seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Reč KRSTA! Tvoja rt je ziher s TRSTA! - vidš, jest tud znam!!! hehe, dobra Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 a se poznava? s kerga konca pa si js sm na dobah Ne vem - mogoč se pa poznava... Jest sm pa mal vn iz centra, tok ene 3 km stran Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ne vem - mogoč se pa poznava... Jest sm pa mal vn iz centra, tok ene 3 km stran hmmm ribno,bodešče,koritno,zasip,gmajna??? a maš punčko ti? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jooooj, mormo se PAZT k ce pride FREE ns bo use nad'ru! Saaaaam, jest kt punavat nism NC KRIVA Jest sm hotla ut urgazma guvort, pa nuben noce slisat mojih jamranj! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jooooj, mormo se PAZT k ce pride FREE ns bo use nad'ru! Saaaaam, jest ktpunavat nism NC KRIVA Jest sm hotla ut urgazma guvort, pa nuben noce slisat mojih jamranj! dej BINGABINGA strica vibriča v roke vzem pa se popel do orgazma pa puročej kak je blo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 hmmm ribno,bodešče,koritno,zasip,gmajna??? a maš punčko ti?Obakrat: ja - za punčko in za tist konc ja (ne zasip in ne gmajna) Zdej me pa res firbc... (jest sam upam, da nisva kej v sorodu, ker če ne grem... ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Seal, jutr, jutr, sm brez baterij, elektrike se bujim, banene sm puzrla ut ziucnosti, svece so pugurele! dej BINGABINGA strica vibriča v roke vzem pa se popel do orgazma pa puročej kak je blo Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Obakrat: ja - za punčko in za tist konc ja (ne zasip in ne gmajna) Zdej me pa res firbc... (jest sam upam, da nisva kej v sorodu, ker če ne grem... ) hmmmmm v sorodu sigurno nisva Seal, jutr, jutr, sm brez baterij, elektrike se bujim, banene sm puzrla ut ziucnosti, svece so pugurele! ja uboga BINGABINGA Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 hmmmmm v sorodu sigurno nisva ok, sm si oddahnla, pol pa ne more bit tko hudo... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ok, sm si oddahnla, pol pa ne more bit tko hudo... seveda ne lahko je sam dobro Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 seveda ne lahko je sam dobro Glej glej... teb je pa bližina všeč! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Glej glej... teb je pa bližina všeč! je seveda, če je pozitivna mi je full všeč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 je seveda, če je pozitivna mi je full všeč No do zdej se ni še noben prtožu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 No do zdej se ni še noben prtožu hmm hmmm morm začutit , pa povem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 hmm hmmm morm začutit , pa povem Začutit kaj? Bližino? Al kej drucga? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Začutit kaj? Bližino? Al kej drucga? energijo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 energijo Aja... te mam pa zdej trenutno bl mau... sm bolna smrk, smrk, kih! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Aja... te mam pa zdej trenutno bl mau... sm bolna smrk, smrk, kih! ja sej k se te bom js dotaknu, boš takoj ozdravela Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ja sej k se te bom js dotaknu, boš takoj ozdravela pol pa kr... čimprej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a kdo ve kolk stanejo vibratorji,js bi si enga ubodla Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 ...a neb blo blš, da te kak tipo redno ubode? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 sej me,dnevno,sam men to ni dost kok stanejo? a ve kdo? sej bom itak sama šla mal pogledat,sam tko okvirno me zanima.pa tiste kondome k so taki ježkasti me mikajo-za večji užitek Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Zgleda, da te ne dovolj..... Pojma nimam, še ga nisn rabu .......moja pa tud ne Kakih dobrih 5 jurjov že, valjda....kaj pa vem......a ti prstki pa domišljija ne zaležejo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 prstki,mam jih že cel lajf,včasih tut to ni dost za prvo silo ja,sam mam vedno večjo potrebo po eksperimentiranju brez skrbi se bom že znašla,sej moj lubi je zakon,sam men se večkrat da kokr njemu za kuglce pa tko: ubistvu so namenjene za krepitev mišicmi jih je lubi kupu pa me ni čist nč rajcal (in ne nimam prefukane,da bi bla tok raztegnena,da neb nč čutla)tko da jih ne uporablam ker niso zanimive spljoh Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 Mhm. Kul. Čeprav men nkol ni blo jasno al vam vibrator res lohk nekak "nadomesti" filing ljubljenja al kak? Bi blo zanimiv slišat kaj ženskih izkušenj......no, sam tolk, da bi child vedla al se ji splača investicija.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.