojedci tezje zaznavajo smrad, kakor vegetarijanci, vsaj vecini. po dolgoletnem vegetraijanstvu se zelo izostri voh.

da o telesnem vonju niti ne govorim, da postane pac dosti bolj prijeten, naraven.

sicer pa sem te zadeve deloma isprobal in vem xcivx no, vsaj moje izkusnje so take. vam pa prepuscam vase, da jih navedete tukaj! x:)x

--------

Čeprav zna celo deloma držat, pa glede vonjev in okusov itd. po moje ded ornk pretirava...... :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...