Skoči na vsebino

A ga cutimo?

Marsa

Recommended Posts

OK. Dobra ideja, jaz imam raje zelenje kot roze; raje imam rozmarin (v teglcu) kot vijolico... in tako dalje...

Petersilj pa je itak zakon.

Pa pozitivne afirmacije, Amis se je super spomnila in refreshala Resetiranje, to je tudi smiselno, ker je pa nekaj vseeno dobrih aspektov...

Pa osvezenje 'Izdiha' in 'Vdiha'...

Pa osvezitev tele teme, konec koncev, ki sem nanjo kar 'pozabila'...

Jaz pa sem si mislila ubosti kopel, ki pa zdaj odpade.

Tule sem si nastimala pa zeleni kalcit (za spremembo, da ne bo vedno aventurin) - shizim - je kot Socha.

Danes je pa sicer zelo v stosu tudi in predvsem akvamarin - zelo primeren za os bik skorpijon, kjer dogaja danasnji mrk. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 130
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sem si že opomogla x:Dx kako?

z naslednjo vajo:

zapiram čustva v vijolično kroglo, položim jo k nogam in jo opazujem z mentalom. čustva postanejo inferiorna, vlada jim mental.

zapiram čustva v vijolično kroglo, položim jo k nogam in jo opazujem z mentalom. čustva postanejo inferiorna, vlada jim mental.

:palec: aira super, dobra metoda...neverjetno je kaj vse zmore naš razume, če ga le hočemo aktivirat... x:)x ...ga bo treba večx aktivirat zgleda x:Dx

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

O, super! :palec: :vio:

Aira - super si si spomnila! :palec:

Fino bi bilo morda tole se kam vkljuciti, h kaksnemu resetiranju ali meditacijam ...

Ne morem se spomniti zdajle, v katerih temah oz. kako so naslovljene tele teme... ampak jih je nekaj ze odprtih tudi, ker tale tema bo kasneje (do recimo naslednjega mrka, oktobra) 'zamrla', takale 'tehnika' pa je primerna tudi za druge priloznosti, kadarkoli.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...