Skoči na vsebino

Orgazem

Mick

Recommended Posts

Guest sanjalica
gre za tvoj lajf.......delaj z njim kar češ.  :palec:

res :palec:

(pri spolnosti zgleda da si ti na veneri jaz pa na plutonu tk da...brezpredmetno razpravljat o tem)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... Si se mal dost razpisala za nekaj kar ti dol visi...... x;)x

Za Siddharto mi tudi dol visi... kot tudi, ali so komu vsec Chippendales...

Lahko pa se ufuram in sem taglavna v taki debati.

Je pa resnica, da mi dol visijo v glavnem sploh vse sex teme in se mi praviloma ne da komentirat v njih.

Lahko pa me pici in se zadebatiram...

Moj sex lajf in sex lajf mojega partnerja se te v bistvu ne tice (kot se ne mene sex lajf tvoje bejbe, ki si tu postregel z njo), si pa vprasal, zakaj to BAJE zenske pogosto pocnejo in si dobil par odgovorov...

Potem pa bi pac samo vprasal svojo bejbo in odgovor bi bil ne, NIKOLI - in je to to.

Da te pa ne bo prevec skrbelo - ze kakih 15 let ali vec sem s tem partnerjem; zelo dobro se razumeva, na vseh podrocjih (ali lahko tudi ti reces enako?). Videl me je ze v vseh mogocih stanjih in razlicicah, bil je z mano na porodu in ne vidim stosa, da bi mu karkoli blefirala.

O podrobnostih svojega sex lajfa, ki vkljucuje njega, se mi zdi iz istega razloga nefer govoriti.

On ni moja last, da bom jaz tu opletala s tem in govorila o tem.

Ce pa kaj le navrzem, pa je ze pase' in se tice drugih partnerjev in torej ne vemo, o kom govorimo in v tem primeru ne gre za konkretne, pac pa imaginarne osebe, svoje izkusnje pa pac lahko povem in tako, v takih primerih, ko in ce so, to izjemoma omenim.

Ni receno, ce skoz nakladas o tem, da si tezek Jack, kot tudi ne pomeni, da ce si tiho, pac ne sexas.

Tvoje spekuliranje okoli tega, kaj jaz in kaj jaz ne, je otrocje - ce imam zgolj mnenje, se ne pomeni nic. Ce sem zolcno nastopila in imam torej zelo izoblikovano mnenje v temi pedofilija, se ne pomeni, da me je posiljeval dedek, ali ce komentiram v temi dlakavost, ne pomeni, da imam sama kakrsnekoli probleme s tem.

Seveda pa si lahko mislis, kar si zelis.

Kot si tudi jaz. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, midva se imava ziher rada..... :vragec: x:o)x x:Dx

No, tako. Po tvojem seks lajfu te nisem vprašal in me niti ne zanima, kaj šele, da bi me skrbel. Ali se vidva res tako razumeta, bi ti verjel, če bi to on potrdil, tako da ti lahko mirno odgovorim, da se mi2 čisto dobro razumeva in to brez tega, da naju veže karkoli drugega razen najina volja, da ostajava skupaj - ne pa dokaj pogoste variante v dolgotrajnih vezah.......ekonomska skupnost, otroci itd......in niti ne trdim, da je to pri vama, da ne boš ponovno skočila na nekaj kar nisem rekel. Imava svoje vzpone in padce, včasih zanje poskrbi eden, včasih drugi.......verjetno bolj jaz. Vse ostalo se niti tebe niti nikogar drugega za katerega se sam ne odločim.....ne tiče. Sicer pa sem vprašal sem ženske nasploh, ker me je pripoved moje frendice presenetila. Kaj bom to svojo spraševal, če vem, da se mi2 tega ne greva.

No, me pa zanima kje sem postregel s seks lajfom moje partnerke? :eek: Očitno te je nekaj precej zbodlo. Povedal sem, da ji ni potrebno glumit in tega tudi noče, da se ne ljubiva, ko naju bremenijo nesporazumi, in da se ljubiva ter nama je fajn tudi tako, da ne forsirava njenega orgazma za vsako ceno. Kar je videla, da sem napisal in soglašala. Če kdo misli, da ni.....njegov problem. Če so to zate detajli iz njenega seks lajfa.....naj pač bodo.....zate, da bo mir. x^x

