Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

aja, oh, sele zdej sm vidu, dojel, da mene kle pecas... x:Ix x:Ix ... ja sorry no, sam a ves... sej te sploh ne poznam :8):

pa jst tko nerodn kt sm, mi mors to mal bl nezno pa jasno povedat.. xcivx

mal diskretnosti tvojemu nacinu morda res ne bi skodilo, saj lahk kaksn pomisl, da je na gradbiscu in ne v 'posebni' forumovski tEmi x:Dx

ampak, ce rabs druzbo ane, pol pa kr povej (pa raj na OS) x;)x pa upam, da se ti ce ne za bozic, vsaj za nou let kaksna prijetna zelja uresnic!! :palec: x:Xx lahko noc

---------

Aaaaaaaaaaaaaaaah :flower: FREE :flower: a ni ze cs, d bi ti prslo?xsmx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

lahk x^x ti dovolim-o x:Dx x:o)x

sicer, lahk pa tut sanjas, sanjaris... sam mal previden treba bit o kom se razmisla... tm po astralu x;)x xcivx

pravijo, da je v vsakem ... al pa v vsakem spomnu nekaj zelje po obnovitvi dogodka... tko k v vsaki zajebanciji neki resnice :inocent:

moze i visa!

----------

he he......ne strinjam se čist s temle x;)x čist nobene želje nimam po kaki obnovitvi, k sm ga že takrat skenslala, ker mi ni blo glih......tak hartbrejker k je bil....js 16 on pa 12 let starejš.......sm bla skor prepričana da je blazno dobr u postli, izkušen pa vse to x;)x pol pa grozno razočaranje.....sm mogla stvari čist u svoje roke vzet če sm hotla da je blo kej tko kt mora bit x:Dx on pa čist paf pol, čist nor xrolleyesx sm se ga komi znebila pol, sam po svoje je blo pa zanimiv x:Dx pa to da je sco sm šele zdej ugotovila k sm ene stvari najdla.....pisma pa tak x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja moj me je prov presenetu,sem tko stokcala, kt že dolg ne. mi je pokazu kdo je šef.

kva paše bit včasih podrejen x:px ko si v akciji,me ful rajca

je tuko polizou x:Dx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

js nobenmu ne zavidam, js vsem privoščim, zato pa tud sam mam x:o)x emmm ja gorjanci ste pa čist tretja rasa x:Dx

sej zato se pa hočmo Blejcev znebit iz "naše" občine x:Dx

da bomo zdrahe samo zase imel x:Dx :vragec: x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...