Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

me sploh ne zanima.. ce rabim, izostren voh zato, da bom lahko deklice lovil sem pa tud en revcek! sej nism predjamski clovek. sploh pa ce to res drzi niti slucajno nimam zelje vohat rib x:Dx x;)x mesojedec forever! x:px ce pa raznoraznim fanatikom smrdim bom pa se prdnu zraven pa bo pol vidu kaj je to smrad, ko se js z jajci nafilam! :vragec: xDDx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

me sploh ne zanima.. ce rabim, izostren voh zato, da bom lahko deklice lovil sem pa tud en revcek! sej nism predjamski clovek. sploh pa ce to res drzi niti slucajno nimam zelje vohat rib x:Dx x;)x mesojedec forever! x:px ce pa raznoraznim fanatikom smrdim bom pa se prdnu zraven pa bo pol vidu kaj je to smrad, ko se js z jajci nafilam! :vragec: xDDx

Meni pa je edini smrad tako ogaben, da mi je kar slabo in se mi kar vrti:

SMRAD po PARFUMU!!! Se zenske zdaj tako nalivajo, da ce gre ena mimo, mi je res slabo. Dobro, tudi moski se po britju malo prevec polijejo z nebesko vodko, ampak to pa zato, ker ima flaska luknco prevelko, pa sem jim pol kr ulije, ne ....xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

SMRAD po PARFUMU!!! Se zenske zdaj tako nalivajo, da ce gre ena mimo, mi je res slabo. Dobro, tudi moski se po britju malo prevec polijejo z nebesko vodko, ampak to pa zato, ker ima flaska luknco prevelko, pa sem jim pol kr ulije, ne ....xsmx

:palec: js tud ne maram parfuma! deodorant to ja..

prov rad povonjam od svica navlazen vrat kaksne mladenke xflirtx seveda frisen! k drugac je pa res :xx!:

:palec: js tud ne maram parfuma! deodorant to ja..

prov rad povonjam od svica navlazen vrat kaksne mladenke xflirtx seveda frisen! k drugac je pa res :xx!:

take k je zarad tebe zasvicala v vrat anede ;) x:px

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

SMRAD po PARFUMU!!! Se zenske zdaj tako nalivajo, da ce gre ena mimo, mi je res slabo.

Uuuu, jst pa maram parfum na ženski, no, tud na men, sam še manj izrazit k pri ženski, ki ga moraš po moje zavonjat šele čist blizu osebnega prostora, al pa šele pri vstopu v osebni prostor. In to parfum, ki fajn diši in enostavno paše njeni pojavi, mmmmm x:px x:px, postane tako rekoč del nje. Ko spi v moji pižami, pa ostane ta njen vonj pri men.... x;)x x:px Zato mi je tud všeč, da ženska ne menjava parfumov preveč, al jih pa ma mali miljon......

Ktera tema že to? :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Uuuu, jst pa maram parfum na ženski, no, tud na men, sam še manj izrazit k pri ženski, ki ga moraš po moje zavonjat šele čist blizu osebnega prostora, al pa šele pri vstopu v osebni prostor. In to parfum, ki fajn diši in enostavno paše njeni pojavi, mmmmm x:px x:px, postane tako rekoč del nje. Ko spi v moji pižami, pa ostane ta njen vonj pri men.... x;)x x:px Zato mi je tud všeč, da ženska ne menjava parfumov preveč, al jih pa ma mali miljon......

cist mozen.. ampak se nism dozivu tega.. ponavad je ful prevec parfuma.. tko na blizu mam pa rajs unikatni vonj.. x:px

Rez se rez! No vids! A bi teb pasal, d bi bil po enih 3 x na dan takole prevaran, a! D bi tvoji babi kr na autobusu prhajal in odhajal, a? xsmx

x:Dx x:Dx ...tis pa v formi dans :palec:

Kul nols. Hvala bogu, da smo različnih filingov, ne :palec: Jst mam rad unikatni in izbrani vonj....... x;)x x:px

K. Čapek

Čak mal, če smo že natančni, tu se govori o igranju orgazmov xcivx :vragec: x:Dx

ja sam ti si pa res skos u tej temi

x:Dx x:Dx x:o)x

zgleda, da maš velik povedat o tem....

ja jaz ne hlinim več, če mi ne pride, mi pač ne pride...nam se zdej kle sekirala, pa ceu AGRFT nardila zato, da bo mislu ka mi

pa itak je sex lahko dober tut bret orgazma x!x

kadar sem se pretvarjala sem se pa zarad njega :eek:

pa kadar se mi ni dal,,,da je blo pol mal hitrej (sej vem, da sem grozna no x!x x!x x!x )

x:Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Se popolnoma strinjam s tabo. :palec: Razne tretje vrstice 1. odstavka xcivx x:Dx Aja pa zadnji odstavek mi je čudn, itak......pa po svoje razumljiv. K nisi moja..... x;)x

K. Čapek

meni je tudi ful vsec tko da prides na par cm pa zavohas prfumcek, ne pa na 3 m tko da je cist nevpadljiv da mores ornk povohat da zavohas ;) hihi :D da je tako rekoc samo zate... hm in da za tem ko ga zavohas (da bomo on topic) gres pocasi proti orgazmu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a to je zdej tema orgazme al kaj!! :!!: dej ne bluzite pa piste o parfumih v temo o parfumih! tuki pa o orgazmiranju, pa zakaj, pa zakaj ne, pa kako dozivljate, pa kako ne ipd... kje zakaj je boljse....

