Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

A od sajenja buč - me presenetljivo boli stegno in ne križ kakor sem predvidevala...Zanimivo..

In Carja smo imele zraven - bil v totalnem šoku, ko je srne zagledal in potem junaško pregnal fazana. Pa ni on za take štose..se ful hitro zmatral in potem par ur prespal x:Dx Pri lovcih ne bi dobil službe x:Dx

No...takole...jutri gremo na birmo-nisem botra x:Dx , valjda bo ok.

Zdaj pa se počasi moje minutke na netu končujejo...in lunatki vsi po vrsti......čao.....in se kaj beremo v Evropi x:Dx :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Nataly - dbest se imej!!! Ja - nujno (se beremo tudi v Evropi)!!

Bi te pogresala, ce te nenadoma ne bi bilo tu vec okoli (poleg tega, da bi me se skrbelo :o|o: :8): x;)x).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Alica - meni in nam si zelo dragocena in dobrodosla. :palec:

Brala, odgovorila nekje... x:Ix :8): x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes sem bila precej na cesti,gost promet,dež :xx!: .Spoznala čudovitega človeka,ki zna debatirati,da ti sede v dušo :palec:

Komunikacija je samo meni delala malo preglavic. x;)x Moje misli so kot poletna nevihta x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Marsa x:)x

Zdaj sam izpolnila Lunino anketo

(regija - primorska????) - ne obstaja opcija - tujina?? x:Dx  x;)x

Lep pozdrav

:farb:

Alica, sory, zdajle sem sele opazila. :vio: :8):

Ja, tega nisva upostevala... :||

Zdaj pa ne moreva nic vec dodajati, ker je ze veliko izpolnjenih s temi podatki.

Tega je tako majhen %, da ne bi bilo bistvenih sprememb (poleg tega podatki take ankete ne bi dali realne slike, ker v teh primerih ful stvari ne bi mogel obkroziti oz. oznaciti oz. bi manjkale nekatere opcije, nekaterih pa ne bi mogli upostevati).

Ampak thanx, ker si izpolnila, ja, 'primorska regija', kaj ces. x;)x x:)x :palec:

Auau, sori, Marsa, nisam vidla... :xx!: hvala na razlagi...

Komunikacija je samo meni delala malo preglavic. x;)x Moje misli so kot poletna nevihta x;)x

x:Dx x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Danes sem že boljše.. x^x ...pa še moja pikica pride po desetih dneh domov... x:Xx ...vedno, ko je ni...postanem mal žalostna, ker prve dni še pokliče, pošlje sms...potem pa postane doma, tam kjer je...včeraj sem ji poslala sms...zakaj se nič ne javi...pa je odgovorila, da nima časa...ker je na zabavi... xrolleyesx x:Dx ..

Ati pa je včeraj kupil Janu prvi brivnik...je rekel, na , da si boš zapomnil...kdaj si prišel v EU... x:Dx

Danes si bomo v družbi prijateljev...naredili poseben dan... x^x ..naj se ve, da je praznik... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Astra...a ni hudo, ko te otroci odstavijo... :sori:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Astra, prav praznujete ali kaj? xDDx x:Xx

Mi smo pa kar naprej nekam povabljeni, sploh ne stignem v miru doma skuhat in se malo valjat, lenarit... :o|o:

Kaksna nehvaleznost, a ne? Pa na pizzo smo povabljeni.... Pa se disi mi, pa se lacna ratujem...

Ampak vseeno - tako mi pase vcasih biti malo doma, tamle bi kaj izi kuhcala in tko...

Majica? :)

A si ti tud rak ali kaj? x;)x

Picasso

Majica? :)

A si ti tud rak ali kaj? x;)x

Marsa...nč raka...mal tehtnice...če je to to... par planetov mam tko naštimanih... x:)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Marsa, preberi si...pod Kaj bomo danes kuhali..pa boš videla...vsak izgovor za kosilo pr men jim pride prav.... x;)x x^x

Majica..saj je mal zoprno...ampak sem že navajena od moje vodnarke...da je povsod doma.. x^x

Huhu, sonček se je naredil v mb... x:)x ..moram it probat vodko, če je že dovolj ledena.. x:Dx ..

