tinka 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Tinka, en pobozˇ (kwa se cˇlovk hitr navzame LNF besednjaka )RSI RSI je (computer related) Repetitive Strain Injury, v originalu.pojavi se kot bolecina v roki, v bistvu je lahko to vnetnje zivca, ali mehkih tkiv, ali misicem, ali pa kombinacija vsega.nekatere boli rama, roka, druge vse..je neodvisno od starosti in casa dela, je mnogo lazje preprecevanje kot zdravljenje.se sicer da pozdravit, vendar je dolgotrajno in si vmes zelo nesposoben, vcasih se vozit ne mores, nicesar drzati v rokah...hudo, v glavnem!v zahodni evropi je to znana bolezen, dobis tudi fizioterapijo itd...tukaj pa niti ne. imam malo strahu, ker me zadnje tedne kar boli...po navadi je bil to kak dan, pa je slo mimo... pa hvala za bozanje Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Hvala za razlago ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 No, no cosma...mi tut aha. zelo vcasih free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Da si ne bosta vidva, kaj preveč domišljala , Majica in free....na Golovec imam čudovit razgled z okna in ga lahko cel dan občudujem .Jst pa na Toško čelo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Jz pa na Snežnik Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 jaz pa iz sluzbe na: grad, golovec, roznik, krim, tosko celo, smarno goro, pa se kaj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ne, iz druzga konca, čez Snežnik - Loška dolina . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Čist ke okol meje, s Cyberčkom hodva kar s potnim listom na sprehod, za vsak slučaj, če se izgubiva . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ja sej slovenija je tako majhna, da lahko peš zalutaš v kako drugo državo, če si bolj maratonske vrste.. kašele s kolesom... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Aha, midve s frendico sva v Atomskih setkali okoli malo, pa sva se kar na hrvaskem znasli. (* pa sploh ne maratonske sorte, ne ena ne druga). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Da se pofočkam...uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Pozdravljeni za lahko noč! Zdravstveno stanje za 19 % boljše od včerajšnega dneva, pa še vedno nekako pod 50 % od realnih sposobnosti :xx!: , zato grem sedaj spat, ampak še prej si pa grem na TV 3 pogledati našo Conteso ob 21:30, vsem en lep večer in uspešen četrtek vam privoščim .....LAHKO NOČ, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Pa jaz vse zamujam ali kaj!! A dons je to, Contesa, zdajle? Nujno, Mitjo stratesko obdelat (gleda fusbal)... Boris, bolan? (Po)cajtaj se! Vojko, si ze nazaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 TV 3 pogledati našo Conteso ob 21:30 :o|o: Najstnice, bejbke, avdicija... ni modna revija... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Supernova, al kva je že to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Ne vem, zdaj je spet fusbal nazaj - nisem mogla dlje imet tistega programa. Grem nekaj delat tjale, pa bom vsake toliko se kuknila... mogoce pa direkt naletim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 TV 3 pogledati našo Conteso ob 21:30,Kdaj bo pa ponovitev?Vse zamudim Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 a jo je contesa? lahko noc vsem t Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 sj sploh ni blu, sam nino gazibaro so ostrigli Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 DOBRO JUTRO LUNATKI Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 DOBRO JUTRO Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Rana ura zlata ura Ponočnjaki Včeraj vadili s psom hojo ob oziroma s povodcem Rezultat? Povodec v roki, pes pa 100 m vstran Celo uspel je steči domov Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Rana ura zlata ura Ponočnjaki Včeraj vadili s psom hojo ob oziroma s povodcem Rezultat? Povodec v roki, pes pa 100 m vstran Celo uspel je steči domov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Rana ura zlata ura Ponočnjaki Včeraj vadili s psom hojo ob oziroma s povodcem Rezultat? Povodec v roki, pes pa 100 m vstran Celo uspel je steči domov Nataly,pes s svojim karakterjem Ponočnjaki pa eni po dolžnosti Eni pa ne morete spat.Jaz bi zdaj že,velikokrat pa se mi naredi,da tudi do ene štirih ne zaspim,ko bi lahko... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts