Mick 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Jutrcek V Amsterdamu zopet en lep soncen dan Vceraj smo biciklirali kot veliki, hihi.....vsi domacini imajo na kolesih konkretne verige in vecina tiste stare navadne bicikle, saj jih kradejo ko srake. Imam se super, danes greva na raziskovanje centra, pa mal na stare place izpred 10 let obujat spomine......pa na Amsterdamski bolsji trg, ce ga najdeva...... Pa dobila sva na posojo digitalca, tak da bomo naredli miljon fotk.....Fajn je, da imava tukaj frende in spoznava marsikaj kar je sicer skrito ocem turistov. Super. Hehe.....pa bla sva v gej kofi shopu...... .....ful kul tipi in tipice, noben me ni za rit prijel. Pozdravcek vsem, lunatkam pa seveda tud en ......zdaj pa eno kavico spijemo, pa v lajf..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Dobro jutro! Mick - ojla, nujno najdita bolsjaka! Ful dobre stvari dobis za bagatelo... Sanjalica!!! Bogi, torej je imel nekdo drug v povezavi tvoji tezave z zobmi. 8 zob, o, shit, ko v sanjah! Jaz sem pa spala 12 ur. In zdej sem pribl. taka kot Opij. Tina Pisnik ima tud hexenshus. Moj vrat je mikro boljse danes. Vreme je pa nikakvo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Blagorcek, tu pa oblacno in tmurno, sivkasto.... ampak najbrz se se spravi k sebi kaj prek dneva... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Sanjalica..pa je res hec..ko sta z Marso tolk debatirali o zobeh..zdaj pa tole.. Mickeni...v Amsterdamu sem bla nazadnje pred dvema letoma..in mi je vse še živo v spominu.. ...lepo se mejta..uživaj...naberi si nove energy.. Moj gospod prišel iz Moskve...prinesel vodko in the best kaviar... ..tistega vrhunskega, ki ga še nisem imela prilike poskusit.. ..o ceni pa raj neb.. zdaj me je prav zamikalo, da grem v Moskvo z nahrbtnikom..."po moje"...da vidim še drugo stran od te, ki jo je videl on...ker da bi doživela Moskvo na ta način..je mim...takšne šanse več ne bo.. :xx!: Jaz pa ne morem verjeti, da je Moskva res sam neizmerno bogastvo, zaprti klubi...in mercedesi 600...Pravi, da so cene za ubit se...da te preprosto mine...še dobro, da so bili povabljeni...ker je večerja za 12 ljudi npr.stala 2400 dolarjev... :xx!: Na Štajerskem res sonce.. ...mi pa zdaj trenerke v torbo...in proti soncu...na drugo stran...Lubčki mejte se...jaz grem nov veter zajet v jadra... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Bila včeraj na "kao" zaključnem pikniku. Evropa in to - pa se ohoho stvari spremeni, folk gre na druga delovna mesta, ali pa ostane brez njih in to...pa smo naredili piknik - sledeč Marsini napovedi -kakšen dan ali dva prehitro pa je bilo vseeno gud. Od odbojke imam modrice, od metanja pikada pa No, preden sem našla piknik plac pa se po svoji stari navadi izgubila - logično V hribih ribnik iskala Našla pa luškanega Bernskega planšarskeg ovčarčka, ga pocartala malo in potem...hajd na čago.Danes pa vsa Nisem več za takšno ponočevanje in vplivi neptunčkanja so tu. Mickeni - vidim, da rasturaš tamle Vojko - super je bilo prebrati tole - znanja itak nikdar ni dovolj Aja - pa Janja - saj imaš tamle raketni pogon Sanjalica -evo boš že zaslužila s svojim digitalcem , ampak 8 zob.... :xx!: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 hehe-z Astro piševa o istih stvareh, skoraj v sekundo ob istem času No-razen seveda o Moskvi Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Sem mislil, da imaš kaj hahaha v rezervi jaz sem tudi mislil Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Evo mene nazaj! Sem en dan manjkala (ne vem, če ste glih opazili ), ker sem belila dnevno in sem imela PC in vso štalo tukaj izklopljeno... Danes pa sem dala vse na mesto (vse preobrnila drugače, kot je bilo prej)... in vidim, da sem tudi PC in net prav priklopila, saj DELA!!! Juhuuu!!! Še se bomo brali! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ekola, pa smo koncno redi tu go....... Zunaj folk v kratkih rokavih, pa bejbe ze v minicah.....kul. Torej piciva....bolsjak, moja hoce videt hiso Ane Frank, pa mogoce v ladjedelniski muzej, Van Gogha pokukat, pa niti ne vem na pamet.....imava dva fajn vodnika za Amsterdam....od DZS in nek Mesto na dlani......z zemljevidi in vsemi znamenitostmi........pol pa piciva......zvecer pa te mal po izlozbah pogledat ...v rdece ulicice . Jutri pa verjetn v Haarlem.......V Haag pa nekak ne greva........je polno mesto le drzavnih institucij....nic posebnega baje, Slobota pa tud ne jebem..... :xx!: En prelep dan vam zelim, pa se tajpkamo ob priliki......dijo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Super pa naj te minice na biciklih ne zavedejo preveč Me lenoba daje... :xx!: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 morgen...bemu mi tale ygodnja ura neki v navado prhaja 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Jutro / dober dan vsem! Sonce je s Štajerske končno priromalo proti ljubljanskemu koncu - mogoče je zdalje že v Ljubljani. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Oj, - ja, zdaj pa se ze kaze malo sonca tudi....Lenarim koncno...Nekaj dobrega bi papckala... Kaviar? Kul. 2400 $? Pih! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Super pa naj te minice na biciklih ne zavedejo preveč Me lenoba daje... :xx!:nizozemska praviš.... vum vum, to pa le ni tolk daleč, z mal postanki mislim da bi moja petka to zmogla... pasaport mam keš tudi... bejbe v minicah na kolesih.... juhu haha zezam, zdaj poslušam pravo cigansko-špansko glasbo... me kar vrti... poplesujem po tipkovnici ko nor in to.... pa kar naenkrat igram za celo stopnjo boljš kitaro... (od kar mam prave akorde in španski ritem...) huhja ajd tolk dober spet ne... ampak to rula, vam osebno priporočam Gipsy kings... (če downloadate od angležov Gypsy kings) ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Marsa, ti kaviar, jaz sem pa prej ribe iz konzerve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Pika? Saj ga nisem jaz, komentirala sem Astrin post; jaz celo rib iz konzerve nimam, pa so mi zadisale, prav zares, sem se spomnila, da nobenih nimamo doma, pa mi nekam ribe pasejo te dni...Sem pa v dveh dneh pojedla kake pol tavelikega kozarca oliv, ker mi ni dovolj ena npr., takole malo za zraven, pac pa 4-6. Imam pa avokado, dbest! - samo se ni dovolj mehek. :o|o: Razmisljam, ce je kaj odprtega, ker nimam solate, vceraj sem zamudila trg, v Mercatorju pa ni bilo vec nobene, ki bi jo hotla...Hm, necesa sem se spomnila... skoraj ziher sem, da sem videla Jankovica v Mercatorju vceraj, bila pa sem tam ob 19h, se nekoliko cez...Pridem dam, gledam tv, vidim Jankovica v Celju ob 20h, govori v zivo!! Odstekano... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Sori, Marsa Jaz berem bolj površno - samo kak post pred mojim, potem pa zamudim pomembne podatke! Ha, ha, Jankovič! Ali ima dvojnika ali pa obvlada kakšne posebne spretnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Haarlem in Alkmar Mickeni, tudi za videti, moj dragi pravkar šel na letališče po frende, ki so prileteli iz amsterdama.....jaz pa še toliko za belit Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Pozdrav Cosma! Ja, kaj pri vas ženske belijo , potem se pa itak ne čudim , če ne morete najti idealnega moškega ....lep praznik FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Borism, , beljenje je pa ja žensko delo! Še nisem videla moškega, ki bi lepše in bolj natančno pobelil stene kot ženska! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 sem se odpravla na en razglednik, kjer že kašne 2 al 3 leta nisem bla matr je strma una gmajna , ko , sem že čist pozabla odkar nisem lezla tja gor podražitev bencina pa tud zmeri prčakam s praznim tankom - mah ja, je že tko prav pisala mi je ena prijateljca, ful jo nekej baše , se bom morala do nje spravt, pa ji prisluhnit P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Dobro jutro. Grem nazaj spat, sanjam ful intenzivno danes -tako ponoči kot sedajle, grem kar nazaj... delo bo že počakalo, ane? aja tamara, kako je rumena barva izpadla, mam jaz tud namen, sicer nežno rumeno....mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Borism, , beljenje je pa ja žensko delo! Še nisem videla moškega, ki bi lepše in bolj natančno pobelil stene kot ženska! Moj deda, počne to bolje kot vsaka ženska.... je pa res da je moja mama prepleskala naše stanovanje.... asc v devici.... hja deda pa res obvlada to, je popleskal več sten kot marsa listkov Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 O, Contes, jaz sem tudi iz lenih vod zajadrala v podobno aktivne; dve zehti, fino se susi, cote fajn disijo, jess! Najljubse opravilo (sem samo izpolnila tistole anketo, ne pa tudi komentirala, ker sem ze nekoc nekje v podobni temi... ).Zdaj pa kuham. Pravzaprav zacenjam, ceprav sem vse zivo ze pripravila (obupala nad radicem ze, ga sploh ne upostevala kot opcije, pa se je izkazalo, da je ne samo se uporaben, ampak prav zelo OK, ker namrec - solata mora bit... celo - vcasih vse prilagodim solati nekako... to je najpomembnejse, ostalo pa kul, ce je). Mitja je zural, ves dan ni pipnil racunalnika, hvalabogu enkrat malo. Sizim na svez zrak... ... logicno, uboga reva imam oni edini zrak ravno saturn (v vodnarju) v 3. hisi. Skratka, prec me vse dushi, rabim ful zraka. Optimisticno planiram se lotit majske, da bo tudi mesecna za spremembo pravocasno gor... Ampak po drugi strani - sej mam se cajt , sem dolocila za lenuharjenje danes... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Pozdravljeni! Bil na sprehodu res, ampak kaj se mi je zgodilo, kar ne pomnim, enostavno bi potreboval dva , da bi me prinesla domov, ker sem prišel do praga z zadnjimi močmi :xx!: ...pa to ni res, da se lahko tolk prehladiš, zdaj me je še povišana temperatura spopadla ( čez 39 st. C! ), da sem zrel še samo za posteljo. :xx!: Najbolj me moti, ker ne bom mogel v službo jutri, ker sem drugim dal zeleno luč, da lahko uživajo med prazniki, saj še nisem vrgel puške v koruzo, vstal bom ob 4 h kot ponavadi, pa upam, da bom po polurni telovadbi in tibetančkih drugačne volje, pa zrel še za druge podvige ....vi se pa še naprej pazite (pomanjkljivosti pri oblačilih! ) in uživajte te pomladanske dneve ...lep pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts