opij 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Žensko dušo osvojiš le z vztrajnostjo Sstane- palček Smuk ni palčica vstrajnost lepa čednost Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ..in ne sme se ti muditi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ...Žensko dušo osvojiš le z vztrajnostjokr drži, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ...Žensko dušo osvojiš le z vztrajnostjokr drži, ja Si že poskusil katero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 hah in se spet ponavljaš Stane; lejče je baba osvojena je lahko tut moški na zlo enak način ulovljen, torej prenesi osvajalni pohod na isto breme pri obeh spolih; nekateri so drzni, nekateri skozi igro osvajajo, drugi skoz revenge, ostali pač po nagonu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Zdravljenje v spanju ne deluje. Po prvem letu starosti se cloveku "lobanja zapre" in uhajanje informacij med spanjem ni mozno.. Do prvega leta starosti pa clovek oz dojencek lahko zaznava zvoke iz okolja.. Raziskovali so in ugotovili, da se dojencek zjutraj spomni nekega zvoka, ki so mu ga predvajali med tem ko je spal, odrasel clovek pa ne. Matr, kake pokaš. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ma sm si zaležu vrat :o pa pravm da ni vse v spanju Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Zdravljenje v spanju ne deluje. Po prvem letu starosti se cloveku "lobanja zapre" in uhajanje informacij med spanjem ni mozno.. Do prvega leta starosti pa clovek oz dojencek lahko zaznava zvoke iz okolja.. Raziskovali so in ugotovili, da se dojencek zjutraj spomni nekega zvoka, ki so mu ga predvajali med tem ko je spal, odrasel clovek pa ne. pišuka, a ste vedl to baje pa je tud tko, da se enim lobanja total zapre in ne gre ne med spanjem, ne v budnem stanju nč not... na en nepojasnjen način, pa zadeve ven še zmeri pridejo... o, šele zdaj videla, da je tole Znova spisala... ja saj, pa takle forum , ko folk sploh nima pojma Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Zdravljenje v spanju ne deluje. Po prvem letu starosti se cloveku "lobanja zapre" in uhajanje informacij med spanjem ni mozno.. Do prvega leta starosti pa clovek oz dojencek lahko zaznava zvoke iz okolja.. Raziskovali so in ugotovili, da se dojencek zjutraj spomni nekega zvoka, ki so mu ga predvajali med tem ko je spal, odrasel clovek pa ne. pišuka, a ste vedl to baje pa je tud tko, da se enim lobanja total zapre in ne gre ne med spanjem, ne v budnem stanju nč not... na en nepojasnjen način, pa zadeve ven še zmeri pridejo... o, šele zdaj videla, da je tole Znova spisala... ja saj, pa takle forum , ko folk sploh nima pojma Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palček Smuk 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 je kdo opazil mojo ikono ...nekaj je šlo narobe...palček ni bil bveč palček ampak vse kaj drugo ...ok problem rešen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 je kdo opazil mojo ikono ...nekaj je šlo narobe...palček ni bil bveč palček ampak vse kaj drugo ...ok problem rešen...je bil palčica zgoraj in spodaj brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Okoli postelje se (pri meni in pri kupu mojih frendov) valja na desetine kristalov - v mojem primeru predvsemn kamenih strel.Točno takole.. in vedno znova... ...se pojavljajo neke podobnosti.. Že kot otrok sem v bližnjem gozdu odkopavala kamne kamene strele. Pred leti sem prebrala knjigo Barbare Brennan in takoj uvedla kristaloterapijo, ko je pri nas kdo zbolel. Otroci so namreč veliko bolj dojemljivi ..tudi med reikijem, imam naokrog par kamenih strel.In če kdo zboli, jaz ne bodi lena, mu prec dam za na nočno omaro še kakšno dodatno kameno strelo. Če ne pomagajo kamni (ampak jaz verjamem, da), pa bolni verjame meni, da mu bo pomagalo... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palček Smuk 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Že kot otrok sem v bližnjem gozdu odkopavala kamne kamene strele. Hm...zelo zanimivo, kakšnem gozdu, oziroma katerem gozdu. Kako si našla kamene strele? Lahko to malo bolj razložiš. Kako si uvedla kristaloterapijo...katero knjigo?moč zravilnih rok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.