orion 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Pozdravljeni!Zanima me, kdo bi mi lahko izdelal natalno karto in solarno prognozo in koliko stane? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Orion, za izdelavo natalne in solarne karte ni noben problem, lahko si jo izdelaš tudi sam- a, vendar interpretacija karte pa vzame kar nekaj časa, zato se boš moral-a odločiti sam, ker je kar nekaj ljudi, ki to delajo profesionalno ali ljubiteljsko. Mogoče povprašaj Berna, Mihelo, Marso in še kdo bi se našel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Mihela dela to z občutkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Mihela dela to z občutkom Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja res,Mihela nežno,Bern te prizemlji(kar je prav)na šaljiv način,Marša je pa itak model zase.V glavnem vsi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalnakarta 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Pozdravljeni!Zanima me, kdo bi mi lahko izdelal natalno karto in solarno prognozo in koliko stane? Lp Natalnu kartu si mozes priskbit tukaj natalna karta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.