Uma 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Kako se oblaciti, kako se liciti, kako se cesati, kako in kje se depilirati, kje kupovati cunjice, kateri puder uporabljati, kateri cevlji so najbolj in, v kaksen cekarcek damo stvari za na plazo in ... kaj cutiti, kako ugotoviti, ce te vara, koga poklicati, ce te vara, kako ugnati neprijazno sodelavko, kako se prikupiti sefu... Kaj menite o teh temah-so koristne, so potrebne ali so le nacin vsiljevanja podobe "zenske, ki gre v korak s casom"? In...kdo sploh so mediji? Ali le zrcalijo podobo druzbe ali jo krivijo? Ali jo krojijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Kaksna dobra tema, Uma! Zame je to predvsem nacin vsiljevanja podobe, po drugi strani pa je to prevec kompleksno, da bi lahko rekli, da je samo tako, da nam pac mediji diktirajo tole, ker tudi zrcalijo podobo druzbe.Hm, krivijo? Ja, tudi krivijo, seveda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 mene oblikujejo predvsem moja čustva, odnos do mojih idealov, cilji ki jih želim doseči, ... Cosmopolitan in druge revije so bolj poenostavljen odraz časa kot vsiljevanje neke izmišljene podobe.... zato smo mi krivi, če so v revijah na slikah same suhice... in posledično anoreksija... kaj pa to dovolimo! :xx!: ta prava ženska je lepo popolnjena na pravih mestih in skrbi za svoje telo s telovadbo, da je čvrsto in zdravo.... ne pa neko stradanje :xx!: kar se mode tiče... vsak po svoje. me prav nič ne zanima- važno da se jaz dobro počutim v tem kar oblečem. včasih je to kakšna stvar ki pokaže..., včasih pa skrije... po občutku. svetla točka pa so psihološki nasveti... česar je vedno več. super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ah.. jst čist netipična kar se teh revij tiče.. sploh neke modne smernice, neke čudne variante cot in čevljev in ličenja... pa obnašanja, vse to tko ne moreš spremenit, če ni tvoj stil to. Pol nisi več TI. Kar se tiče nasvetov s čustvi in to.. še vedno reagiram po svoje. Ni kej velikega efekta. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 http://www.burda.si/cosmo/naslovnice/180/2002/04-2004.jpg mmmm, veliko obeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Mediji po mojem mnenju niso nič krivi. Se pač prilagodijo povpraševanju. Če "ljudstvo" ne bi bilo zaintresirano za takšne revije, potem jih tudi ne bi bilo. Se pravi, da so mediji zrcalo družbe in ne obratno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Krojijo jo tistim, ki si jo pustijo krojiti,...je pa tudi res kar pravi Marsa, da je zadeva kompleksna,ker vse te revije so že toliko vkoreninjene med nami, da si včasih pustiš podzavestno vplivati z njihovimi "nasveti". :o|o: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Dobra ideja http://www.burda.si/cosmo/arhiv/2004/04-2004/111.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Jaz sem preden sem začela prebirat knjige s področja duhovnosti tudi kaj v Cosmu prebrala, bi rekla, da se najde kakšen zelo zelo zakamufliran easy instant članek o duhovnosti - na en tak privlačen način spisan. Zdaj pa razmišljam, da na splošno ne posegam po nobenih revijah, ko berem, berem knjige. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Cool tema, Uma. Si zastavljaš enaka in podobna vprašanja, kot jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ohoho Cosmo in podobne zadeve Priznam. Vsak mesec si kupim Evo in Cosmopolitan. Eva je ena zlo luštna popestritev meseca, mi je ful všeč, ker not najdeš tisoč in en uporaben nasvet, sploh pa iz cele revije diha taka pozitiva, da se že prav veselim konca meseca Hihi Cosmo je pa... Cosmo pač V njem je veliko več teh modnih zadev, suhic, how-to-become-anythingyoulike-stuff, dosti bolj se mi zdi da odseva to forsiranje družbe, kakšni naj bi bili, etc... Cosmo si pravzaprav kupujem zato, ker se kdaj ob njem prav pošteno nasmejim, prav zanimivo mi je analizirat članke, recimo, kaj zaboga se je ob pisanju avtorju pletlo po glavi in kakšen glede na to morda je hihi (/me je spet mal zlobna ) ... ob Cosmu se večinoma zabavam, Eva je pa kot prijateljica Koliko