El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ... sem pri koritu... A to pomeni da si s***** ? Hecam se...si tamle prej omenil, da te boli glava...rabis malo humorja, pa bo boljse... kaka s***** p***** hehe kako všeč mi je to p****** namest da bi se matru in p**** preprosto p******* zvezdico.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 moje edino varčevanje je 'modro varčevanje' - 20 jurčkov na mesec... pa še to za tamalo, da bo mela nekej za začetek, ko bo odfrčala iz gnezda (naprej se bo pa že sama zrihtala, kokr se bo)zlata mama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ...za novega se pa doooolg špara...Kakor kdo. Ati, nov avto bi imela.Ja, srcica, saj sem ti prejsnji teden kupil popolnoma novega kabrioleta...Vem ocka, vem...samo pepelnik ze ima cisto poln. Ati nov avto bi meu...Kašnga sine? (vsaka podobnost z resničnimi dogodki je naklučje) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Splača se varčevat edino v tolarjih z devizno klavzulo.Tole pa že malo preživet instrument... ne verjamem, da ima sploh še katera banka v tekoči ponudbi. Sicer pa obresti ful padajo v zadnjem času... za tolarske vloge že skoraj ne dobiš nominalne OM nad 4,5% letno.Pri deviznih pa ni dosti bolje... odvisno od valute... razpon nekje od (tole malo na pamet) 0,2% letno za švicarski frank do 4% za britanski funt... ostalo pa nekje vmes (EUR malo nad 2%)... seveda odvisno tudi od roka vezave. Tako da... varčevanje na banki se v bistvu ne izplača... mogoče edino vezave na kratki rok (ker drugače denarja za mesec ali dva skoraj ne moreš plasirati). Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 Septembra začnem varčevat za nov avto! Tudi jaz varčujem za avto. Sicer mi najbrž ne bo uspelo za čisto novega, ampak vsekakor boljšega od tega, ki ga imam zdaj. Začela pa sem 14.4.2004 in počasi že napredujem - zaenkrat mi gre bolje, kot sem si zastavila. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tamara, za najin novi avto! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Delno je res, Bobnar... ti govoriš o namenskem varčevanju, jaz pa sem govorila o navadnih vezanih depozitih.Vsekakor so trenutno trendi taki, da se bolj splača vlagati v sklade kot pustiti denar v banki. Devizna klavzula pa je vsekakor preživeta. Ob vstopu v ERM2, kar se bo verjetno zgodilo prav kmalu, bo tečaj EUR/SIT itak fiksiran in najkasneje takrat bo povsem brez pomena. p.s.limit je pa res najdražji način izposoje denarja. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 Tamara, za najin novi avto! Contesa Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ni tu formule...Imaš prav... če bi bila, se ne bi vsak mesec mučila s sestavljanjem koncev *Tlele nakladam, kot da bi bila ne vem kakšen stručko za finančno svetovanje... pa bolj drži tisto o kovačevi kobili mah, ribe pa finance :xx!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ajaj, kaj ste se razpisali, pa to čisto brez mojih strokovnih nasvetov. PRAV. Pa ne rabim nič zapisat. Bobnar, a ti dopolnilno? Jaz pa ekhmm, osnovno... ......Pri davku od prodanih točk vzajemnega sklada prej kot 3 letih se upošteva še revalorizacija s količniki, oz. tabelo, ki jo objavi DURS, nakratko: nabavna vrednost se revalorizira in je davek le od razlike med prodajno in revalorizirano nabavno vrednostjo.Pa še to bo drugače (v odvisnosti od sklada), če bo obvezniški, bomo plačevali davek od obresti!------ Za Tamaro, ki (če) potrebuje avto prej kot v 3 letih, ravno ne priporočam varčevanja v vzajemcih!Tako, da je odločitev za trajnik in varčevanje v banki, kar pravšnja. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Sem začela varčevat v KD vzajemnih skladih...Rastko...pa sem najprej vložila 20 jurjev...zdaj mi pa otroci ne pustijo več... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Za Tamaro, ki (če) potrebuje avto prej kot v 3 letih, ravno ne priporočam varčevanja v vzajemcih!Tako, da je odločitev za trajnik in varčevanje v banki, kar pravšnja. MucaMacaMucaMaca, thanx za pozornost. Hja, trajnik mi ne pride v poštev, ker ne zaslužim vsak mesec enako (ampak je zaslužek odvisen predvsem od moje učinkovitosti). Zato, ko imam, položim na poštno hr. knjižico, ker mi je pošta najbližje (da vmes ne zapravim ). Vsakokrat, ko se mi bo nabralo enih 100 jurjev, pa jih bom dvignila in nesla vezat na banko (zaradi boljših obresti). Mislim, da sem si to (glede na moje okoliščine) v redu zastavila in da mi bo res uspelo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Uh ne...po izračunih se tut za 3 leta izplača (ne manj) dat vezat na vzajemne sklade... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Z nasmehi, ljubeznijo in prijaznostjo ne varčujem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Evo sem prebrala celo tole temo....sicer jaz se ne razmišljam o kakih skladih in tak, se mi zdi da mam še mal časa, bom pa tko začela mal varčevat sam tok, da bova z lubijem do konca meseca preskrbljena z denarjem, tkole mi gre na k..., sej se pol vedno izide, sam vseeno, take zadeve morajo bit pošlihtane, vsaj pri meni. Si bom vzela tisto knjigo BOGATI OČKA REVNO OČKA, pa še kako...pa si naredila eno strategijo z denarjem, pa ma da rata!!! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Žaža računalnik imaš, samo še scanner in printer,pa ko zmanjka, akcija Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ...JU-HU, MAM DENAR ZA NAJEMNINO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 K mam mal več dnara fuul tuhtam kako bi ga najbolj racionalno porabu....(D pol pa ko ga zagonm,mi je tolk dobr pr src k vem da un k ma še vedno dnar fuul tuhta..... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 daj ga svoji dragi....ne bo treba nč več tuhtat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 hmmm, jaz takih problemov nimam, nimam nikol mal več denarčka... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 jz pa en mal šparam, da bom šla enkrat lohk u nepal. drugač pa zdej je blo treba dat za absolventa, pa izpit za avto ful pobere. im še par oblekc je zmeri treba nabavt. kr shlapi dnarček. ampak zdaj vsaj končno neki mam. si lohk en mau prvoščim k delam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Denar mora krožit Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ja. Pa lupčka dat vsakmu računu k ga dobiš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Kam pa greste na absolventa? V grcijo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 jp, na kreto!!!!!!!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.