Vendula 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Glede na dejstvo,da sem šla kar pozno spat - sem zjutraj zgodaj vstala.In okrog devete ure sem se šla z celo družino v Piran solit. Sem se solila in solila in tuhtala če prišel "naš" slaven Sstane in če bi ga tud spoznala.Pro primer,da bi se srečala sem posebno za njega naredila "bramborove placky".Ceremonija in organizacija bila kar vredu.In po ugotovitvi,da na ladji,katera plavala v Strunjanske soline ni več mesta in da z Sstanetovim srečanjem ne bo ništa - sem se odločila pojest z otroki in možom Sstanetovi placky. Se sončila,srkala slan zrak morja in počivala in uživala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 prvič sm sestavil omaro in predale, pa tako fajn se mi zdi, mmmmmda so mi sploh pustil˝ to delat, hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Poki , kaka pridnost seva iz tebeAmis bon voyage...kamorkoli že... Mick in Vojko, tulipana , saj sem folš, ampak imejta se. Sama sem se odločila, da ne grem, zato se zdaj ne bom ....grem nekam drugam, kjer še nisem bila Danes bila v Arboretumu in imajo razstavo Minimundus, kar zanimivo za videti, pa na tisoče tulipanov razcvetenih mmmm me je poneslo....Sicer pa je Arboretum, vedno lepo videti.Včeraj nas je na Šmarni gori pral dež. Ženska ekipa smo se obrnile na pol poti in se vrnile, mokre kot miši, moška ekipa je pa vztrajala, do vrha in nazaj po največjem nalivu. Ko so sezuli gojzerje, je iz njih pritekel slap vode. Mokrota je dobila novo razsežnost .Nihče zbolel, smo takoj ukrepali z šnopcem in čaji . Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Sem bila včeraj na naši obali....smo se vozili kot utrgani...sami zastoji. :xx!: :xx!: ....sem šla čez Italijo in divjala v mejah normale .....pa je hči vseeno zamudila na turnir v Koper .....še dobro, da obstajajo mobiji, da sva klicali in so naju čakali ...potem pa še v Portorož gledat Wiljamsovo ....uf, tko udari po žogci, da je groza .....ampak je pa tale Venus kot gazela BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 prvič sm sestavil omaro in predale, pa tako fajn se mi zdi, mmmmmda so mi sploh pustil˝ to delat, hvala....ampak Poky, danes je ja nedelja, sicer pa te podpiram FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ...potem pa še v Portorož gledat Wiljamsovo ....uf, tko udari po žogci, da je groza .....ampak je pa tale Venus kot gazela grrrr Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Upam, da je še kdo med vami..mal prej gledal na TV..reportažo s Festivala trubačev v Guči...Kolk me je potegnilo...sm kr neki migala zram.. ...čeprav v meni do zadnje kaplje sam slo kri...za tole rečem...da mi je v krvi.. ..enkrat pa bom res šla.. Mick, Vojko... Amis, upam, da si že prispela...in da si ok.. vsem..kjerkoli ste... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ampak Poky, danes je ja nedelja, sicer pa te podpiram ja to že ja, sam jest ponavad v nedelo planiram, kaj bom počel čez teden, zame ni dneva,k bi u luftus˝zjau.vedno se kaj najde za brkljat in ravno v takem sestavljanju in gradnji se vidm, da to-neki jest nardim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 QUOTE (borism @ 25. Apr 2004 ob 22:10) ampak Poky, danes je ja nedelja, sicer pa te podpiram ja to že ja, sam jest ponavad v nedelo planiram, kaj bom počel čez teden, zame ni dneva,k bi u luftus˝zjau.vedno se kaj najde za brkljat in ravno v takem sestavljanju in gradnji se vidm, da to-neki jest nardim Ehja devica.... jaz ponavadi v nedeljo planiram kako bom "preživel" ponedeljek, in se izognil torku, da lahko spet v torek....., vsekakor, pa dikend je fraj... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Danes bila v Arboretumu in imajo razstavo Minimundus, kar zanimivo za videti, pa na tisoče tulipanov razcvetenih mmmm me je poneslo....Sicer pa je Arboretum, vedno lepo videti.Ooo, si bila v 'mojem' arboretumu ... jaz pa ravno imela v mislih, da našo prevajalsko ekipco povabim tja, ko se tale nora gužva malo poleže... (grem na špancir skoraj čisto vsak dan že nekaj let, edino tele prvomajske gužvarije me ne spravijo not niti s ketnami :xx! bila sem 'pridna' ... poštimala kup reči za nazaj (ker prej nekam predolgo nisem bila pridna )... teden zaključujem z enim dobrim filingom, da je čas za nekaj sprememb .... in Selene, kako že gre...'I am ready!'.... Oh, yeahhhh!!! lepo se imejte vsi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Lahko noč vsem! LpPP.S. Borism-u sem dolžan še odgovor: Marsa te je izdala, da si riba istih let, pa ne zameri, če te po- tikam. Metuljčici, ki sem ju videl v petek, sta bili fejst. Hotel sem reči, da si vsak izbira ikonce, s katerimi naj bi drugim povedal še nekaj več, kaj spremenil... Možakarja in drugih starejših sličic seveda ne poznam, začel sem, ko si že bil pikapolonica. Osebno so mi zeelooo všeč! Morda veš, da nekaj dam tudi na ikonografijo (npr. vilinski simboli), mislim, da je izbira ikonc zelo osebna, na marsikaj se da po mojem vplivati s tem, torej - sledi svojemu občutku! Ravno sem začel iskati pomladanski motiv v naravi, zamenjal bi sličico sončnega zahoda z Blegoša letošnjo zimo... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Včeraj pozabila na rokomet in komaj danes izvedela, da je Celje prvak Itak - spet nabavljala nekaj v Avstriji, potem pa prespala skoraj cel popoldan. Nato pomagala Š. pri učenju -mu pisala švinglce-že to je nekaj Zvečer v temi pa na dolg nočni sprehod.-Včeraj je bilo tole...danes pa dolgo spala spet...se ubadala s štedilnikom in lonci pa spet lazila naokoli. Nekam sem nemirana te dneve. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Volkec se je za vikend sprehajal po gozdovih in iskal volkuljo . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Sem gledala Poirota, pa bi se kaj gledala, jess, ..Poirot free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 povod pa mi je dal en ful dober lonček za začimbe..pa kwa, pac moskva.ljubo doma kdor ga ima, pa se vedno velja. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Aakhut a mi hočeš povedati, da je ljubica mojega moža Maja???? TnX...ga grem na gobec... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Potem sva se podila po Golovcu in ..hm, to pa je blizu mene... golovec sm mislu da si i okraja nekje... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Dobro jutro vsem! Želim vam en lep predpraznični ponedeljek!PIKO, saj ni problema, normalno, da se tikamo, saj to dovolim tudi tistim v razponu od 10 do 100 let!!! Lepo, da imaš lepe spomine na metuljčici Kdor pa praznuje vse dni, pa lepe praznike FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Uau kok akcije . Mick, uživaj med tulipani . CL vidim, da že uživaš na morju, predvidevam da ste že poštimali bivalne prostore. Poki, Astra in Sanjalica, vidim, da ste se nekaj v pohištvo vrgli . Marsa, si si privioščila divjanje, pravilno .Krokodilček, sam da si nam spet zdrav . V petek šla na lov za kavbojkami. Mi je ponavadi prava nočna mora. nekak ni hlač za mojo 38 cifro, pa 15 meterske hlačnice. Pa mi je full muka it na lov, ampak če se mi ene od obeh strgajo, nekak rabim še ene . Sem se že v službi psihično pripravila, da jih bom našla - mela sem pa samo 2 uri cajta. Grem v prvo trgovino, kjer še nikoli nisem bila, dobim 3 pare pomerit in prve so mi prav . sicer glih ne morem po ceni se preseravat, ampak vsaj najdla sem jih. Potem sem šla z busom domov. 