Skoči na vsebino

Varčevanje

Tamburin

Recommended Posts

Jaz sem že itak povedal, kaj si mislim o življenjskih zavarovanjih. Potem se pa odloči. Sem pa opazil, da so v Sloveniji življenjska zavarovanja postala nekakšen nadomestek za vlaganje v svetovne sklade, ki so pri nas žal precej nedostopni.

LIFE ACCOUNT x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 208
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

vprašaj agenta

Žal je agent kompetenten komentirat in zagovarjat samo svoj produkt,ne pa primerjat! :o|o:

Čudna ponudba za "najboljši produkt". Če ga jemlješ kot življenjsko zavarovanje v kontekstu tega, čemu je zavarovanje namenjeno, dobijo pooblaščenci po smrti premalo denarja. Če pa jo uporabljaš namesto sklada, plačaš pa zavarovalnici dodatne stroške, pa še likvidnosti ni.

Top garant je samo lepše pakovanje,najmanj donosnega,se sklicajoč se na garancije,da dobi ven toliko kolikor vloži.

Se strinjaš?

Pa tudi med samimi naložbenimi življ. zavarovanji se uvrsti prav na rep lestvice. x^x

Bobnar,becebub in podobni!

A se strinjate,da je potrebno vsakršno koli naložbo,pa naj bo to v delnice,sklade ali pa zavarovanja prilagoditi vsakemu posamezniku posebej.Želja in potreb je toliko kot ljudi,torej če je za nekoga pomembna donosnost,je za drugega varnost,za tretjega preglednost.....itd.Torej ne moremo kar na vse povprek trditi,da je nekaj najboljše za vse!Jez imam možnost trženja tako delnic,obveznic,skladov,klasičnih in naložbenih zavarovanj,torej vso paleto.Na meni pa je,da polušam klientove želje,načrte,potem pa se šele naredi finančni načrt.

Naložbeno življenjsko zavarovanje...

Ja. 10% vržeš stran. 20% ne moreš dvigniti takrat, kot želiš. V sklad lahko kadarkoli poljubno vlagaš in jemlješ ven. Za dolgoročne naložbe je pa "garancija" neumnost.

Točno tako,vendar Bobnarja so prepričali agentje x:Dx

Seveda je potrebno. Ampak je treba ljudem tudi razložiti in jih poučiti v kaj se spuščajo. Tudi, če je človek bolj konservativen, ga bom poskušal prepričati v tisto obliko, ki je zanj najboljša, ne pa mu prodajal nečesa, zaradi česar bo metal denar stran za zavarovalnico, ki naj bi mu garantirala nekaj, kaj bo dobil tudi brez garancije. Za take stvari rabiš svetovalca, ki se bo pogovoril s tabo in ti razjasnil stvari takrat, ko te bo zagrabila panika.

Ampak človek bo zaradi tega imel na koncu toliko manj denarja. Če daš 10% zavarovalnici, je isto, kot, če bi imel sklad 15% vstopne provizije. V 30 letih bo pa sklad itak naredil pozitiven donos.

Jaz sem že napisal, kdo potrebuje življenjsko zavarovanje takim ljudem bi ga tudi priporočal, ostalim pa ne.

Pa saj sva enakega mnenja xnckrivx

• 1 year later...

Bom kar sem dala ...

When your PC screen is all white (like a word page, for example),

your computer comsuption is about 74 Watt. When it's all black, the

average ist about 54 Watt.

Because of this, a few month ago, Mark Ontlush wrote an article

about the amount of energy that could be saved if Google had a black

background instead of white.

Considering the high popularity of the website, according to

Mark, the energy savings would be about 750 MW-Hour per year.

Answering to this post, Google created a black version of it's

search engine named Blackle.com ( http://blackle.com) , that works the

exact same way as the original version but uses less power.

Pass it on to friends, family and discussion list...let's all

give our support to Blackle!!

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...