Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

Guest mačona

ne, ženski ni treba zaigrati orgazma.

moški se pač potruki, kolikor se, ženska pa tudi mora dati kaj energije v to, ne, če ne ni nič. x:Dx

meni ga ni treba zaigrati, ga nikoli še nisem; če ga ne doživim, v redu, bo pač drugič, saj se redko zgodi, da ga ne. da bi pa njemu ugodila ali dvignila ego, ne, ni mi treba. sicer pa se ne znam pretvarjati, tako da bi me takoj poštekal, če bi zaigrala. x:)x

heheh, modelka jaz, včasih sem za finto med orgazmom čisto tiho, da bi mislil, da ga nisem doživela, ker vem, da me bo vprašal, ker me vedno in potem se mu smejem, ker sem ga "prevarala". x:Dx če je pa finta. x:Dx tak filing hecen. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jest tud mislm, da zenski ni potrebno igrati!! Zakaj bi pravzaprav dvigovala tipu ego?! No ja je pa tko.....pomojem, ce je tip dober v postli bo itaq bejbo vedno do orgazma spravu. Pac mu bo do tega, da je bejbi ql in da tud ona pride do vrhunca. Ker tipu tko al tko pride vedno (skor - so dejavniki ki vplivajo na to da mu ne)
Uspeh je drznim zagotovljen!

Jest tud mislm, da zenski ni potrebno igrati!! Zakaj bi pravzaprav dvigovala tipu ego?! No ja je pa tko.....pomojem, ce je tip dober v postli bo itaq bejbo vedno do orgazma spravu. Pac mu bo do tega, da je bejbi ql in da tud ona pride do vrhunca. Ker tipu tko al tko pride vedno (skor - so dejavniki ki vplivajo na to da mu ne)

evo točn to, js tud mislm, da žena zaigra, če ima nesposobnega fukača x:Dx to je to, preprosto po kmečko, kratko in jedrnato x:o)x

honor and respect

Kuga mene briga, če baba igra orgazem, naj dela kar če. Važen da men pride, pa da nmav z očmi zavijem, za babo mi je pa en klinc mar. Zarad mene se lahku razčehne.

:flower: MUC MUC :flower: mas prou, tut mene nc ne briga! In zato ti sploh nam udguvurila, ne! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Daj nehajte že. Če babo nmav za fižolček primeš s takm rokam, kot jih mam jst. Take velike, pa hrapave in če jo dobr podrgneš, ma da je strese, kukar da b se za dalnovod prijela.

xsmx pa rec mi, a temu se pol rece URGAZM? xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...