Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Me je ze minilo... :vragec:

sem pa uspela kuhinjo pospravit, pa mizo v moji sobi.. in obleke iz vsepovsod... malo bolje je ze. naprej pa ob naslednjem napadu.. x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Danes se mi pa nekaj pospravlja... se bom kar lotila, preden me mine. x:o)x

Jez bi počakala... x;)x x:Dx x:Dx

jaz sem počakal x:Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ehja... x:Ix hehe tole je samo za v dnevnik, prosim ne se smejat...... no zadnjič sem mislil da sem mel rezervo, pol ves žalosten da ni te rezerve skor cel teden brez kitare.... pol pa danes najdem tisto rezervo.... in zdej mam spet rezervo ;) hehu čudna so poti glasbe da me je zaneslo v akustično španske vode... ahja nekam morem zapisat da včeraj preden sem šel na Sri Chinmoya je bila na cesti pred mano takoj zatem ko sem štartal od hiše siva golobica.... zelo intenziven trenutek...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

bil original doma,se po~4letih spet skopal v v domači˝banji,se mi zdi,da se je nekam zoožala x:Dx ampak saj,spontano sm se prepoznau :8): nardu generalko na seb,uporabu novo piling krpo, se pofarbau, najdu zanimive obleke; med fotkami v albumu sm našu nekaj zoprnih in jih prec strgau (nora čistka spet); Ljudje že hodjo na morje, si privoščjo Sebe w:Iw

Mj italijansk priimk bi se glasil Karna :8):

˝Kdor se ustavi je pogubljen´

Mussolini :inocent:

´Noč bliskov˝(nadrealistična besedila)

Telesna lepota je nekaj živalskega, če ni za njo razuma(demokrit)

Grrr... :angry: se spravim koncno montirat filmcek iz posnetkov s Ceske.. Delam 5 ur.. skoz crkava, ampak vztrajam in ga na novo prizigam in resetiram.. saj je bogi racunalnik, ne zmore tolk.. Ob 2h zjutraj film zmontiran.. Ga poskusam shranit v mpg format.. nic.. nic od nic. crkne, vsakic znova..

In potem dojamem, da je moj racunalnik cisto OK, program pa tako poln hroscev in ostale golazni, da ne bo nic s tega..

Dost mam, grem spat!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Me je ze minilo...  :vragec:

sem pa uspela kuhinjo pospravit, pa mizo v moji sobi.. in obleke iz vsepovsod... malo bolje je ze. naprej pa ob naslednjem napadu.. x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Ne se trudit.... x;)x ko te res zagrab...takrat je treba v akcijo...moja najboljša čistilna akcija je takrat...ko voham fotra na obisk...in s tem mojo mačeho...

(ribak in junfrca...strašna kombinacija za naše malček neurejeno stanovanje...) x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja...vse najboljše...naj se ti izpolni želja iz zlate ribice... x;)x x:Xx xcrossfingx xgoldfishx xpresentx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

huhu pokowc stari ej.... da bi jaz mel mal discipline tvoje.. ala asc v devici, bi bla moja soba že pospravljena.... da en rečem, da bi že zdavnej faks končal...

Me je ze minilo...  :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx

Ne se trudit.... x;)x ko te res zagrab...takrat je treba v akcijo...moja najboljša čistilna akcija je takrat...ko voham fotra na obisk...in s tem mojo mačeho...

(ribak in junfrca...strašna kombinacija za naše malček neurejeno stanovanje...) x:Dx x:Dx

:8):

Pod to se lahko tudi jaz podpišem. Kljub temu, da nimam mačehe imam pa mamo , ki ima asc v devici , Sonce pa v kozorogu, Luno v raku, torej izjemna gospodinja in izrazito kritična.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

... imam pa mamo , ki ima asc v devici ...

:o|o: Tudi jaz... Sonce ima pa v Biku.... :o|o: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dobro jutro x:Xx x:Dx

Spanje spet predolgo xrolleyesx ,preveč ponočujem.

Contesa-super izbor-Bohinj,čeprav zna biti malo gužve,pa dober tek ob morski hrani x:Dx .

Vreme se spet nekaj kvari,s prijateljico sva imeli v načrtu osvojiti,letos prvič Golico,pa bo še malo počakala,eni težki oblaki se zbirajo gor :xx!:

Ampak,ta dolg sprehod bom pa danes izvedla,pa če začnejo prekle padati!Nekam,kjer ni gužve..,hm...mogoče Radovna x?x

Včeraj sem se odpravila od doma v dežju.Pridem do mame,posije sonce,vmes ena plohica,nato pa do večera sonce.Z mamo sva imeli dokaj konstruktiven pogovor.Tole razjasnitev na nebu pa sem vzela tudi simbolično x:Dx

Preživite lep dan :palec:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Jaz imam pa danes celo tezo praznikov na ramenih... Dve napovedi (smo ze 2.!), kuhanje, pranje, obisk mame, organiziranje Lunce, pripravljanje ln mailov.... eh, kampanjci... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe in ob vsem tem moreš še mladino opozarjat na "zmenkarije"... xrolleyesx this dig is hard work

pismo, kok je blo luštno na biciklu :onfire: :onfire: :onfire: še smeško je šla z mano, sem ful vesela, če gre xrolleyesx :hepko: :hepko:

sem mal zadnjo plat začela utrjevat za kakšen daljši in večji podvig :vio:

jah, itak vse tisto kar je doma za postorit, je treba, ampak to je z lahkoto, če si prej privoščim mal zraka x;)x :vragec: :vio: xsrcx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

:vragec:

no...konchno sm se naspau

mestnih prismodarij /koncertou/ je konec....vuff

DOBRODOSHLI V EVROPI

/evroskeptiki nej se pa s chefurji spokajo/

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

včeraj skoraj ostala brez psa. na sprehodu srečala enega malega cucka, akito in nemškega ovčarja, ki se je zakadil v mojega psa. sem mislila, da bo to eden tistih pasjih dvobojev na blic, ko si v dveh sekundah izmenjata podatke o tem, kdo je močnejši in potem konec. napaka :o|o: :eek: . ovčar ga je uspel zgrabiti za vrat na hrbtni strani in ni popuščal svojih čekanov. komande lastnika je ignoriral. jasno, da svojega psa nisem mogla nikakor spravit stran, dokler ni ovčar razklenil svojih čekanov, kar je z veliko težavo uspelo lastniku (potem, ko se je ulegel na svojega psa in mu razklenil čeljusti :eek: ) moj črnuhec je šel mirno z mano, ovčarja in lastnika sem pa videla, še nekaj časa ležati na tleh. menda je hotel preprečiti, da se ni ovčar zakadil za nama. :vragec:

črnuhec je danes že čisto ok, mal pa sem se čudila sama sebi, da sem uspela ohraniti popolno mirnost in zaupanje, da se bo vse dobro izšlo, pa čeprav najprej ni zgledalo tako x:Ix x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

včeraj skoraj ostala brez psa. na sprehodu srečala enega malega cucka, akito in nemškega ovčarja, ki se je zakadil v mojega psa. sem mislila, da bo to eden tistih pasjih dvobojev na blic, ko si v dveh sekundah izmenjata podatke o tem, kdo je močnejši in potem konec. napaka :o|o:  :eek: . ovčar ga je uspel zgrabiti za vrat na hrbtni strani in ni popuščal svojih čekanov. komande lastnika je ignoriral. jasno, da svojega psa nisem mogla nikakor spravit stran, dokler ni ovčar razklenil svojih čekanov, kar je z veliko težavo uspelo lastniku (potem, ko se je ulegel na svojega psa in mu razklenil čeljusti :eek: ) moj črnuhec je šel mirno z mano, ovčarja in lastnika sem pa videla, še nekaj časa ležati na tleh. menda je hotel preprečiti, da se ni ovčar zakadil za nama. :vragec:

črnuhec je danes že čisto ok, mal pa sem se čudila sama sebi, da sem uspela ohraniti popolno mirnost in zaupanje, da se bo vse dobro izšlo, pa čeprav najprej ni zgledalo tako  x:Ix  x:)x  x;)x

magar bi mela mačko.... manj poje lepši zgleda.... in ima devet življenj ;)

ja...enkrat je mogu doživet poraz...menda.....sam tistga ovčarja pa ne bi rada več srečala....ker nima prav prisrčnega življenjepisa x^x

poleg tega, mora pes gospodarja ubogat...tle pa gospodar ni bil šef x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

A takle al kako... Prav ulezat se je moral nanj, da ga je zadrzal, se mu je pa fejst snelo... :eek:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...