Skoči na vsebino

Priimek

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 113
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jej...iz mojga priimka so se še tršice delale norca... :xx!: Sm si mislna...sej bom jez tut zrasla...boš vidla...pa jih pol nisem več srečala... x:Dx x:o)x

Ena me je klicala Kislca...original si pa sami spomnte... x;)x nas je kar neki... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Ena me je klicala Kislca...original si pa sami spomnte...
grdo od tršic...Jaz osebno bi jh pozneje ,ko si že zrel˝bolj, da jih ravno tko pokličeš, kr nekje na ulici x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hja...včas se je dogajal vse mogoče...hvala bogu se vse spreminja...da bi eno mojih tako poklicala prfoksa...grem takoj v šolo...pa nej men pove, če si upa... :vragec: x:o)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Obstaja tudi priimek Fuk na primorski regiji. Našel sem ga pred leti v telef. imeniku, zdaj ne vem če je še gor.

x^x :O: ....Pogostejša je oblika priimka Fuk(s)....na primorskem x^x x:px

Hja...včas se je dogajal vse mogoče...hvala bogu se vse spreminja...

Mah, nič se ne spreminja. :V: Še vedno so učitlce, ki žalijo učence - če ne zaradi priimka, pa zaradi česa drugega. :xx!: (V zadnjem času sem se kar 2x zgrozila, ko mi je hči pripovedovala, kaj vse si privošči njihova učitlca 4. razreda s svojimi učenci! :sori: )

Kar se pa priimka tiče, je imela tudi moja mama v otroštvu en pripetljaj z učiteljem likovnega... x:Dx Pisala se je Pupis, in enkrat je ta učitelj po pomoti napačno prebral njen priimek z risbe in jo poklical: "Puis!" Ful mu je zamerila... (JanjaK vem da mu ne bi. x;)x x:Dx )

:vragec:

lahko pa za primer vzamemo priimek PINTERICH

verjetno izhaja iz besede PINTA

PINTA je lahko lastno ime....npr. Kolumbova PINTA x:o)x

PINTA je lahko tudi merska enota ....she posebno je dobrodoshla pri guinnesu x:px

PINTA pa se po domache imenuje tudi vlozhek :xx!:

ker je priimek PINTERICH seveda slovenski moramo vzeti v obzir seveda le zadnjo razlago, saj nam je domacha....

torej ..... druga verzija tega istega priimka bi lahko bila tudi VLOZHNIK

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 4 weeks later...

Hm, danes imamo pa živalske scene v službi. En g. Medved je eno zadevico naročil po povzetju.

Sodelavka je pa klicala na eno podjetje in želela govoriti z g. Volkom, sem ji prišepnila, naj se predstavi z Rdeča Kapica x:)x x:Dx x:o)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hm, danes imamo pa živalske scene v službi. En g. Medved je eno zadevico naročil po povzetju.

Sodelavka je pa klicala na eno podjetje in želela govoriti z g. Volkom, sem ji prišepnila, naj se predstavi z Rdeča Kapica  x:)x  x:Dx  x:o)x .

in?

se je oglasil direktor LOVEC x:Dx

666 zlomkou....tralala

bemu...pa she pujso majo tam x;)x x:)x x:Xx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

in?

se je oglasil direktor LOVEC x:Dx

666 zlomkou....tralala

bemu...pa she pujso majo tam x;)x  x:)x  x:Xx

Mogoče se je oglasila tajnica Pujsa, se ni predstavila x:Dx x:o)x x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Očetov priimek je star italijanski in sega v 16 stoletje(ogromno družinsko drevo) xg:Dx

Materin pa je slovenski-(njen  oče s štajerskega konca,mama iz Vrhnike) Sem en tak hud mix! xsmx

pa saj tam pri vrhniki je bila meja....nekoch x:o)x

666 zlomkou....tralala

Guest sstane
Očetov priimek je star italijanski in sega v 16 stoletje(ogromno družinsko drevo) xg:Dx

Materin pa je slovenski-(njen  oče s štajerskega konca,mama iz Vrhnike) Sem en tak hud mix! xsmx

Temu mixu se reče Solvenet x:Dx x;)x

v zasavju je včasih (mogoče še) obstajal ginekolog s priimkom Čuk. Pa se je familija Čuk zmenila s familijo Medved da grejo na silvestrovanje v hotel Slon v Lj. x:Dx Pa jim v slonu niso hoteli sprejeti rezervacije z odgovorom: "saj nismo ZOO!" :V: pa se je Čuk razjezil :vragec: , pobral svojo in Medvedovo osebno in se odpeljal v Slona na recepcijo.... in so brezplačno silvestrovali!

obstaja tud priimek Ogrizek. Oče nekoč prevzame telefonski klic: dober dan je tam Ogrizek? Ja. No tuki pa celo jabolko! smeh in tu tu tu x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...