borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ....jaz sem bil že šestindvajseti , bilo mi je v veselje ....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 done! sam ne vem zakaj so bila pri prvem vprasalniku pri vsakem vprasanju 2 moznosti oz. 2 ista vprasanja!!??..potem sem nekako izpolnil pri enem 5, pri drugen 3 pa je 4....etc... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Še moi. Meni se tudi na prvi strani prikažejo podvojena vprašanja; pa tudi pri osebnem profilu x!x ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Sem že. Naslednji!!! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2004 Avtor Prijavi Deli 17. april 2004 Oj, Thanx! Pojma nimam zakaj se pokaze podvojeno.Nastimano je vse prav. :||Saj ni sile, a ne? Imava pa 'na sumu', da se to dogaja tistim, ki ste dvakrat -ali veckrat- probavali, morda prvic ne prisli do konca ipd. Ker so eni kukiji pa sessioni in se ocitno vse pomesa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 jaz 76 že Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Kar tako še naprej Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 sem osemdeseta Tapridna, kak sama sebe dans hvalim, to ja ne morm verjet, še malo pa si bom sama sebi čestitala... he, he... Ne, čist resno mislim, tud sama sem prek neta zbirala anketne odgovore za diplomsko, res še danes sem hvaležna vsem, sploh tistim, ki so si cajt vzeli s konkretnimi predlogi, mnenjiStanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Jaz imam pa kar rada ankete, teste in podobno, rada kaj izpolnjujem (pis devicke v mojem chartu? ) - in tudi rada pomagam komu, ce dobim kak apelcek, grem vedno resit, sploh ce komu s tem pomagam (diplomske ipd.), pa se cisto kul mi je.Kaksne pa so slabo postavljene, da moras totalno majnd naprezat kot da bi reseval teste IQ, ko moras prav pomisliti, ko je vprasanje dvoumno postavljeno... pejte se solit s takimi... Tako sva namenoma naredila zelo strejt. Ck, ck.. in konec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jest tud bla pridna CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 pozdravček...šele sedaj sem opazila to anketo in jo izpolnilaveliko uspeha še v naprej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Bolje pozno kot nikoli. Thanx, pa se fajn, ko si tole nasla, morda spet kdo opazi, ki se ni vedel za to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Prebrala vprašanja in odgovorila. Bolj med črnimi vranami :o|o: :o|o: :o|o: Ni problema za naslednjič! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Pismu, kdaj jaz tole opazim Rešla, evo Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jest sm bol frišen tle, pa sem zdej komi vidu; SM IZPOLNIL http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 O madonca sm bla že 1020-a!! Upam, da je še zmeri aktualno in bo kej pomagal. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 No pa jo je tud meni uspelo najt ... pa izpolnit tudi hahah :xx!: :xx!: Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Bila pridna ....vse nardila BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts