Skoči na vsebino

LN anketa

Marsa

Recommended Posts

done!

sam ne vem zakaj so bila pri prvem vprasalniku pri vsakem vprasanju 2 moznosti oz. 2 ista vprasanja!!??

..potem sem nekako izpolnil pri enem 5, pri drugen 3 x:o)x

pa je 4.

...etc...

Deli na socialnih omrežjih

Oj, Thanx! :vio:

Pojma nimam zakaj se pokaze podvojeno.

Nastimano je vse prav. :||

Saj ni sile, a ne?

Imava pa 'na sumu', da se to dogaja tistim, ki ste dvakrat -ali veckrat- probavali, morda prvic ne prisli do konca ipd. Ker so eni kukiji pa sessioni in se ocitno vse pomesa.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem osemdeseta Tapridna, kak sama sebe dans hvalim, to ja ne morm verjet, še malo pa si bom sama sebi čestitala... he, he... x:o)x

Ne, čist resno mislim, tud sama sem prek neta zbirala anketne odgovore za diplomsko, res še danes sem hvaležna vsem, sploh tistim, ki so si cajt vzeli s konkretnimi predlogi, mnenji

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jaz imam pa kar rada ankete, teste in podobno, rada kaj izpolnjujem (pis devicke v mojem chartu? :vragec:) - in tudi rada pomagam komu, ce dobim kak apelcek, grem vedno resit, sploh ce komu s tem pomagam (diplomske ipd.), pa se cisto kul mi je.

Kaksne pa so slabo postavljene, da moras totalno majnd naprezat kot da bi reseval teste IQ, ko moras prav pomisliti, ko je vprasanje dvoumno postavljeno... pejte se solit s takimi...

Tako sva namenoma naredila zelo strejt. Ck, ck.. in konec.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Bolje pozno kot nikoli. x;)x :palec:

Thanx, pa se fajn, ko si tole nasla, morda spet kdo opazi, ki se ni vedel za to. :vio:

Picasso

• 1 month later...
  • 2 months later...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...