Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 me mal počasi mineva o tem razpravljati.......Kdo je avtor te teme???? Da bi avtor noč preživel.... http://www.planetsmilies.net/7202.gif od glupaće Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 fatje pa veste, da vsi pripadniki moškega spola ne razmišljajo tako kot vi, da so nekateri pripravljeni storiti vse, samo da pride do spraznitve, pa čeprav s tem skoraj posilijo žensko, da včasih katero dekle hlini orgazem predvsem zato, da bi bilo čimprej konec... ste razmislili tudi o tem... da ne razmišljajo vsi tako kot vi...hm, ne morem govoriti za druge. mozno in verjetno pa obstaja.zalostna zadeva, mislim, da so bistvene druge zadeve v situaciji, ki jo navajas; kajti verjamem, da je verjetno v taksnem partnerstvu narobe se kaj drugega in ne samo hlinjenje in praznenje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Free, ja verjetno, čeprav mislim, da dekle dolgo ne vstraja v tem odnosu...sicer pa kaj jaz osebno mislim sem pa tko pojasnila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Sanjalica - x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 V skrajni sili Mick...da ti pokažem kolk sem "žleht" najdem še takšnega smajlija, ki ga še sploh ni... Če bi ne tako trmaril...bi ti mogoče (mogoče x!x ) privoščila takšno noč..... http://www.planetsmilies.net/7206.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 olala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 psttt...sem se začela na glas krohotati v bajti...pa vsi spijo......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 (popravljeno) Mick sam glede na smeškota bo samo en doživel orgazem hehe tule prav samo Mick citiru bemu Popravljeno 11. april 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Moj računalnik ima virus...to je namig...za Micka - drugi smajli v prvi vrstici... http://www.planetsmilies.net/926.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 saj ne bo prvič tako a da doživiš na tak način orgazem ne bo prvič: http://www.planetsmilies.net/1005.gif ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 haloo, kje najdes te ... hm... 'smeskote'...!! ÷)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Mick...mislim da v temi orgazem kljub vsemu najboljše, da gremo http://www.planetsmilies.net/1019.gif .... hmm...le kaj se ti to dviguje??? :D Marsa, ne vem kaj si mi dala to za enih smeskotov na moj PC... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 hah, Sanjauca....le kaj se vse skriva v teb http://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/fukavcek.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Mick sam glede na smeškota bo samo en doživel orgazem hehe tule prav samo Mick citiru bemu Kaj pa, če mu zablefira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 kar je sigurno...je sigurno...jaz...grem... http://www.planetsmilies.net/1024.gif Vlež se Sanjalica! A ne vidiš, da vsi kukajo not....in te vidijo, kako se dviguješ... jauuuu :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 p.s. A si sploh kaj prebral, Free? Ali si levovsko zadramatiziral tole, zviska iz oblakov malo kuknil, kaj smo ze rekli, in naprej razpredal v svojem tripu, da kako je pa to V ODNOSU (!!) - nefer do partnerja in podobno.Katerega odnosa, katerega partnerja? Onega, ki je ze zdavnaj pozabil moj vonj in jaz njegovega? ma ja, ma itak da mam v mislih nek 'normalen' odnos, ce tako recem; in pomoje je jasno da govorimo o takih, vsaj jaz si tako predstavljam sicer pa se vecji razlog da tega ne pocnejo, ce odnos ne stima, verjetno. ja, ampak, c e se zdaj postavim v tole varianto; kao 2 sta skupaj in sta se odtujila, pa si zelita spet biti skupaj, pa se dol dajeta in ona pac hlini, ker zeli da je kao bolj harmonicno in nekako tako, da zgleda vse cool; in naposled bo zadovoljna, ker bo on zadovoljen, etc.. ceprav je hlinila, etc... ja, ok, morda imas prav!? toda vseeno, a je cool, ce dodam se svoj prej podani aspekt.sicer pa ja, pojma nimam in bluzim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Free jaz tud bluzim čeprav Sanjalica smeški dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 hah, Sanjauca....le kaj se vse skriva v teb http://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/fukavcek.gifsej se se v marsikomu, pa ne povedo! sanjalica ma pac jajca da pove! , ce tako dojemas. mal po netu pogledas, kar ti ni tuje, pa ti je vse jasno. tudi ikonc je 387528 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ... itak da mam v mislih nek 'normalen' odnos, ce tako recem; in pomoje je jasno da govorimo o takih, vsaj jaz si tako predstavljam ...Jaz pa ne, v bistvu - govorim zgolj o factu - hlinjenje orgazma, ki da se ali dogaja ali pa ne, in ce smo bili iskreni, kar smo bili, je bil to rezime.Morda ce bi sel tok debate v to smer, ces, zakaj lahko prihaja do tega v odnosih in tko, da bi debata dobila drugacno tezho... tukaj pa smo se -na tej tocki- nekako 'osredotocili' na sam fact, haloo, kako je to mogoce, kaj blefirate, kako se potem greste ne vem kaj in vse to... zgolj iz poodatka, da se je to ze zgodilo. Torej - clovek, ki je v otrostvu v trgovini ukradel cokoladko, zdaj krade - dejmo se zment, razcistit... al kaj... to je moj tok debate... stekam pa in strinjam se, da je off. Ejj, jej, jej... Kaj sem sla reva nic hudega sluteca se sploh bezat s temle.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ... itak da mam v mislih nek 'normalen' odnos, ce tako recem; in pomoje je jasno da govorimo o takih, vsaj jaz si tako predstavljam ...Jaz pa ne, v bistvu - govorim zgolj o factu - hlinjenje orgazma, ki da se ali dogaja ali pa ne, in ce smo bili iskreni, kar smo bili, je bil to rezime.Morda ce bi sel tok debate v to smer, ces, zakaj lahko prihaja do tega v odnosih in tko, da bi debata dobila drugacno tezho... tukaj pa smo se -na tej tocki- nekako 'osredotocili' na sam fact, haloo, kako je to mogoce, kaj blefirate, kako se potem greste ne vem kaj in vse to... zgolj iz poodatka, da se je to ze zgodilo. Torej - clovek, ki je v otrostvu v trgovini ukradel cokoladko, zdaj krade - dejmo se zment, razcistit... al kaj... to je moj tok debate... stekam pa in strinjam se, da je off. Ejj, jej, jej... Kaj sem sla reva nic hudega sluteca se sploh bezat s temle.... strinjam.enako, kaj nam je bilo treba :xx!: sevidimo v drugi temi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Kaj sem sla reva nic hudega sluteca se sploh bezat s temle.... Jah, zdaj pa imaš orgazem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Morda ce bi sel tok debate v to smer, ces, zakaj lahko prihaja do tega v odnosih in tko, da bi debata dobila drugacno tezho... tukaj pa smo se -na tej tocki- nekako 'osredotocili' na sam fact, haloo, kako je to mogoce, kaj blefirate, kako se potem greste ne vem kaj in vse to... zgolj iz poodatka, da se je to ze zgodilo.Kaj sem sla reva nic hudega sluteca se sploh bezat s temle.... To je seveda neizogibno povezano.....odnos in blef. Jaz tud bil nič hudega sluteč.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 [Kaj sem sla reva nic hudega sluteca se sploh bezat s temle.... izjava meseca (v pozitivnem smislu pst) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ja pokowc...tudi pokvarjenosti je kar precej v meni... Priznam.... Sicer pa...si se mi tako zelo pokowc zalepil za vrat, da sploh ne vidim, če je "kaj" v meni He-he Marsa, veš kolikokrat "ko jih dobim po surli" si pravim; pa mi je tega treba bilo Vsak ima svoj lajf.... in ni toliko poanta v tem, da ima vsak svoj lajf ampak v tem, koliko smo odkriti in iskreni (zato pravim, da so tisti, ki so tukaj s sliko, imenom in priimkom v malce težjem položaju). Je pa res, da sama dosti raje berem take polemike, ko se "spičkamo" kot pa tiste in bravo in super in nasmeh tak in onak... Dajmo včasih se razpištolit in vsak naj vztraja pri svojem; vendar tudi tistega, ki čuti, misli ali celo dela drugače, ne obsojajmo... Samo nizajmo argumente, zakaj se NAM ne zdi PRAV... Nenavsezadnje - hočeš/nočeš - se tema naseli v tebi in o tem, kaj si prebral, napisal premišljuješ. In to je to... tu dajemo in prejemamo drugačnost...; verjetno dosti bolj odkrito, iskreno kot bi v družbi z 5, 7 ljudi (kolikor jih v eni debati načeloma sodeluje). Za vse drugačemisleče pa en http://www.planetsmilies.net/966.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Mal dihanja pa kricanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.