pika1000 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Uf, tebe ja pa resno napadlo, BorisM! Tole pa mogoče ni navaden prehlad! Ej, pozdravi se! Pa za vsak primer poskušaj še vročino vržt v črno luknjo! -------------------------------------------------------------------------------------------------- Jaz sem pa danes prav navdušena, ker sem strašno produktivna za računalnikom. Zdaj mi je jasno, kako enim rata tolikokrat bit na forumu. Delaš, pa vmes na forum pokukaš, pa spet delaš, ... Še dobro, da se je sonce kmalu po opoldnevu skrilo za oblake in sem se brez skomin odpovedala predvidenemu izletu v naravo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Lustkan dan. Dopoldne sli s prijateljico na obisk k tretji prijateljici v Novo mesto, oz. tam okrog.. In smo imeli ful dobro kosilo, potem pa turisticni ogled NM. V bistvu se nisem bila.. ful premalo poznam tole Slovenijo..Prisla domov ob 5h, vidla, da tamal ni nic izkoristil soncka in da motor stoji pred vrati, in sla.. kar malo okrog. Do Postojne (ful mraz tam v kotlini!!), pa v LJ, mimo zivalskega vrta do Siske in nazaj domov cez center. Brez kondicije sem, me kar malo misice bolijo..Zvecer pa se v kino.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Heeehehehehe, mama asc. devica ti se jih pa braniš, hohohoho, mislim da si zapečaten kaj misliš da mi gredo asc device na živce zgolj zarad lepšga.. ? ja, nazadnje ko sem vrgu karte neka sco čist nablef, pa je mela asc v devici in je ful dobr kazalo..........., tko da zdaj si ne šlogam več ni šans..., celo gledal ne bom več v horoskop, zdaj bo vse na slepo, da bom lažje videl... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 si faca ti nisi slab yourself kje pa imaš asc Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 haha, bobnar dajva zabobnat en španski ritm, zadnje čase me prav lepo drži ta zadeva... odkar je električna hm "offline" me španska muska čist, potegne....., sem že vedu ko sem ime zbiral.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 zdaj bi bilo dobro če bi razumel špansko, njihovo glasbo in strast razumem prec, ni treba nobenga slovarja.... besedila pa Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Bil cel dan na Pohorju z 2ma kolegoma,2ma kolegicama in 3mi psi (psicami pravzaprav), smo sši celo do Areha in se lepo potepali, je blo prav fajn, smo čvekali vse živo ... Najboljša tema je padla na koncu - o sexu. Pa avto imam pokvarjen .. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Boris, pobož , pa da čimprej ozdraviš.Ne, ženske pri nas ne belimo, lahko pa popucamo za moškimi, sem pa malala kote itd...ki jih je kar nekaj in razne ostale finese, ki jih je kar nekaj pri takem opravilu.Jutri še en dan.Tamara, ti tudi pri stvari vidim. Me čaka še eno mal večje delo.....kmalu, bom lahko spet, če drugega ne, fino čistila Potem pride na obisk še prijatelj, ki je danes priletel iz Amsterdama in ko mi je dal darilo sem bila čisto ....sem mislila, da dobim pralineje ali pa morebit kaj belegih gaude...on pa meni kar diamant ...halo? Se je mimo grede na borzi ustavil pa se je name spomnil....in to kar ornk kamen. Še vedela nisem, da sem mu toliko pri .No ja....lepo priznanje, mislim, razen od svojega dragega in staršev nisem še dobivala kamnov takole za mimogrede....samo zato, ker se me je nekdo spomnil.Včasih, nas prijatelji res znajo presenetiti in danes, me je definitivno. Jutri pa en brzinski dan, bo treba vstat ob 5.30h zjutraj.... ...potem pa cel dan enega letanja sem in tja. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Jutri pa v Idrijo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ne....Golovec Rudnik... V bistvu pa...isti Golovec ja... , skratka golovec. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Tale Golovc, zgleda pa kot center galaxije seveda, ce midva z majico ob njem ziviva! pih, se vprasas. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 sem .... Kolega poklical in me vpraša, če imam doma digitalca... Nič jasno x!x :o|o: Če pridem..., ker je jedel skorjo kruha...ugriznil in izpadlo mu je 8 zob x!x x!x x!x (izpadlo, polomilo, ne vem, ker je v telefon frfljal....) Rad bi posnetek, ker je eno leto hodil k zobozdravnici in ji govoril o težavah....pa zdravnica vedno rekla, da ima "namišljene bolečine", da so vsi zobje zdravi.... Šment...polnim sedaj baterijo za fotoaparat; kot zakleto, ko rabim, vedno prazno........... Pa to ni res...8 zob - skorja kruha!!!!ha ha ha.. tep pa res ni dolgcas shvashta free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Dobro jutro! Mick - ojla, nujno najdita bolsjaka! Ful dobre stvari dobis za bagatelo... Sanjalica!!! Bogi, torej je imel nekdo drug v povezavi tvoji tezave z zobmi. 