Skoči na vsebino

LN anketa

Marsa

Recommended Posts

Oblikovala sva krajso LN anketo, ki vam bo vzela eno minuto ali dve in vas prosiva, da jo izpolnete v cimvecjem stevilu.

Anketa je anonimna, podatki pa so namenjeni izkljucno za rabo LN.

Hvala.

LN anketa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

sm že x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Xx THX! :palec: x8Dx

Dajte resit tole, res je eno minutko, pa cisto obicna vprasanja, popolnoma nic takega...

Sodiva, da je pac kul imeti te podatke o obiskovalcih.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Xx :vio:

... se nekaj - v vprasanju, kje se najvec zadrzujete (ali nekaj podobnega), so mozni najvec 3 odgovori (tako da ni treba oznaciti samo enega).

Picasso

Aha, no vidis, jaz sem pa 3 oznacila, ko sem sla testirat... :)

Sva sla pogledat, kake dva nista izpolnila do konca. :V: x?x

Pa saj je cisto kratko tole, res ne moriva s solatami ali z indiskretnimi vprasanji....

Picasso

Jaz sem tudi imela več kot tri možne, pa me je opozoril.

a sm ga kj biksala xrolleyesx ?

danes sem mal retro... :o|o:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, ja, na koncu vidis, da si na koncu. :)

Morda je prislo do kaksne napake ali pa je kdo samo pogledal, pa ne zacel izpolnjevati, pa je softver stel kot zaceto in ne dokoncano. Bova videla sproti, ce bo tega ful, bo najbrz pomenilo to.

Thx Aliana - in thx tudi vsem, ki niste prisli se povedat semle ali ki se boste, pa morda ne bom opazila ta hip, pa da se ne zahvaljujem vsakemu sproti in posebej. ;) :)

Picasso

Jaz pa ne morem ... :C:

Dobim tole obvestilo, ko kliknem na link "There are no enabled surveys in this set!"

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Aja, Mitja pravi da je ocitno bilo ravno tisto minuto, ko je nekaj popravljal v nastavitvah.

Zdaj spet vse dela. :palec:

Picasso

x:)x x:Xx :palec: - thanx, Mateja, ja, meni se tudi zdi - nic onega, da moras zdaj razmisljat ne vem koliko (taka vprasanja, da ne stekas, kaj je 1 in kaj je 5 oz. se ti zdi, kot da so testi za racunat IQ, kot da so neke cake notri in vse, da takoj ko zagledas, ti dol pade - ali ful solat).

To je v bistvu to, kar nas zanima - M, Ž, starost in vse...

Fino imet te podatke...

V bistvu sva se celo pozno spomnila tole, po drugi strani pa je dbest, vse ob svojem casu, saj sicer ne bi bilo realno, ker vedno bolj raste LN.

Folk recimo misli (no, takega folka je pravzaprav vse manj), da je LN neka zenska scena, Lune in to, astro, 'duhovnost' neka tezka, kao...

Je pa to vse real llife. Online kurs kako se znajti v ponorelem lajfu in se zraven se smejati. ;)

:palec:

Picasso

Guest sanjalica

Sem pri enem vprašanju spregledala možnost 3 odgovorov... :( to je to, ko si silen..........

Bi dodala še citate, vpliv lune, astro napoved in lunin koledar ter horoskop, razglednice, novice... seveda zraven FORUMA.

Tk je to! x:Dx

Guest sanjalica

Ja kaj čem...sem samo forum stisnala in je šlo.... sem mislila, da sem na tekmovanju "hitri prsti"

x8Dx

Ka pa da samo 3 možnosti...če se mi zgodi, da v službi odprem "Zdravje" in berem in berem...in mine jutranja kava in kolegica pride z malice, jaz pa berem in berem...in pride kolega, če grem na opoldansko kavo, jaz pa berem in berem...in treba iz službe domov, jaz pa še moram do konca prebrati...in berem....in vmes komaj najdem čas, da kličem domov in povem...prižgite PC...ker moram nekaj "nujnega" za službo dokončati (prebrati :vragec: ).

Ja - to je okuženost! :C:

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...