Skoči na vsebino

Klamidija trahomatis

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane
nč bat, sstane...... ali pač ?!  x;)x  x:Dx  x:o)x  x:Dx

Ena me na mojem forumu sprašuje, če imam o tem kakšno mnenje :8):

Kaj ji naj rečem, baje je čula včeraj na TV :8):

Deli na socialnih omrežjih

Sedaj smo ga pa naje....Baje razsaja ko kuga x^x x:Ix  :inocent:

Taaaaaaaaaak in zdaj sem že najbrž prišla do konca štosa slovenščine xrolleyesx :eek: xrolleyesx

Sploh mi niti namig,da se liže - v meni ne prebudi kaj naj besede Klamidija trahomatis pomenijo....... :o|o: x?x

Za nepoučene (iz 24ur.com/Popovi zdravniki) x;)x

Klamidija je posebna vrsta bakterije, ki se prenaša s spolnimi stiki. Znaki okužbe so pri moškem bolj očitni kot pri ženski. Pri moškem povzroči vnetje sečne cevi in mehurja z značilnim gnojnim izcedkom iz sečnice in pekočimi bolečinami pri uriniranju. Pri ženski večkrat ni nobenih težav, čeprav je prisotno vnetje materničnega vratu odkoder se to lahko razširi na jajcevode in jajčnike. Tudi tu je vnetje dostikrat povsem nemo, lahko pa nastanejo zarastline, ki lahko ovirajo zanositev. Dolgoročna posledica nezdravljene okužbe je lahko vnetje sklepov. Zdravljenje je z antibiotiki, najpogosteje s Sumamedom.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Za nepoučene (iz 24ur.com/Popovi zdravniki) x;)x

Klamidija je posebna vrsta bakterije, ki se prenaša s spolnimi stiki. Znaki okužbe so pri moškem bolj očitni kot pri ženski. Pri moškem povzroči vnetje sečne cevi in mehurja z značilnim gnojnim izcedkom iz sečnice in pekočimi bolečinami pri uriniranju. Pri ženski večkrat ni nobenih težav, čeprav je prisotno vnetje materničnega vratu odkoder se to lahko razširi na jajcevode in jajčnike. Tudi tu je vnetje dostikrat povsem nemo, lahko pa nastanejo zarastline, ki lahko ovirajo zanositev. Dolgoročna posledica nezdravljene okužbe je lahko vnetje sklepov. Zdravljenje je z antibiotiki, najpogosteje s Sumamedom.

Si pa res izčrpala znanost o tem,HVALA. :palec:

Če to ni po Cz beseda Kapavka? xrolleyesx ...pač moškim kape x:Dx :xx!:

Guest sstane
Sedaj smo ga pa naje....Baje razsaja ko kuga x^x x:Ix  :inocent:

x:Dx x:Dx Če ne menjaš partnerk kot srajc, pol nč bat. x:Dx

Eh, Lunca, mene se take reči sploh ne primejo, malo sem pa v skrbeh za ostale lunatke.

Saj veš, pH in ostali cirkusi x^x :sori:

Sedaj smo ga pa naje....Baje razsaja ko kuga x^x x:Ix  :inocent:

x:Dx x:Dx Če ne menjaš partnerk kot srajc, pol nč bat. x:Dx

Eh, Lunca, mene se take reči sploh ne primejo, malo sem pa v skrbeh za ostale lunatke.

Saj veš, pH in ostali cirkusi x^x :sori:

mal pa še emšo, ali ne ?

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

x:Dx  x:Dx Če ne menjaš partnerk kot srajc, pol nč bat. x:Dx

to ni čisto res - lahko da tvoj partner to prinese (ker običajno seveda ne govorijo o svojih skokih čez plot), tko da.... nikol ni zihr.

vsekakor se je dobro testirati, če se ti dogajajo kake neobičajne težave 'tam spodaj' (vnetja, bolečine, itd)

sicer pa - kogar to zanima, obstaja veliko izčrpnih strani o Klamidiji, ampak so vse v tujih jezikih, angleščini, tudi slikce te bakterije so tam.... pri nas se pa zadeva šele dobr začenja spoznavati, tko da tud zdravniki do sedaj sploh niso pomislili na to okužbo in so zdravili vse kaj drugega, kot to....

Razsežnosti so pa baje res svetovne ( čez 90 mio okuženih, če se prav spomnim).

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Freya, jih sumim, te bakterijce, da imajo najrajši jod x^x  :eek:  x:Dx

torej zdrava sol brez joda, pozdravi vse?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
Freya, jih sumim, te bakterijce, da imajo najrajši jod x^x  :eek:  x:Dx

torej zdrava sol brez joda, pozdravi vse?

Ne da pozdravi, če nimajo kaj papcat, pa grejo drugam, ker joda je v zdravi soli petkrat manj, kot v jedilni x:Dx x:Dx :eek:

• 6 years later...

Saj Sstane ne misli slabo ljudem,problem ima,ker je tako ozkogleden in se fokusira samo na sol.

Mogoče pa bi kdaj raziskal tudi kaj drugega in s tem še bolj pomagal ljudem.Mogoče. Vse je odvisno od njega.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...