8 zob, o, shit, ko v sanjah! Jaz sem pa spala 12 ur. In zdej sem pribl. taka kot Opij. Tina Pisnik ima tud hexenshus. Moj vrat je mikro boljse danes. Vreme je pa nikakvo.hm, jest tut 12 ur spal. ocitno je bil spalni... pa ko ti je tina pisnik??pozdrav tvojemu vratu free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Hm,jaz pa samo 3 ure spala ,mogoče bom pa jutri 12 Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Pismu, 1 dan me ni, pa tok novih strani . Ugotavljam, da je včeraj razsajal lenoritis - tudi mene napadel. Nič se mi ni dalo, čeprav sem šla ven po energijo in zrak, nisem nič spremenjena prišla nazaj. Lena za pop. Mal sem TV gledala, pa kar zadremala. Ob 18h še en krog nardila s Cyberčkom, mora, zdaj ko se hujša. Pa ni nič kaj preveč navdušen, no kakor kdaj. Najbolj ziher je, da ga imam kar na špagci, drgač se skoz neki obotavlja . So res že kar pozitivni učinki diete, me prav zanima, kok je shujšal, samo nimam nobene tehtnice, da bi ga lahko stehtala. Je bilo pa nujno, ker je težko dvigoval svojo sexy rit in tačke so mu dostikrat zaspale. Zdaj je tega že manj. Kmalu bo pravi atlet . Po mojem se mu nobena vaška bejba ne bo mogla upret . No po drugem sprehodu pa akcija, zlikala dve žehti, pripravila malco za dons, pospravila malo. Tko da sem zdaj na tekočem. Aja pa naš cyberček ma protiklopno obrambo, smo mu dali uno ampulico gor. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Tale Golovc, zgleda pa kot center galaxije seveda, ce midva z majico ob njem ziviva! pih, se vprasas. Golovec zakon... do narave 1 minuta...nekateri pa rinejo z avtom gor...pih :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 adrenalinski prazniki končani (žal), navozila sem se do nezavesti, naspala komaj :xx!: , zdaj pa novim delovnim zmagam naproti :xx!: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Da si ne bosta vidva, kaj preveč domišljala , Majica in free....na Golovec imam čudovit razgled z okna in ga lahko cel dan občudujem . Gor, grem pa res poredko....jo mahnem bolj na Šmarno. Danes vstala že ob 5.30h, da bi ja pravočasno prišla na en pregled....je pa zdravnik zbolel ....pol so mi dal eno kavico za tolažbo, sem domov pridirkala zdaj pa na eno fino raztegovanje, yoga se mi začne čez 50 min....moram že gret ... Sončkast dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 No, no cosma...mi tut majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 zdravnik zbolel Ha ha ha, dobra reklama zanj, sicer pa, kako je že uno s kovačevo kobilo ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 bemti.... morgen tale shiht bo mene zhivljenja stautakele zgodnje nechloveshke ure...pa she same zapopizdit fejst bejbepa cunjce gor, pa cunjce dol....pa shetkat okol, pa shetkat mem shpeglapa fotograf okol njih....pa usi uni maskerji pederskihehe....jst pa pol bejbe obdelujem....v photoshopu 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Vidim, da smo spet na sekvencah . Moj rilc že čaka . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 moj tich tut 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 aakhut to je ja sred noči za tebe,le kak boš ti to vzdržal in tak hud tempo Upam, da si se vsaj s kakim močnim zajtrkom podkoval,ker prazna vreča...saj veš... Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Morgen Prezivu . Ne cist po planih pa vseen.......smo nasli bolsjak, se nic posebnega kupili, pa se bomo........pol pa v centru naleteli na dnevni rave party namenjen boju proti aidsu.....muzika je shit, sam kake bejbe vseh barv in ras.....no, pa tipcki tud. Smo kar mal zazurali........te kar potegne zraven......mesaj, migaj....jeah....ritke migajo, joskice skacejo, vsi vec ali manj goli.........fijuuuu....... ....pol pa do Rembrandtove hise.......Zvecer pa v center pa mal v lunapark......hihi.....sva sla v hiso strahov .....pol pa na potep po rdecih ulicah Aja, pa v centru sva bila v talonu, ker nama nihce ni hotel vzeti 100 eurov, ker je kao veliko ponarejenih.....pih......narocla pir, ga je odnesu nazaj, sla v supermarket po nakup......morala robo vrnit.....popenis....pol sva uspela najt eno menjalnico koncno...... Slaba novica.......baje je Al Kaida napovedala eksplozije v Amsterdamu za kraljicin dan........tako kot v Madridu........tam niso resno jemali, tukaj kar......samo, ce bi res poskusili z bombami, jih je nemogoce najti v tej guzvi......Mal upajo, da ne bodo nastavili bomb, ker bo v lajfu tudi ogromno muslimanov. Mam pun k....ze te Al Kaide in podobnih kretenov zahojenih :xx!: :xx!: :xx!: .......no, upam, da bo vse ok. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts