borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pozdravljeni! Jaz sem že malo boljše , nisem pa še tapravi :xx!: .....saj gre, edino, ko je smotan, ko si noter,pa zunaj tako fajn sonček žge , eh, vse je za kaj dobro ....Contesa, hja, so menda res zašuštrali, ker že sama oddaja je v startu zamujala 35 minut :xx!: , to še v kje v državah tretjega sveta nimajo , potem pa te nikakor ni bilo na spregled, sicer boš sama več povedala, kdaj bo, če sploh bo ....lep dan vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...potem smo najdli popolno žensko...kaj sploh še debatiramo... Prosim, ne tako, no, saj verjamem, da je lepa in da dobro kuha, ampak o obojemu bi bil bolj prepričan, ko bi jo videl na modni reviji kopalk ali spodnjega perila, pa ko bi kdaj tudi popapcal, kar skuha... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pozdravljeni!Bodi pozdravljen tudi ti, dobesedno! LpP Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pozdravljeni! Jaz sem zˇe malo boljsˇe , nisem pa sˇe tapravi :xx!: .....saj gre, edino, ko je smotan, ko si noter,pa zunaj tako fajn soncˇek zˇge , eh, vse je za kaj dobro ....Contesa, hja, so menda res zasˇusˇtrali, ker zˇe sama oddaja je v startu zamujala 35 minut :xx!: , to sˇe v kje v drzˇavah tretjega sveta nimajo , potem pa te nikakor ni bilo na spregled, sicer bosˇ sama vecˇ povedala, kdaj bo, cˇe sploh bo ....lep dan vsem borism, saj bo boljse...ce ne drugega, bo kmalu dez in ti bo lazje glede tega.... pazi nase in drzi se! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...potem smo najdli popolno zˇensko...kaj sploh sˇe debatiramo... Prosim, ne tako, no, saj verjamem, da je lepa in da dobro kuha, ampak o obojemu bi bil bolj prepricˇan, ko bi jo videl na modni reviji kopalk ali spodnjega perila, pa ko bi kdaj tudi popapcal, kar skuha... piko, kar si zelis videti, je ze bilo pokazano,kar si zelis okusiti, je ze bilo skuhano sam si kriv, ce ne gledas fotk in te ni bilo na srecanju LNF Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ja,sem,no,o.k.! Zdaj si pa dobila "PEČAT" A ni škoda, ko potem vidimo toliko manj drugih stvari.... Mej se, Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 kar si zelis videti, je ze bilo pokazano,kar si zelis okusiti, je ze bilo skuhano sam si kriv, ce ne gledas fotk in te ni bilo na srecanju LNF Tinka, a ti vse verjameš, kar prebereš na LN forumih? recimo, ali verjameš -koliko je sedaj ura po LN (glej čas oddanega posta) LpPP.S. Vseskozi govorim, da verjamem! Le VEM ne ... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 In kaj pol, Piko?Pejt prijet lavo, da bos videl, ce je zares vroca. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Tinka, a ti vse verjamesˇ, kar preberesˇ na LN forumih? recimo, ali verjamesˇ -koliko je sedaj ura po LN (glej cˇas oddanega posta) LpPP.S. Vseskozi govorim, da verjamem! Le VEM ne ... verjamem kar vidim in cutim potemtakem lahko recem, da vem, kar sem videla in okusala ura posta...cas je seveda relativen...tudi percepcija...in prostor....aaah, je vse iluzija....???!!!se pravi, kar je contesa spekla, tega mogoce sploh ni bilo...? ko smo se srecali, se mogoce sploh nismo srecali...? hm! lahko pa z gotovostjo trdim, da cesar se jaz spominjam, so dobri spomini pa glede pecata....se mi zdi, da ni panike...saj ze dolgo vemo, kaj nasa grofica dela, pa je zato ne sekiramo prevec... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 In kaj pol, Piko?Pejt prijet lavo, da bos videl, ce je zares vroca.Oprosti Marsa, nisem te hotel znervirat, kot nobenzga druzga ne. res je tudi, da ne mislim iti ničesar ali nikogar šlatat... Zdej pa konc, Piko! :xx!: Ojej, ko se Piko zaPiči! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 :xx!: :o|o: ampak si dala enkrat gor eno lepo slikico, si bila ko sirena Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 :xx!: :o|o: ampak si dala enkrat gor eno lepo slikico, si bila ko sirena Tinka, a si se ti z... vraga Piko, si obljubil, da ne boš več! Popravi! Priznam, tisto lepo fotko sem videl! Tudi kaj lepega njenega prebral! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 piko...kaj dogaja tebi? contesa :$$: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 piko...kaj dogaja tebi? Vseskoz! - Variety is the spice of life. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Gruntam, tuhtam in sedaj sem se zavedel!Pogrešam ZNOVA, se nič ne oglasi, pa sem za hip malo vskočil... Mejte se lepo, to ne bo tako težko -ker moram iti, letim, hitim, brzim... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ko bi jo videl na modni reviji kopalk ali spodnjega perila, x:o)Tega pa ne boš doživel! To sta dve stvari, ki jih nikoli ne predstavljam, iz principa! Večina, ki hodi na te revije, ne hodi zaradi ponudbe kopalk ali spodnjega perila, temveč zato, da se slinijo pod pisto! To bi bla res, Contesa Ali vhod le za ženske ke nosijo perila in kopalke... neee, to je preveč radikalno.. :xx!: rešitev ne obstaja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Alica, na srečo obstajajo tudi take, ki se rade pokažejo(včasih bi prišle na pisto najraje gole!) Te so čudovita hrana,za tiste,ki se pridejo naslajat! fsi zadovoljni free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Alica, na srečo obstajajo tudi take, ki se rade pokažejo(včasih bi prišle na pisto najraje gole!) Te so čudovita hrana,za tiste,ki se pridejo naslajat! Še obstaja bog... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 pismu ej ej ta dan dolg... spet sem lačen.... komaj čakam jutri koncert Sri Chinmoya.. huhja to bo taki žur.... rabim nekaj takega zdele neko duhovnost spet nazaj.... mal me zanaša. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Alica, na srečo obstajajo tudi take, ki se rade pokažejo(včasih bi prišle na pisto najraje gole!) Te so čudovita hrana,za tiste,ki se pridejo naslajat! fsi zadovoljni Kdo sam jaz da tistimi branim zadovoljstvo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Poky hvala, pa tudi ostalim za lepe želje... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 .bl slab spau, skor premau, sam vseen čudn nezaspan; odnesel uro očistit, pa obleke farbat, imam grozn velki apetit vsaj vem, da telo živi;morda kriva Sol , pojem kr dve pomaranči skp ,mau me ritnica boli,k se je začela sezona kolesarjenja, ampak tut to bo še minil; dnevu hvala, za kakšno popečeno novico Lopov je zaklenu smetnjak s ključavnico en tak brezvezn dan manj. Elita je konkurenca obstoječi oblasti, bila..sedaj jo spodbujajo za skupni potencialni, perspektivni donos družbi;državi.Eu€ ni obljubljena dežela.Bučar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 računi plačani mobi še zmeraj nepriklopljen...... za jutr Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 A imaš slučajno Simobil? Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts