Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

Ja, saj to je ze Astra rekla - vcasih se preprosto raje muckas kot pa... hm.. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mick...saj je kul :palec: ..in kar je najbolj smešno...v bistvu sploh nisem podvomila...da imaš prav..in da je res tako.. x^x

Ampak...VEDNO...ko zagledam besedico NIKOLI...me pač en :vragec: ...zanese...ker v besedo NIKOLI..preprosto ne verjamem..

Saj sem tut jaz recimo prepričana, da nikoli ne bom volila J.J...pa si ne upam izjaviti...jasno in glasno...NIKOLI...ne bom... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

ok- tisto je bila očitno zafrkancija :angry: :) ... ampak moram priznat... da :palec: tvoj način pisanja... sicer ne vem kakšna je resnica, lahko da se samo zelo dobro izražaš. ampak ful mi je všeč tvoj način razmišljanja... verjetno ker sem zelena pa me ni težko prinesti okoli :angry: :( potem imaš pa včasih takšne škorpijonske strupene špike, da me kar :eek: :xx!: ampak v bistvu je to verjetno bolj izkušnje in taktika... tako da si verjetno res v bistvu mehek... mucek... pa predeš...ipd. B)

Mick...saj je kul  :palec: ..in kar je najbolj smešno...v bistvu sploh nisem podvomila...da imaš prav..in da je res tako.. x^x

Ampak...VEDNO...ko zagledam besedico NIKOLI...me pač en  :vragec: ...zanese...ker v besedo NIKOLI..preprosto ne verjamem..

Ja, vem.......nikoli, sploh, če je poudarjen, kar kliče po "repliki" x:Dx Eh, saj ni važno......sem samo želel nekako povedati, da ni potrebe glumit, da lahko moški to mirno vštekamo.......no ja, mogoče ne vsi......sem mogoče imel dobre "učiteljice"....... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

... verjetno ker sem zelena pa me ni težko prinesti okoli :angry: :( potem imaš pa včasih takšne škorpijonske strupene špike, da me kar  :eek: :xx!:  ampak v bistvu je to verjetno bolj izkušnje in taktika... tako da si verjetno res v bistvu mehek... mucek... pa predeš...ipd. B)

Nimam nobenega namena koga okoli prinašati. x^x Tukaj sem, da se dam.....takšen kot sem, tako kot mislim.......s kako kozmetično olepšavo včasih, no x:Ix :vragec: Nekomu všeč, nekomu ne, včasih mal prepotenten, včasih plašen, včasih strupen, velikokrat mucek x;)x x:o)x

K. Čapek

O, kakšno temo mi je uspelo spregledat.

Preletela sem topic (zabavno) in zdaj bom izpadla ful čudna xredx , se mi zdi, ampak jaz ga nisem zaigrala nikdar v lajfu. Nekako nimam problemov z orgazmi. V bistvu sem ta filing spoznala precej prej, preden sem prvič spala s fantom, saj ni skrivnost, da se deklice tudi igrajo same s seboj.

Pol mi tud s tipom nikoli ni bil problem...

Guest sanjalica

Mick me je lepo zabil nazaj; zato bom ostala raje tiho.

Le to Mick; moj mož ni bil edini moški v mojem življenju; in če sem se v življenju "dala dol"...sem se dala dol intenzivno - z dušo in srcem. Prepričana, da to, kar počem, je nekaj najlepšega. In dala sem se in tudi bila pripravljena sprejeti vse, kar mi je partner bil pripravljen dati....

Pa vendar; sem samo 1x doživela da je bila resnica lepša od besed.

Čisti slučaj, da sem naletela na takšne moške, a ne? :D :D :D

Sicer pa...blagor tistim, ki jim je dano živeti v pravljici...

In orgazmirala sta srečno do konca skupnih dni....

Astra x:Xx

Nič te nisem zabil. Le odgovoril. Direktno, odkrito. Kot ti meni. In nihče ni govoril o orgazmiranju do konca dni......ravno obratno.....o sprejemanju tudi neorgazmiranja. x:)x

K. Čapek

Mick me je lepo zabil nazaj; zato bom ostala raje tiho.

Le to Mick; moj mož ni bil edini moški v mojem življenju; in če sem se v življenju "dala dol"...sem se dala dol intenzivno - z dušo in srcem. Prepričana, da to, kar počem, je nekaj najlepšega. In dala sem se in tudi bila pripravljena sprejeti vse, kar mi je partner bil pripravljen dati....

Pa vendar; sem samo 1x doživela da je bila resnica lepša od besed.

