Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Dopoldne obiskala tržnico... vse polno sveže zelenjave... jagode že kar okusne... privoščila sem si morsko žabo x:px

Skoraj ves popoldan prebila ob športnih prenosih ... res razturajo letos naši rokometaši :palec:

Tudi jaz sem ful šizila na Senno... sem tulila kot dež, ko se je ubil :C: :V: ... videla sicer, da je oddaja, a nisem gledala :sori:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

mau selitveni in delavni dan doma..Prvič u layfu sm bil priča sestavljenju in montiranju kuhinjskega korita;vrtanju in pritrjevanju, oh kak odtok smrdi,nism vedu,da je tista ceu tak fuj!

no pa zato obstaja seveda sifon(prijazen okolju),zlo zanimivo tole,da se znajdeš sam in po načrtu uspeš..

pa še ena iz Premiere˝:

Joj bruhala bom; reče ena od njiju, ko ju stara mama v družini prosi, naj ji pomaga pri skubljenju kokoši. In druga cinično pristavi; Edino kar znam skubiti, so moje obrvi.˝

Jutro x!x

Mal sem se že sestavla spet.. x^x ..z Janom že nekaj dni sama doma...hčera je šla za deset dni v Nemčijo..lektorica nemščine jo je vzela s seboj...in bo en teden na nemški gimnaziji..

Gospod pa v Moskvi...ki men ni bila usojena.. :V:

Včeraj imela eno dobro inspiracijo...pa zrisala novo jedilnico...povod pa mi je dal en ful dober lonček za začimbe.. xrolleyesx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Morning x:)x

Ce bo cel dan tale soncek zdrzal bom zelo, zelo hvalezna. x8Dx

Sicer pa.. kaj pa ob pol 11h vstajam... :xx!:

Neka alergijica se mi hoce delat.. srbece pikice po roki.. Ma ne bo, ne dam se!

Uzivajte na soncku!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sanjalica
pa zrisala novo jedilnico...povod pa mi je dal en ful dober lonček za začimbe.. xrolleyesx  x:Dx

Astra

Jaz pa včeraj videla eno ful dobro svetilko; in ko sem jo hotela kupit, so me moji prepričali... "le kam jo boš pa postavila"....in v glavi ves čas vrtela in vrtela...in narisala novo opremo za dnevno sobo...in v njej našla idelano mesto za to luč....

Mošakarji...saj vas razumem, če se vam ob ženskah včasih meša...saj smo res zmešane... x;)x :vragec: , ampak ko je končano...pa ima to tudi neko Ime, a ne? :D :D :D

pa zrisala novo jedilnico...povod pa mi je dal en ful dober lonček za začimbe.. xrolleyesx  x:Dx

Astra

Jaz pa včeraj videla eno ful dobro svetilko; in ko sem jo hotela kupit, so me moji prepričali... "le kam jo boš pa postavila"....in v glavi ves čas vrtela in vrtela...in narisala novo opremo za dnevno sobo...in v njej našla idelano mesto za to luč....

Mošakarji...saj vas razumem, če se vam ob ženskah včasih meša...saj smo res zmešane... x;)x :vragec: , ampak ko je končano...pa ima to tudi neko Ime, a ne? :D :D :D

:vragec:

ja...in ime je

MA JA ....SAM DE MAM MIR

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

Aakhut a mi hočeš povedati, da je ljubica mojega moža Maja???? :vragec: :vragec: :vragec:

TnX...ga grem na gobec... :palec: :palec: :palec:

:vragec:

upam, de je tolk pameten, pa de nima sam ene

k pr babah pa chebelah nkol ne vesh /prosto po medvedku poohu/

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sstane
popečen toast namazan z maslom in tatarcem! x:px Sstane zadnjič si me prosil za recept, ga bom napisala v temo recepti! x!x

Pa na malenkosti pazi x:Dx :palec:

Guest sanjalica
upam, de je tolk pameten,

...glede na to, da je močvirnik... bi se lahko razvila debata...ne v vajino korist Aakhutek x^x x^x x^x

pa zrisala novo jedilnico...povod pa mi je dal en ful dober lonček za začimbe.. xrolleyesx  x:Dx

Astra

Sanjalica.. to je nekaj podobnega kot to.. da vidis novo torbico.. in jo kupis.. sam kaj, ko je potem nimas k cemu nosit.. in si moras dokupit garderobo... x:Dx ... al pa vsaj nove cevlje... x;)x

Je pa dobra ideja.. astra novo jedilnico.. ti novo dnevno... pa potem to tudi izvedeta? Al ostane samo pri nacrtih x;)x

Lep dan

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

x:Dx x:Dx x:Dx bejbe kok ste dobre......... x:Dx :palec:

zjutraj sem bla tle prezgodaj (6) pa ni blo še nikogar x^x ............danes na pot. upam, da ne bi vojko napovedal kakšnega sran.. :sori: ..........pa saj sam do torka....bo že.......včeraj super uspešen dan in danes zelo lepo...........čeprav se mi mal spi :o|o: ........bom že prišla k sebi, ker me pol čaka šest ur vožnje, tko da nimam izbire x^x x:o)x x:Xx ...........se pa veselim poti........pa upam, da bom dva dni prestala brez vas in ln............ups, terapija odvajanja :V: x^x x:Ix x:o)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sanjalica

Amis... Srečno na poti... pa še namig: proti abstinenčni krizi pomaga CyberCaffee :D :D :D

MBMetuljčica....ker adaptiramo eno hišo...bom jaz svoje ideje udejanjila; sicer ne rečem da danes ali jutri (beri ta mesec ali prihodnji); vendar bom... In ko bom šla drugič v tisto mesto, če bodo lučko še imeli...bom rekla lučki "pejd z menoj"...

Sicer pa kako veš, da sem si kupila torbico in se danes tako pametno spraševala...kaj pa imam za zraven???? Nič! Torej treba...v shoping x;)x xDDx xDDx xDDx

Helou mujceki x:Xx En lep pozdravcek iz soncnega Amsterdama x:o)x . Vse je ok in ful fajn :palec: . Mal utrujena od res dolge voznje, danes se mal bolj posvecava frendom, zvecer mal v lajf, jutri pa v akcijo x;)x . Suuuuuuupeeeeeeeeeer je x:o)x

:onfire: xokx xcheersx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zivjo Mick! :palec:

... in vsi, ki se ze potepate zdajle in se boste prisli kaj pofockat! :vio:

Vsem, ki se sele odpravljate na pot, pa srecno in prijetne trenutke! :palec:

Tisti, ki ste ali boste doma, se imejte pa prav tako fajn! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...