alf 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Jaz sem že itak povedal, kaj si mislim o življenjskih zavarovanjih. Potem se pa odloči. Sem pa opazil, da so v Sloveniji življenjska zavarovanja postala nekakšen nadomestek za vlaganje v svetovne sklade, ki so pri nas žal precej nedostopni.LIFE ACCOUNT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 vzemi Top garant... valda da lahko na krajšo dobo tut... sam bojo pač malo manjši donosi....še vedno je najboljši produkt na SLO trgu...Zakaj pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 vprašaj agentaŽal je agent kompetenten komentirat in zagovarjat samo svoj produkt,ne pa primerjat! Čudna ponudba za "najboljši produkt". Če ga jemlješ kot življenjsko zavarovanje v kontekstu tega, čemu je zavarovanje namenjeno, dobijo pooblaščenci po smrti premalo denarja. Če pa jo uporabljaš namesto sklada, plačaš pa zavarovalnici dodatne stroške, pa še likvidnosti ni.Top garant je samo lepše pakovanje,najmanj donosnega,se sklicajoč se na garancije,da dobi ven toliko kolikor vloži.Se strinjaš?Pa tudi med samimi naložbenimi življ. zavarovanji se uvrsti prav na rep lestvice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Bobnar,becebub in podobni!A se strinjate,da je potrebno vsakršno koli naložbo,pa naj bo to v delnice,sklade ali pa zavarovanja prilagoditi vsakemu posamezniku posebej.Želja in potreb je toliko kot ljudi,torej če je za nekoga pomembna donosnost,je za drugega varnost,za tretjega preglednost.....itd.Torej ne moremo kar na vse povprek trditi,da je nekaj najboljše za vse!Jez imam možnost trženja tako delnic,obveznic,skladov,klasičnih in naložbenih zavarovanj,torej vso paleto.Na meni pa je,da polušam klientove želje,načrte,potem pa se šele naredi finančni načrt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ...pol se še boš moral naučit POSLUŠAT...poslušat sploh ni problem,važno je kako razmišljaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 tebi ni pomoči...Ti jo rabiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Naložbeno življenjsko zavarovanje...Ja. 10% vržeš stran. 20% ne moreš dvigniti takrat, kot želiš. V sklad lahko kadarkoli poljubno vlagaš in jemlješ ven. Za dolgoročne naložbe je pa "garancija" neumnost.Točno tako,vendar Bobnarja so prepričali agentje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Seveda je potrebno. Ampak je treba ljudem tudi razložiti in jih poučiti v kaj se spuščajo. Tudi, če je človek bolj konservativen, ga bom poskušal prepričati v tisto obliko, ki je zanj najboljša, ne pa mu prodajal nečesa, zaradi česar bo metal denar stran za zavarovalnico, ki naj bi mu garantirala nekaj, kaj bo dobil tudi brez garancije. Za take stvari rabiš svetovalca, ki se bo pogovoril s tabo in ti razjasnil stvari takrat, ko te bo zagrabila panika.Ampak človek bo zaradi tega imel na koncu toliko manj denarja. Če daš 10% zavarovalnici, je isto, kot, če bi imel sklad 15% vstopne provizije. V 30 letih bo pa sklad itak naredil pozitiven donos. Jaz sem že napisal, kdo potrebuje življenjsko zavarovanje takim ljudem bi ga tudi priporočal, ostalim pa ne.Pa saj sva enakega mnenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Bom kar sem dala ... When your PC screen is all white (like a word page, for example),your computer comsuption is about 74 Watt. When it's all black, the average ist about 54 Watt. Because of this, a few month ago, Mark Ontlush wrote an article about the amount of energy that could be saved if Google had a blackbackground instead of white. Considering the high popularity of the website, according to Mark, the energy savings would be about 750 MW-Hour per year. Answering to this post, Google created a black version of it'ssearch engine named Blackle.com ( http://blackle.com) , that works theexact same way as the original version but uses less power. Pass it on to friends, family and discussion list...let's allgive our support to Blackle!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.