free 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 aja, oh, sele zdej sm vidu, dojel, da mene kle pecas... ... ja sorry no, sam a ves... sej te sploh ne poznam pa jst tko nerodn kt sm, mi mors to mal bl nezno pa jasno povedat.. mal diskretnosti tvojemu nacinu morda res ne bi skodilo, saj lahk kaksn pomisl, da je na gradbiscu in ne v 'posebni' forumovski tEmi ampak, ce rabs druzbo ane, pol pa kr povej (pa raj na OS) pa upam, da se ti ce ne za bozic, vsaj za nou let kaksna prijetna zelja uresnic!! lahko noc---------Aaaaaaaaaaaaaaaah FREE a ni ze cs, d bi ti prslo? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 lahk ti dovolim-o sicer, lahk pa tut sanjas, sanjaris... sam mal previden treba bit o kom se razmisla... tm po astralu pravijo, da je v vsakem ... al pa v vsakem spomnu nekaj zelje po obnovitvi dogodka... tko k v vsaki zajebanciji neki resnice moze i visa! ---------- he he......ne strinjam se čist s temle čist nobene želje nimam po kaki obnovitvi, k sm ga že takrat skenslala, ker mi ni blo glih......tak hartbrejker k je bil....js 16 on pa 12 let starejš.......sm bla skor prepričana da je blazno dobr u postli, izkušen pa vse to pol pa grozno razočaranje.....sm mogla stvari čist u svoje roke vzet če sm hotla da je blo kej tko kt mora bit on pa čist paf pol, čist nor sm se ga komi znebila pol, sam po svoje je blo pa zanimiv pa to da je sco sm šele zdej ugotovila k sm ene stvari najdla.....pisma pa tak Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 sej sm vedu, zih mas neki u skorpijonu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 sej sm vedu, zih mas neki u skorpijonu poleg bivšega ljubimca mam še urana Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 jst pa mars in neptun uran pa v tehtnici. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 in kako vezo ma to z orgazmi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 js pa mislm, da Todika obvlada zadevo in čist preveč rasturava v postli Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Kuga je banda našopana, a ste babe doble kakšen orgazmček te dni aaaaaaa Vas je kaj streslo, ko vam je orng možakar nmav po fižolčku pobožal aaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ja moj me je prov presenetu,sem tko stokcala, kt že dolg ne. mi je pokazu kdo je šef. kva paše bit včasih podrejen ko si v akciji,me ful rajca je tuko polizou Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Jezus Christ, kva vse ne zveš na forumu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ja kva, a smo pr orgazmih al nismo? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 to spada bolj v temo, Dol sem jo dal oz. Dol sem jo dala ti pa zavidam, child, res Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 to spada bolj v temo, Dol sem jo dal oz. Dol sem jo dala ti pa zavidam, child, res a podrejenost ? zavidaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 na provokativna vprašanja ne odgovarjam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 na jezik si mi ga položil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 a res? pa nič nisem čutil.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 sej je cvičkar sam vprašu, če nas je kdo pošten stresu...pa sm se mogla mal pohvalt Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 pošteno! child ne se sramit, ti kr povej če te je še kdo ornk stresu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 se kr mojga "držim" se je mogu strinjat s tem,da js to hočem,zahtevam in želimsj mu ni hudga Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 khmmm ti hočeš, zahtevaš in želiš, da te pošteno trese? verjamem, da mu ni hudga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 to spada bolj v temo, Dol sem jo dal oz. Dol sem jo dala ti pa zavidam, child, res Tko hudo cashy, al kaj? Zavist pa res ni lepa lastnost Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 pri gorenjcih ne gre brez nje. Le nekateri jo priznamo, drugi pač ne je pa hudo, ja, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 pri gorenjcih ne gre brez nje. Le nekateri jo priznamo, drugi pač ne je pa hudo, ja, Ja, in tistim, ki priznajo, se pol že odpusti, a ne? hehe , dobr si se vn zmazu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 js nobenmu ne zavidam, js vsem privoščim, zato pa tud sam mam emmm ja gorjanci ste pa čist tretja rasa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 js nobenmu ne zavidam, js vsem privoščim, zato pa tud sam mam emmm ja gorjanci ste pa čist tretja rasa sej zato se pa hočmo Blejcev znebit iz "naše" občine da bomo zdrahe samo zase imel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.