Kolk mi je fajn miza ratala.. x^x ...temno moder prt...namesto dvanajst zvezdic pa sem uporabila cvetove regrata...

Mejte se, jaz grem kuhat. x!x

Astra

Per aspera ad astra

Saj vem, da ne, Majica (sem si zapomnila od zadnjic), to je bila samo 'fora'...

Samo ne morem v istem postu v oklepaju napisat (saj vem, da nisi - ker, kaj pa pol pisem - a si..?)...

A ves...

Kot - Rakice to nekako najteze hendlajo... Pa je bilo malo na Astro, ker si pa ti to povzela, sem ti napisala tole...

Mislim, da si Lev morda, ziher sem, da si asc sco in imas luno se mi zdi v ovnu.

Imam prav? :8):

Picasso

Marsa, preberi si...pod Kaj bomo danes kuhali..pa boš videla...vsak izgovor za kosilo pr men jim pride prav.... x;)x  x^x

To pa prav rada verjamem. :palec: x^x x;)x

Picasso

Mislim, da si Lev morda, ziher sem, da si asc sco in imas luno se mi zdi v ovnu.

Imam prav?  :8):

x^x točno... x:Dx x;)x :palec:

No, to potem pomeni mdr tudi to, da si kar 'taprava'... x;)x x:)x :palec:

... da si 'pases'. x:Xx xcivx

Picasso

x:)x x:)x x:Xx xsrcx

do zdaj nekaj gospodinjskih opravil.........pa spala sem do poldevetih.......ne morem verjet, da tako dolgo x^x .........čudeži se še dogajajo x;)x ...........za naprej pa, hm, možnosti so še odprte

pri nas pa dež...trava raste ko divja.........pa nič zato.........lepo se mejte xsrcx :vio: x:Xx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pozdravljeni x:Xx Jaz sem tudi (pre)dolgo spala :o|o: ,potem pa kavaaaa.To ti je bioritem xrolleyesx ,obrnjen na glavo.Potem bom pa spet do zgodnjih jutranjih ur...itd.,itd.Grem spet malo na cesto,upam,da bo manjši dren kot včeraj.Pogledat,kako je z mamo,ji nesem kivije,ki jih tako obožuje :yumy: Vreme pri nas gnilo,ravno pravšnje za v avto in na obisk.Sem sicer imela v načrtu en dolg sprehod,ga bom izvedla ob lepšem vremenu x:Dx Lepo preživite dan x:Xx x:Xx x:Xx
Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Tudi bila v NG vceraj.. smo sli po stari cesti, 2 uri in pol ful zabavne voznje, totalno mednarodna udelezba v mojem avtu.. 4 ljudje, vsak iz drugje... Spoznala ful zanimivih ljudi, prehodila mesto podolgem in pocez, namocila hlace do kolen..

Ob 9h pa nazaj v LJ, pa se v mesto mal zurat. Ni bilo kje za parkirat, ful ljudi!! Prav simpaticen dan..

Danes se mi pa nekaj pospravlja... se bom kar lotila, preden me mine. x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Danes se mi pa nekaj pospravlja... se bom kar lotila, preden me mine. x:o)x

Jez bi počakala... x;)x x:Dx x:Dx

Pozdravljeni vsi skupaj in tako lep 1.maj, čeprav, ga je že nekaj mimo!

Ne bom nič pisal več tule, če vam povem, da sem menda v zadnjih tridesetih 30 letih drugič ob takšnem prazniku doma, vam verjetno vse pove, ampak da sem makaronas :xx!: mi pa še na kraj pameti ne pade, da ne napišem, tu sem pa malo trmast x^x .....bom tule kaj več napisal, ko bo se mi povrne več pozitivne energije, ker slabo, negativno pa res ne smeš širiti.....še naprej lepe praznike prav vsem, Borism x:Xx x:)x :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...