Skoči na vsebino

Citiranje

Marsa

Recommended Posts

Pliz, izognite se kilometrskemu citiranju.

Ce odgovarjate na post pred svojim, citiranje sploh ni smiselno.

Ne citirajte trojnih citatov (razen izjemoma, ce je res tako nujno, ce je recimo pomemben ves potek debate, ampak to naj bo res le izjemoma).

Prvic je totalno nepregledno, tecno in neprakticno, drugic pa jemlje ful placa.

Jaz prostor placujem iz svojega zepa.

Vi pa vecinoma temo o Donatorstvu spregledate.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Eh... no, hm... ampak ja, saj dbest, ce boste takole vzeli... ;)

Ni bil to nikakrsen namig, je pa dejstvo.

Ko smo ze pri tem - ena forumovka mi je rekla, da se ji kar frzmaga in da je jezna, ker se spregleda temo donatorstvo in kako, da jaz nisem (jezna).

Sem rekla, da nocem bit, ne morem bit, ne razmisljam o tem.

Ceni se pa itak nikoli nic, a zaradi tega se nic ne cemerim; tako pac je, ze od nekdaj vem, kaksen je folk in si ne delam nobenih utvar, da bi lahko bilo drugace.

Torej, Selene in ostali - tole ni apel za donatorstvo, pac pa zgolj prosnja k upostevanju nekaterih 'forumskih pravil', navedla pa sem nekaj dejstev...

Bog pomagaj, ce koga vznemirja tole napisano, mene pa vznemirjajo dejstva (besede kar prenesem).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ti Marsa - tole bo zdaj malo nesramno.

Takole razmišljam - itak redko citiram, če pa že največkrat samo enega- praviš, da se tema o donatorstvu spregleda. Ja. Več kot enkrat, dvakrat je res ne pogledam. Zakaj ne, sem napisala. Ampak a veš - recimo - ti si lani bila mesec dni na morju - jaz pa sem se v Dravi hladila..in same take zlobne misli mi zdaj rojijo po glavi. Moj dopust je bil pogled v mešalec(jaz mešalec, Š. pa samokolnica - 4 celo, jaz pa 2 mešalca) tako, da je zvečer in ponoči bruhal od preutrujenosti...Če že o tem...Bistvo: pač daš prioriteto določeni stvari. Ali po domače: vsega človek ne more imeti.

Saj naju ni nihče silil, da v letu dni poopraviva vse(razen velike najemnine). Tako tudi tebe ni nič sililo, da si ustvarila lunin net. Ampak ti je bila to poteza stoletja.

To je tvoj forum. Če hočeš ga kasirati- ga kasiraj.

To je tudi edini forum na katerem sodelujem. Tako - mimogrede pač.

S tem sem si nakopala zdaj verjetno kar nekaj jeze in zamere - ampak toliko me pač poznaš, da povem tisto kar mislim.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, stekam te in sploh nisem jezna. Saj pravim, da se zavedam, da sva hotla to. Samo nisva hotla TAKO - zato pravim, ne maram fotk in ne maram citiranja, navedem pa pac dejstva, ker to edino bocne folk.

Ce recem, pliz, ne citirajte, bo v naslednjem postu stirikratno citiranje.

Ko bom rekla, pliz ne fotk, bom v naslednjem postu dobila fotko in namig o demokraciji.

O TEM govorim.

Jaz pa placujem - tle so pa potem vsi tiho.

Kot me poznas, ves, da ne poves samo ti, pac pa tudi jaz. No, in sem povedala.

Strinjam se, ja... Ampak predstavljaj si, da ko bi mesala, gradila in vse kar si nastevala, da bi nekako postavila, da bodo pri tebi vedno vsi dobrodosli, da bo tvoj vrt oaza za vse sosede.

Vse lepo in prav, ko bos pa imela na svojem vrtu kmalu folka za cel stadion in bos rekla, sory, ampak tole je slo pa onstran kontrole, meje, tako da pliz (imas wc-je za pucat, kroznike za pomivat, vec trave za kosit, vec grozdja pridelat itd.) - ali lahko da vsak en pikrich prispevek - folk pa te ne bi poslusal, ker bi se ravno vsi smejali enemu bebavemu vicu.

In potem bi vzela mikrofon v roke in bi rekla, halo, pliz malo posluha - takole in takole je...

In bi ti nazaj vzklikali - kwa se zdej bunis, saj si sama tko hotla....

Tko je to...

Ko sva kepico (LK) zagnala, se nisva vedela, da bo postala kepa velikanka.

In sploh gre za donacijo - da, kdor zeli in lahko.

Zelo pomembno - na morje (ja, vsako leto si morje le privoscimo, vseh 12 let, tudi ko smo bili se podnajemniki, pa LK je vseeno vsako leto izsel, ker je zame morje prioriteta) seveda nismo sli z donacijo; ce bi pogosteje brali temo Donacije, bi videli tudi vse to.

Res pa nisem jezna, vem da marsikdo razmislja kot ti in res je tudi to, da sva sama hotela to, to sva si izbrala kot prioriteto.

Samo vseeno pa sama tezko folgava. To je vse.

Gradiva tudi midva, samo zdaj so vecje potrebe, ker je vec ljudi.

Midva sva ustvarila LN, Forum je bila logicna posledica, podaljsek. Kot tudi ostale strani, ampak tisto je vsebina, forum pa vzame blazno enega prostora, ki je od tega zelo veliko balasta - to pa je citiranje, spemanje, fotke... itd.

Picasso

• 1 year later...

sam nekaj - a je treba vsakic prav citirat in vse, saj lahko preprosto naslovis post na onega.

Da je pol tolk teh slik...

Tu je prav skoncentrirano zdajle, 3 drug za drugim se 1x fotko, ki je ze na isti strani. nesmiselno, po mojem, pa jemlje plac po nepotrebnem...

*Ko sem ze pri tem - ni treba vsakic vseh solat citirat, citirajte samo del, ce se s postom v celoti strinjate, pa spet naslovite pac na avtorja, pa bo vse jasno (drugace pa je, ce je ta post, ki ga zelimo citirati, zadaj na straneh, v tem primeru pa pac ga seveda citiramo).

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...