Skoči na vsebino

Zdravljenje v spanju

Recommended Posts

• Komentarji 63
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hah in se spet ponavljaš Stane; lej

če je baba osvojena je lahko tut moški na zlo enak način ulovljen, torej prenesi osvajalni pohod na isto breme pri obeh spolih; nekateri so drzni, nekateri skozi igro osvajajo, drugi skoz revenge, ostali pač po nagonu x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

Zdravljenje v spanju ne deluje. Po prvem letu starosti se cloveku "lobanja zapre" in uhajanje informacij med spanjem ni mozno.. Do prvega leta starosti pa clovek oz dojencek lahko zaznava zvoke iz okolja.. Raziskovali so in ugotovili, da se dojencek zjutraj spomni nekega zvoka, ki so mu ga predvajali med tem ko je spal, odrasel clovek pa ne.  xDDx

Matr, kake pokaš. x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Zdravljenje v spanju ne deluje. Po prvem letu starosti se cloveku "lobanja zapre" in uhajanje informacij med spanjem ni mozno.. Do prvega leta starosti pa clovek oz dojencek lahko zaznava zvoke iz okolja.. Raziskovali so in ugotovili, da se dojencek zjutraj spomni nekega zvoka, ki so mu ga predvajali med tem ko je spal, odrasel clovek pa ne.  xDDx

pišuka, a ste vedl to :unsure: :wacko: :blink: :wOOt:

baje pa je tud tko, da se enim lobanja total zapre in ne gre ne med spanjem, ne v budnem stanju nč not... na en nepojasnjen način, pa zadeve ven še zmeri pridejo... xcivx x;)x x:Dx

o, šele zdaj videla, da je tole Znova spisala... ja saj, pa takle forum xzzzx , ko folk sploh nima pojma xzobkox

Zdravljenje v spanju ne deluje. Po prvem letu starosti se cloveku "lobanja zapre" in uhajanje informacij med spanjem ni mozno.. Do prvega leta starosti pa clovek oz dojencek lahko zaznava zvoke iz okolja.. Raziskovali so in ugotovili, da se dojencek zjutraj spomni nekega zvoka, ki so mu ga predvajali med tem ko je spal, odrasel clovek pa ne.  xDDx

pišuka, a ste vedl to :unsure: :wacko: :blink: :wOOt:

baje pa je tud tko, da se enim lobanja total zapre in ne gre ne med spanjem, ne v budnem stanju nč not... na en nepojasnjen način, pa zadeve ven še zmeri pridejo... xcivx x;)x x:Dx

o, šele zdaj videla, da je tole Znova spisala... ja saj, pa takle forum xzzzx , ko folk sploh nima pojma xzobkox

:O: x:Dx xDDx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Okoli postelje se (pri meni in pri kupu mojih frendov) valja na desetine kristalov - v mojem primeru predvsemn kamenih strel.

Točno takole.. in vedno znova... x:Dx ...se pojavljajo neke podobnosti.. x;)x

Že kot otrok sem v bližnjem gozdu odkopavala kamne kamene strele.

Pred leti sem prebrala knjigo Barbare Brennan in takoj uvedla kristaloterapijo, ko je pri nas kdo zbolel. Otroci so namreč veliko bolj dojemljivi ..tudi med reikijem, imam naokrog par kamenih strel.

In če kdo zboli, jaz ne bodi lena, mu prec dam za na nočno omaro še kakšno dodatno kameno strelo.

Če ne pomagajo kamni (ampak jaz verjamem, da), pa bolni verjame meni, da mu bo pomagalo... x:o)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Že kot otrok sem v bližnjem gozdu odkopavala kamne kamene strele.

Hm...zelo zanimivo, kakšnem gozdu, oziroma katerem gozdu. Kako si našla kamene strele? Lahko to malo bolj razložiš. Kako si uvedla kristaloterapijo...katero knjigo?moč zravilnih rok? x:o)x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...