Ruby72 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ja Pofuk, ne boste verjeli celo ginekolog ali zobar je s tem priimkom! Imam prijatelja iz Bosne, ki je pravi ekspert za priimke, vcasih me zabava z nastevanjem takih res hard: Kenjalo, Sukalo, Prcalo, Pusibabic, Mucibabic, Pokrajac... Enkrat pa sem dobila kartico iz Ljuboskega od enega super fantica, ki se pise Karamehmedovic Pa se italijanski priimki, sem jih prevedla v slovenscino: Dolganoga, Nizkocelo, Babjak, Kokosnik, Debeluhar, Debeluhi, Mastnez, Mizernik, Lakota, Zemljar, Stvarnik..... ...na jugu Italije pa gredo po nekaterih zaplankanih krajih se vedno zelo v promet razna biblijsko-religiozna imena: Spoceta, Poklicana, Brezmadezna, Izbrana, Odresnik, Krizanbil, Odresen, Oglasen.... :xx!: :xx!: ubogi otroci! Po drugi vojni je bilo pri It ezulih moderno zensko ime Istria Irredenta (Neodresena Istra) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ja Pofuk, ne boste verjeli celo ginekolog ali zobar je s tem priimkom!Ja res, ta priimek naj bi imel res en ginekolog - kako prikladen priimek... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 kaj pa tale v Ljubljani Klobasa - Govednik , pa ja ne, da je dala oglas v časopis, da je tako dopolnila svoj priimek Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Klobasa je v bistvu svinjski izdelek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 mogoče, pa bi govejo klobaso, da bi ne preveč svinjetine jedli....... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Iz vasice Žaga ob Kolpi po Kostelski gradom prihaja kolega Žagar. Ali pa zelo redek priiimek od kolege Rajk. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Mojo mamo so v otroških letih prav zafrkavali glede priimka. Celo pesmica je ratala evo je:Cafuta, cafe,cigansko prasepo bregi se pasenikamor ne gre. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Moj priimek pa z mano vred vsaj na našem koncu izumre - torej štajerska....potem pa nič več Aja menda so nekje okrog Celja še in neki stric v LJ....pa logično, da smo v žlahti..neki daljni. Jaz jih pač ne poznam, oni pA mene ne Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Fikfak Mišmaš Svrzikapa Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Še mal gozdnih: HrastnikSmrekarBukovec Praprotnik Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Zaplotnik... Kaj pa Novak pa Horvat? Hecni so taki, ki so v vseh jezikih, recimo Popivoda - in dejansko obstajajo priimki a la Drinkwater itd. Mi smo imeli dbest matematicnega prfoksa, zakon, totalen zur pri matematiki (a strog, vsi cvek pa to skoraj), pa je enkrat delil nazaj teste.Pa klice po priimkih:Panič - pa nič. Šut - šut. Mar se nič ne ucite?! - pa se je razjezil nek drug prfoks na mojo sestro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Marsa, veš da je celo priimek Budau prevod Vodopivec, iz Francoščine . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Obstaja tudi priimek Fuk na primorski regiji. Našel sem ga pred leti v telef. imeniku, zdaj ne vem če je še gor. Moj bivši je enkrat službeno klical v Luko in vprašal za gospoda Pofuka, ker ga je nekaj rabil. Pa so mu rekli: "Gospoda Pofuka danes ni, lahko pa vas vežem h gospodu Kavsu..." Najprej sploh ni vedel, ali se tale heca... Potem pa je izvedel, da sta res oba s tema priimkoma zaposlena v Luki. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 pri dohtorju enkrat srečala gospoda, ki se piše Zlojutro in pa še enega, ki se piše Šahbaz-za tiste, ki poznajo nadrealiste Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jaz pa se s frendico menim - ti, kako pa se Niko pise sploh?Pa pravi - Bursać.Pa jaz pravim - a daj nehaj, kako mu je pa v resnici ime?Pa pravi - Nikola. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 A ni ta iz enega filma ali zgodbe? Nikoletina Bursać...tako znano mi zveni... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Sem imela eno sošolko, ki se je pisala Sušec, pa je bila bolj debelčkana. Zdaj imam eno prijateljico, ki se piše Debevec, pa je ful vitka. Ena prijateljica pa mi je rekla, da pozna enega Velikonja, ki pa je ful majhen. No, saj tudi moja hči se piše Ferrari, pa nimamo ferrarija doma! :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 No, saj tudi moja hči se piše Ferrari, pa nimamo ferrarija doma! :o|o: Prav ti je, zakaj si ga pa spodila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ... zakaj si ga pa spodila Ker je imel katrco! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ... bo treba kaj po prednikih pobrskat! Mogoče pa dobimo kako dediščino od Enzota! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Tako je, zasit, tozba, vnuki, psihicne in vsemogoce bolecine! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jaz poznam onega Ferrarija iz N.Gorice, igralca, da ti ni bil tast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 To, Marsa! Vsaj za eno feltno! Ne ne, sslane, moj tast je iz KP. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 A komunist da je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.