nataly 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 To je samo ena izmed možnih posledic Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 sploh ne bom več bral tega..., me bo čist demoraliziralo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Nataly - Nataly - postavila malo zadeve, mal povedala, uredila sceno malo (devickica s sco). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 hm no ja, pa vseeno se nekaj napisem tudi semle zelo zalostno, da katerakoli misli, kaj sele stori to, da hlini ali laze!!!ce nimate tazga tipa, ki bi prenesel resnico, zal, ocitno je nezrel hkrati pa ste nezrele tudi tiste, ki ne upate govoriti resnice.pih, potem pa naj se kdo govori o ljubezni , pa si se tako preprostih in naravni zadev ne upate povedati. kot da je to kaj takega. mar ni naravno, dakomu vcasih pac ni do sexa!? JE! mar ni naravno, da so nam vsec tudi drugi-druge!? JE!mar ni naravno, da tipu recemo: ej, men pa danes ni do sexa in mi pac ne pride!? JE!- mislm STA?? ne morem dojeti vase dvojnosti pravzaprav, res ne. nekako pa razumem glede na to kar ste napisale.no, nato porecem le se to: nimate se dovolj rade!!! le kako boste imele potem rade partnerja, ce se sebe nimate!!!? prav taka rezultatu prilagajoca 'nesubtilna' energija se kasneje prenesa na sam odnos!! moski, ki zeli subtilnosti, neznosti, bozanja, dotikanja, etc... lahko cuti!! potem zenske pravijo: joj, kako je grob, samo sex, nic bozanja, dotikanja, etc... (so primeri); pac pa ni vedno le on tisti!! moski velikokrat reagirajo na stanje zenske, se prilagajajo (kakor tudi obratno); mar niste dojeli da je OGENJ posameznika vedno rezultat tistega kar se kasneje izkaze v odnosu!!! in ko se ognja zdruzita je rezultat taksen kakrsen je!! vec ga je, vec je strasti!!ce so vmes tudi 'vzorci' ali umske prepreke pa je cas za delo na sebi!! morda odkrit pogovor in razjasnitev stanja zakaj!spodbuda dela spodbudo - ogenj isce in klice isce vibracijo in moznost kjer bo sprejet, kjer se bo lahko razbohotil.- tudi to je moski!! preden ogenj zagori in se primerno obvlada, kar je odvisno od obeh lahko traja, lahko ne; toda vcasih je potrebna neznost, maorda pogovor, zaupanje, etc... (pac razlicno od osebe in trenutka). in ce zenska ne zeli sexa in ugaja moskemu kaj je to??(si boste same odgovorile in morda pomislile kaksne posledice so lahko dolgorocno v vas ali partnerju).kako lahko torej zesnka pricakuje, da moski ne bo varal, ce mu hlini orgazem in se pretvarja???kot da moski prav nicesar ne cuti al kaj!!?? vse se 'pozna' tudi energetsko in ne samo fizicno!! m, ste ene buce ja... namesto da znate 'primerno' izkoristiti tleci ogenj! ga obdrzati in zajeti tedaj, ko so energije vsklajene.ma, berem tukaj teme foruma... duhovno razviti ljudje, pametni, cutni, socutni, prilagajoci, umsko aktivni in razviti, prisoten duh, prijateljstvo, spodbuda, etc... - potem pa tole, kao hlinjenje orgazma he he shvasta!!tko vedri, inteligentni ljudje pa se ustavijo na tako, (ce se tako izrazim) 'neumnih' zadevah, ces kot: ''bilo pa proslo, saj bo jutri bolje, itak je samo 1x na leto''. hi hi in ce malce teatralicno zaokrozim, bi lahko lahko rekel: ''itak sem te prevaral samo 1x''. ha ha ha predvsem veliko uspeha v ljubljenju sebe vam zelim!!no ja, mogoce je prav v tem kljuc!! sam orgazem pa.. he he, a vam je res tako pomemben!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Haj free, luškano si se razpisal, mi je prav všeč. Naj ljubezen rula. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 m, ste ene buce ja... namesto da znate 'primerno' izkoristiti tleci ogenj! ga obdrzati in zajeti tedaj, ko so energije vsklajene. predvsem veliko uspeha v ljubljenju sebe vam zelim!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 'bilo pa proslo, saj bo jutri bolje, itak je samo 1x na leto''. hi hi in ce malce teatralicno zaokrozim, bi lahko lahko rekel: ''itak sem te prevaral samo 1x''. ha ha ha Free Hja v tejle temi bom sam še tvoje poste bral, res se mi zdi, mal čudno tle kao ful razviti ljudje pa to, pol pa fejkajo orgazme..., to je kt bi jaz vegeterjanec jedu včasih tud mal govedine.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ... prav taka rezultatu prilagajoca 'nesubtilna' energija se kasneje prenesa na sam odnos!! moski, ki zeli subtilnosti, neznosti, bozanja, dotikanja, etc... lahko cuti!! potem zenske pravijo: joj, kako je grob, samo sex, nic bozanja, dotikanja, etc... (so primeri); pac pa ni vedno le on tisti!! moski velikokrat reagirajo na stanje zenske, se prilagajajo (kakor tudi obratno); mar niste dojeli da je OGENJ posameznika vedno rezultat tistega kar se kasneje izkaze v odnosu!!! in ko se ognja zdruzita je rezultat taksen kakrsen je!! vec ga je, vec je strasti!!.....Bla bla, kaj cvekas, Free - kdo pa pravi, da bejba z vsakim tipom, ki se kdaj gre kak sex z njim, hoce ne vem kako resen 'ODNOS'... Vcasih grejo pac zadeve tako dalec, da bi bila zenska 'prasica', ce se ne bi sla igre dalje.... Pa ker je prvotni filing vznemirjenja padel dol - recimo zaradi ene samcate stvari, ki jo je naredil tip (ravno zato, ker ni slo za kaksen Odnos, pac pa za simpatijo, ki pa recimo ni dovolj ali zenska nenadoma to posteka), pa ker smo zenske materinske in razumevajoce in v osnovi zelimo ustreci tipu, potem pac zenske zablefirajo malo, da bo 'cimprej konec' in da oni ne bo dobil dozivotnega kompleksa recimo. Se mi zdi hecno, ko se tako razjezite, ker pomeni, da prizadane vaso moskost, po drugi strani pa kazete s tem, da ne poznate zensk tako dobro kot si mislite. One zenske, ki pa tega ne poznajo, pa morda niso prevec 'eksperimentirale' in imajo pac zdaj tega enega tipa, ki ga ljubijo, ki jih ljubi...Ali pa so na sveze zaljubljene in ne zelo dolgo v odnosu ali pa imajo pac dbest tipe, ki se z njimi tako stekajo. Sicer pa me to cudi - saj v bistvu orgazma se ne da zblefirati, saj orgazen ni samo kricanje in dihanje (oz. sploh ni oz. ni niti najmanj nujno, da je) - torej oni tipi, ki jih bejbe lahko zblefirajo ali celo ponavljajoce blefirajo, morda itak niso med najbolj subtilnimi...Pa se - moskemu pride in se zgodi nekaj - 'dokaz', dejanje 'prihajanja'...Pri zenski pa je to drugace; itak lahko zapored dozivi vec orgazmov in pravzaprav sploh ni potrebe po blefiranju - verjetno zablefirajo samo v primerih, ces, 'skupaj' jima je prislo, kar moskemu tako veliko pomeni, in tudi zenski, je pa to bolj redko, kot se misli in seveda takole cveka. Zanimivo je, da se pri vseh sex anketah rezultati totalno razlikujejo od real lajfa oz. je redkokdo iskren (tudi v primerih, ko so ankete anonimne, kar itak navadno so). Seveda - ene pa po defoltu glava boli (pa sploh ne pride do tega blefiranja, ki omenjamo) - to je res odstekano s tem glavobolom - mislim, dejansko 'obstaja' tale fora z glavobolom. Ocitno tipi ne sprejemate dobro taksnega poraza, da v bistvu sploh prihaja potem do tega. In se tole, spet poudarjam - kaj tezite; ce priznamo, da smo tudi ze zablefirale, TUDI SLUCAJNO NE POMENI, da blefiramo zdaj, v odnosu, s tipom, skoz oz. da se to nenehno dogaja ali da se je ponavljajoce dogajalo. Hehe, ste hecni, kako ste se razburili tipi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Free Hja v tejle temi bom sam še tvoje poste bral,Dvomim - po mojem si mojega ziher prebral - sicer povrsno, vendar ne blefiraj, da si Freejevega totalno podrobno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ...pa ker smo zenske materinske in razumevajoce in v osnovi zelimo ustreci tipu, potem pac zenske zablefirajo malo, da bo 'cimprej konec' in da oni ne bo dobil dozivotnega kompleksa recimo. Se mi zdi hecno, ko se tako razjezite, ker pomeni, da prizadane vaso moskost, po drugi strani pa kazete s tem, da ne poznate zensk tako dobro kot si mislite. One zenske, ki pa tega ne poznajo, pa morda niso prevec 'eksperimentirale' in imajo pac zdaj tega enega tipa, ki ga ljubijo, ki jih ljubi...Ali pa so na sveze zaljubljene in ne zelo dolgo v odnosu ali pa imajo pac dbest tipe, ki se z njimi tako stekajo. Sicer pa me to cudi - saj v bistvu orgazma se ne da zblefirati, saj orgazen ni samo kricanje in dihanje (oz. sploh ni oz. ni niti najmanj nujno, da je) - torej oni tipi, ki jih bejbe lahko zblefirajo ali celo ponavljajoce blefirajo, morda itak niso med najbolj subtilnimi...Pa se - moskemu pride in se zgodi nekaj - 'dokaz', dejanje 'prihajanja'...Pri zenski pa je to drugace; itak lahko zapored dozivi vec orgazmov in pravzaprav sploh ni potrebe po blefiranju - verjetno zablefirajo samo v primerih, ces, 'skupaj' jima je prislo, kar moskemu tako veliko pomeni, in tudi zenski, je pa to bolj redko, kot se misli in seveda takole cveka. Zanimivo je, da se pri vseh sex anketah rezultati totalno razlikujejo od real lajfa oz. je redkokdo iskren (tudi v primerih, ko so ankete anonimne, kar itak navadno so). Seveda - ene pa po defoltu glava boli (pa sploh ne pride do tega blefiranja, ki omenjamo) - to je res odstekano s tem glavobolom - mislim, dejansko 'obstaja' tale fora z glavobolom. Ocitno tipi ne sprejemate dobro taksnega poraza, da v bistvu sploh prihaja potem do tega. In se tole, spet poudarjam - kaj tezite; ce priznamo, da smo tudi ze zablefirale, TUDI SLUCAJNO NE POMENI, da blefiramo zdaj, v odnosu, s tipom, skoz oz. da se to nenehno dogaja ali da se je ponavljajoce dogajalo. Hehe, ste hecni, kako ste se razburili tipi... he he, seveda cvekam, saj smo v temi cvekarije sploh pa, ne me resno jemat nisem se niti malo razburil, sicer ne bi pisal kakor sem.tolk me pa ze poznas ne. hm, ne vem ce si glih cist steknla moj post :o|o: al pa sem sam kriv zaradi nerazumljivega pisanja al kaj, al pa jaz ne razumem tvojega??---------- ''ustreci tipu'' - to mi ni vsec!! ne maram. pravzaprav maram , le da ne tako, na taksen nacin kaor omenjas,potem raje 0 kakor ustrezljivost, torej laz. ni prizadeta moja moskos, niti malo, in tudi ne bi bila prizadeta mojo moskos (kaj je to sploh moskost , razen moje dick-a),temvec dejstvo, da mi nekdo laze, torej prej bi bil prizadet sam odnos. pa se ta ne, ce bi bilo ob tem dovolj razumevanja in zavesti. hm, pomoje je 'dobro stekanje' tudi to, da lahko zenska odkrito tipu pove, da ji ni prislo (kar itak sploh ne razumem, saj je meni isto kot bi rekel da grem v trgovino), kakor tudi zakaj ji ni prislo. torej ce lahko prijatelju povemo vse, mar naj ne bi tudi partnerju, mar si ne zelimo, da nam je partner tudi prijatelj s katerim se lahko pogovorimo vse; se posebej o tem kako dozivljamo sex in sam odnos!! pa saj se z njim dol dajemo!! menda bomo potem njemu povedali ne!!ali pa recemo zaradi ustrezljivosti ali tega, da ga ne izgubimo: ''na malo moje telo, da se spraznis!''' HALOOOOOOOOOOOO!! :xx!: - zame je to enostavno podcenjevanje mojih custev, odnosa, etc... scier razumem, da ustreze-mo, toda ce ze, zakaj o tem ne govoriti normalno, torej brez zadrege ali zadrzkov. hm, morda res nekateri ne bi prenesli al kaj torej ja, bodimo svobodni, ne!! ja, res morda niso, lahko pa kdaj tudi so in kdaj tudi niso. ce moskemu 'veliko pomeni' da jima je skupaj prislo; pa naj sorejme dejstvo, da ni vedno tako!! preprosto.nic takega, da bi mogli zaradi tega vmret al pa poanicart, kao to je pa zivljenskega pomena za recimo sreco.cist skorpijonska fora tole :o|o: (smrt, sex, etc...). to skorpijonsko globino se da tut mal drugac ponucat pomoje!! mah, blefirite kokr cte zrad mene!! sej boste vi z tem zivele!! mar ob tem ni prizadet tudi notranji otrok? odvisno ne..?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Free Hja v tejle temi bom sam še tvoje poste bral,Dvomim - po mojem si mojega ziher prebral - sicer povrsno, vendar ne blefiraj, da si Freejevega totalno podrobno. :xx!: I hate it when you're right, but i love it when you're wrong.... torej zazačetek, zarečenga kruha se največ poje prebral sem tvoj post....., ampak za nadaljevanje freejevega sem prebral pa totalno podrobno vsaj kakor se to meni zdi...., ker me je pritegnil in sem ga rad prebral in mi je blo kul pa to.... tvoj mi je pa mal antipatičen, na žalost pa realen..., ... seveda pa tavojega nisem tak podrobno prebral..., mam pa filing da me zadnje čase kar naprej nekaj kritiziraš...., sicer najbrž upravičeno..., me pa vseen zanima če ti grem kaj na živce če lahko to kako spremenim? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Kaksne litanije... V bistvu za pocit od smeha...Evo - tudi zato recimo, Free. Zaradi takihle solat, a ste znorel tipi? Halooo? Pogovarjat, ali je prislo ali ni in zakaj ni in podobno!!!!!!! V bistvu sem komentirala Astrin post, potem pa mi je slo na zivce, ko sem videla, kaksno zganjate iz tega - in evo vam - v tem je finta. Zdaj se moram pa 'zagovarjat', ker priznam da sem enkrat pred dvajsetimi leti zablefirala? Pa kaj je z vami, kaksen Odnos, se ti mesa? Vse si povedat, skupi, dejmo se vse in zdej, ta moment zmenit... Ziher tocno vam bejbe najbolj blefirajo... hehe, pa sploh ne veste oz. prepricano zagotavljate - moja NIKOLI! Kaj pa ko vam bejbe lazejo zaradi desetih stvati, kajti seveda si ne delajte nikakrsnih utvar, da vam cisto vse povejo... Aja, Nino, a se hecas? S tabo sem skoz ista...Moj post ti je antipaticen... Kaj cmo, ne govorim simpaticnih stvari, da bo nekdo zadovoljen, ampak povem mnenje oz. to kar vem o necem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 p.s. Free, zadnjic sem se enemu tvojemu vicu ful smejala, pa se mi sploh ni zdel smesen. Dej, najboljs, da se zdej vse zmeniva, psiholosko analizo narediva, se skregava, ker ti blefiram in se smejem tvojemu vicu, v bistvu pa se mi ne zdi smesen...Ampak sem te pa dobro, a ne?Dejansko si mislil, da se mi je zdel smesen.No, ni se mi zdel, to ti povem zato, da mi bos od zdaj pravil samo se resnicno smesne vice, da bomo tocno vedeli, kaj mi je vsec in kako mi je kul in ob katerih vicih se dobro pouctim in smejim iz srca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 m, ste ene buce ja... namesto da znate 'primerno' izkoristiti tleci ogenj! ga obdrzati in zajeti tedaj, ko so energije vsklajene.ma, berem tukaj teme foruma... duhovno razviti ljudje, pametni, cutni, socutni, prilagajoci, umsko aktivni in razviti, prisoten duh, prijateljstvo, spodbuda, etc... - potem pa tole, kao hlinjenje orgazma he he shvasta!!tko vedri, inteligentni ljudje pa se ustavijo na tako, (ce se tako izrazim) 'neumnih' zadevah, ces kot: ''bilo pa proslo, saj bo jutri bolje, itak je samo 1x na leto''. hi hi in ce malce teatralicno zaokrozim, bi lahko lahko rekel: ''itak sem te prevaral samo 1x''. ha ha ha hiiii, hi, hi... :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ti se pa kar tolaži.....Mick - dol mi visi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Meni ravnokar ne glih....... A ti kdo za ovratnik diha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 .....moja NIKOLI.......ker ne hodim z glupo bejbo .Sanjalica glupa bejba. In kot zgleda, nisem edina glupa na tem forumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Sori. Lahko popravim.....kar se glumljenja orgazma tiče trapasta. Ne govorim na splošno. Meni se to zdi pač trapasto, nepotrebno, nefer do partnerja v najbolj intimnem delčku partnerstva. Sicer pa.....vsak po svoje....tudi tukaj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ti se pa kar tolaži.....Mick - dol mi visi! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Sori. Lahko popravim.....kar se glumljenja orgazma tiče trapasta. Ne govorim na splošno. Meni se to zdi pač trapasto, nepotrebno, nefer do partnerja v najbolj intimnem delčku partnerstva. Sicer pa.....vsak po svoje....tudi tukaj. Mick, najbolje boš svojo napako popravil tako, da jo izbrišeš.Če ne, se ti slaba piše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Draga, naslednic ko dozivis orgazem mi nakazi nekako..pocukaj me za lase, mizikni..karkoli, samo da bom vedel kdaj ti je najlepse. Dragi, saj bi..samo te takrat ni nikoli doma. Da ne bo tale tema preresna postala...konec koncev govorimo tukaj o uzitkih, ne o Sizifovem trpljenju. Ko sem ze omenil Sizifa...en vic, malo vulgaren..pa vendar... Sizif na gori...pred seboj tisci ogromen kamen...Pride mimo Ojdip in mu posmehljivo:"Guras a, guras..."Sizif:"Je*i si mater !" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ........je tud ona mal presenečena. Meni se to zdi pač trapasto, nepotrebno, nefer do partnerja v najbolj intimnem delčku partnerstva. Sicer pa.....vsak po svoje....tudi tukaj.Glupača iz tega potegne tak zaključek: "samo malo je presenečena, ker se ji ta NIKOLI ne zdi glih tako NIKOLI MOŽEN.... " glupo prepucavanje jedne glupaće Če ti je pri 39 letih uspelo s tvojo ženko ostati vedno v fer odnosu, potem ti res . Sanjalica mala trapa...trapasta...., ki počne tudi nepotrebne, nefer reči........tu-pa-tam x!x - redko, ampak jih. Jebi ga x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Ja, žal res, glup zaključek. Ne, ni nama uspelo ostati vedno v fer odnosu, verjetno sem v tem "nefer" prevladoval jaz . Kar pa s to temo nima nobene veze. Ti pa počni nepotrebne in ne-fer reči kolk ti srce poželi........gre za tvoj lajf.......delaj z njim kar češ. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Eno vprašanje se mi je porodilo... Ljudski glas pravi, da smo ženske nečimrna bitja..., sama pa imam včasih občutek, da ni bolj nečimrnih bitij kot so moški, ko se pogovarjajo z ženskami o seksu! (ne o ljubezni - ampak o seksu!). Vsak moški je prepričan, da je dober ...., da njemu se pa to že ne more zgoditi, da on ja poskrbi zanjo, to se "dogaja samo drugim.....".... Ups, naivno zabluzila....kar mi je v tej temi dovoljeno....ker ja sam glupača... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Tudi, če ne bi bila, ti bi bilo dovoljeno Če bi pozorno brala to o čemer govorim (pa sem opazil, da nisi edina, ki ni) bi videla, da nikjer nisem pisal v smislu.....jaz sem tak car, da moji vedno pride itd. Ne....ker ni res. Samo moja ne rabi glumiti, da ji, ko ji ne. In zaradi tega ne padem v depro. Ker nama je fajn tudi brez. Tako kot pogosto veliko ženskam. Zelo fajn. Pa tudi moškim se zna zgodit, da jim ne pride. Redkeje, al ipak......Ko pa sva v sporih pa se seksu izogibava....ker veva, da nama ne bo tako lepo, kot bi si želela. Hi-hi....mi je pa prej namignila, da se mi je v začetku najine veze zaradi tega res kdaj mal surla povesila . Samo zaradi tega se ni odločila za glumo. In za to sem ji hvaležen. In to je to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.