BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Orgazem NI POTRATA casa! (moj) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 s krompirjem do orgazma, to bodo mogl znanstveniki delat raziskavo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Za to pa res ni potrata cajta, ma mora se užgat med nogam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 haha, si jo rajca s krompirjam pa ma pol za koilo pečen krompir Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 s krompirjem do orgazma, to bodo mogl znanstveniki delat raziskavo No, in zdej ti bo ena znanstvenica prou prjazn udguvurila in te kej nouga naucila:Zakaj s krompirjem pridemo do orgazma?Ce mas kromper, d dubis enga tazga tipa, k te prpele du urgazma, ne!!!! PUJS PUJS Tut zate vela!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 pa ne, da si sam ti pa kromper kot rastlina! al kar kol je že to! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 No, in zdej ti bo ena znanstvenica prou prjazn udguvurila in te kej nouga naucila:Zakaj s krompirjem pridemo do orgazma?Ce mas kromper, d dubis enga tazga tipa, k te prpele du urgazma, ne!!!! PUJS PUJS Tut zate vela!!! in če maš urng krompir ima ta možak urng orodje in ti ga zapič, da vse zvezde vidiš in ni blema za orgazem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Svecano najaulam, d se n grem vec! Moja tema je iscrpana, nc vec n vem ut urgazma, pa tut o vesulju me ne sprasujte, k zdele cist nc vec n vem, razn to, d mi z uso brzino neki cudnga prhaja! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Svecano najaulam, d se n grem vec! Moja tema je iscrpana, nc vec n vem ut urgazma, pa tut o vesulju me ne sprasujte, k zdele cist nc vec n vem, razn to, d mi z uso brzino neki cudnga prhaja! Usranka al pa poscanka Prav, se ne gremo več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Usranka al pa poscankaPrav, se ne gremo več Pejt si ZAHVALE precitat pa MISKO tut ti! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Pejt si ZAHVALE precitat pa MISKO tut ti!Kakšne zahvale ????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Kakšne zahvale ????????? Ja, BUMBAR preciti, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 [/b]Ja, BUMBAR preciti, ne!!! Čitammmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 kwa sta lepo temo nardila, prou zanimivo za brat :xx!: posebej za tiste, ki bi radi kej vec o orgazmu zvedeli. no, pac, vsak orgazmira na njegov nacin Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 kwa sta lepo temo nardila, prou zanimivo za brat :xx!: posebej za tiste, ki bi radi kej vec o orgazmu zvedeli. no, pac, vsak orgazmira na njegov nacin Tut ti si pejt tm ZAHVALE precitat, ne! Ja ves, jest nism spet nc kriva! Sta me spruvucerala, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Tut ti si pejt tm ZAHVALE precitat, ne! Ja ves, jest nism spet nc kriva! Sta me spruvucerala, ne! Tut mene si tuk sprovocirala, da bo to težak orgazem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 no k vidim da ste se na orgazme ze dost razpisali me zanima nadgradnja in kaj je lepsega kt orgazem.... dva orgazma... dozivite kdaj vec orgazmov? tko v zelo kratkem zaporedju... se vam to dogaja? pa lahk spet pisete upam da bolj on topic Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 no k vidim da ste se na orgazme ze dost razpisali me zanima nadgradnja in kaj je lepsega kt orgazem.... dva orgazma... dozivite kdaj vec orgazmov? tko v zelo kratkem zaporedju... se vam to dogaja? pa lahk spet pisete upam da bolj on topic Med dvema orgazmoma je najlepše to, da je vmes poletje. Super je sploh, če je poletje lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Med dvema orgazmoma je najlepše to, da je vmes poletje. Super je sploh, če je poletje lepo. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Pa to je tud super, da ti stenice ne lezejo kje v rit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Med dvema orgazmoma je najlepše to, da je vmes poletje. Super je sploh, če je poletje lepo. res ne maram, cvička..sam tota je pa ljuta cvičkar pa ti si faca pol letos ni blo bogve kaj...sam dež Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 CVICKAR Glih, k sm rekla, d te bom s PUJS PUJS imenvala, si nehou svin't! A zdej pa set? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 res ne maram, cvička..sam tota je pa ljuta cvičkar pa ti si faca pol letos ni blo bogve kaj...sam dež lETOŠNJEGA LETA SE NE BOM SPOMINJAL NE PO ORGAZMIH NE PO POLETJU. bINGA MAM PA U ŠTALI ENGA 180 KILSKEGA PUJSA, KI BO KMALU PREŠEL V DRUGO STANJE, REVČEK NI NKOL DOŽIVU ORGAZMA, KER SO MU KOT MAJHENMU VSE POREZAL.GA BOM PA JST, KO BOM KLOBASE JEDU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 svašta ....a ko ješ klobvase.. jst pa zmeri k dam firanke prat se nate spomnem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 svašta ....a ko ješ klobvase.. jst pa zmeri k dam firanke prat se nate spomnem lEPO DA SE SPOMNEŠ NAME, BOM PA ENKRAT PRLETU AKUL, DA JIH NAVŠ ZASTOJ PRALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.