Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

s krompirjem do orgazma, to bodo mogl znanstveniki delat raziskavo :P

No, in zdej ti bo ena znanstvenica prou prjazn udguvurila in te kej nouga naucila:

Zakaj s krompirjem pridemo do orgazma?

Ce mas kromper, d dubis enga tazga tipa, k te prpele du urgazma, ne!!!! xrolleyesx :flower: PUJS PUJS :flower: Tut zate vela!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

No, in zdej ti bo ena znanstvenica prou prjazn udguvurila in te kej nouga naucila:

Zakaj s krompirjem pridemo do orgazma?

Ce mas kromper, d dubis enga tazga tipa, k te prpele du urgazma, ne!!!! xrolleyesx :flower: PUJS PUJS :flower: Tut zate vela!!!

in če maš urng krompir ima ta možak urng orodje in ti ga zapič, da vse zvezde vidiš in ni blema za orgazem

Svecano najaulam, d se n grem vec! Moja tema je iscrpana, nc vec n vem ut urgazma, pa tut o vesulju me ne sprasujte, k zdele cist nc vec n vem, razn to, d mi z uso brzino neki cudnga prhaja! xrolleyesx

Usranka al pa poscanka

Prav, se ne gremo več x;)x

kwa sta lepo temo nardila, prou zanimivo za brat :xx!: posebej za tiste, ki bi radi kej vec o orgazmu zvedeli.

no, pac, vsak orgazmira na njegov nacin x:Dx

Tut ti si pejt tm ZAHVALE precitat, ne! Ja ves, jest nism spet nc kriva! Sta me spruvucerala, ne! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:D no k vidim da ste se na orgazme ze dost razpisali me zanima nadgradnja in kaj je lepsega kt orgazem.... dva orgazma... dozivite kdaj vec orgazmov? tko v zelo kratkem zaporedju... se vam to dogaja? :D pa lahk spet pisete upam da bolj on topic ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D no k vidim da ste se na orgazme ze dost razpisali me zanima nadgradnja in kaj je lepsega kt orgazem.... dva orgazma... dozivite kdaj vec orgazmov? tko v zelo kratkem zaporedju... se vam to dogaja? :D pa lahk spet pisete upam da bolj on topic ;)

Med dvema orgazmoma je najlepše to, da je vmes poletje. Super je sploh, če je poletje lepo.

Med dvema orgazmoma je najlepše to, da je vmes poletje. Super je sploh, če je poletje lepo.

res ne maram, cvička..sam tota je pa ljuta xcivx :palec: x:Dx

cvičkar pa ti si faca :palec:

pol letos ni blo bogve kaj...sam dež x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

res ne maram, cvička..sam tota je pa ljuta xcivx :palec: x:Dx

cvičkar pa ti si faca :palec:

pol letos ni blo bogve kaj...sam dež x;)x

lETOŠNJEGA LETA SE NE BOM SPOMINJAL NE PO ORGAZMIH NE PO POLETJU.

bINGA MAM PA U ŠTALI ENGA 180 KILSKEGA PUJSA, KI BO KMALU PREŠEL V DRUGO STANJE,

REVČEK NI NKOL DOŽIVU ORGAZMA, KER SO MU KOT MAJHENMU VSE POREZAL.GA BOM PA JST, KO BOM KLOBASE JEDU.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...