:flower: FREE :flower: Pogovarjali so se o smradu, jaz pa sem zacela s parfumi. To te zdaj moti, ne! Ampak, vpasam te, kako naj ti pride, naj mi pride, ce je en tip ves nalit z vodko po britju, da se mi kar vrti in mi je SLAAAABOOOO!!!!

:C: :C: :C: Free, :flower: Liu :flower: me je uzal'la, ves! :C: :C: :C:

:flower: MICK MICK MICK :flower: PUMAGI!!! Nagajajo!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

kwa naj zdej... :sori: spac omenla parfun ane. sam pol ni treba da se tema razvlece o parfumih ... govorim vsem ne sam tebi.

uzaljenost je itak samopomembnost x;)x torej ce te mot kwa ti je kdo reku, te mot zato, ker si samopomebna, pomoje.

sploh pa upam da dobr spis, k zdej je ura 3:52 ponoc :xx!: .. mogoce (kdo od vas) celo orgazme zdej dozivlja-s! x;)x no, upam, da so vsaj neverjetni, edinstveni, ipd... xcivx

grem spat cao

------

:flower: FREE :flower: Pogovarjali so se o smradu, jaz pa sem zacela s parfumi. To te zdaj moti, ne! Ampak, vpasam te, kako naj ti pride, naj mi pride, ce je en tip ves nalit z vodko po britju, da se mi kar vrti in mi je SLAAAABOOOO!!!!

:C: :C: :C: Free, :flower: Liu :flower: me je uzal'la, ves! :C: :C: :C:

:flower: MICK MICK MICK :flower: PUMAGI!!! Nagajajo!

kwa naj zdej... :sori: spac omenla parfun ane. sam pol ni treba da se tema razvlece o parfumih ... govorim vsem ne sam tebi.uzaljenost je itak samopomembnost x;)x torej ce te mot kwa ti je kdo reku, te mot zato, ker si samopomebna, pomoje.sploh pa upam da dobr spis, k zdej je ura 3:52 ponoc :xx!: .. mogoce (kdo od vas) celo orgazme zdej dozivlja-s! x;)x no, upam, da so vsaj neverjetni, edinstveni, ipd... xcivxgrem spat cao

------

x:Dx Ja, 1 x me brans, 1 x pa ne! Pa sm mislna, d sma prjatla! ... noc... dan.... jutro.... x:Dx

ne verjamem niti slucajno!

---------

ha hahahhhah haha a x:Dx tipu itak pride!! je rekla. - moram res POHVALT tvoj custven in ljubec odnos do drugega spola! ali bolej povedano do energije s katero razpolaga-TA x;)x x:o)x

---------

lejga modela.raj najprej natančno preber pol pa glumi mene,kva sm si kao zamišljala ali si zamišljam.

moj čustven in ljubeč odnos pritiče tistim,s katerimi se dobro razumem, jih imam rada in ki so mi blizu. kar ne pomeni,da ostalih ljudi ne maram ali da do njih nimam spoštljivega odnosa.

Če pa se pogovarjamo o bejbah, ki hlinijo svoj orgazem,btw bl glupe stvari res ne morjo izvest-tolk o pohvalah in ljubečem odnosu med tema dvema človekoma ali o njuni energiji s katero razpolagata in o tipih, ki se ne morjo toliko potrudit, da zadovoljijo svoje drage ali pa samo trenutne partnerice. to je zame idiotsko in tisti pripadniki nasprotnega spola, ki spolni odnos na tak način kvarijo in mu zmanjšujejo vrednost, so zame navadni lažnjivci.

To se seveda nanaša na zdrave pripadnike naše družbe,ki so sposobno skrbeti zase in racionalno razmišljati. Ravno te si tega ne bi smeli dovolit, tisti, ki pa so v glavi sfuzlani so pa glede tega itak mimo.

ha hahahhhah a?? :xx!:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

NI mi jasn zakaj ene ženske zaigrajo orgazem lahka bi tud rekle:

"Ej dude (model) nimaš pojma/ne oblvadaš do konca." Če se neki fejka sploh nima smisla.

To je ravno tako, kot če si nekje sam sredi nevihte (brez dežnika) in govoriš: "O yeah kako lepo dan, sonce sije, ptički pojejo ..."

:vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...