Marsa 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 Marsa...zdej mam pa totaln odpor do kefirja... :xx!::o|o: Sory, ampak sem prav morala podelit - in sem imela ze v 'Kefirju', pa sem zbrisala (ravno zaradi asociacij)... Ja, ampak saj...Zdaj ze v kruh sumljivo gledam sokolsko. BigM - dbest, se dobro, da je to - in ne kaj tecne(jse)ga! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 Dan se je obetavno začel...no...full sem se veselila sončka, svežega zraka...vas...vse živo...pa se je vse potopilo v žalost...so mi sporočili, da je babica preminula... Res, sploh nisem pričakovala, da me bo tako prizadelo... moje sozalje, ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Dan se je obetavno začel...no...full sem se veselila sončka, svežega zraka...vas...vse živo...pa se je vse potopilo v žalost...so mi sporočili, da je babica preminula... Res, sploh nisem pričakovala, da me bo tako prizadelo... pobož Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Hvala vam...sem res žalostna...prov rabla sem vaše rokice pa lubčke... V sredo pa vseen pridem...dil je dil... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Majica, ne žaluj preveč! Babica je sedaj v drugi dimenziji. Svojo nalogo v tem življenju je opravila in sedaj jo čakajo nove. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Majica, sožalje ....babice so the best...a ponavadi gredo prehitro iz našega življenja. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Hvala vam...sem res žalostna...prov rabla sem vaše rokice pa lubčke... V sredo pa vseen pridem...dil je dil... sožalje tebi pa Tashyki ... njej pa za prababico... šmrc... na koncu vse hudič vzame bi reku moj deda... ravno odvajam babico kajenja pa ... huhjej... no najuživa v kerikoli dimenziji je že.... želim ji najboljšo srečo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Danes popoldne se peljem po Dunajski in nasproti Bežigrajskega Dvora zagledam rdeče-oranžno pobarvano bejbo, se pogledava in mi pomežikne . Hehe punči kako si mi polepšala dan. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 hvala vam....vidim vas jutri na tortici...danes grem uštimat vse potrebno......smej jutri ni "prepovedan"... Hja...včeraj preveč kadila...me pluča bolijo :xx!: Šla s svojim na pizzo, s hrano nafutrala ljubljanske golobe in vrabce, si zaželela tiramisu...pa ga niso imeli...spila potem en Roler ...si kupila 150 škatel Domačice in Speculasa...in vse to zbasala vase...potem šla pa spat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 dobro jutro...................in lep dan.............. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Dobru jutro in lep torek vsem! Najlepša HVALA vsem , ki ste mi pošiljali dobre misli in želje za ozdravitev ( je res pomagalo!!!!!!!!!!!!).....sem že dosti bolje ....prvi dan v službi, tu pa ostala vsa papirnata vojna še iz prejšnega meseca , ampak bomo zmogli in uredili ....v glavnem, da smo zdravi, pa čeprav me doma PC zeza :xx!: , da ne pridem več na splet :xx!: , ma imam vseeno raje, da me tehnika zeza, kakor pa zdravje ...za kaj več pa ni časa ...lep dan, uživajte in pazite nase v dnevu lunega mrka in polne lune, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Majica..sožalje... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Marsa...kaj pa če je tale dlaka znamenje...pomisli, sramna dlaka..na kaj le asociira.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ojoj Majica........moje sožalje....... Evo, pa sem spet na tlaki. Nič kaj mi ne diši , bemu, mam polno mizo novega dela. :xx!: Bi rabu še kak fraj dan, da se aklimatiziram, pa končno konkretno naspim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Majica moje iskreno sožalje za tvojo babico FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Da si majčkeno odpočiješ od dopusta . Kar zavihat rokave Mickeni, pa akcija . Saj se tudi meni grmadijo zadeve, bolj ko sem na forumu, bolj so kupi, potem pa majčkeno izklopim tule, pa se tam zagrizem, pa spet nazaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Pujsika ....ma bi jaz zdejle akcijo druge vrste Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Majica in Tashyka.... moje sožalje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Majica, sožalje ....babice so the best...a ponavadi gredo prehitro iz našega življenja.Babice: ljubezen, zaščita, preprostost, pozornost.Ko jih izgubimo, naj v naših srcih živijo še naprej in njihovo energijo bomo še čutili. Tudi moje sožalje, Majica. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 o, mick je nazaj...sem že mislila, da posti še iz amsterdama prihajajo wb janjak pa spet enga lepga pujska you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Oho, zdajle smo pa že minuto molka zamudili Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Sej smo bli tiho Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 V bistvu res, samo sem se spomnila, da so smo pred leti na današnji dan v šoli stali mirno in se trudili ne smejat uno minuto, ko je bil spomin na Tita . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 V bistvu res, samo sem se spomnila, da so smo pred leti na današnji dan v šoli stali mirno in se trudili ne smejat uno minuto, ko je bil spomin na Tita .Ja,sej Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 konchno doma....preklet pofukan shihtpichke glupe k bi ble use bjonde....sej bi she mislu de majo kej v glavi, che ne bi ble glih manekenke pridem dam, mokr k cucek, pogledam chez okn....bemu....zuni sonce 666 zlomkou....tralalapa en na en rilc...hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts