Skoči na vsebino

Napoved za April

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/2004/napoved.php?m=4"][b]Napoved za APRIL 2004[/b][/url] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url]. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja. Nekako ovnovsko.
Je pa res, da je spet bilo neko ljubosumje prisotno :xx!: Š. bi se že nekaj kregal brezveze. Meni pa ni bilo x:Dx (se le malo zavedla retro merkurja, ker bi ziher preveč jezik vrtela)
Pa promet!! Saj to ni res, kaj folk dela na cestah...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Opažam, da bo mesec nekako sivo pobarvan.
Za lepše dni vam dam dve pesmi, ki obe vplivata na vaše počutje. Poskušajte ju poslušati vsaj enkrat na 12 ur. Kot pravi zdravnik. Dve tableti dvakrat na dan. xDDx

Prva[url="http://www.nenavadno.com/hlustid.mp3"] naj vas pomiri. [/url]
Druga [url="http://www.nenavadno.com/birgitta.mp3"]naj vam nalije dobre volje. [/url]

Pa prijeten april vam želim.

Andres

[quote name='Andres08' date='12. Apr 2004 ob 23:24']Opažam, da bo mesec nekako sivo pobarvan.
Za lepše dni vam dam dve pesmi, ki obe vplivata na vaše počutje. Poskušajte ju poslušati vsaj  enkrat na 12 ur.  Kot pravi zdravnik. Dve tableti dvakrat na dan.  xDDx

Prva[url="http://www.nenavadno.com/hlustid.mp3"] naj vas pomiri. [/url]
Druga [url="http://www.nenavadno.com/birgitta.mp3"]naj vam nalije dobre volje. [/url]

Pa prijeten april vam želim.

Andres[/quote]
Pozdravljen Andres

Kaj tebi pomeni SIVO!? Napoved?!

Takšna napoved je zame rdeča in črna. Na žalost.

Svet:
V tem mesecu je in bo vroče. Še bolj vroče, rdeče in črno pa lahko pričakujemo, da bo v naslednjem mesecu v ZDA, medtem ko se bo Evropa OBRNILA - spremenila svoje obnašanje v temeljnih zadevah, najbrž tudi v odnosu do ZDA in Iraka.

No, če misliš s sivo barvo - politiko. Potem drži. Ampak sivina se je in se bo še bolj razgrela....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Vojko!

S sivo barvo sem mislil, to ker mesec ne bo tako kul kot bi bilo lahko. Mogoče pa beseda rdeč res bolj paše. Naj bo torej april zelen, kot steber od zvončka xDDx .

Andres

Marsa a imaš ti kako skrito kamero pri meni doma? Halo...kje imaš skrito kristalno kuglo?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ahoj! :)

Strinjam se, da pri 'sivi' nekaj manjka, tako bi tudi sama podala rdeco - ce bi morala dajati barvne povezave.
V bistvu mesanica - bordo rdeca in siva, ce smo se bolj natancni - rdeca z malo vijolicne, siva z veliko crne, torej temnosiva. :vio: x;)x

Tezek, naporen - april, ja. Skoz nekaj, energija se bo blazno menjala in vplivi bodo (in so do zdaj) na nas delovali na dva nacina; eni bodo cisto evforicni, nasponani, razdrazeni, drugi spet pa cunje, izzeti in down. :||

Pozitivno v negativnih filingih bo, ko bodo nekaj prinesli, ne bomo kar v prazno se samo slabo pocutili, pac pa bodo mnogi naredili en korak vec, nekako usodno bo za mnoge - morda se bo to trenutno manifestiralo kot nekaj negativnega, a v koncni fazi bo vseeno prineslo pozitivne izhode. Tako nekako. :) :palec:

Torej - ne smemo klonit in ne smemo pasti na finte in prevec v razne stose... malo pa lahko, saj bo vseeno bolje se ukvarjati kot pa zoprne zadeve samo pomesti pod preprogo - kdor bo tako ravnal, ne bo gud.

Cosma - zdaj si me razkrinkala, pa pac moram priznati - ja, zadnjic sem sproti brzinsko namontirala skrito kamero pri tebi.
He, nikoli je ne najdes, ne povem ti, kam sem jo dala. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uf pester tale april ja, saj že do zdaj je bil tak divji mesec. Sem bila čisto v začetku meseca bolj praznih baterij, nekaj nenavadnega zame, se mi redko redko primeri, zdaj sem že cool, nov akumulator nabavila x;)x . PO mojem se je hotla še malo pomladanska utrujenost pofočkat in sem bila nekak cunjasta.

