Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Tinka, en pobozˇ x:Xx  (kwa se cˇlovk hitr navzame LNF besednjaka x;)x )

RSI :eek:  x?x

RSI je (computer related) Repetitive Strain Injury, v originalu.

pojavi se kot bolecina v roki, v bistvu je lahko to vnetnje zivca, ali mehkih tkiv, ali misicem, ali pa kombinacija vsega.

nekatere boli rama, roka, druge vse..je neodvisno od starosti in casa dela, je mnogo lazje preprecevanje kot zdravljenje.

se sicer da pozdravit, vendar je dolgotrajno in si vmes zelo nesposoben, vcasih se vozit ne mores, nicesar drzati v rokah...hudo, v glavnem!

v zahodni evropi je to znana bolezen, dobis tudi fizioterapijo itd...tukaj pa niti ne.

imam malo strahu, ker me zadnje tedne kar boli...po navadi je bil to kak dan, pa je slo mimo...

pa hvala za bozanje x:Ix xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ja sej slovenija je tako majhna, da lahko peš zalutaš v kako drugo državo, če si bolj maratonske vrste.. kašele s kolesom...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aha, midve s frendico sva v Atomskih setkali okoli malo, pa sva se kar na hrvaskem znasli. :)

(* pa sploh ne maratonske sorte, ne ena ne druga).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pozdravljeni za lahko noč!

Zdravstveno stanje za 19 % boljše od včerajšnega dneva, pa še vedno nekako pod 50 % od realnih sposobnosti :xx!: , zato grem sedaj spat, ampak še prej si pa grem na TV 3 pogledati :eek: našo Conteso x:Xx ob 21:30, vsem en lep večer in uspešen četrtek vam privoščim x^x .....LAHKO NOČ, Borism x:)x :palec:

Pa jaz vse zamujam ali kaj!! :eek:

A dons je to, Contesa, zdajle? Nujno, Mitjo stratesko obdelat (gleda fusbal)...

Boris, bolan? :sori:

(Po)cajtaj se! :palec:

Vojko, si ze nazaj?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

TV 3 pogledati :eek:  našo Conteso x:Xx  ob 21:30

x?x :o|o: :eek:

Najstnice, bejbke, avdicija... ni modna revija... :sori:

Picasso

Ne vem, zdaj je spet fusbal nazaj - nisem mogla dlje imet tistega programa. x:o)x xDDx

Grem nekaj delat tjale, pa bom vsake toliko se kuknila... mogoce pa direkt naletim. :)

Picasso

Rana ura zlata ura x;)x

Ponočnjaki x:)x

Včeraj vadili s psom hojo ob oziroma s povodcem x:Dx Rezultat? Povodec v roki, pes pa 100 m vstran x8Dx Celo uspel je steči domov xrolleyesx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Rana ura zlata ura x;)x

Ponočnjaki x:)x

Včeraj vadili s psom hojo ob oziroma s povodcem x:Dx Rezultat? Povodec v roki, pes pa 100 m vstran x8Dx Celo uspel je steči domov xrolleyesx

xokx Nataly,pes s svojim karakterjem x:Dx x:Dx x:Dx

Ponočnjaki pa eni po dolžnosti x:)x Eni pa ne morete spat.Jaz bi zdaj že,velikokrat pa se mi naredi,da tudi do ene štirih ne zaspim,ko bi lahko...x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...