naj bi nam takšne revije narekovale trende? Točno toliko, kolikor sami pustimo. Nekatere ženske pač brezglavo tekajo za vsemi modnimi zapovedmi in cosmo-girl-nasveti, kar je po eni strani kar malce žalostno, ampak hej, upam, da bojo nekega dne ugotovile, da pravzaprav lovijo svojo lastno identiteto, ki pa je v Cosmu ne bojo našle. Je na nek način tudi to šola, ne? Sama iz teh revij poberem predvsem kakšne nasvetke, ki se našega dobrega počutja tičejo, to mi je ful všeč ... pa ravno iz tega zadnjega Cosma sem dobila par pametnih nasvetov glede ličenja, ki sem jih iskala... In takoj naslednji dan šla vsa hvaležna v Mullerja in si nabavla zadeve, ki sem si jih želela že kar nekaj časa Tako da... te revije znajo bit zabavne in luštkana popestritev, če se ne obesiš čisto nanje Hehe... i guess I'm an Eva addict now or what Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Huhuhu, meni so pa všeč določene "naravne" suhice, k so tolk polne energije, ena taka dvojčica, mi je bla včasih ful všeč... saj ne bom reku da je zdaj to lepo, je pa poskočno prijazno..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Tako da... te revije znajo bit zabavne in luštkana popestritev, če se ne obesiš čisto nanje včasih se ob kavici prileže kakšno light-čtivo.... mal na easy prebereš, preletiš, pregledaš, kaj uporabnega zapomniš.... jest mam recimo navado kupit kej tacga preden grem na avion... ponavadi si privoščim kakšno angleško revijco, Glamour naprimer, ki je luštnega formata, pa še polet hitreje mine... ampak, tko kot pravi sončna vila, ohraniti je treba trezno glavo in zdravo pamet, tko da so te stvari bolj popestritev kot pa vsakodnevno 'domače branje'! se mi pa zdi, da nasplošno mediji preveč bombardirajo z nekimi ideali.... s tem delajo zunanjo lepoto kao nek najvišji cilj, kamorkoli pogledaš lepe face, idealne postavce, seveda brez celulita... psihologi & ostali terapevti pa imajo polne ordinacije... se sprašujem, kam to vodi? V totalen kult telesa... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 p.s. Sama nisem imela nic konkretnega v mislih, nobene konkretne revije ali casopisa (kljub podnaslovu, v bistvu sem se osredotocila samo na naslov oz. na predmet obravnave v splosnem).Saj so katere revije cisto gud in vse...A vseeno - instant resitve, v glavnem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Cosmopolitan rada preberem, ker imajo veliko koristnih nasvetov, a to se ne pomeni, da upostevam vse kar pise in si clanke jemljem k srcu. Ce pise, da sem za svojo visino presuha ali predebela, se ne bom sla spreminjat. Ce pa pise, da z nekim nacinom licenja lahko povdarim del telesa, ki mi je vsec pa bom morda poskusila.. Zato me take revije ne motijo in prav je, da jih imamo. Se posebaj pa so primerne za lahkotno branje na plazi. Sama veliko berem italijanske verzije takih revij, ker se s tem "ne vede" ucim jezika oz znjanje izboljsujem.. Ne razumem pa ljudi, ki se v te revije poglobijo in zaradi njih spreminjajo svojo celotno podobo, padajo v depresije, hujsajo kot nori,.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Jaz sem Cosma ....no, no saj, kot je zgoraj napisano...Cosmo je licenčna revija in take stvari morajo biti napisane, ker ciljna publika take stvari bere.Novinarke od Cosma so večinoma zelo fejst punce in v bistvu ga niti ne berejo, razen svojih člankov. Imajo nekaj zelo kvalitetnih novinark, ki poskušajo narediti kar se, da največ...nekih extra poučnih člankov pa res ni za pričakovat, zato so druge revije. Meni je Cosmo tak light prebiranje, če kje čakam ali si enostavno želim izklopit ali pa preberem članek od kake kolegice.... Modni nasveti so dobrodošli, seveda pa tega ne gre spremljati na slepo, ravno tako tudi ličenje itd...punce, ki to urejajo so zelo dobre...itd...pohvala tudi Evi, da ne bo kdo rekel da samo Cosmo napihujem. Včasih dobim v roke tudi Kaprico in je tudi prijetno branje za v čakalnice. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 OK...Cosmo si kupim, ampak samo zato, da ga malo globje prelistam... v bistvu ga tudi berem ne več, ker mi gre na jetra ta popolnost, s katero zasipavajo ženske... vse naj bi bile manekensko suhe, z velikimi denarnicami, z zavidljivo kariero... so precej odmaknjeni od življenja povprečnih Slovenk... Sem pravzaprav a-tipični predstavnik pret-a-porter mode, ki jo vztrajno furajo, ne maram ličil (razen izjemoma) in nočem biti kot Lopezka.Si pa želim, da bi v Cosmu brala še kaj drugega kot samo razčlenjevanje moških možganov... Pravzaprav...Cosmo poneumlja ženske in nas sili biti točno tako popolne, kot v svojem bistvu nočemo biti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 OK...Cosmo si kupim, ampak samo zato, da ga malo globje prelistam... v bistvu ga tudi berem ne več, ker mi gre na jetra ta popolnost, s katero zasipavajo ženske... vse naj bi bile manekensko suhe, z velikimi denarnicami, z zavidljivo kariero... so precej odmaknjeni od življenja povprečnih Slovenk... Sem pravzaprav a-tipični predstavnik pret-a-porter mode, ki jo vztrajno furajo, ne maram ličil (razen izjemoma) in nočem biti kot Lopezka.Si pa želim, da bi v Cosmu brala še kaj drugega kot samo razčlenjevanje moških možganov... Pravzaprav...Cosmo poneumlja ženske in nas sili biti točno tako popolne, kot v svojem bistvu nočemo biti... Kako se lahko tako pritozujes nad Cosmom, ce ga kupujes? Ni logike..In kako lahko pricakujes resne clanke v taksni reviji.. Ce hoces kaj drugega, kupi Mag, Mladino, tudi Jano,Vivo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Kako se lahko tako pritozujes nad Cosmom, ce ga kupujes? Ni logike..In kako lahko pricakujes resne clanke v taksni reviji.. Ce hoces kaj drugega, kupi Mag, Mladino, tudi Jano,Vivo..Nisem rekla da si Cosmo kupujem...ampak si ga kupim, kar je velika razlika, čakam, da kaj pametnega napišejo, pa mislim, da od tega ne bo nič...Jane in podobnih jajc, ki si jih naštela, pa prav gotovo še prelistala ne bi...redno pa kupujem Radar...ampak dvomim, da bi tebe vsebina zanimala... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 zelo 'trendi' tema ... ker imam doma najstnico imam tudi veliko tovrstne 'literature' ... Daša prebira te reči, če ne doma, pa med poukom ( )... in jaz seveda tudi prelistam, če prinese domov. Brez veze, da sem pametna, ker sem 'stara in modra' :xx!: ... in, v vsem tistem, lahko najdem tudi kup pozitivnih sporočil... recimo 'cosmo bejba' je svobodna, je sproščena, je odločna, je taka, kot je... je drzna, je samosvoja, je...... navsezadnje je vedno obstajalo nekaj, čemur je množica sledila (in vedno so bili posamezniki, ki niso sledili ničemur zunaj njih)... skratka - sve je isto ka i prije ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 navsezadnje je vedno obstajalo nekaj, čemur je množica sledila (in vedno so bili posamezniki, ki niso sledili ničemur zunaj njih)... skratka - sve je isto ka i prije ... Pri nas naročena Življenje in tehnika...ostalo kupujem po navdihu! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 orgazmične napolitanke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ko sm bla 1. letnik srednje šole sm med poukom brala Anteno. Od takrt nism prov velikrat kupila takih revij. Se mi zdijo prepuhle in me ne zanimajo. Včasih kako prelistam, malo ha smeh. Sm mela pa tut priložnost delat pri eni "taki" reviji. Dejansko se je mela za neki več, ampak v bistvu je bla isti drek, sam mal bol "učene" članke je mela. V bistvu je to revijo pokopal ravno odmik od teh puhlih tem, pa tudi dejstvo, da se prepisovanje iz tujih revij in knjig ne obnese, ker je folk pač vse to že nekje slišu oz. prebrov. Očitno pa zadeva deluje, ker imamo še vedno kr neki takih revij. Bolj kot so trapaste, bolj jih folk kupuje. OK bolj jih ženske kupujejo. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ha mashinca...sva skupi krvavi pot lile...za prazen nič... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ...pa to je odraz družbe. Jaz si zberem tisto, kar je meni všeč, ne pa kar narekujejo tiste omenjene revije. Ne mečem denarja za vsako bedarijo, ki si jo izmisli ekonomska propaganda. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.