Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:flower: MUC MUC :flower: tole ti puvem, dooooobr si zapomn in u dneunik zapis: Ce bi ti saaaaam enkrat z mano se mal popumpu, bi prec pol sou du konc ziulena ouce past, sam d te ne bi mogl drugi motm ob meditaciji name! xsmx

Kaj misliš, da b se mi pol tuk fuk zagravšal, da b mi sam še ovce pasale.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Ja fantazije pa ti ne manka, sam lohk bi se na mal leps nacin izrazu! Ud mene se uc! Ja rocnga, na spet KVIZ zarte: B _ _ _ _ _ xsmx

Kam pa pridemo brez fantazije??????????????

Daj še kakšno črko umes. Jaz sem mu IQ bolj majhno. Mam tuk, kokar je temperatura sred zime u kevdru

:flower: MUC MUC :flower: ZBEJZMA!

:flower: MUC MUC :flower: ZBEJZMA :flower: FREE :flower: je prsou!!! Pa me bo nadru, d sm je use to sprozla, d ti take guvuris! Putihm, pumoc, evo na: B xsmx

Ti b šla z menoj, kaj veš da ti bodo vsi forumovci zavidal, ka si tolk fejst dedca dobila. Pa misla boš, da se ti kaj lepšga u živlej ne more zgodit.

Sam te moram nmav opozorit, jst učas bab tud kakšno prpelam, če je4 prebrihtna. Zato jezik za zobe, pa uživaj. x:Dx

...prissegali na askezo, skupni imenovalec vseh pa Z A G R E N J E N O S T......

...itak mi pa indijska filozofija nč ne sede.....joga pa tantra sta palili v študentskih letih...pol pa življenje samo poskrbi da se človek počasi avtohtono prizemlji....in da več modrosti najde v slovenskih pregovorih in ponarodelih pesmicah...kakor pa v ezoteričnih spisih xrolleyesx

xcivx Cagav fant, ne bo nikoli pri nobeni punci spal....

A se lahko pod to še sama podpišem? xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...