Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Včeraj eno simpatično popoldne. Čeprav je čudno vreme izgledalo, je bil krasen dan. sem šla na sprehod, eno uro in pol , Volnica s temno rdečim jezikom do kolen. Sva šla po meni najljubši potki skozi gozd - mimo dveh vikendov, pa nekdanje šrange, pa po zeleno zelenih travnikih čez brv in po travnikih - spet zeleno zelenih domov x;)x .

En navihan dan vsem x;)x x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

zdravo nasi lunasi!

kak smo kaj po svetu in doma?

meni je fino, jem melono za zajtrk, zraven delam, sedim na eni veliki vijolicni zogi, sem si jo kupila vceraj za sedet,

malo me cudno gledajo v sluzbi, malo je premajhna, ampak bo v redu za spremembo, dobro jutro! x8Dx :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

zdravo nasi lunasi!

meni je fino, jem melono za zajtrk, zraven delam, sedim na eni veliki vijolicni zogi, sem si jo kupila vceraj za sedet,

malo me cudno  gledajo v sluzbi, malo je premajhna, ampak bo v redu za spremembo, dobro jutro!  x8Dx  :vio:

hojla, ce hoces za roke ti zrihtam masazo!!

morda zastojn, morda zelo poceni!

??

A imaš slučajno Simobil?

vsekakor

Moja hči tudi,pa ti povem,da je račun,se mi zdi da 3-4krat višji :xx!: :xx!: :xx!: ,pa se mi zdi,da ravno ne visi ves čas gor,po 500 sms-ov pa tudi ne napiše.Bomo skenslali,pa na kartico x!x

:palec: No,Nino,samo,da boš lahko spet čvekal x!x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Hehe saj je kul, sam ene trikrat sem poklical na navadni telefon....... ne čvekam tolk, skrbim da dobim tiste tri jurje na mesec, pa se je zataknilo pri plačilu računov... moj plačnik je založil račun.... pol pa ni bil plačan za marec..... huhja, ajd, nič hudga zdaj je plačano upam da bodo priklopili..... no zdaj še niso....... sux tole, počasi mi tale simobil že mal najeda....... stroške mam za tale egotrip (ja ne bom takega kot vsi ostali, sicer mamo vsi v familji simobil) sam me stane trikrat več k kličem zmeraj koga na mobitel.... ampak je kul, dokler sem samski je vse do tistih 3k pol pa naraste sky high.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

zdravo nasi lunasi!

malo me cudno  gledajo v sluzbi, malo je premajhna, ampak bo v redu za spremembo, dobro jutro!  x8Dx  :vio:

??

hocem! placam! x:)x xsrcx

se zmenimo...po prvem maju...v evropi.... x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

:vragec:

...matrna...........she morgen ne morm recht :xx!:

pauya....rintam klele zhe ceu dopoldne :xx!:

mel ucheri v K4 modno revijo....blo chist kulsko

dons pa praynovanje :hepko:

666 zlomkastih zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kok je fino, ko so šefi na dopustu pa hiter internet na dohvat klika!!!!! x:Dx x:Dx x:Dx

se pridružujem plačnikom računov, ta naloga me še čaka..... x^x

pol pa na AMZS da kupim tist oranžen brezrokavnik, ki ga moraš met če stopiš iz avta ven v Italiji ( in kasneje španiji)! :xx!:

pol pa na AMZS ...

Mitja ima tudi tole danes v planu, vendar ima registracijo... :o|o:

Cez en mesec dober pa se jaz... :o|o:

Jaz imam pa mobi na kartico, nekaj casa mi je kar zneslo, zdaj pa se je nekaj podrazilo, pa vec imam klicarij, pa skoz gagam s tem, pa skoz sem na prazni kartici... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa x:)x

Zdaj sam izpolnila Lunino anketo

(regija - primorska????) - ne obstaja opcija - tujina?? x:Dx  x;)x

Lep pozdrav

:farb:

Alica, sory, zdajle sem sele opazila. :vio: :8):

Ja, tega nisva upostevala... :||

Zdaj pa ne moreva nic vec dodajati, ker je ze veliko izpolnjenih s temi podatki.

Tega je tako majhen %, da ne bi bilo bistvenih sprememb (poleg tega podatki take ankete ne bi dali realne slike, ker v teh primerih ful stvari ne bi mogel obkroziti oz. oznaciti oz. bi manjkale nekatere opcije, nekaterih pa ne bi mogli upostevati).

Ampak thanx, ker si izpolnila, ja, 'primorska regija', kaj ces. x;)x x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haha kaj je to contes ti oranžna tud ni? hm hm hm, kera pa je tvoja barva?

kje je pa tista lunina anketa? hm morem mal še na lunin net ne sam na lunin forum

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ma oranžna pa neki odsevniki: zaradi boljše vidljivosti na cesti! ok, sej jim dam kar prav to je res pametna zadeva ampak vseeno....

sem zdele gledala vremensko napoved za ponedeljek in torek za verono: dež!

vprašanje: koliko se lahko zaneseš na vremensko napoved?

bi šli v garadalnd ampak če bo dež......

zdravo nasi lunasi!

malo me cudno  gledajo v sluzbi, malo je premajhna, ampak bo v redu za spremembo, dobro jutro!  x8Dx  :vio:

??

hocem! placam! x:)x xsrcx

se zmenimo...po prvem maju...v evropi.... x;)x

zmejnen! prvo mas zastojn, drugo pa se bosta zmenili; vem pa da bo poceni!!