Zdaj za vikend sem nekak prišla spet do svoje doze energije, ko se mi vse da, ko mi ni nič pretežko, ko sem vedno pripravljena na kozlarije, je pa spet ven usekala moja jezikavost, pa mal strupa je užgal ven - sem mislila, da sem se že čisto razstrupila :inocent: , tole povezujem pa z nestrpnostjo.

Razgiban april, vse kaže, razmišljam kako ga čem obrnit sebi v prid x:Dx x:Dx x:Dx .

Pozitivno energijo bom absosmrkno tudi tule z Lunce downloadala xsrcx :2src:, pa intuicijo zasledovat, pa po mojem bo xokkx xokx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Po mojem tudi, saj obvladas tole - 'sebi v prid' - sebi si najbolj vprid, ker si tako pozitivna. To je najbolj pomembno.
Ne kaj dobis, pac pa kaj s tem naredis. :palec:

Picasso

p.s. Ko smo ze imeli barvne asociacije, pa da ne pozabim pomembnega - kovinskomodra je tudi zdaj energija. Poleg omenjenih.

Pa mislim, da nisem podala krcev - torej, spet bo pogostejse trzanje zivcev, krchi in podobne (motece oz. nekoliko neartikulirane) telesne dejavnosti oz. reakcije.

Picasso

[quote name='Marsa' date='13. Apr 2004 ob 09:31']Cosma - zdaj si me razkrinkala, pa pac moram priznati - ja, zadnjic sem sproti brzinsko namontirala skrito kamero pri tebi.
He, nikoli je ne najdes, ne povem ti, kam sem jo dala.  xDDx[/quote]
Najbrž nisi edina x;)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Meni paše zelena x^x , zeleno, ker te ljubim zeleno!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

To je pa zaradi drugih okoliscin - ze sicer, ker si Rak, absolutno pa ti sede zdaj, ko ti Saturn ruzhi.
Zeleno.
Pa se roznato za ljubezen ali prijateljstvo ali oranzno za svezo in novo energijo in ustvarjalnost, pa dobro voljo in pozitivnost.

Torej - zate barvna kombinacija (zdaj) - oranzno zelena. Po mojem bi ti ful pasalo. :palec: Vizualno in energetsko.

Picasso

ooo kaj si faca x:Xx ..zelena in oranžna moji najljubši barvi.
Pa saj sem dobre volje, kljub vsemu, pa še Think pink...in ewo imam vse barve pod streho!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

[quote name='Marsa' date='13. Apr 2004 ob 09:31']Ahoj! :)

Strinjam se, da pri 'sivi' nekaj manjka, tako bi tudi sama podala rdeco - ce bi morala dajati barvne povezave.
V bistvu mesanica - bordo rdeca in siva, ce smo se bolj natancni - rdeca z malo vijolicne, siva z veliko crne, torej temnosiva. :vio: x;)x

Tezek, naporen - april, ja. Skoz nekaj, energija se bo blazno menjala in vplivi bodo (in so do zdaj) na nas delovali na dva nacina; eni bodo cisto evforicni, nasponani, razdrazeni, drugi spet pa cunje, izzeti in down. :||

Pozitivno v negativnih filingih bo, ko bodo nekaj prinesli, ne bomo kar v prazno se samo slabo pocutili, pac pa bodo mnogi naredili en korak vec, nekako usodno bo za mnoge - morda se bo to trenutno manifestiralo kot nekaj negativnega, a v koncni fazi bo vseeno prineslo pozitivne izhode. Tako nekako. :) :palec:

Torej - ne smemo klonit in ne smemo pasti na finte in prevec v razne stose... malo pa lahko, saj bo vseeno bolje se ukvarjati kot pa zoprne zadeve samo pomesti pod preprogo - kdor bo tako ravnal, ne bo gud.

Cosma - zdaj si me razkrinkala, pa pac moram priznati - ja, zadnjic sem sproti brzinsko namontirala skrito kamero pri tebi.
He, nikoli je ne najdes, ne povem ti, kam sem jo dala.  xDDx[/quote]
:palec: x:)x

To mi deli
to mi deli
sploh ne nehi

Zdaj si cel aprilski horoskop strnila v tri odlične odstavke.
No, pa saj vem, da je tista - ta dolga varianta za nekatere boljša.
Tu bi se moral zgledovati po tebi, pa bi bili tudi moji predvidi bolj razumljivi.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

[quote name='JanjaK' date='13. Apr 2004 ob 09:50']Uf pester tale april ja, saj že do zdaj je bil tak divji mesec. Sem bila čisto v začetku meseca bolj praznih baterij, nekaj nenavadnega zame, se mi redko redko primeri, zdaj sem že cool, nov akumulator nabavila  x;)x . PO mojem se je hotla še malo pomladanska utrujenost pofočkat in sem bila nekak cunjasta.

Zdaj za vikend sem nekak prišla spet do svoje doze energije, ko se mi vse da, ko mi ni nič pretežko, ko sem vedno pripravljena na kozlarije, je pa spet ven usekala moja jezikavost, pa mal strupa je užgal ven - sem mislila, da sem se že čisto razstrupila  :inocent: , tole povezujem pa z nestrpnostjo.

Razgiban april, vse kaže, razmišljam kako ga čem obrnit sebi v prid  x:Dx  x:Dx  x:Dx .

Pozitivno energijo bom absosmrkno tudi tule z Lunce downloadala  xsrcx  :2src:, pa intuicijo zasledovat, pa po mojem bo  xokkx  xokx .[/quote]
Heh, JanjaK

Nekaj takega sem napisal zate na spletni strani, ja. x;)x

Lepo se imej, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, x:Xx :vio: xcivx x:Ix

Kar lepo pisiva (oba) kot do zdaj - po filingu, se spomnis, ko sva nekoc ugotovila, da dveh napovedi ne napiseva enako (mislim svojih dveh napovedi ne napiseva enako, vsak sam) - to je to.

Nekateri hocejo ful besed... vcasih ti privre ful besed... imas ful za povedat... Vcasih reces - 'pocutili se bomo zamorjeni, tezki, vse bo viselo nad nami'... drugic pa reces pac - nase pocutje bo stresno, kar zaobjema lahko v bistvu vse nasteto...

Ce sem krajsa, mi nekateri 'ocitajo', ces, prejsnja pa je bila daljsa, vec je bilo napisanega...
Ko se razpricam totalno in se mi zdi, u, kwa je dobra napoved tokrat, mi pise ex novinar in pravi - vse drzi, dobro, a - vcasih sem delal pri tem in tem casopisu - najbolj je bilo cenjeno v kratkih jasnih stavkih povedat...

In to sem tudi v el Ninovi temi (se mi zdi?) omenila - lahko napisemo (recimo odgovor na vprasanje 'ali bom naredil izpit') takole: vec kart se je odprlo, mdr. meceva 6-ka, kar pomeni uspesno obvladovanje tezav, celo opravljene teste, blabla bla, vendar pa se je zraven pojavila (recimo) tudi novceva petka... zraven pa se as. Novcev. In oni jasno nic ne steka, samo si misli, u, pismu, ta pa obvlada! :eek:...
Lahko pa napises preprosto - ja, bos, samo morda ne ze v prvi rundi..

Sploh ce recimo oni kupi, placa to - hoce v bistvu vec 'materiala', kar je vcasih zgolj 'balast'.

Tezje je namrec vcasih s parimi besedami povedati bistvo, zaobjeti energije aspektov...

Meni je pomembno samo nekaj - 'prevesti folku' na normalen nacin tele energije na nebu... ce se ze grem, vazim se lahko kako drugace (s tem mislim, da svoje interpretacije zavijem v ful nekega znanja, kao, v bistvu pa ne povem nic).
Sem preprost clovek, kar vedno poudarjam, in trudim se prav takemu cloveku dopovedati nekaj najbolj naravnega in obicajnega. x;)x x:Xx ...

Picasso

[quote name='Marsa' date='13. Apr 2004 ob 20:21']Sem preprost clovek, kar vedno poudarjam, in trudim se prav takemu cloveku dopovedati nekaj najbolj naravnega in obicajnega. x;)x x:Xx ...[/quote]
:palec: to mi je všeč...

[quote name='pokowc' date='15. Apr 2004 ob 00:04']preprost človek javno ne kritizira, samo misli in tiho pri sebi razmišlja :8):
se ne dokazuje x:Dx[/quote]
Se sploh ne strinjam.

Ti nastejem prec par primerov, pa naj zaenkrat dam samo Krambergerja.
Tudi jaz se ne dokazujem, preprosto sem, ustvarjam.
To sem jaz, intenzivnost osebnosti pa sama po sebi ne pomeni dokazovalnosti.
Lahko pa si prevedes - preprost clovek = neizobrazen clovek - to sem tudi jaz. :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...