Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:flower: MUC MUC :flower: tolk me ma, d bi se kr u auto zdele usedla pa ke na Dulensk prsla! :flower: MANTIS :flower: A pridm memgrede pote? xsmx

ti kr prid, sam pol si nauš nkol več zaželela primorske, boš sam še dolenčke sanjala in jih božala in šlatala. Mi te bomo pa jebal, boš mislila, da se na daljnovod guncaš x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

ti kr prid, sam pol si nauš nkol več zaželela primorske, boš sam še dolenčke sanjala in jih božala in šlatala. Mi te bomo pa jebal, boš mislila, da se na daljnovod guncaš x:Dx x:Dx

:flower: MUC MUC :flower: puuuucak, te prosn, morm nujn u trguvino! A bos, dej no! Ne me razucarat, saj TKO NE!!! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

hja... pru se morta dobit, pa ne pozabt da tam kjer je miza... ;)

Pust tele babe tle gor, ker jih je sam gobec. Ena je šla u štacuna, druga gleda kakšno špansko nadaljevanko po TV. Če b na te čaku, b bil še zdaj nedolžen. Pr nas na dolensk ni problem. Vsaka ta druga je kurba al pa pijanka. Če bog da, je pa oboje.

eh potrebneš... kak so te to vzgojili? nimaš ga zato da t ga vleče! ;)

:P

Pa sem res potreben, predvsem takrat, ko je smreka zelena.

Zatu ga pa tud nimam, da bom lulat samo hodu. Boljš da mi ga uleče, kukar pa, da bi pihala v njega.

ok, če govoriš o eni, k jo maš ti pa ma ona tebe... ne pa o babaH, lahko samo o babI... k je bolš če z tisto k se mata rada, k pa da krto z eno ;)

Kuga me briga, jst nimam nbene rad in ni nbena moja. Ampak potegne mi ga pa še zmeraj lahko.

Če b pod mojo mizo padla, ti še na kraj pameti neb pršu televizor, ko bi stvar vase uzela.

:flower: MUC MUC :flower: tole ti puvem, dooooobr si zapomn in u dneunik zapis: Ce bi ti saaaaam enkrat z mano se mal popumpu, bi prec pol sou du konc ziulena ouce past, sam d te ne bi mogl drugi motm ob meditaciji name! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...