BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Ta zadnja Bingina bongina mi je vsec NA, SAM SE TEBE SE JE MANKAL! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Ta zadnja Bingina bongina mi je vsec Jst njene "ta zadnje" pa še nisem vidu. KAj ma veliko?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Nč ublečt, slečt se je treba, če češ, da te bo nmav mehtalu. MUC MUC tolk me ma, d bi se kr u auto zdele usedla pa ke na Dulensk prsla! MANTIS A pridm memgrede pote? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ...mislim, ko si rekla ..."kva se z bozanjem doseze..." Ja no sam to, d teleta u MUC MUC speubrns! Nc kej pusebnga! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 MUC MUC tolk me ma, d bi se kr u auto zdele usedla pa ke na Dulensk prsla! MANTIS A pridm memgrede pote? ti kr prid, sam pol si nauš nkol več zaželela primorske, boš sam še dolenčke sanjala in jih božala in šlatala. Mi te bomo pa jebal, boš mislila, da se na daljnovod guncaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Ne no daj da ne bo kdo res mislil da sem vidla tvojo ta zadnjo pa še tisto zgoraj zraven No MANTISKA prznejma! Zguble sma! 1 : 0 za MUC MUC Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Je mene ena enkrat ena smrklja tud zacela bozat...prej sem jo oblajala, pol pa se mi je zacela zdet seksi...Jasno mi je Pol b človk, takle kmečki kot jaz reku da si LEZBEJKA aaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ti kr prid, sam pol si nauš nkol več zaželela primorske, boš sam še dolenčke sanjala in jih božala in šlatala. Mi te bomo pa jebal, boš mislila, da se na daljnovod guncaš MUC MUC puuuucak, te prosn, morm nujn u trguvino! A bos, dej no! Ne me razucarat, saj TKO NE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 MUC MUC puuuucak, te prosn, morm nujn u trguvino! A bos, dej no! Ne me razucarat, saj TKO NE!!! po kuga pa u trgovino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 po kuga pa u trgovino Glede na to, d je tuki Rubrika Urgazm, pu kwa misls, a? V _ _ _ _ _ _ _ KVIZ zate, ce pa je pretesko, pa nej ti Mantiska pumaga, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Glede na to, d je tuki Rubrika Urgazm, pu kwa misls, a? V _ _ _ _ _ _ _ KVIZ zate, ce pa je pretesko, pa nej ti Mantiska pumaga, ne! A greš po dildota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Jaz bom pod mizo padla od smeha, rajs grem pred tv Če b pod mojo mizo padla, ti še na kraj pameti neb pršu televizor, ko bi stvar vase uzela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hah, ko da bi kej našla! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hah, ko da bi kej našla! Naj proba, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hja... pru se morta dobit, pa ne pozabt da tam kjer je miza... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hja... pru se morta dobit, pa ne pozabt da tam kjer je miza... Pust tele babe tle gor, ker jih je sam gobec. Ena je šla u štacuna, druga gleda kakšno špansko nadaljevanko po TV. Če b na te čaku, b bil še zdaj nedolžen. Pr nas na dolensk ni problem. Vsaka ta druga je kurba al pa pijanka. Če bog da, je pa oboje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hah, kle na južnem štajerskem tut ni nekih problemu, k že mal dolenska vleče Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hah, kle na južnem štajerskem tut ni nekih problemu, k že mal dolenska vleče Naše babe so velik boljš, kot pa najnovejši mobitel. Naša baba tud u kevdar vleče, mobitel pa noče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 men kle v kevdru dela mobitel! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 men kle v kevdru dela mobitel! je pa velik boljš, da u kevdar baba uleče, kukar pa mobitel. Neb nkol zamenjal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 eh potrebneš... kak so te to vzgojili? nimaš ga zato da t ga vleče! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 eh potrebneš... kak so te to vzgojili? nimaš ga zato da t ga vleče! Pa sem res potreben, predvsem takrat, ko je smreka zelena.Zatu ga pa tud nimam, da bom lulat samo hodu. Boljš da mi ga uleče, kukar pa, da bi pihala v njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ok, če govoriš o eni, k jo maš ti pa ma ona tebe... ne pa o babaH, lahko samo o babI... k je bolš če z tisto k se mata rada, k pa da krto z eno Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ok, če govoriš o eni, k jo maš ti pa ma ona tebe... ne pa o babaH, lahko samo o babI... k je bolš če z tisto k se mata rada, k pa da krto z eno Kuga me briga, jst nimam nbene rad in ni nbena moja. Ampak potegne mi ga pa še zmeraj lahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Če b pod mojo mizo padla, ti še na kraj pameti neb pršu televizor, ko bi stvar vase uzela. MUC MUC tole ti puvem, dooooobr si zapomn in u dneunik zapis: Ce bi ti saaaaam enkrat z mano se mal popumpu, bi prec pol sou du konc ziulena ouce past, sam d te ne bi mogl drugi motm ob meditaciji name! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.