x:Xx

Živjo, sončki srčki moji x:Xx x:Xx

Situacija; sem še vedno v domačih logih, sedaj treutno pri frendici, s katero sva skupaj trenirali jazz-balet 8 let, ki je poleg tega tudi moj žep od hlač (jaz sem pa hlače) že od prvega razreda osnovne, škorpijonka, po sobi pa odmeva Justin Timberlake x:Dx

V glavnem, zadnji dnevi so bili kar hudi, kar skoz ena napetost v zraku, tečkanost in to... ampak hvalabogu imam njo, da se dobiva po celem dnevu in se greva malce uravnovesit s početjem raznoraznih neumnosti... x:o)x x:Dx

Nisem nameravala ostat toliko časa, tako da imam s sabo ene tri cote, v katerih hodim okrog že cel teden x:Dx (sploh nisem vedela, da sem tega sposobna hehe x:o)x ), babica je namreč že kar slaba in sem se zato odločila ostat doma, da jo pospremim čez tole postajo... Sedaj sicer ne vem, ali bom še ostala, verjetno čez vikend še, potem se pa vračam v Ljubljano, ker je mama rekla, da se to stanje od babice zna še kar vlečt, jaz pa zaboga nimam česa delat doma, razen hodit po kavah in debatirat... No, sedaj sem si šla vsaj v knjižnico iskat par knjig - hvala ti Miška za Temno pot iskalcev svetlobe, res je ob tej knjigi malce lažje gledat skozi določene prizme življenja x:Xx Vzela sem si tudi knjigo Potovanje duš, v bistvu zelo časovno tempirano branje, če pogledam, da se mi babica poslavlja... Pa je tudi res, da ob tej knjigi dobiš razširjen vpogled na vse tole dogajanje na naši Gaji x;)x

Hmmm tale moj srček, s katerim sva se totalno zakurila prejšnji vikend, se je umaknil... Izgleda, da sem ga prestrašila s tole mojo silovitostjo, jebi ga :vio: Ampak še vedno smo v stiku, včeraj sem bila malce razposajeno razpoložena, pa sem rekla eno tako luštno, bomo videli, kaj bo vnaprej x:Dx x:Dx

Aja, prejšnji vikend sem bila na partiju, seveda imamo tule v Gorici Cream... In po pravici povedano, sem bila noro vesela, ko sem v dvorani zagledala svojega prijatelja iz Ljubljane, da sva med vso tisto zalkoholizirano množico zatežencev bila vsaj dva sončka, ki sva se na odru igrala s plesom in toni... Prav polepšal mi je večer xsrcx Seveda sem v celem večeru še malce sledila tistemu Srčku, ki se ga je tako napil, da sem ga kar z ledom močila in hodila za njim (totalno je bluzil okrog, jaz pa za njim, da bi bilo vse uredu z njim, da se ne izgubi kam ali da se mu kaj ne zgodi :inocent: ) - seveda se ob tem nisem pustila motit in tudi ob "pazenju nanj" veselo poplesovala na melodije x:Dx x:Dx :vragec:

Hmmm... tole bo za danes vse, grem domov, mogoče gremo naredit hip-hop žurko v Tolmin, tale moja prijateljica ima tam nastop danes, pa mogoče grem z njo... Bomo videli, od mamice odvisno, ali me bo pustila ali ne x;)x

Upam, da se imate lepo, želim vam čudovite dneve x:Xx Vas kar mal pogrešam xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

ah, soncna, se ziva x;)x :vio:

free xsrcx xsmx xsmx xsmx xsmx

smo meli v sluzbi zur zdajle, poslovilca od balkana, cigo muzika, cevapi in travarica :palec: x:Dx

koncali smo pa z belo porocno torto in odo radosti xDDx x8Dx

nasi sefi so vcasih prav komicni :palec:

grem v gorico, mi je vse boljse kot dnes zjutraj, :2src: , svet je lep, anketo na LNF sem pa tudi resila,

se vidimo v evropi, bom povedala, kaj pravi prodi, in bom pazila, da nam napisa TITO ne unicijo fasisti, so ga

glih prebarvali za sentiment, pa so italijani nekaj ponoreli, so vzeli vse zelo zares....

x:Dx :palec: x;)x :vragec:

Kdo lahko spremeni svet?

O bejbe! :)

Mi smo tudi nekaj bili vabljeni v Gorico (celo na gost listi), a se nam nekako ne da; cel projekt, totalna organizacija...

Prejle sele dam prisli, bila zelo leteca danes - ze na trgu in povsod, na Gorenjskem in pri 'tasci' na kosilu. Uh, sem sita.

Nekako se mi ne da v mesto, ker je po mojem totalna guzva, kje sploh parkirat in vse? :|

To bo kazhin, na Rozniku pa bo spet blatno vse, kot kaze...

In jutri bomo torej 'v Evropi'. x:o)x

Kje smo pa zdaj?

p.s. Dobila sem presenecenje po posti, ki me je spravilo v dobro voljo. :2src: x:Xx x:)x

Picasso

Jest pa čist polomljena...ne dobesedno..pa vendar... :xx!:

Vse me boli...da komaj hodim...pa nimam pojma od česa..neke kosti me bolijo.. xrolleyesx

Frendi klicali...da pričakujejo...da bomo jutri proslavili EU...pr men seveda...fuj, kolk sem tečna.. :xx!: :xx!: ...pa upam, da me bo mal kuharskih užitkov spravilo k sebi...to mi ponavadi pomaga...ko nekaj ustvarjam...

Mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...