Nisem prepričan ali sem špekuliral s tem kaj ti ja in kaj ne.......če sem je bilo brez veze, se strinjam. Vidim pa kako mi nekateri zaradi "svojega glumljenja" hočete vsiliti, zviška gledate na moj NIKOLI kot da si le domišljam, ker enostavno ne zmorete sprejeti, da pač nekateri na to gledamo drugače in drugače tudi ravnamo..........tudi ti......z dvosmiselnim zaključkom. In počasi mi dol visi, ne fintiram, ne lažem, si ne izmišljam.......in predvsem tudi ne obsojam ali kritiziram tiste, ki glumijo, glumite ali kakorkoli že. Reagiram pa na žolčne komentarje v kateri mi dopovedujete, da si nekaj domišljam..... Pa še to....moja je mene videla v stanju, ki ga ti upam nikoli ne boš čutila, dala sva marskikaj skozi in imava to (ne) srečo, da sva bila dana pred preizkušnje, ki jih marsikdo v življenju, vsaj v relativni mladosti, ne skusi. Tvoja misel, da ne vidiš, da bi svojemu partnerju karkoli blefirala pa je žal kontradiktorna s tvojim prejšnjim postom, kjer si pisala nekaj v smislu, če si tipi domišljamo, da nam bejbe vse povejo.......saj res vsi kdaj kaj zablefiramo, zamolčimo, zlažemo.......Preveč sem se razpisal. :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

.....moja NIKOLI.......ker ne hodim z glupo bejbo x;)x .

Sanjalica glupa bejba. x:)x x:)x :vragec: x:)x x:)x

In kot zgleda, nisem edina glupa na tem forumu :vragec: :vragec: x:)x :vragec: :vragec:

x:Dx :palec:

kolko besed zaradi orgazma... kao da je ful pomemen pri dveh, ki se čutita... ne vem men je včasih bolj pomembno da sem s tistim ki mi pomeni vse kot to da v tistem trenutku doživim vse... bolj pomembno je da čutim, sebe in njega x:Xx

a sem čudna x:Dx

Mick - saj je kul, imejta se fajn se naprej, nihce ti nic noce.

A vendar - tamle pravis # ... zviška gledate na moj NIKOLI kot da si le domišljam, ker enostavno ne zmorete sprejeti, da pač nekateri na to gledamo drugače in drugače tudi ravnamo ...# xDDx x:Dx

Tvoj NIKOLI? Mislila sem v bistvu vecino tipov, ki menijo, da se ravno njim NIKOLI ne zgodi to in ono...

A ti si seveda prebral - Mickov nikoli... xrolleyesx Vse se vrti okoli tebe.

# Ocitno me je nekaj precej zbodlo# x:o)x x:px :palec: :palec:

Niti ne, nisem pa si mogla kaj, da ne bi opazila, da svoji zenski pravis 'moja', povabis jo pa samo v tole temo - in reces - no, vidite, ona pravi Nikoli. x:o)x

Pa tole: # ... moja je mene videla v stanju, ki ga ti upam nikoli ne boš čutila, dala sva marskikaj skozi in imava to (ne) srečo, da sva bila dana pred preizkušnje, ki jih marsikdo v življenju, vsaj v relativni mladosti, ne skusi. ...#

To je v bistvu tekmovanje, kdo je dal vec skozi. No, OK, ostanimo potem na tem nivoju - ali sta dala skozi skupaj izkusnjo nosecnosti, poroda in otroka - kar vemo, da je pac med najbolj drasticnimi spremembami, ki se zgodijo paru (sploh v sexualnem smislu)?

Nista? Potem ne govori.

Pravis nadalje, da sem kontradiktorna... ves, nekateri smo taki, da nam gre nekoliko na jetra pojem (skoz) 'skupaj' - se nam zdi nekoliko... hm, kaj jaz vem, podobno kot 'oci in mami', ko se tako kliceta starejsa partnerja med sabo...

Tako da je jasno ful stvari, s katerimi ne obremenjujem svojega partnerja in seveda - ne povem mu cisto vsega - ker se mu ne bi dalo niti poslusat, ker imava sreco, da sva oba bolj individualca...

Kar pa se ne pomeni, da pred njim blefiram orgazme (ali karkoli) ali da mu lazem.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

He-he......veš kaj, sam jaz sem napisal z veliko NIKOLI, na ta nikoli se je marsikdo upičil, pa tudi ti si ga napisala tako kot jaz z veliko......verjetno noben na mojem mestu ne bi pomislil, da se ne nanaša na mene. x;)x Vse se vrti okoli mene......čudno, jaz imam pogosto tak občutek zate, mogoče je to običajen privilegij urednice, kar dvomim. x;)x

Za lnf sem se odločil jaz, ona je drugačen tip človeka, bolj zaprt in nima želje sodelovati na njem. Ve pa, da sem tu in lahko popolnoma vsako stvar prebere.

In nisem je prvič povabil kaj prebrati, se pa je tokrat nanašalo nanjo, zato sem želel, da to prebere.

Kdo je kaj dal skozi.....s tem si začela ti in ko začenjaš pogovor na tak način v bistvu kažeš kao....midva sva to in to......vidva se s tem ne moreta primerjati, zato ne moreta vedeti toliko o preizkušnjah v partnerstvu kot midva. Tako nekako. Ali sta vidva dala skozi preizkušnjo začasne invalidnosti, sploh nesposobnosti seksualnega življenja, kvalitetnega partnerskega življenja zaradi izbruha silno neugodne bolezni, bojazem pred kolapsom enega od naju in kljub tej nevarnosti vztrajala in relativno dobro rešila zadeve. Nista? Potem ne govori!

Ja, seveda je tako kot si napisala v zadnjem delu posta.....je bilo zgleda le mal več napisati, da se sporazumeva. :vragec: x:o)x

K. Čapek

Guest sstane

Mick, najbolje boš svojo napako popravil tako, da jo izbrišeš.

Če ne, se ti slaba piše x:Dx  x:Dx  x:Dx

Heh.....že kakega svojega dost bolj trapastega posta nisem brisal, tak da........bom tvegal. x;)x x:Dx

Mick, sočustvujem s tabo, mene so na neko drugo temo na nekem drugem forumu dame popolnoma zmlele :C: :palec:

Ti se pa kar tolaži.....

Mick - dol mi visi! x:o)x x:Dx x:px :palec: x;)x

sej, komu pa ne x:Dx x;)x

se sam menmo zdej; men je blo itak mem se vkljucit; pa sem se kljub temu, ker mi je blo ze mem tiste 'solate' kot pravis brat x;)x

pa sn povedo svoje mnenje cuj.

res pa se ni za obremenjevat zdej s tem karkoli x:)x ne.

ocitno pa imamo le razlicna mnenja, to je vse.

Guest sanjalica

Stane res si faca s to izjavo sedaj tu vmes. x;)x

Mick; iz xsrcbumx ti privoščim, da je ta NIKOLI res NIKOLI. Vendar smo ti želele verjetno pokazati drugo stran resnice; da NOBEN moški ni rekel; jaz pa sem SVOJO ŽENSKO že "ujel" da je blefirala...

Ženske priznamo, da smo kdaj pa kdaj naredile v življenju ta "greh" (v glavnem verjetno zato, da bi ne v moškem zbudili manjvrednostni občutek (nečimrnost x;)x )), NOBEN moški pa ne "prizna" da se mu je to tudi zgodilo.

Čudna logika in verjetnost, se ti ne zdi???

Samo v tem je poanta, ne v tem, kaj in kako ti s svojo sedanjo...; daj, pomisli na preteklost...pomisli; ko si star 18, 20, 25 let in imaš kakšno mladenko, prvič, drugič v postelji...a RES misliš, da pozna toliko svoje telo, da je sposobna doživeti orgazem??? oz. si ti tako dober ljubimec, da že prvič, drugč najteš prav tisto točko...ki jo pripelje do orgazma?

Sicer pa; zame ni orgazem merilo dobrega seksa, ljubljenja...ampak tisto kar je pred in kar je po... občutek, da sva se želela in se daja in predajala...kot nama je v tistem trenutku pasalo....

Če je pa prišlo njemu, meni, v meni, na mene...je pa samo nianasa....

Kaksne litanije...  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx  x:Dx  x:Dx  x:o)x  x:o)x  x:px  xDDx

V bistvu za pocit od smeha...

Evo - tudi zato recimo, Free. :palec:

Zaradi takihle solat, a ste znorel tipi? Halooo? Pogovarjat, ali je prislo ali ni in zakaj ni in podobno!!!!!!!  x:Dx  x:Dx  x:Dx  xDDx  xDDx

V bistvu sem komentirala Astrin post, potem pa mi je slo na zivce, ko sem videla, kaksno zganjate iz tega - in evo vam - v tem je finta. Zdaj se moram pa 'zagovarjat', ker priznam da sem enkrat pred dvajsetimi leti zablefirala? Pa kaj je z vami, kaksen Odnos, se ti mesa?

Vse si povedat, skupi, dejmo se vse in zdej, ta moment zmenit... xrolleyesx  xrolleyesx

Ziher tocno vam bejbe najbolj blefirajo... hehe, pa sploh ne veste oz. prepricano zagotavljate - moja NIKOLI! x:o)x

Kaj pa ko vam bejbe lazejo zaradi desetih stvati, kajti seveda si ne delajte nikakrsnih utvar, da vam cisto vse povejo...  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx

Aja, Nino, a se hecas? S tabo sem skoz ista...

Moj post ti je antipaticen... Kaj cmo, ne govorim simpaticnih stvari, da bo nekdo zadovoljen, ampak povem mnenje oz. to kar vem o necem.

ja. prou ce tko misls res ne. x;)x

heh, jaz za 'mojo' ce se tako izrazim ze dobro vem kaj in kako.

verjamem tudi micku-u.

je pa tudi res, da se o takih receh pravzaprav sploh ne pogovarjam rad z neko izrazito zeljo.

lahko bi rekel, pometam pred svojim pragom, ce je ze potrebno x:Dx

sicer pa menim, da so to itak osebne zadeve.

prav zato me ne gane kaj kdo misli; in zato si svobodno mislim tudi svoje!

imam pac taksno mnenje, ki ga povem, ce se mi zdi utemeljeno. simpl.

''Ziher tocno vam bejbe najbolj blefirajo... hehe, pa sploh ne veste oz. prepricano zagotavljate - moja NIKOLI!''

- heh, tole je precej domisljava trditev. pomoje. x;)x , sicer pa izjeme potrjujejo pravilo.

res, da sem tudi sam domisljavo trdil o dejanjih tistih zensk, kajti nisem zenska. dejstvo pa je, da lahko prav tako isto dozivlja moski ali zenska!! morda na to nisi pomislila. in tu pravzaprav sploh ne gre za dozivljanje orgazma ali ne; pomoje, temvec za druge bolj 'pomembne' zadeve, kar predhodno niti pomislil nisem. dejansko vem, da se lahko z takimi zadevami soocajo tudi moski, le da na drugacen nacin. torej govorim iz svojih izkusenj. tako, kot verjetno drugi in tudi ti.

kaj je primerno in kaj ne, nisem kompetenten soditi, izrazim lahko le svoje mnenje.

hkrati, ce govorimo o odnosih s katerimi se mnogi srecujemo v vsakodnevnem zivljenjeu, se je mick dotaknil tudi teleteme, ki mi je dejansko bila na zacetku brezvezna, sploh po vsebini postov. danes pa mi je vseeno dala malo misliti.

podozivljanje obcutkov o tem. hm, ja tudi moski lahko igrajo, pa zenske ne vedo. in meni ni ravno prijetno ziveti s tem, da ne bi povedal, da zadeve ne stimajo ali stimajo tako kot si jih pac sam predstavavljam.

no, ce pa gledam iz drugega zornega kota, kot morda ti; da kao neki teatraliziram, pa seveda, zakaj pa ne x:Dx , it's only a forum!

resnost pa je obratno sorazmerna z odgovornostjo, a ne.

tisto o vicu pa res ne stekam?? xrolleyesx cudn primer no.

...Ali sta vidva dala skozi preizkušnjo začasne invalidnosti, sploh nesposobnosti seksualnega življenja, kvalitetnega partnerskega življenja zaradi izbruha silno neugodne bolezni, bojazem pred kolapsom enega od naju in kljub tej nevarnosti vztrajala in relativno dobro rešila zadeve. Nista? Potem ne govori! ...

Ne, res nisva. Mi je pa zal, da sta vidva, sory.

Ja, saj je res brez veze, a hotla sem povedat (v tem je smisel mojega komentiranja tu), da je ravno v tem finta... da zdaj se je treba pa kao nekaj zmenit... :)

Hvala bogu, da imata in da imamo kul odnose, kjer se ne rabi blefirati in vse to.

Ampak obstaja pa in brez veze se je slepiti, da je kako drugace.

Ce redki tega ne poznate, pac kul - a mislim, da tudi mi, ki in ce smo, zaradi tega nismo pravi nic na skodi in ne verjamem, da kakorkoli lahko vpliva na nase odnose v sedanjosti.

A ja, 'Nikoli' - poudarila sem zaradi dramaticnosti, res pa sem mislila splosno, ko recejo/te tipi - ona meni? Nikoli. :D

Picasso

tisto o vicu pa res ne stekam??  xrolleyesx   cudn primer no.

Joj ste sitni, pa kaj pol ce ne stekas... xrolleyesx

Pac, sem dala butasto in brezvezno primerjavo. In? Kot da sem jo prvic. xrolleyesx

Mislila pa sem na nekaj, kar se zgodi v bistvu v mozganih, odrazi pa kot telesna reakcija, ki je spontana in ki ima svoj zacetek, nekaksen vrhunec in konec.

V smeh nas prav tako ne more nihce prav zares prisiliti, lahko pa ga zblefiramo, ce bi se zelo potrudili.

Ampak ali ima smisel? Nima ga, se strinjam, kot ga nima blefiranja orgazma - in vendar se tudi folk brez veze rezi bedastim stosem, se celo ce se jim ne zdijo smesni. Da bi: ugodili ali karkoli, pa smo spet v bistvu pri tem...

Tako da morda pa le ni tako bedasta primerjava...

Picasso

x:Dx  :palec:

kolko besed zaradi orgazma... kao da je ful pomemen pri dveh, ki se čutita... ne vem men je včasih bolj pomembno da sem s tistim ki mi pomeni vse kot to da v tistem trenutku doživim vse... bolj pomembno je da čutim, sebe in njega x:Xx

a sem čudna x:Dx

ja, itak. sej to pravmo; fora pa je v tem, da eni mislmo, da hlinjenje nekako ni vredu, drugi pa, da pac to ni panika x:Dx x:Dx

sej panike itak ni, oz. odvisno kako te zadeve kdo dozivlja v sebi in svoji glavi.

Mick; iz  xsrcbumx ti privoščim, da je ta NIKOLI res NIKOLI. Vendar smo ti želele verjetno pokazati drugo stran resnice; da NOBEN moški ni rekel; jaz pa sem SVOJO ŽENSKO že "ujel" da je blefirala...

Ženske priznamo, da smo kdaj pa kdaj naredile v življenju ta "greh" (v glavnem verjetno zato, da bi ne v moškem zbudili manjvrednostni občutek (nečimrnost  x;)x )), NOBEN moški pa ne "prizna" da se mu je to tudi zgodilo.

Čudna logika in verjetnost, se  ti ne zdi???

Samo v tem je poanta, ne v tem, kaj in kako ti s svojo sedanjo...; daj, pomisli na preteklost...pomisli; ko si star 18, 20, 25 let in imaš kakšno mladenko, prvič, drugič v postelji...a RES misliš, da pozna toliko svoje telo, da je sposobna doživeti orgazem??? oz. si ti tako dober ljubimec, da že prvič, drugč najteš prav tisto točko...ki jo pripelje do orgazma?

Sicer pa; zame ni orgazem merilo dobrega seksa, ljubljenja...ampak tisto kar je pred in kar je po... občutek, da sva se želela in se daja in predajala...kot nama je v tistem trenutku pasalo....

Če je pa prišlo njemu, meni, v meni, na mene...je pa samo nianasa....

Huh....dans mi je za pisat, očitno....o orgazmih in seksu, partnerstvu x:Ix

Sanjalica, ne rabiš mi iz srca privoščiti, da je ta NIKOLI res NIKOLI. Ker ta NIKOLI je itak že NIKOLI. Pa če ti še tako težko to razumeš. Nič hudega.....So pa stvari, kot v vsakem dolgotrajnejšem odnosu, za katere bi mi lahko kaj iz srca zaželela......so v najinem odnosu bolj potrebne.

Verjamem, da je temu tudi tako......da ne bi vzbudile pri moškem manjvrednosten občutek. Mogoče pa bi ženske, če bi manj razpredale o "je ali ni dober ljubimec" in mal bolj kritično razmislile tudi o sebi kot ljubimkah, verjetno s tem veliko več dobrega zanje storile, kot z blefiranjem orgazma. Ne vem kako naj priznam nekaj kar ne vem......sklepajoč po številu "bleferk" pa je zelo verjetno, da se mi je to kdaj zgodilo. Ker pa sem imel tudi partnerke, ki jim ni prihajalo po tekočem traku niti niso blefirale, da jim tako prihaja....je ta možnost nekoliko manjša. Ne pa izključujoča. Sam se govoril predvsem o stalnih ali pa dolgotrajnejših partnerkah. Že ves čas. Sicer pa sem bil kar se seksa tiče precej liberalno vzgojen in mislim, da je to močno vplivalo na moj pristop v spolnost. In ponavadi ne iščem panično točk, ki mojo žensko pripeljejo do orgazma.....pripelje jo silina čutenja, če jo doseževa. Neposrednemu fizičnemu draženju ščegetavčka ali g-točke, ki jo priznam, bolje šele spoznavam, se redkeje posvetim.....bolj z načinom, pozo ljubljenja, ki omogoča draženje teh veseličk x:Ix Tudi zaradi tega kar si ti napisala v predzadnjem delu tvojega posta. x:)x

K. Čapek

fatje pa veste, da vsi pripadniki moškega spola ne razmišljajo tako kot vi, da so nekateri pripravljeni storiti vse, samo da pride do spraznitve, pa čeprav s tem skoraj posilijo žensko, da včasih katero dekle hlini orgazem predvsem zato, da bi bilo čimprej konec... ste razmislili tudi o tem... da ne razmišljajo vsi tako kot vi...

no ja, ce sem se ze vpletev v tele stose, ne x:Dx x:Dx :

- ce potegnemo crto: ______ x:o)x ha ha ha

nekatere mislite, da je pac 'normalno' ce ste hlinile orgazem.

in torej tu je sedaj vprasanje ZAKAJ!

- eno je, ceje le ta bil hlinjen zaradi tipa in samega partnerstva oz. odnosa ali cesa drugega.

- ali je bil ta zaradi problemov tipa ali zaradi problema v vas, ce se tako izrazim.

- hkrati pa ce je bil problem njegov, je postal tudi vas, saj ste ve bile tiste, ki ste z zadevo morale ziveti.

- ali zadevo jemljete kot nekaj travmaticnega ali kot nekaj vsakdanjega je spet vprasanje.

- jaz sem podal mnenje, da se mi v nobenem primeru ne zdi fer do partnerja kakor tudi do vas samih in vasega notranjega otroka.

- dejstvo je, da je vsem nam pomembnejsa celota partnerstva kot le tisti pof...ni orgazem x:Dx x;)x

--- torej pravzaprav cisto lepo debatiramo, le da se med seboj ne razumemo najbolje! pomoje.

kar pa je najveckrat v zivljenju razlog za prepire. torej nerazumevanje.

orgazmirajte cimvec oz. toliko da bo se zdravo! x:Dx

(menda prevec tut ni dobro, ker je slabo za sanjanje, pac sanjalcem, etc..., sicer pa, ce so travme, je morda cas za razcistiti zadeve, ce niso se bols, se lahko svobodno ljubite brez kakrsnihkoli bad spominov) in lep in morda celo orgazmicen vecer zelim.

Selene. Ja. Škoda, da je tako. Samo to zame ni ljubljenje, seksanje....to je zame skrb ženske za prazna jajca njenega partnerja. x^x Hm....ne vem, na vašo srečo x:Dx me mal počasi mineva o tem razpravljati.......sam.....če to zaradi tega počne......potem bo njeno seksualno življenje ostalo takšno....če ne bo imela sreče, da naleti na kakšen drug tip moškega. Če bo sploh menjala seksualnega partnerja...... A ni to totalni bed?

K. Čapek

Mick poskušam se vživeti v kožo tako ženske kot moškega... jaz zase vem, kaj občutim in kako občutim in kot sem že napisala - najlepše mi je, ko se ustavi čas, ko se zlijeta duši, ko v očeh prebereš da si vse... drugo ne potrebujem, kolikokrat in kdaj in s kom je pa moja stvar ane x;)x

p.s.

A si sploh kaj prebral, Free? xrolleyesx

Ali si levovsko zadramatiziral tole, zviska iz oblakov malo kuknil, kaj smo ze rekli, in naprej razpredal v svojem tripu, da kako je pa to V ODNOSU (!!) x:Dx x:o)x - nefer do partnerja in podobno.

Katerega odnosa, katerega partnerja? Onega, ki je ze zdavnaj pozabil moj vonj in jaz njegovega? x:o)x x:Dx

Picasso

Guest sanjalica
fatje pa veste, ... da ne razmišljajo vsi tako kot vi...

Ne, vedo samo narediti povzetek... ženska nepoštena, (glupa!) ker blefira... ozl. je kdaj v življenju zaigrala in potem to tudi (idiotsko) priznala....http://www.planetsmilies.net/8772.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...