Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Oho, Mick, wilkommen, te čaka akcija, a, nošenje in pakiranje, ampak s polno lepih vtisov po mojem ni problem, a x;)x ?
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Thx pujsika x:Xx Ma, ne prevelik, ni mi za nosit tolk ravno, no........po vsakem prihodu gor tu eno napišem x:o)x x:Dx .....ampak pol, ko bom razpakiraval, si ogledoval, razporejal in tako pa bo fuuuul fajn.......seveda bo zraven tudi mal nizozemske papice, pa kak njihov pir pa še kaj......pa bo še bolj fajn. Mmmmm....čokolado sem odkril eno fuuuuul dobro, pa odlične kekse x:px ....njamsi...... x:o)x Nič, grem po eno rundo spet x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kris, Mick WB!!!

Kolk je to noro videt, da smo cisto mednarodni postali. x:)x

(itak, sej smo v Evropi) x:Dx

Lenobno ze cel dan.. po malem in cisto na easy izpolnjujem ene papirje, brskam po LNF, cvekam po ICQ.. nimam prav posebne volje do dela.. Ampak se bom spravila do knjiznice, da si spet navlecem nekaj knjig in zacnem malo migat.. diplomsko sem zadnje tri tedne cisto v kot postavila.. Pa pocas razmisljat o maturi, pa o izpitu.. kr odlasam.. (hihi, tlele pac med kampanjce spadam, a ne Marsa x;)x )

Z motorjem se vedno nic.. zgleda, da se bom kar uspesno drzala Vojkovega opozorila o ne-voznji se nekaj casa... :xx!: (No, sicer se vsake toliko grem sopotnico.. se tega pac ne dam!)

Vceraj brala Siddharto od Hesseja.. Mislim, da sem jo ze ene petkrat zacela, pa nisem prisla do konca.. pretezka, prevec poudarkov v vsakem stavku.. da moras mislit.. jaz imam raje knjige, ki tecejo.. Ampak tokrat sem bila v praven moodu zgleda.. prebrala, dojela, pol knjige so mi solze lile, ker sem dojemala take hude zivljenjske resnice noter, tako povezane z mano.. In potem sla vsa tresoca na sprehod.. V glavnem, ugotovila, da delam prav. Ceprav izgleda cudno in mi govorijo, da se bom opekla.. Cutim, da delam prav... Life is beautiful! Pa pomlad je... xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mickeni x:Xx , sem mislila, da boš že včeraj nazaj....ah a ni lepo? ampak doma vseeno najlepše x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, hm....Siddharta.....imam približno takšne izkušnje z njo kot Aliana. x:)x

Cosmica x:Xx .....ma kvinsdej naju je utrudil......bila tako v nočnem lajfu.......he-he....z oranžnima klobukoma in lasuljo na glavi........kot drug dan do onemoglosti laufala po nakupih na ulicah.......tako da sva rabila mal bolj normalno soboto, pa še to smo cel dan laufali okoli, mal bol izi sicer.......pol pa se konkretno naspat za pot....in evo mene doma v ponedeljek.......jutr pa v službo. :xx!:

Aja, za do sedaj videne dežele ne menjam nobene za Slovenijo.....niti pod razno......bi mi pa bilo zelo ljubo, če bi bili nekateri kraji v Evropi mal bliže....npr. Amsterdam x:Dx x:o)x

K. Čapek

:vragec:

mick...kris...wb x:)x

bemu pofukan shiht :xx!:

sam pichke so pa dobre x:Dx x:o)x

666 zlomkou...tralal

pa she en x:Xx na rilc....tisti k ga ma x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ohoho, blagor meni, z rilcem x;)x x:Xx

Zlomkič za vsak užitek je treba majčken potrpet x;)x x:)x xsrcx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

JanjaK... a zdaj maš pa novo superpujs fotko ;) na avtarju huhu when pigs fly ... then i die...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mobi so mi spet priklopili :2src: zdaj lahko spet SMSjam... koga bi radi da najprej pokličem?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:O: :xx!: :V:

:mad2:

Bljek. :xx!: x!x :V:

Kaj se mi je zdajle zgodilo? :sori: x:((x

Sem si sla natocit malo kefirja, spijem pol salcke - :eek: :sori: :xx!: - in opazim notri totalno kocino!!! :xx!: Crno!

Raje ne pomislim, odkod je prisla, zgleda kot kaka sramna dlaka... :xx!: :V: :sori: :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bemu, frka totalna.......zdaj pa še treba vse te stvari počistiti, bog ve kje vse so se nahajale.......sva namreč kupla tud kar nekaj starin......npr. star telefon, še iz bakelita, proizvajalec pa Ericsson :eek: ........baje je že zdaj neporihtan vreden več 100 eurov......kar ni važno....glavno, da bo delal in hkrati bo okras stanovanja.....nič, grem delat naprej xrolleyesx x8Dx

K. Čapek

x:o)x :xx!: x:o)x x:Dx

A ne?

Zgledala je kot trnek. :xx!:

Zdaj mi je ze hecno, prej pa priznam, da se mi je kar zelodec obrnil skoraj malo...

Uh, s temi dlakami imam jaz itak zgodbe... samo z 'obicnimi', recimo Miminimi...

A ne pa tole!! :O: :xx!:

Ma.

Uh, prec se razburim lohk.

Sicer pa... oj, BigM, kje si kaj ti?

Sem te ze pogresila malo, me veseli, ko si sploh se around! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj, Marsa.. to je pa ful bljak!!! socustvujem...

Jaz se pa ravno vrnila s ful dolgega sprehoda. Kok pase mal svezega zraka, ko sem prej cel dan tle pred ekranom previsela.. in se nic kaj pametnega naredila. x:o)x Zdaj grem pa kopel si pripravit... x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Marsa, hvala za pozornost, da si me pogrešila.

Zadnje čase se mi je nekam dosti dela nakopičilo in imam manj časa za LF. Le na hitro malo pogledam, kaj pišejo prijatelji in grem. Še mogoče teden ali 10 dni, potem bom pa spet imel več časa.

Lep pozdrav tebi in vsem lunatikom.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Preživela božansko lepo popoldne in večer! xloveyx  xsrcbumx Škoda, da vse lepo, tako hitre mine(čas dobi krila) Da bi taki trenutki trajali v nedogled! xlove2x Hvala ti! xflirtx

who was the lucky guy.. ? x;)x only the :vragec: may tell... x;)x

:O:  :xx!:  :V:

:mad2:

Bljek.  :xx!:  x!x  :V:

Kaj se mi je zdajle zgodilo?  :sori:  x:((x

Sem si sla natocit malo kefirja, spijem pol salcke -  :eek:  :sori:  :xx!:  - in opazim notri totalno kocino!!!  :xx!:  Crno!

Raje ne pomislim, odkod je prisla, zgleda kot kaka sramna dlaka...  :xx!:  :V:  :sori:  :xx!:

Marsa...zdej mam pa totaln odpor do kefirja... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dan se je obetavno začel...no...full sem se veselila sončka, svežega zraka...vas...vse živo...pa se je vse potopilo v žalost...so mi sporočili, da je babica preminula... :C:

Res, sploh nisem pričakovala, da me bo tako prizadelo... :C:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...