lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 O,Alica,ti tudi ne spiš?Pozdrav v Kvarner,če prav vem. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 O,Alica,ti tudi ne spiš?Pozdrav v Kvarner,če prav vem. Prav veš!! Hvala, bioritam obrnjen (malo), hm,hm .P o z d r a v n a s e v e r ! ! ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Poznam,poznam to,obrnjen bioritem... Hvala za pozdrav,tudi tu na severu se topli in je končno pomlad. xrosex Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Lana1 in Alica jutro ma....po službeni dolžnosti dežuram tule in kvarim povprečje saj - tudi jaz se spomnim, da je alica s Kvarnera yess pomlad.... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Lana1 in Alica jutro ma....po službeni dolžnosti dežuram tule in kvarim povprečje saj - tudi jaz se spomnim, da je alica s Kvarnera yess pomlad....Ja,je danes lnf tudi sredi noči kar aktiven.Upam,da ne bo jutri dež,ko se samo še ženski del tipka Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ne sme biti - jaz grem skoraj cel hektar buč sadit da o tem, kako me bo potem hrbet bolel niti ne razmišljam Bi morali že danes, pa sem se uspela izvleči ven - jutri pa ni več heca Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Vremenska napoved je sončno in toplo,če prav vem.No,če bo bolel hrbet,pa mora biti za nagrado zvečer vsaj temeljita masaža Hm..buče Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pozlatile se ti besede Ampak nič ne bo s tega...boljša polovica službeno odsotna Sosedi pa sami starejši ali pa zasedeni Buče ja Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Hja,to je pa mal nerodno. Potem pa dooolga vroča kopel,pa kakšno fino eterično olje noter,pa tudi pomaga. Sem se pa spomnila enega filma,ki govori o neki ženski in blaaazno dobrem maserju. Saj jo je samo masiral in debatirala sta.Ves film.Ne spomnim se naslova,bil je pa dober film.Ampak pri nas ne vem,če to deluje.Maserji namreč. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 joj punce, ste ble pa zgodnje .........dobro jutro al pa sladke sanje če že spite ...........sam o maserjih govorit spomladi je pa prav nesramno :xx!: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Najboljša masaža so starši, ki pojejo levite o tem, kaj je prav in kaj ne...čutiš adrenalin? Danes se nam obeta nek piknik...kao... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 o madonca majči, vse pregrešne ideje so uplahnile kot preluknjan balon :xx!: ful smeha na pikniku........... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Včeraj vadili s psom hojo ob oziroma s povodcem Rezultat? Povodec v roki, pes pa 100 m vstran Celo uspel je steči domov Nataly, tale tvoj car je ta pravi car . Naša Volnica tut kakšnih poleg pa teh zadev ne obvlada najboljš , zdajle trpi na shujševalni, ko so sprehodi x 2. Kar precej očitno pokaže, da mu ni do toooooooook hoje. Jaz ga imam obvezno na vrvici, ker če je spuščen, kar nekje obstane in potem čaka, če bo moral reeeeeeeeees it. In če ni druge počasi prihlača, da ga slučajno ne bi iz ovinka vrglo. Tkole nekak gremo - jaz, vrvica, ovratnica, Volnica, pa riiiiit fuul nazaj. Drugač pa nič posebnega, malenkosti včeraj doma poštimala, danes pa že četrtek . Vsem, ki ste na poti, srečno pot, vsem dopustnikom čimveč lepih trenutkov, čisto vsem pa želim en prekrasen navihan dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 se je zhe zhachel..............grrrrrrr......mor/T/gen :xx!: dons mam ob pol dvanajstih eno predstaviteu....hehe samga sebese nau treba kej dost trudit....k sm mende tko chudovit pol pa she en razgovor.... :o|o: skratka dan za popidit.... 666 zlomkouz.....zzzzzzzzzzzzz......pa en cmok na rilc....se ve chigau..hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Oho, Zlomkič, kaj ap ti sred noči? še mal, pa bova skupaj ob 4h vstajala . No super, obeta se ti krasen dan, vem da ti bo vse ratalo Jaz ti pa pošiljam 1 na en uheljček, pa 1 na ta druzga, pa 1 na področje vmes Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Oho, Zlomkič, kaj ap ti sred noči? še mal, pa bova skupaj ob 4h vstajala . No super, obeta se ti krasen dan, vem da ti bo vse ratalo Jaz ti pa pošiljam 1 na en uheljček, pa 1 na ta druzga, pa 1 na področje vmes NA TILNIK.... :o|o: :o|o: 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 se je zhe zhachel..............grrrrrrr......mor/T/gen :xx!: dons mam ob pol dvanajstih eno predstaviteu....hehe samga sebese nau treba kej dost trudit....k sm mende tko chudovit mi ni cisto jasno kaj delas, ampak zgleda, da si se nalezel cudovitosti od tistih huih bejb, ki jih morascele dneve gledat al gladit al kaj....? dobro opravi, ce si ze tako zgodaj med nami jutro vsem x!x sem jaz tudi nekaj pridna...se pripravljam na evropo, ki pride k meni....5 nizozemcev in 1 francozinja Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 zunej je ful krasen dan ruzak že čaka, da ga nesem u breg P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 hehe tinka...thxa kaj d delam...hehena eni agenturi za hude bejbe 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ti je pa res hudo...saj ni cudno, da si aakhud...pa po moje imas polne roke dela, lepa dekleta ljubijo... se ve koga.build-in basic default reactions Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 heheshefe prau de mamo ZOOMARKET contesa bo zhe vedla o chem govorim 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Dobro jutro vsem skupaj! Včeraj full naporen dan. Delala do 20h,potem šibala na casting,so mi sporočili, da moram biti nujno zraven(kopalni plašči in spalni program)mi ni bilo potrebno zelo igrati, ker bi kmalu v resnici od utrujenosti zaspala! Prišla domov šele 22:30, zamudila začetek Clintovega filma <_< a potem vseeno zdržala do polnoči, ko se je končal Sin mi je povedal, da so na TV3 nekaj zabrkali in sploh niso predvajali prenosa z modne revije? Bom šla danes v akcijo, da vidim,kaj je šlo narobe,čisto mogoče, da so predvajali napačno oddajo! Drugače pa danes spet en lep sončen dan in za čuda nisem popolnoma nič utrujena, kljub malo uram spanca(vsaj zame) Uživajte, kot bom tudi jaz ob celodnevnem delu! Contesa, ti si manekenka?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Bo že res! Ne vem, ali si, ali nisi prepričana o tem? Ali šele boš? To zanima tudi mene, ker se tu, na LN, daje vtis, da le si manekenka. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ok! moram povedat v contesino dobro, da ni samo lepa, je tudi pametna in dobro kuha in ima dobro muziko ne da se ji je treba branit, ane, samo malo dodajam.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...potem smo najdli popolno žensko...kaj sploh še debatiramo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts