svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 aja, pa res, ker je nahal deževat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 aja, pa res, ker je nahal deževat No, vidš. Sej Seal je pa tut kr nekam mrknu, pa me samo pustu kle Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja utrudu se je noo... morš zastopt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 No, vidš. Sej Seal je pa tut kr nekam mrknu, pa me samo pustu kle lubi, tuki sm , bil sm spodi, sej veš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 am spodi? kje, a pr njej spodi al v stanovanju spodi al,... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 lubi, tuki sm , bil sm spodi, sej veš a je blo fajn? ti pasal, al si raj zgori? ker te spet ni pr men Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 am spodi? kje, a pr njej spodi al v stanovanju spodi al,... to pa prepuščam domišljiji sej si svizec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Samo z enim moškim sem v svojem življenju doživela orgazem.In s tem ga doživljam še vedno. Do sedaj mi ni uspelo z nikomer drugim. Ko pa sem se posvetila sama sebi, mi je to uspelo vsakokrat.To pomeni,da sem popolnoma zdrava ženska na tem področju. Le prezahtevna za moškega.Zato me do sedaj ni znal nihče zadovoliti:)).... Torej,če ženska orgazma ne doživi so predvsem krivi moški,ker se za žensko premalo zauzamejo. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 a je blo fajn? ti pasal, al si raj zgori? ker te spet ni pr men bejbi, za tabo sm! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 bejž naprej, da ti nau kšna neumnost po glav začela hodt , pa da te mam na očeh! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 u, rit?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 bejž naprej, da ti nau kšna neumnost po glav začela hodt , pa da te mam na očeh! da, draga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 da, draga ne me tko gledat no Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 madona si hudobna ej komi se postav paže mora it! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Nč nism hudobna - on že ve, kaj se mu splača Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ne me tko gledat no zej sm pa lačn ratu, grem neki popapat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 zej sm pa lačn ratu, grem neki popapat Dobr tek! (aja, pa pol obvezn zobe umit ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 da neu tebe pojedu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 da neu tebe pojedu Pomojem ne, je preveč lačn, da bi mu bla jest dost Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 aja? ja no pol pa ti plus večerja ki je na mizi sej pol ko te bo čez analo vn devu te bo nazaj sestavu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 aja? ja no pol pa ti plus večerja ki je na mizi sej pol ko te bo čez analo vn devu te bo nazaj sestavu Ob taki predstavi pa kmal vsacga normalnga mine apetit...vsaj mene je Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 aja a si bla ti tut namenjena k večerji? sory Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Nč hudga, bo pa linija ta prava (po)ostala Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ok, bom zato vsak dan poskrbeu če hočeš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ok, bom zato vsak dan poskrbeu če hočeš? Hmm, dejva se zment, da te bom, takrat, k bom rabla, poklicala, pa bo. A bi tko šlo? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.