Skoči na vsebino

Kdo kroji zensko?

Uma

Recommended Posts

Guest sstane
Očitno pa zadeva deluje, ker imamo še vedno kr neki takih revij. Bolj kot so trapaste, bolj jih folk kupuje. OK bolj jih ženske kupujejo.

xrolleyesx

Malo več resnosti, prosim :eek:

Deli na socialnih omrežjih

Kako se lahko tako pritozujes nad Cosmom, ce ga kupujes? Ni logike..

In kako lahko pricakujes resne clanke v taksni reviji.. Ce hoces kaj drugega, kupi Mag, Mladino, tudi Jano,Vivo..

Nisem rekla da si Cosmo kupujem...ampak si ga kupim, kar je velika razlika, čakam, da kaj pametnega napišejo, pa mislim, da od tega ne bo nič...Jane in podobnih jajc, ki si jih naštela, pa prav gotovo še prelistala ne bi...redno pa kupujem Radar...ampak dvomim, da bi tebe vsebina zanimala... :o|o:

Samo vprasam! Zakaj se vedno tako zadirljivo obnasas? Cesa se bojis oz zakaj mislis, da te z vsakim postom napadam-o?

P.S. Ponovno povem... ne napadam te. x;)x

Kako se oblaciti, kako se liciti, kako se cesati, kako in kje se depilirati, kje kupovati cunjice, kateri puder uporabljati, kateri cevlji so najbolj in, v kaksen cekarcek damo stvari za na plazo in ... kaj cutiti, kako ugotoviti, ce te vara, koga poklicati, ce te vara, kako ugnati neprijazno sodelavko, kako se prikupiti sefu...

Kaj menite o teh temah-so koristne, so potrebne ali so le nacin vsiljevanja podobe "zenske, ki gre v korak s casom"?

In...kdo sploh so mediji? Ali le zrcalijo podobo druzbe ali jo krivijo? Ali jo krojijo?

Ja take revije narekujejo življenski stil ženskam, ne samo po načinu oblačenja, ampak tudi kako upecat tipa, kako se ga losat, kako mu ego zvišat in take bedastoče. Sm nekaj bivšim reku da preveč revije berejo. Ni vse tako kot v revijah piše. Najhuje pa je bilo ko sem v ONI prebiral tipične moške laži. Pa to da te srat prime. Podpisala se je nekdo pod inicialkami. Očitno je bila zelo zafrustrirana nad moškimi ter svojo frustracijo prenesla na revijo, zdaj pa to ženske prebirajo in si mislijo da to velja za vse moške. Najbolj mi je v oko padlo, da je moška laž tudi, če rečeš punci da je nekaj posebnega. Bože sačuvaj. To ni nobena laž. Ko reče dec bejbi da je nekaj posebnega, to pomeni res da je nekaj posebnega. Ker je dec v ljubezenskih izjavah zmeraj direkten in iskren iz srca, bejbe pa vse dajo zaviti lepo v celofan iz x:Xx :2src: srca, smatram da so naštete moške laži navadne izmišljotine ter posledica kompleksov in frustracij osebe, ki si je to izmislila, najbolj pa je sramotno da je takšna revija dopustila objaviti tako neumnost in propagirat neresnico o nas decih. So stvari, ki totalno izkrivljajo resnico in ena od takih dejavnikov so prav nekatere ženske revije. Predvsem ameriške.

Ja sam ka mali pao s lipe

Hihi Volk, saj ravno to sem napisala v mojem postu... v določenih revijah se prav zabavam, ko skušam ugotovit, kakšna oseba se skriva za pisanjem... Daleč so že časi, ko sem vsemu, kar je bilo napisano v revijah, verjela in se zaradi tega razburjala x8Dx brezveze metat živce stran za takšne stvari x:Dx

Nekaj pobereš, rečeš avtorju hvala sam pri sebi, nad nečim se narežiš kot pečen maček, nekaj te itak sploh ne zanima... Hihi sem za konstruktivno pristopanje k zadevam x:Dx Če že avtor članka tega ne zna, dajmo vsaj mi x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kako se lahko tako pritozujes nad Cosmom, ce ga kupujes? Ni logike..

In kako lahko pricakujes resne clanke v taksni reviji.. Ce hoces kaj drugega, kupi Mag, Mladino, tudi Jano,Vivo..

Nisem rekla da si Cosmo kupujem...ampak si ga kupim, kar je velika razlika, čakam, da kaj pametnega napišejo, pa mislim, da od tega ne bo nič...Jane in podobnih jajc, ki si jih naštela, pa prav gotovo še prelistala ne bi...redno pa kupujem Radar...ampak dvomim, da bi tebe vsebina zanimala... :o|o:

Samo vprasam! Zakaj se vedno tako zadirljivo obnasas? Cesa se bojis oz zakaj mislis, da te z vsakim postom napadam-o?

P.S. Ponovno povem... ne napadam te. x;)x

:palec: :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

najprej: Cosmopolitan sem omenila kar tako, kot primer, da ne bo kdo prevec osebno tega jemal... x:)x

Ker sem ga zadnjic dobila v roke v neki cakalnici...fotke so sicer lepe, tako da estetski apetit se potesi, a vsebina... :sori: ... toda-kot je napisala ZNOVA, saj ni namenjen resnemu branju!

Zacela sem pa razmisljati ravno o takih stvareh, ki jih je omenil Volk. Ob poplavi nasvetov in analiz o automatiki moskih se zenska morda pocuti nekoliko varneje, toda vse to je tako dalec od resnice...in lahko naredi tudi veliko skode. Pa saj nekriticne putke se o teh stvareh niti ne sprasujejo... x:o)x

Ja saj res ne moremo pričakovati neke kvalitetne vsebine v teh revijah, ker so bolj namenjene sprostitvi, pa tudi v povprečju verjetno bralci bolj iščejo v revijah sprostitev in zabavo, kot resne informacije.

Kaj vse oblikuje ženske? Če niso na stopnji, ko se oblikujejo same, potem poleg raznih Cosmov in še kakih revij, tudi TV, družba, krog prijateljev in prijateljic,....

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja saj res ne moremo pričakovati neke kvalitetne vsebine v teh revijah, ker so bolj namenjene sprostitvi, pa tudi v povprečju verjetno bralci bolj iščejo v revijah sprostitev in zabavo, kot resne informacije.

Kaj vse oblikuje ženske? Če niso na stopnji, ko se oblikujejo same, potem poleg raznih Cosmov in še kakih revij, tudi TV, družba, krog prijateljev in prijateljic,....

.. druzina, vzgoja, kolicina denarja ki ga imamo,...

Cosmopolitan je dobra revija, ki ima sirok spekter koristnih nasvetov. Ampak vidim, da ste eni res cudni, ker jih ne znate uporabit. Moja prijateljica je bila ista. ISTA! Pa se je zdaj spremenila in zdaj bere Cosmopolitan. In rada ima nasvete, ki so noter. Ker so dobri nasveti!!!

x;)x .. pa kaj si ti nor.... hahaha x:Dx x:Dx x:Dx

Še nisem brala revije...ki bi me popolnoma zadovoljila...OK Radar...ampak ta je že legenda...drugače pa...prelistam, odložim...dočim knjige so popolnoma drugo poglavje... :2src:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja...ampak zato pa imamo toliko revij...Jasno, da nekdo, ki je mahnjen na potovanja ne bo kupoval Cosma...

Možno pa bi bilo, če ne bi tlačili med prispevke članke, da bi pritegnili širšo maso ljudi...

Še nisem brala revije...ki bi me popolnoma zadovoljila...OK Radar...ampak ta je že legenda...drugače pa...prelistam, odložim...dočim knjige so popolnoma drugo poglavje... :2src:

x:)x :palec: xyesx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja...ampak zato pa imamo toliko revij...Jasno, da nekdo, ki je mahnjen na potovanja ne bo kupoval Cosma...

Možno pa bi bilo, če ne bi tlačili med prispevke članke, da bi pritegnili širšo maso ljudi...

Zakaj pa ne? To je danes normalno.. Tako se revije prodajajo.. Tak je biznis.. x;)x

Najbolj se prodajajo revije, ki so recimo na temo mode, pa raznorazne aktualnosti....s tem, da imajo primerno oglaseno tudi naslovnico z neko mastno temo o SEKSU.

To je element, ki povzroci prodajo. :eek: :eek: , vendar pa mora biti revija oz. casopis v svojem bistvu zelo "nepohujsljiv".

Kaksen poden je postal zadnje case Nedeljski. Same zdrahe, natolcevanja in v drugem vedno tanjsem delu neki bedni prepisi iz nemskih revij.

Zato pa so uvedli zvelicavno rubriko "Brez sramu", ki je jasno anonimna, in glede na poste urednistva tudi zelo odmevna. Ocitno take reci ljudje potrebujejo.

Tudi vojerizem se je razpasel preko vseh mer. Ce reklamirate clanek v reviji, da ponujate ekskluzivni intervju z z osebo, ki se je pravkar locila od neke slavne osebe, in obljubljate pikantne podrobnosti... :xx!: to bo naklada :eek:

Stil Slovenske novice- bombasticni naslovi za potem prazne marnje in gostilniske kvante :V: :O: :xx!:

Najbolj se prodajajo revije, ki so recimo na temo mode, pa  raznorazne aktualnosti....s tem, da imajo primerno oglaseno tudi naslovnico z neko mastno temo o SEKSU.

To je element, ki povzroci prodajo. :eek:  :eek: , vendar pa mora biti revija oz. casopis v svojem bistvu zelo "nepohujsljiv".

Kaksen poden je postal zadnje case Nedeljski. Same zdrahe, natolcevanja in v drugem vedno tanjsem delu neki bedni prepisi iz nemskih revij.

Zato pa so uvedli zvelicavno rubriko "Brez sramu", ki je jasno anonimna, in glede na poste urednistva tudi zelo odmevna. Ocitno take reci ljudje potrebujejo.

Tudi vojerizem se je razpasel preko vseh mer. Ce reklamirate clanek v reviji, da ponujate ekskluzivni intervju z z osebo, ki se je pravkar locila od neke slavne osebe, in obljubljate pikantne podrobnosti... :xx!:  to bo naklada :eek:

Stil Slovenske novice- bombasticni naslovi za potem prazne marnje in gostilniske kvante :V:  :O:  :xx!:

:palec: :palec: Se strinjam s tabo Ruby72 :palec:

Mogoče bi se mogl sam še vprašat, zakaj folk to bere, zakaj rabi brat o škandalih, umorih, kako je slavni mož prevaral slavno ženo, kdo se je ločil, poročil in kdo je ponoči nosil rdeče spodne hlačke,... In zakaj imajo ljudje tako potrebo po tem, da svoje fantazije, mogoče celo dogodivščine delijo z drugimi samo anonimno (op. to nas veliko počne tudi na temu forumu)? Očitno je s to družbo nekaj narobe.

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Hehe, ampak z veseljem bi šel na zmenek s kako bejbo mojih let ki še ni prebrala kakega cosmopolitana ali podobne navlake...., zicer je povsem svojevrstna in s tem seksi..., velik bolj kot vsi taki nasvetki ki jih talajo tam not...., obstaja sam en nasvet ki temeljno kroji vsakega človeka, (tud ženske jasno) be happy!
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Največkrat ni važno, kaj nosiš in če je moderno. Važno je kako nosiš. Tudi najmodernejša obleka na človeku, ki ga je sram ne stoji? :vragec: visi? x;)x dobro.
zmanjkuje mi energije. kdaj bo poletje?

No, saj imuni na zapovedi in prepovedi, ki jih je polno v teh revijah, itak nismo!

Zakaj si brijemo noge- so to nasa lastna higienska merila ali nam bi bilo ful neugodno, ce bi nas drugi videli v nasem naravnem krznu in se podredimo videzu obritega piscanca?

itd.

itd.

.

.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...