2 uri vožnje, pa je en šofer tko čudno ovinke polagal, mi je bilo full slabo, pa ponavadi nimam kakih problemov. No pa sta se v predzadnji vasi zamenjala z enim drugim, pa me tisti šofer vpraša, če hodim na faks ha, jaz pa 7 let delovne dobe in že zdavnaj zaključeno višjo. Dragi je vse tri dneve delal nočne, v soboto sta prišla na obisk tast in posvojena tašča, smo nabirali regrat, pa čvekali o duhovnosti - tudi onadva obadva tičita v tem. On je upokojen in ima več časa, bere ogromno, večinoma o raznih zdravilnih tehnikah, sicer pa obadva obvladata reiki. No je bilo full zanimivo. V nedeljo smo končno odprli uno 5 kg čokoladno jajce. Danes smo pa samo ta nujni v službi, pa sem že v petek pre4mišljevala, da bi bilo zanimivo, če bi zaspala. Ne spomnim se, da bi zvonila budilka al pa mobitel. Zbudila sem se ob 4.25 , 4.38 imam pa po voznem redu bus 2km stran, v resnici gre pa cca. 4.45 . Panika, kaj zdaj, klicala moža, pa prekinila, preden se je oglasil, šibala k omari, u tren oka pobrala ven, kar sem rabila, na hitro v kopalnico, dala Cyberju še zajtrk, ovratnico gor in izklopila Tv, izklopila centralno, prišla na postajo v 7 minutah in še 5 minut čakala bus. Sem se prov na hitr zbudila . Pa se peljemo skozi prvo vas in vidim lisico, ki tam prav prismojeno, kot da ni nič prečka cesto, na cesti je pa pustila zajtrk - eno krvavo grahasto kuro. Svašta. No zjutraj šla še z dragim na kavo, zdajle pa akcija v službi . Vsem, ki ste na oddihu veliko lepih trenutkov innapolnite si baterije, vsem v službah pa en navihan dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 kaj Janja? Tebi se že v 20 min zgodi več, kot meni včasih v celem dnevu Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ja, nekak bi blo majčkeno nerodno, če bi bil v komerciali samo 1 sodelavec, mi imamo pa v celem dnevu 4 avtobuse. Niti ne vem kdaj gre naslednji, ampak predvidevam, da bi bila najhitreje okoli 12h v službi . Pol bi pa prišla vsa skesana , da sem zaspala in prišla s prvim naslednjim . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Potem sva se podila po Golovcu in ..hm, to pa je blizu mene... golovec sm mislu da si i okraja nekje... Smo že trije...do Golovca imam samo čez cesto... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Volkec se je za vikend sprehajal po gozdovih in iskal volkuljo .In .... jo je našel... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Ojla vsi! Bila sem ze na fitnesu, sem mislila, da se bom malo razmigala, ker me je vceraj (po kakih 5-7 letih) spet zagrabil totalen hexnshus v vrat. :xx!: In ze dva dni hodim okoli kot bi metlo pozrla, pa glavo obracam kot kameleon... :|||Ze pozabila, kako tecna bolecina oz. zoprna zadevscina je tole....Morda grem k frendici 'pod lucko' danes, to bi mi po mojem utegnilo pomagati. Pozabila sem, da se mi pri tej dolzini lasje bolj vihajo, skorajda krauzlajo in sem taka ke v glavo! Pa kljub mocenju in pedenanju, cesanju, glajenju itd. Janja - jo, thanx ker mi privoscis in si opazila, ja, bilo je dbest, uzivam totalno, ko lohk plesem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 bemu bando....ne morjo chlovela spat prstit :xx!: takale rana ura.... :xx!: :xx!: :xx!: skratka morgen 666 zlomkou....grrrrrr tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts