LEON 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Pozdravljeni! Že nekaj časa poskušam dobiti načrt za LR 2/3 panj in Kirarjev panj. Ali mi lahko kdo pomaga? Vesel bi bil vsake koristne informacije. Lep pozdrav Leon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Oglej si malo na http://www.beesource.com/plans/index.htm v kolikor tam ne najdeš vsega kar iščeš piši na naslov Tomaz.Zajc@saturnus.hella.com samo nekaj dni bo trajalo, da gsopod odgovori je malo preveč zaposlen. On te panje dela in z njimi čebelari pripiši, da sem te jaz napotil k njemu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LEON 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 Danilo, hvala. Sem pogledal na stran, ki si mi jo predlagal ampak tam je vse v colah ali inčih, tako da se bom obrnil tudi na gospoda Zajca. Še nekaj sem opazil med spremljanjem tega foruma - pripravljen si svetovati vsakemu, lepo.HvalaLeon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 No en col je 2,7 cm tak, da z pretvorbo nebi smelo biti težav drugače pa se le obrnita na g. Zajca vam bo vse podal..moj namen je pomoč vsakemu in vsepovsod samo takih nas je malo začenate čebelarit ali kako ste prišli na iskanje mer za 2/3 LR panj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LEON 16. april 2004 Avtor Prijavi Deli 16. april 2004 Ja začenjam oz. prevzemam čebelnjak od ženinega dedka. Možak je že v letih pa bomo probali mi mladi nadaljevati s čebelami. Sicer ima 10 -11 AŽ panjev(gospodarnih). Na 2/3 pa sem prišel skozi razgovor z večimi čebelarji (lažje naklade - hrbtenica nam bo hvaležna), tak da bi probal tudi z dvema LR. Všeč so mi pa tudi kirarji, samo koliko slišim pa že tam rabiš dosti znanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 No lepo, da se nekdo odloča prevzeti čebele kajti ponavadi umrejo z lastnikom Še naprej smo vam na voljo z našim skromnim znanjem?Kar se panjev tiče je vsak zahteven AŽ celo dosti bolj kot LR zato ne podcenjevat tega kajti to je usodno včasih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.