Pujsita 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Uh, kok prijaznih besed , kar pokaš od navdušenja , ja nekak mora tvoja ikonca k postom pasat . Uf tale tradicionalen na rilc, še dobr da se ti niso še Pujse zamerile . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Uh, kok prijaznih besed , kar pokaš od navdušenja , ja nekak mora tvoja ikonca k postom pasat . Uf tale tradicionalen na rilc, še dobr da se ti niso še Pujse zamerile . hehemed pujsam pa prasicam je velka razlika 666 zlomkou...k niso zlodeji tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Kolk jaz pridna danes.. Končno spacala skupaj diapozitive in besedilo za predavanje o Ekvadorju.. ..me je situacija prisilila, ker bo imel Jan predavanje v šoli...Tašča hudo zbolela..ima pljučnico in vnetje rebrne mrene...mal me skrbi, priznam...se trudim, da vsaj kak sok popije...ker ničesar ne je...Vmes pa sem še vso zimsko garderobo pospravila v škatle...in vse poletne stvari zlikane spravila v omare...pa še knjigo sem vmes utegnila brati...da o skokih na LNF ne govorim... In pridnost zasluži nagrado.. ...me je en frend na pir zvečer povabil... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 kak lepo videt toliko smajlčkov zadovoljčkov in dost zdravja čimprejšnjega želim taščiciStanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 haaa, dati prednost nagonu al razumu?bom premislil, kaj in kje se ignoransko filat,pojdite dragi intuziasti, dialogi se sami pišejo, merkur pa drka dalje.v nedogled piše in blefira počutjaskokica marogica,frnikula se je skotalila, poetika se nabriše v prvo rundoa fuk je draga zadeva.en utrinek počutja skisanihod p.ohspet en dan manj,bo mesec v tekmovalnem elanu.bom zdržau, moram pa brez zamere,če se najdeš notr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ne vem kaj je danes za en dan...ampak komaj živim, mogoče, ker nisem spala kaj dosti ponoči...spet je noč polne lune in takrat adijo spanec. Pašejo mi sladkarije in samo spala bi....vstala ob 6.30h in imela neke opravke, a smo se narobe razumeli kako in kaj...ko sem se pojavila tam so mi rekli, da smo zmenjeni za drugi teden ne za danes...ah...pa smo upedenali vseeno. Astra, pobož za taščo. Moja je tudi pri meni na počitnicah, se cajta po operaciji ...ah te planeti Čakam na sladoled...pooblastila prijatelja, da mi ga lahko dostavi....danes sem crkljava Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 jaz sem zdaj na srečen (dumb lucky) način ugotovil da je moj računalnik odporen na strele... huh sem si oddahnil, bam trešči zagrmi vse šipe zaropotajo... pol pa lepo na easy se resetira pa spet pržge.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Uh astra...ja pobož pa vsem enga lupčka ki ste v mislih z mano... ...ampak drama je dons dobila nov razpon...moj predragi "revni" oče...se je odpovedal vseh dolžnosti do mame in do pokopa... pa ja...sin... :xx!: Mal bom še pojamrala...pa bom spet stara... še par dni... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hja... no maš našo polno moralno podporo.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 sej pravim... pa še enkrat majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 http://www.hlede.net/smotra/prica%20o%20veterini/folao%20si%202/crazy_eye.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Zaletela se... Kr neki. Vidla tipa, da je bremzal, cist normalno zacela bremzat, bla se ful oddaljena.. pa se je avto kar drsal.. Sem imela se cas mislit in delat ABS foro.. da spuscas in stiskas zavoro.. pa nic.. kar drsela.. direkt enmu tipu v rit.. Sem ful mirno sprejela, se tipa pomirila, ki je bil cist zivcen.. 3 mesece star avto mel.. Ga prepricala, da sva pocakala ocita.. Izpolnila vse papirje, sli na zavarovalnico.. Pa sej ni krize, mislim je ful skode, ampak kasko in tko.. Pa se nadomestni avto dobim..Sam tko trapasto se mi zdi.. Ker ful nisem imela kaj naredit.. In sem se spomnila Vojkovega nasveta o previdni voznji.. Mogoce se dobro, da je dezevalo, da nisem mogla z motorjem v mesto.. Avto sameva na Vicu na parkingu.. dlje nisem prisla, ker je totalno zakuhal.. Upam, da bo vse OK cez noc, da me slucajno se ne okradejo.. Jutri en kup stvari odpade verjetno, ker bom na servis skakala.. Zraven tega pa ena ful pozitivna izkusnja.. vseh, ki so me klicali ce je vse OK, nekoga, ki se je prvic ponudil, da me pride iskat domov in me odpelje v mesto potolazit se... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ...normalno zacela bremzat, bla se ful oddaljena.. pa se je avto kar drsal.. Sem imela se cas mislit in delat ABS foro.. preveč gledaš okrog, hmm pa še mau lune :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pozdravljeni v novem dnevu! Naj vam steče vse po načrtih, lepo, dobro in pozitivno....lep dan, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Iz tvojega posta v božje oči Borism...danes mora bit lep dan...dan D... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Seveda Majica, tudi tebi, kot tudi drugim......tebi bo še prej, ker si pač prej vstala.....lep dan tebi in tvojim FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hvala Borism...tudi tebi vse dobro... Ha...vstala ob 5.20... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 dobrojutrodoberdanvsem....evo, pa mamo spet eno deževno jutro prepredeno z lepimi oblaki, skozi katere sije jutranja svetloba....pa malo diši po mavrici...........za vse tiste, ki jim je všeč anglija ...smo dobili kar angleško vreme...celo na primorskem raste angleška travica .............dolg dan u službi...pa priprava nekih programov, kar posledično pomeni nič ali manj visenja na netu :o|o: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Dobro jutro vsem ta zgodnjim Borism,Majica,Amis .Ja,kot bi bili v Angliji,ampak pri nas kar krepko pada dež,piha veter,skratka nič ne kaže zaenkrat na kakšno mavrico :xx!: .Ampak počutje,čeprav lenobno,je pa temu ravno nasprotno .Najprej sem opazila,da je JanjaK izgubila svojo najbolj luštno pujsiko .Lep dan preživite Amis,pa zate ena ,da bo lažje v službi. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Oho, me back s svojo ikonco , sem jo imela z linkom na nate, pa je stran nekaj zaštrajkala, zdaj jo imam pa shranjeno na disk, tako da sem ga v svonjski rilček tale internet . Aja Aliana, shit tole z avtom, samo saj če imaš kasko, ti bodo popravili zbrez problema, edino bonusu se boš pač morala odpovedati, ampak cool kako si pomirila unega tipa, pa vse skupaj izpeljala, pa da sta oba cela, pa da so te potolažili... V nesreči spoznaš prijatelja . Včeraj šla na avto po servis, so nama ugotovili kaj je in popravili, tako da je zdaj tudi avtek fit, dragi je tudi v redu, pohvaljen na kontroli, ki jo je imel včeraj . Danes imam pa v planu obisk stare mame, me že mal več kot en mesec ni bilo tam, tako da je že čas. Se že veseli tale moja stara mama, pa tudi jaz, da jo spet vidim, pa da spet kaj izvem iz obdobja, ko me že ni bilo . Zvečer pa prespat k svakinji, tudi komaj čakam, tak čist babji čvek, verjetno bova tudi kaj o duhovnosti rekli, tudi ona padla v te zadeve, pa mi je fino tako na pol v klepetu, ne take znanstvene debate met . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 O,fino JanjaK,sem se res ustrašla,da se je tvoja ikonca nekam razblinila,ker je res srčkana.Lepo,da je spet gor Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...hoj Mick... jutro...ja...mende se pa res zato v službo hod, da se kej nardi...to so mi že drugi tut povedali... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Majica ...zanimiva ikonca.......opazna Ma ne vem kaj si toti tu nekaj zmišljajo.......jaz zaspan in cartljiv .......oni pa....je treba delat :xx!: . Nič me ne razumejo.......pa pocartajo in naženejo spat .........Ne vem kako so lahko tako nesočutni.......bemu, kaki je ta svet Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Mick...probi bruhat...boš dobil dovoljenje za pot domov... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hm.......se dans bolj mickenemu "izloča" kot meni.... ....sam ne vem, če jim je to pametno povedat...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts