svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 eh, sam ni to to pol, pa čeprov orgazem dožviš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 MUC MUC tole ti puvem, dooooobr si zapomn in u dneunik zapis: Ce bi ti saaaaam enkrat z mano se mal popumpu, bi prec pol sou du konc ziulena ouce past, sam d te ne bi mogl drugi motm ob meditaciji name! Kaj misliš, da b se mi pol tuk fuk zagravšal, da b mi sam še ovce pasale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 lol, cvickar, mal manj bo treba cvička pit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 lol, cvickar, mal manj bo treba cvička pit Alkohol razdira dom in družino, kjer ga ni je dolgčas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ti veš da se mačk z alkoholom pozdrav an!? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Kaj misliš, da b se mi pol tuk fuk zagravšal, da b mi sam še ovce pasale. 2 : 0 za MUC MUC Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 2 : 0 za MUC MUC Kaj ti fuzbal igraš , al kuga. Ka si kupila dildota aaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Kaj ti fuzbal igraš , al kuga. Ka si kupila dildota aaaaaaaaaaaa Ja fantazije pa ti ne manka, sam lohk bi se na mal leps nacin izrazu! Ud mene se uc! Ja rocnga, na spet KVIZ zate: B _ _ _ _ _ Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Ja fantazije pa ti ne manka, sam lohk bi se na mal leps nacin izrazu! Ud mene se uc! Ja rocnga, na spet KVIZ zarte: B _ _ _ _ _ Kam pa pridemo brez fantazije?????????????? Daj še kakšno črko umes. Jaz sem mu IQ bolj majhno. Mam tuk, kokar je temperatura sred zime u kevdru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 MUC MUC ZBEJZMA FREE je prsou!!! Pa me bo nadru, d sm jest use to sprozla, d ti take guvuris! Putihm, pumoc, evo na: N 2x Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 banana Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 MUC MUC ZBEJZMA! MUC MUC ZBEJZMA FREE je prsou!!! Pa me bo nadru, d sm je use to sprozla, d ti take guvuris! Putihm, pumoc, evo na: B Ti b šla z menoj, kaj veš da ti bodo vsi forumovci zavidal, ka si tolk fejst dedca dobila. Pa misla boš, da se ti kaj lepšga u živlej ne more zgodit.Sam te moram nmav opozorit, jst učas bab tud kakšno prpelam, če je4 prebrihtna. Zato jezik za zobe, pa uživaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 banana BAVISSIMO! Spet nagrada! Do konc ziulena ti bom mogla slogat! MUC MUC zgleduj se po nasi pametni generaciji! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hah, sej sm vedu da sm kle nabol brihten jaz Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hah, sej sm vedu da sm kle nabol brihten jaz ja uglavnem smo sami brihtneži tlele. Še dobr, da je nekdo tale čarunalnik pogruntal, da lahko pametujemo. Binga, kako si to mislila, generacija-naša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ...prissegali na askezo, skupni imenovalec vseh pa Z A G R E N J E N O S T...... ...itak mi pa indijska filozofija nč ne sede.....joga pa tantra sta palili v študentskih letih...pol pa življenje samo poskrbi da se človek počasi avtohtono prizemlji....in da več modrosti najde v slovenskih pregovorih in ponarodelih pesmicah...kakor pa v ezoteričnih spisih Cagav fant, ne bo nikoli pri nobeni punci spal.... A se lahko pod to še sama podpišem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja uglavnem smo sami brihtneži tlele. Še dobr, da je nekdo tale čarunalnik pogruntal, da lahko pametujemo.Binga, kako si to mislila, generacija-naša.To, da ti nisi vmes! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 generacija ineligentnejših je hotla rečt sam ni vedla kak se naj izrazi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 To, da ti nisi vmes! [/b] kuku nesm jst umes. Kuku pa veš. Da ni kašen izdajalec tle na forumu. Nekoga sumim. Jst sem pa nazarensko rad umes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 generacija ineligentnejših je hotla rečt sam ni vedla kak se naj izrazi Joj MISKO ti si pa res brihtn! Hvala, dobr si me zmazu! MUC MUC ta ta ta, prit sm, na .... pridn, pridn ..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Joj MISKO ti si pa res brihtn! Hvala, dobr si me zmazu! MUC MUC ta ta ta, prit sm, na .... pridn, pridn ..... Da nis ti nmav prpametna aaaaaaaaSe res vid,l da nisva ista generacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja ti si nakaj stopenj nižje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja ti si nakaj stopenj nižje ja jst sem čist na dnu, vi pa ki ste višje, ste pa nekaj extra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ne, sam bol pametni smo na važnih področjih, ti pa več pameti vlagaš v zajebancijo in pol prihaja do takšnih razli! drgač smo vsi enaki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 MER Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.