Marsa 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 OK. Dobra ideja, jaz imam raje zelenje kot roze; raje imam rozmarin (v teglcu) kot vijolico... in tako dalje...Petersilj pa je itak zakon.Pa pozitivne afirmacije, Amis se je super spomnila in refreshala Resetiranje, to je tudi smiselno, ker je pa nekaj vseeno dobrih aspektov...Pa osvezenje 'Izdiha' in 'Vdiha'... Pa osvezitev tele teme, konec koncev, ki sem nanjo kar 'pozabila'... Jaz pa sem si mislila ubosti kopel, ki pa zdaj odpade.Tule sem si nastimala pa zeleni kalcit (za spremembo, da ne bo vedno aventurin) - shizim - je kot Socha. Danes je pa sicer zelo v stosu tudi in predvsem akvamarin - zelo primeren za os bik skorpijon, kjer dogaja danasnji mrk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 .kr fajn je, neki me drži precej aktivirano pokonc..neko neznano˝ še men ampak se kr prepustim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 oznanjam da ga čutim. in imam vsega DOVOLJ! :C: pa naj se kdo drugi ubada ...če zmore, jaz imam dovolj!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 sem si že opomogla kako? z naslednjo vajo:zapiram čustva v vijolično kroglo, položim jo k nogam in jo opazujem z mentalom. čustva postanejo inferiorna, vlada jim mental. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 zapiram čustva v vijolično kroglo, položim jo k nogam in jo opazujem z mentalom. čustva postanejo inferiorna, vlada jim mental. aira super, dobra metoda...neverjetno je kaj vse zmore naš razume, če ga le hočemo aktivirat... ...ga bo treba večx aktivirat zgleda Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 O, super! Aira - super si si spomnila! Fino bi bilo morda tole se kam vkljuciti, h kaksnemu resetiranju ali meditacijam ...Ne morem se spomniti zdajle, v katerih temah oz. kako so naslovljene tele teme... ampak jih je nekaj ze odprtih tudi, ker tale tema bo kasneje (do recimo naslednjega mrka, oktobra) 'zamrla', takale 'tehnika' pa je primerna tudi za druge priloznosti, kadarkoli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.