Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ohoho, kaj pa ti sredi noči? Čaki, da si rilc obrišem. Evo . En svinjski rig v hudičkasto našpičen ušesek . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 glavn, de sva oba PARKLARJA 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Točno ampak jaz mam take nežne roza parklčke, ti pa od kakega kolma, ki ti sem in tja pade dol mal zažgane parklčke . Upam da te kakšna navihana Zlomkulja ne pusti spati, kar pa še ne pomeni, da te ne pusti v postelji . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 pujsa.... pa ti si svinjsko vidovita pa glih hudichulja je prshla na vrata ob tej nekrshchanski uri sam jo pa neb u postlo dau.....hudichbabji je bil od jehoucou.....grrrrrrrponavad sta dve skupi ya usak sluchaj....tale bla pa zhe tolk stara pa grda, de so jo samo na teren spustil 666 zlozlomkastih na rilchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ja, vidiš, tut vera se mora na stroške ozirat, pa čimbolj ekonomično izpeljat osveščanje, zakaj bi stroške večje kot je treba delali? 665,664,663,662,661, 660,659,658 ,657,656 ,... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Ze nekaj casa doma.Lucka je kar pomagala. Bila 'izpostavljena' kakih 13 minut (vec kot 10 in manj kot 15, 13 se pa fajn slisi).Zamudila trg in vse, nekako ne stekam, da so prazniki.'Ugotovila' okoli petka. :| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Prej ko si napisala, da te je heksenšus ... si se mi v prvem trenutku zasmilila...in sem ti želela poslati nežen pobož... , potem pa se zbudi v meni nek in rečem..."a-a...nč ne bom...sedaj še bolj aristokratsko izgleda s to pokončno držo kot običajno...." Tk da...če mene vprašaš...vrni se v normalno "miganje"...tako preveč izstopaš...in na tiste, ki izstopajo v tem pozitivnem tednu preti strašna nevarnost Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Potem sva se podila po Golovcu in ..hm, to pa je blizu mene... golovec sm mislu da si i okraja nekje... Smo že trije...do Golovca imam samo čez cesto... a res?torej mislis golovec - moste-lj? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Majica in Free, Golovec je samo v skrajni sili, drugače imava turo na grad in nazaj! Ampak je bilo full dobro, če odšteješ, da sem se opraskala! he he, kwa se zdej zgovarjas; zdej si ze povedala iz kje si free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ojla vsi! Bila sem ze na fitnesu, sem mislila, da se bom malo razmigala, ker me je vceraj (po kakih 5-7 letih) spet zagrabil totalen hexnshus v vrat. :xx!: In ze dva dni hodim okoli kot bi metlo pozrla, pa glavo obracam kot kameleon... :|||Ze pozabila, kako tecna bolecina oz. zoprna zadevscina je tole....Morda grem k frendici 'pod lucko' danes, to bi mi po mojem utegnilo pomagati. Pozabila sem, da se mi pri tej dolzini lasje bolj vihajo, skorajda krauzlajo in sem taka ke v glavo! Pa kljub mocenju in pedenanju, cesanju, glajenju itd. Janja - jo, thanx ker mi privoscis in si opazila, ja, bilo je dbest, uzivam totalno, ko lohk plesem. pa kaj te briga zdej frizura; energy je point! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Tk da...če mene vprašaš...vrni se v normalno "miganje"...tako preveč izstopaš...in na tiste, ki izstopajo v tem pozitivnem tednu preti strašna nevarnost kaksna? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 kaksna? preberi napoved za 18. teden ... grozi: LBEZEN ( ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Pozdravljeni! Redkokdaj zapišem kakšno sporočilo v LUNIN DNEVNIK, stvari pa, ki sem jih doživel v zadnjih dneh so zame tako pomembne, da bi jih rad delil z vsemi vami tudi tukaj - tudi z vsemi tistimi, ki jih forum Devetzvezdni KI ne zanima: * - * Po devetih letih dnevnega učenja Astrologije Devetzvezdni KI, sem se danes vrnil od enega svojih učiteljev - mojstrov z imenom Roel Hill, kateri je mojster tudi na področjih Xuan Kong Feng Shui, Zi Wei Do Shou - s katerim sodelujem že več kot 5 let.Roel Hill - He Luo (to je nadimek, ki ga je dobil kot mojster) je univerzitetni profesor in študira devetzvezdni KI od leta 1982 - je učenec mojstra z imenom Joseph Yu, diplomiranega matematika in fizika, ki se v skupini večjega števila ljudi ukvarja z raziskovanjem, apliciranjem in preverjanjem tega starodavnega znanja že več kot štirideset let. Učenje je bilo več kot intenzivno in je potekalo po ZEN principu, 4 dni po 10 ur dnevno. Obseglo je vse od principov, nastanka, preverjanja, koledarja, energije CHI (Qi) do posledic, ki jih ima ta energija na delovanje našega planeta, dežele, mesta, delovanja posameznika in družbe in še več. Zagotovil mi je, da bodo veliki mojstri v letih, ki prihajajo - obelodanili - objavili znanja iz zgodovinskih virov in znanja, ki so bila dognana v zadnji polovici preteklega stoletja zelo kmalu; seveda pa so to znanja, ki obsegajo tako področje fizike, astronomije in splošnega bivanja ljudi na Zemlji. Lahko vam povem le to, da bilo moje učenje na nizozemskem fascinantno in da bi vsakemu astrologu na tem svetu podrlo mit o nekih pravljicah, zgodbicah, v katere Kitajci tako radi zapredejo svoje znanje, da bi spoznal, da je DEVETZVEZDNI KI več kot ASTROLOGIJA in več kot ASTRONOMIJA Zdaj zame sledi naslednja faza, ko imam nalogo, da dobro preučim približno 500 strani "učbenika" in konsolidiram vse tisto, kar sem vedel do sedaj z novimi znanji in spoznanji, nato pa zopet pričnem s prenašanjem znanja v vsakdanje življenje. Želim vam vse dobro Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 grozi: LBEZEN ( )jej... .... neee... samo tega ne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Danes je najhujši dan v tem letu zmanjkalo mi je strun za kitaro... šmrc, dokler ne odprejo trgovin sem brez najvišje strune, šmrc šmrc to je katastrofa, v dnevnik bo treba zapisat ta črni dan, 26.april.2004, krvavi mesec za američane, osamljen dan za yamaho.... ajd zdaj pa bolj na lepo stran, bom pač malo klavir špilal sam res me to vrže, čist, sem mislil da mam rezervne pa ugotovil da mam cel kup rezervnih v katerih manjka točno ta struna..... :xx!: ehja, bom vsaj ugotovil če majo tle kod glasbene trgovine... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Daj no, H našpanaj na E pa bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Jaz rabim E in če napnem do tja,.... huhjej, bom mel še eno struno manj... bom zdržal ob akustični... je itak bolj kvalitetna ajd vsaj dražja pa starejša... pa strune se ne tržejo zamenjal glasbeni stil.... Gypsy Kings Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Sem mislil, da imaš kaj hahaha v rezervi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Radim i švicam ko crnac. No sem se imel zelo lepo za vikend, srečal stare sablje zaradi novih turc po hribovjih. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Jaz ravno ne ,dela je dovolj,bolj in ,poslušam Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Smo že trije...do Golovca imam samo čez cesto... a res?torej mislis golovec - moste-lj? Ne....Golovec Rudnik... V bistvu pa...isti Golovec ja... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Tale Golovc, zgleda pa kot center galaxije Danes LNF ni (za me) Zaradi vzdrževalnih del. (beljenje) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 sem .... Kolega poklical in me vpraša, če imam doma digitalca... Nič jasno x!x :o|o: Če pridem..., ker je jedel skorjo kruha...ugriznil in izpadlo mu je 8 zob x!x x!x x!x (izpadlo, polomilo, ne vem, ker je v telefon frfljal....) Rad bi posnetek, ker je eno leto hodil k zobozdravnici in ji govoril o težavah....pa zdravnica vedno rekla, da ima "namišljene bolečine", da so vsi zobje zdravi.... Šment...polnim sedaj baterijo za fotoaparat; kot zakleto, ko rabim, vedno prazno........... Pa to ni res...8 zob - skorja kruha!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 dobro jutro... danes pospravljanje, pospravljanje, pospravljanje :xx!: ampak v četrtek me verjetno ne bo več tule gor niti doma Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Lep dan in lep praznik prav vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts