Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Lana1 in Alica :palec: jutro x:Dx ma....po službeni dolžnosti dežuram tule in kvarim povprečje x:Dx

saj - tudi jaz se spomnim, da je alica s Kvarnera :palec:

yess pomlad....

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Lana1 in Alica :palec:  jutro x:Dx  ma....po službeni dolžnosti dežuram tule in kvarim povprečje  x:Dx

saj - tudi jaz se spomnim, da je alica s Kvarnera :palec:

yess pomlad....

Ja,je danes lnf tudi sredi noči kar aktiven.Upam,da ne bo jutri dež,ko se samo še ženski del tipka x:Dx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Ne sme biti - jaz grem skoraj cel hektar buč sadit x:Dx da o tem, kako me bo potem hrbet bolel niti ne razmišljam x:Dx Bi morali že danes, pa sem se uspela izvleči ven - jutri pa ni več heca x:Dx

Vremenska napoved je sončno in toplo,če prav vem.No,če bo bolel hrbet,pa mora biti za nagrado zvečer vsaj temeljita masaža :palec: x:Dx :vragec:

Hm..buče :yumy:

Pozlatile se ti besede x;)x Ampak nič ne bo s tega...boljša polovica službeno odsotna x:Dx

Sosedi pa sami starejši ali pa zasedeni x:Dx x:Dx x:Dx

Buče ja :O:

Hja,to je pa mal nerodno. xrolleyesx Potem pa dooolga vroča kopel,pa kakšno fino eterično olje noter,pa tudi pomaga. x;)x Sem se pa spomnila enega filma,ki govori o neki ženski in blaaazno dobrem maserju. x8Dx Saj jo je samo masiral in debatirala sta.Ves film.Ne spomnim se naslova,bil je pa dober film.Ampak pri nas ne vem,če to deluje.Maserji namreč. x;)x

joj punce, ste ble pa zgodnje :eek: .........dobro jutro al pa sladke sanje če že spite :vio: ...........sam o maserjih govorit spomladi je pa prav nesramno :xx!: :inocent: x:o)x x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Najboljša masaža so starši, ki pojejo levite o tem, kaj je prav in kaj ne...čutiš adrenalin? x:Dx x:Dx

Danes se nam obeta nek piknik...kao... :vio:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

o madonca majči, vse pregrešne ideje so uplahnile kot preluknjan balon :sori: :xx!: x^x x:Dx x;)x

ful smeha na pikniku........... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Včeraj vadili s psom hojo ob oziroma s povodcem x:Dx Rezultat? Povodec v roki, pes pa 100 m vstran x8Dx Celo uspel je steči domov xrolleyesx

x:Dx x:Dx x:Dx

Nataly, tale tvoj car je ta pravi car x:Xx . Naša Volnica tut kakšnih poleg pa teh zadev ne obvlada najboljš x:)x , zdajle trpi na shujševalni, ko so sprehodi x 2. Kar precej očitno pokaže, da mu ni do toooooooook hoje. Jaz ga imam obvezno na vrvici, ker če je spuščen, kar nekje obstane in potem čaka, če bo moral reeeeeeeeees it. In če ni druge počasi prihlača, da ga slučajno ne bi iz ovinka vrglo. Tkole nekak gremo - jaz, vrvica, ovratnica, Volnica, pa riiiiit fuul nazaj.

Drugač pa nič posebnega, malenkosti včeraj doma poštimala, danes pa že četrtek x;)x .

Vsem, ki ste na poti, srečno pot, vsem dopustnikom čimveč lepih trenutkov, čisto vsem pa želim en prekrasen navihan dan x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

se je zhe zhachel..............grrrrrrr......mor/T/gen :xx!:

dons mam ob pol dvanajstih eno predstaviteu....hehe samga sebe

se nau treba kej dost trudit....k sm mende tko chudovit :inocent: x:Dx

pol pa she en razgovor.... :o|o:

skratka dan za popidit.... :vio:

666 zlomkouz.....zzzzzzzzzzzzz......pa en cmok na rilc....se ve chigau..hehe

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Oho, Zlomkič, kaj ap ti sred noči? še mal, pa bova skupaj ob 4h vstajala x;)x . No super, obeta se ti krasen dan, vem da ti bo vse ratalo x;)x

Jaz ti pa pošiljam 1 x:Xx na en uheljček, pa 1 x:Xx na ta druzga, pa 1 x:Xx na področje vmes x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oho, Zlomkič, kaj ap ti sred noči? še mal, pa bova skupaj ob 4h vstajala  x;)x . No super, obeta se ti krasen dan, vem da ti bo vse ratalo  x;)x

Jaz ti pa pošiljam 1  x:Xx na en uheljček, pa 1  x:Xx na ta druzga, pa 1  x:Xx na področje vmes  x;)x

NA TILNIK.... :eek: :eek: :eek: :o|o: :o|o: xrolleyesx x:Dx :vio: x:)x x;)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

se je zhe zhachel..............grrrrrrr......mor/T/gen :xx!:

dons mam ob pol dvanajstih eno predstaviteu....hehe samga sebe

se nau treba kej dost trudit....k sm mende tko chudovit :inocent:  x:Dx

x:Dx x:Dx

mi ni cisto jasno kaj delas, ampak zgleda, da si se nalezel cudovitosti od tistih huih bejb, ki jih moras

cele dneve gledat al gladit al kaj....? :8):

dobro opravi, ce si ze tako zgodaj med nami :palec:

jutro vsem x!x xcivx xsrcx

sem jaz tudi nekaj pridna...se pripravljam na evropo, ki pride k meni....5 nizozemcev in 1 francozinja x;)x x:o)x :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Dobro jutro vsem skupaj! x;)x

Včeraj full naporen dan. :switz: Delala do 20h,potem šibala na casting,so mi sporočili, da moram biti nujno zraven(kopalni plašči in spalni program)mi ni bilo potrebno zelo igrati, ker bi kmalu v resnici od utrujenosti zaspala! :U:  x:Dx

Prišla domov šele 22:30, zamudila začetek Clintovega filma <_< a potem vseeno zdržala do polnoči, ko se je končal x:Dx

Sin mi je povedal, da so na TV3 nekaj zabrkali in sploh niso predvajali prenosa z modne revije? xnckrivx Bom šla danes v akcijo, da vidim,kaj je šlo narobe,čisto mogoče, da so predvajali napačno oddajo! :fiju:

Drugače pa danes spet en lep sončen dan in za čuda xwizardx nisem popolnoma nič utrujena, kljub malo uram spanca(vsaj zame) x:Dx

Uživajte, kot bom tudi jaz ob celodnevnem delu! :hepko:  :flower:

Contesa, ti si manekenka?? x:)x

Bo že res! x:Dx

Ne vem, ali si, ali nisi prepričana o tem? x:Dx

Ali šele boš? x:Dx

To zanima tudi mene, ker se tu, na LN, daje vtis, da le si manekenka. :vragec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

...potem smo najdli popolno žensko...kaj sploh še debatiramo... x:px

x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...