Skoči na vsebino

VOLJA

borism

Recommended Posts

When there's a will, there's a way

Kaj pa vem, včasih si želim, da bi imela bolj "železno" voljo... to občudujem pri nekaterih prijateljih... to, da lahko v nekaterih trenutkih izklopiš čustva, se totalno skuliraš z močjo volje in pripraviš svojo osebnost do 'racionalnih' dejanj...

po svoje se mi pa zdi, da so ljudje, ki imajo res močno voljo premalo intuitivni, da jim manjka neke otroške spontanosti... prevečkrat želijo vse imet pod kontrolo...

Sicer pa - dobra volja... borism, ti jo zelo uspešno seješ po tem forumu :palec: :palec: x:)x

Ta svet jo krvavo potrebuje. x!x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Kaj, a volja do dela...to tut paše sem not... x:o)x x:o)x

Jez mam velik volje do tega, da sem na Luni...pa zelo mal za likat :o|o: :o|o: ...al pa kej pametnega...:fiju:

Zato sem pa dobre volje x;)x x;)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Nisem mogla verjet - a je res se nimamo!

Teme Voja namrec. :eek:

Neverjetno.

Volja je gonilo.

Jaz jo k sreci kar imam, tako splosno, kao ta notranja volja, da nekaj naredis, nekaksna trma v doseganju ciljev.

Pravzaprav celo ne maram prevec brezvoljnosti in brezvoljnezev.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

....sem preveril, pa res nimamo, je sicer nekaj podobnega (VOLJA & VERA), kar pa mislim, da je povsem različno, ma jaz pravim volje, ti ne sme zmanjkati............"kdor sebe premaga, je močnejši od osvajalca mest"....menda vam tole dosti pove, saj tole voljo se da pridobiti, sam cincati ne smeš, pa en cilj moraš imeti pred seboj, jaz se kar bojim človeka brez volje, mislim na takšnega, ko ga hočeš malo spodbuditi, pa ne enkrat, ampak ne sprejme.... :sori: x:)x

A tkole ste postavili stvari torej...

OK - saj je kul, saj to je tudi volja - naravnanost in vse... Kul, prodano. :palec:

Volja je gonilo. Morda pa samo moje? V bistvu dvomim, morda gonilo... hm, trmastih...?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Volja je povezana z motivacijo - ali pa je celo volja = motivacija. Se pravi, da ljudje brez volje nimajo nobene motivacije, ne vidijo nobenega smisla v življenju... Uh, to pa mora biti res hudo! :eek:

Jaz imam včasih več volje, včasih manj. Oziroma odvisno, za katero stvar. Včasih se mi nekaj da, kaj drugega pa ne... Opažam pa, da ko je n.pr. sončno vreme, imam tudi jaz več volje, več elana, več energije...

Ta april je tu mač xrolleyesx - en dan sončno x:)x , drugi dan dežuje :o|o: ...

Ja, in če maš en dan voljo za laufat in si rečeš: jutr pa zihr grem! - pa te naslednji dan zafrkne dež, če ne celo sneg... :xx!:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Ja, in če maš en dan voljo za laufat in si rečeš: jutr pa zihr grem! - pa te naslednji dan zafrkne dež, če ne celo sneg... :xx!:

Ja, glih v tem je finta - ce imas en dan - naslednji pa... ?

Ce imas en dan voljo, pejt na ta en dan laufat. ne cakaj na naslednjega, ne cakaj na jutri. To je tudi volja.

Picasso

• 3 years later...

VOLJA.

Kaj je to ?

Kakšna bi bila tvoja definicija volje ?

*

Kaj meniš o svobodi volje ?

Ima vsak posameznik svobodno voljo ?

Je svoboda naravna lastnost volje,

ali pa je to svobodo volje potrebno doseči ?

*

Ali pa morda svobodna volja sploh ne obstaja ?

...

XYZ

• 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...