alef 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 teorija:kaj sploh je v nas? nič...empty vse to je rubbish samo izraznost ena trapasta, kako bi razložila... ne obstaja to kar mi mislimo da je. to so različne "sfere" skozi katere se izraža "nekaj"... in se odvisno od teh sfer drugače dojema... Kaj je v nas?Duša, na začetku, pa nič drugega.In potem se skozi življenje nabere balast, smeti, pa tud kaj uporabnega... Kako naredit red?Kot v bajti - metlo v roke pa smeti ven...Ampak to mora naredit vsak sam.Samozavest - če je nimaš, kam je šla?In kdo ti jo lahko da?Nihče.Ustvarit jo moraš, v sebi.Teorija, ja...Vsak vidi po svoje.Jaz tako, ti drugače...itd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Alef, ne štekaš. Seveda o ve zasluge moje! Ampak, je nakaj in temu se reče moj ego in če imam takšno držo, kot jo imam mi ne nagaja, če pa imam drugačno, mi včasih dela težave. To je poanta. Lahko delaš brez mojstra, samo ne vidim zakaj bi izbrala težjo pot. Z pravim mojstrom je res lahko, pa še čisto normalno funkcioniraš v okolju, nihče nič ne opazi (razen živli in določenih ljudi, ki so dovolj enzibilni, da zaznajo); razen tega, da si jim simptičen pa sploh ne vejo zakaj. Torej v čem je poanta, da dokazuješ sebi in ne vem še komu, da zmoreš sam, če obstajajo lažje poti? Upam, da razumeš, kaj sem hotela povedati. Štekam, brez skrbi... Moj namen ni razpravljat o tem kaj je bolje, z mojstrom ali brez.Tudi ni moj namen da bi pa prav vse odkrival sam.Če česa ne znam, vprašam.Potem poskusim to narediti.Če ne gre, vprašam še enkrat.In še...Dokler se ne naučim.Govorim o tem, če razumeš, da mnogi mislijo da jih bo mojster pripeljal tja kamor hočejo priti.Mojster je pa samo človek, kot ti in jaz, če govoriva o mojstrici ki jo omenjaš, in o podobnih.Sai Baba, na primer...Ne govorim(pišem... ) kar tako, kakšno stvar tudi preberem.Tudi od tvoje mojstrice.Pa to so stvari ki so znane, nič novega.To je starejše od tebe, od mene, od mojstrov,To poznam, to delam zase...Da je moja pot težja?Ne mislim tako, samo drugačna.Poanta... Jaz jo ne vidim, dokazovanje česarkoli ni moj namen.Debata, izmenjava mišljenj, to pa...To so moji "mojstri", torej tudi ti, štekaš? In kot si napisala v odgovoru Diani, mojstrov res ni, je samo Bog.Kakorkoli ga že kdo dojema, vidi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 obstaja kak mojster ki res obvlada?Kot da bi vprašala, če je kje kakšna mokra voda. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 obstaja kak mojster ki res obvlada?Kaj bi rada da obvlada? Brez skromnosti in pripravljenosti delati, boš našla ogromno izgovorov, da učitelj ni pravi. Lahko delaš brez mojstra, samo ne vidim zakaj bi izbrala težjo pot. Z pravim mojstrom je res lahko, pa še čisto normalno funkcioniraš v okolju, nihče nič ne opazi (razen živli in določenih ljudi, ki so dovolj enzibilni, da zaznajo); razen tega, da si jim simptičen pa sploh ne vejo zakaj. Torej v čem je poanta, da dokazuješ sebi in ne vem še komu, da zmoreš sam, če obstajajo lažje poti? Upam, da razumeš, kaj sem hotela povedati. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 17. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2006 Alan new, hvala . lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Še nekaj o učiteljih (gurujih) od mame Meere (iz Answers I). Vprašanje: Ali naj sledimo gurujem? Mama Meera: Odvisno od guruja. V izjemnih okoliščinah je guru lahko nujno potreben, celo življenjsko pomemben za duhovni razvoj. Na splošno je najbolje moliti neposredno k Najvišjemu ali pa pristopiti k Njemu skozi eno izmed Njegovih božanskih inkarnacij. To je bolj učinkovito. Če vam kateri koli človeški guru podaja učenje, ki vas privede v vašem srcu bližje k Božanskemu, ga poslušajte, bodite hvaležni in mu sledite. Vendar naj vam bodo jasne omejitve vseh človeških gurujev. Samo pot lahko nakažejo; ne morejo vas popeljati tja. Če hočete videti Božansko, zakaj ga ne vprašate neposredno? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 18. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2006 Diana, nikoli ne pozabi na Boga (pa ne glede na to kako ga imenuješ) vedno je s teboj! Pojdi mu nasproti (v svojem srcu) in prišel bo nasproti. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 mkk, si napačno besedo uporabila. Naproti je pravilno; nasproti pomeni opozicijo, kontra. Torej, Diana, naproti, brez s(ikanja)! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 18. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2006 mkk, si napačno besedo uporabila. Naproti je pravilno; nasproti pomeni opozicijo, kontra. Torej, Diana, naproti, brez s(ikanja)! Alan new, res hvala , imaš popolnoma prav. Diana, nikoli ne pozabi na Boga (pa ne glede na to kako ga imenuješ) vedno je s teboj! Pojdi mu nasproti (v svojem srcu) in prišel bo nasproti. lp Diana, popravek (hvala Alanu new), besedico nasproti zamenjaj z besedico NAPROTI. Za nastalo napako se opravičujem , bilo je mišljeno v pomenu naproti in ne v pomenu nasproti. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 draga mkk lahko bi napisala tudi "praproti pa bi te razumela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 24. september 2006 Avtor Prijavi Deli 24. september 2006 Zdaj pa lahko gledate Sumo Ching hai tudi na televiziji. Ima svoj 24-urni program. lp P.S.Moram priznati, bolj ko meditiram bolj mi je všeč in bolj se poznam. Hecno, a ne....meni je pa tako zanimivo, spoznavati sebe in svoje globine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 fajn. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Zdaj pa lahko gledate Sumo Ching hai tudi na televiziji. Ima svoj 24-urni program.Kje pa ima ta program? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 25. september 2006 Avtor Prijavi Deli 25. september 2006 Kje pa ima ta program? Tole sem pa čisto spregledala. Evo podatka kje je to oziroma na kateri frekvenci: http://www.lyngsat.com/hotbird.html Pa še to: http://www.globecast.com/_2004/_04_resourc...latforms_europe Pa še to: http://www.vowles-home.demon.co.uk/Sat/SkyExtra2.htm Veš kaj ne znam, kako pripeti datoteko. Imam tako lepo reklamo v sliki in besedi, ki sem jo dobila po mailu pa je v pdf obliki, pa ne znam pripeti sem kamor pišem. Veš nisem tako zelo vešča s temi forumi, pa mi včasih kaj nagaja. Se pa trudim učiti in če mi poveš kako, ti prilepim datoteko veš kako fenomenalna slika je me je res všeč. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Veš kaj ne znam, kako pripeti datoteko. Imam tako lepo reklamo v sliki in besedi, ki sem jo dobila po mailu pa je v pdf obliki, pa ne znam pripeti sem kamor pišem. Veš nisem tako zelo vešča s temi forumi, pa mi včasih kaj nagaja. Se pa trudim učiti in če mi poveš kako, ti prilepim datoteko veš kako fenomenalna slika je me je res všeč. lpHvala za povezave. Spodaj pod oknom, kjer pišeš besedilo, boš lahko našla prazen prostorček, pred katerim piše "Priponke". Pod tem napisom je informacija, koliko veliko datoteko lahko pripneš. Klikneš gumb "Pripni", poiščeš datoteko na disku, in ko klikneš "Objavi komentar", bo v objavi. LP Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 25. september 2006 Avtor Prijavi Deli 25. september 2006 Evo mene, prvi poskus pa da vidimo ... se mi ful fajn zdi, ker znam nekaj več lp P.S. Povej prosim kako se tebi zdi slika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 25. september 2006 Avtor Prijavi Deli 25. september 2006 Veš kaj ne gre, imam 16 kb preveč, če naredim zip. A mogoče lahko narediš kaj pa ti pošljem na os sporočila ali pa kam drugam. Ej, čist škoda lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 30. september 2006 Avtor Prijavi Deli 30. september 2006 Alan_new a si dobil mail s sliko? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 1. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2006 Sem mislila da je tuki govora o vesoljcih :OO!: I have come to take you home ... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d025.gif pa si sedaj ugotovila, da si se zmotila . Motiti se je človeško lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Sem mislila da je tuki govora o vesoljcih :OO!: I have come to take you home ... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d025.gif pa si sedaj ugotovila, da si se zmotila . Motiti se je človeško lp Ne preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Kaj... nisem se preveč zmotila al ni preveč človeško To. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 Hojla Alef, ne razumem kaj si želel s tem povedati? Pozdravček . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Sem mislila da je tuki govora o vesoljcih :OO!: I have come to take you home ... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d025.gif pa si sedaj ugotovila, da si se zmotila . Motiti se je človeško lp Ne preveč... Kaj... nisem se preveč zmotila al ni preveč človeško To. Hojla Alef, ne razumem kaj si želel s tem povedati? Pozdravček . Pozdravček tudi tebi... Na gornje poste se je nanašalo... Joke... Brez slabih namenov in misli... Mal heca mora bit, tud v Duhovnosti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 šala mora biti, samo da ne prizadene koga potem je v tem še večja duhovnost Uživaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 Zanimiva stran o živalih http://www.worldanimalnet.org/ lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.