EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 dobra emmmmm, želje pa preslišim ja, sej taki ste pa vsi tipi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja, sej taki ste pa vsi tipi prehitro sklepaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 prehitro sklepaš Sej si sam reku, da si tak - jest sm sam mal razširla na vse (izpustila sm pa: tisti, k jih poznam) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Sej si sam reku, da si tak hmmmmmmm... js sploh nism tak (sm uporabu tegale " " ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Najbolj me razpizdi, babo cel cajt pumpaš s polno močjo, pol jo pa še ne strese. Če je ne, pol buljš da nmav zahinav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.