Čisti slučaj, da sem naletela na takšne moške, a ne? :D :D :D

Sicer pa...blagor tistim, ki jim je dano živeti v pravljici...

In orgazmirala sta srečno do konca skupnih dni....

Astra  x:Xx

Sanjalica, nič ti ni treba biti tiho. Jasno je, da z različnimi moškimi različno doživljaš, pa tudi z enim ni vselej enako. In tudi orgazem se od orgazma razlikuje.

Fora ni v orgazmiranju.

Sem si optimistično mislil da bom malo tole temo prebral, pismu ej preden to prebereš, pripraviš marsikoga do nezaigranga orgazma...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sem si optimistično mislil da bom malo tole temo prebral, pismu ej preden to prebereš, pripraviš marsikoga do nezaigranga orgazma...

x:Dx x:Dx x:Dx :onfire: :hepko: :palec:

K. Čapek

Nimam nobenega namena koga okoli prinašati.  x^x Tukaj sem, da se dam.....takšen kot sem, tako kot mislim.......s kako kozmetično olepšavo včasih, no  x:Ix  :vragec: Nekomu všeč, nekomu ne, včasih mal prepotenten, včasih plašen, včasih strupen, velikokrat mucek  x;)x  x:o)x

Evo posta. Tu je kakršen je. Bodite še ve kakršne ste. Hollywood bo pocakal. Najbolje sicer, da vas zaobide.

Andres

x:Dx se zato pa sm peno, ker v svojem postu hvališ moj post x:px....pol pa svojega zbrišeš :eek: :xx!:................... x:Dx x:Dx

K. Čapek

Kolk sem se pa jaz narežala tule... x:Dx  x:Dx

Mick..mislim...da si zlooo želim, da bi tvoja draga...lahko kakšno tule napisala.. x;)x  x:Dx ...pa ne pod tvojim vodstvom.. x:Dx

Marsa že ve...kakšen čar je v mlajših.. x;)x ...se popolnoma strinjam.. x^x

Seveda pa je to odvisno od zornega kota...če bi jih imela 18 recimo..bi mislila drugače.. x:Dx

Astra

x:Dx :palec:

Mick...saj je kul  :palec: ..in kar je najbolj smešno...v bistvu sploh nisem podvomila...da imaš prav..in da je res tako.. x^x

Ampak...VEDNO...ko zagledam besedico NIKOLI...me pač en  :vragec: ...zanese...ker v besedo NIKOLI..preprosto ne verjamem..

Saj sem tut jaz recimo prepričana, da nikoli ne bom volila J.J...pa si ne upam izjaviti...jasno in glasno...NIKOLI...ne bom... x;)x

Astra

astra:

ja, pa sej ni blo samo to ne, zakaj si pac napisala mu x:Dx x:Dx

mislim, da je vec kot ocitno!! x:Dx x;)x ha ha ha ...

----------

ha ha ha, ma jaz bom pocil od smeha tule!!!

ne mors verjet, kako so pravzaprav nekateri zabavni!!! x:Dx

------------

I'm a lower boy lover boy lover boy... i'm a lover boy lover boy.. tra la la.. ha ha ha x:Dx x:Dx

-------

no ja, skratka uzivajte v temi!! x:Dx

ja, pa sej ni blo samo to ne, zakaj si pac napisala mu  x:Dx  x:Dx

mislim, da je vec kot ocitno!!  x:Dx  x;)x  ha ha ha ...

Kaj misliš free, da je očitno.......al si se le mal zgubu? x:)x

K. Čapek

Hlinjenje orgazma x:Dx Radi ljubega miru x:Dx

Ker tisto...danes mi pa ni....nekako preslisi in si misli...ja to govori kar tako...kao...saj ji se bo...ampak, če mi pa zares ni se lahko kar do hudega skregam....pol pa mi je žal. Bi dala pa imela potem mir....ne pa da v ure dolgo razglabljam.....in razpredam zakaj ne pa da nemara nisem kje drugje, da mi doma ni??? :vragec:

Ker včasih božanje in stiskanje popolnoma zadostuje. Je pa na srečo res....(venera v pravem pložaju verjetno x:Dx ), da se kaj takega ne zgodi pogosto. x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Radi dedjega ega. Valjda..

Ampak..nisi prebral do konca.....ce se ze zgodi - se zgodi hudo redko.....enkrat na letao?? Pa se takrat je preveč :vragec:

Še ni torej nikdar zaspala zraven x:Dx x:Dx

Ali pa vprašala: ti...kdaj bomo pa v gorici delali( to je meni ljuba oseba vprašala - žlahtnica) x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...