Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Ja...bo zgledal, kot da se hočeš it vlakce s šefom... x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Raje ostan tiho... x;)x x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aliana :eek: ...ko sem začela brat, sem se tudi jaz spomnila, kaj ti je Vojko rekel...

Še dobro...da si tko kul sprejela...

Nalivam se s peteršiljevim čajem...ker sem kot en krompir zabuhla.. :xx!: ..sem včeraj mislila, da bo kak pir deloval kot diuretik..pa je zgleda cel ostal v telesu... x:Dx

Dobila eno ful lepo rožco od frenda... x^x ..doma pa neumestne pripombe.. :xx!: v stilu...od kdaj pa nekdo, ki je sam frend...rožce nosi.. x?x x?x xrolleyesx

V mb pa še sonce sije... x:)x

Astra

Per aspera ad astra

Aliana! :sori:

Sicer pa se dobro, da se je vse OK izteklo oz. da je s tabo vse OK. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Macona! Nekje imamo super temo - kako se uciti ali nekaj takega...

Zal ne vem tocnega naslova, pa nima smisla, da jaz brskam, a ziher se bo kdo spomnil, pa te napotil (ker je ogromno dbest nasvetov za ucenje podanih)...

Ziher ti bo kaj od tam pomagalo! :palec:

Saj bo... xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aliana!  :sori:

Sicer pa se dobro, da se je vse OK izteklo oz. da je s tabo vse OK.  :palec:

:sori: :sori: Razmisljala ponoci kaj bi bilo, ce bi tam namesta avta stal clovek...

Fak, kolk je vcasih sreca v nesreci...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz pa garam x;)x  in se lovim v službi...

Ja, kje hodiš, pa tvoj Car :eek: :o|o: :inocent: , skor že mal med pogrešane spadaš x:Ix x;)x x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Macona! Nekje imamo super temo - kako se uciti ali nekaj takega...

Zal ne vem tocnega naslova, pa nima smisla, da jaz brskam, a ziher se bo kdo spomnil, pa te napotil (ker je ogromno dbest nasvetov za ucenje podanih)...

Ziher ti bo kaj od tam pomagalo!  :palec:

Saj bo...  xcrossfingx

Si imela tole v mislih x?x

Učenje, težave z učenjem

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

:vragec: ) Heh - lovljenje v dobesednem smislu besede.

Zdaj me ravno ima da bi pljuvala malo...pa nekak ne bom..se bo mi :vragec: :vragec: potem nazaj vrnil.

Ja - naši so zaspali v Evropo - in jih je Evro in vse ostalo prehitelo. Ful sodelavk in sodelavcev brez službe ostalo - pa eni so itak vedeli - jaz pa enih par pa naj rešujem svet zdaj - oziroma firmo.... :vragec: :xx!:

Tisto kar bi moralo biti že pred meseci parajt(evo govorim kar po štajersko) bo komaj v petek..itd itd....V glavnem bo nekak...

Car -----pa dobil včeri injekcijo...pa tabletke in ampulo. A?? x:Dx Danes pa od obupa, ker ga bolhe napadajo skače in se valja po blatu...da je veselje x:Dx

Aha -včeraj tudi zagnala sestro v gozd in v temo sva iskali smrekove in jelkine vršičke - za sirup.

Potem se spomnim, da je polna luna x:Dx Tako, da bo ja oring deloval x:)x

Sicer pa razen prehlada - ki sem ga fasala v soboto na birmi - sem čisto ok...no, glas imam res nerazpoznavni baje x;)x

Hvala Mick in JanjaK -ker si me skoraj uvrstila med pogrešane x8Dx x:Xx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

bemu shiht...shefe....glupe pichke....pa kesh

ni vredn rega drobizha

aakhut daje drug teden odpoved

bom sej normaln lohk spet spau

pa she na torticeeeeeeee nism mogu

666 tortic sestradanih zlomkou....tralala

pa cmok na rilc....itaq

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

bemu ej kakšen dan.... začel sem ga tam nekje eno uro prepozno.... pripičil v ljubljano brez zajtrka vmes obvezni zastoj pri vrhniki in na viču... pridem tja dve minuti pred začetkom khm 13 minut po začetku ampak akademskih 15 pa to ;) ajd jasno vmes scalo k hudič.... pol to je to mal fizike en mladi profesorwannabe je mel preizkusno predavanje (zato je bilo izjemnega pomena da nisem zamudil, pač ni lepo da nekoga motiš) ajd ampak kul to še še pol gremo s kolegi na kavico tokrat brez kolegice... se ne spomnim da bi že kdaj bil v gostilni brez ženske družbe ampak ajd se zgodi... xrolleyesx pol še mal analize (matematike) profesor je nazaj z bolniške... spet isti dolgčas no ja za tem pa vum vum v avto in hitim na tortice... x:px (lačen) in v centru ulovim tak trafic jam.... da me... :xx!: torej tam je šlo petnajst minut.... al pa dvajst.... naj omenim zjutraj sem vmes tudi denarnico izgubil... to kul... pol zamudim na tortožerke ;) huhja v centru se pač parkirat ne da... vsaj ne ob dvanajstih... ajd mrbit se je kje dalo ampak nisem mel časa ugotavljat kje... pol ugotovim da Marse ni šmrc... kaj pa zdaj.... hja ajd in opazim nekaj novih obrazov dva dokaj podobna takoj pokapiram Majica pa Tašika... pa Aliano vidim še tam no itak na 20m vidim za katero mizo so najmlajše in najlepše... pač brez konkurence... se vsedemo mal pokomentiramo... hja pol pa na cesto še en prometni zamašek... očitno ob štirih vsi hitijo iz mesta.. kaj bi vedel.... pol mi je skor bencina zmankalo.. ajd tisto natankam... in počasi sem doma... :vragec:vražji dan... par prijetnih trenutkov z lunatkami in na avtocesti blazno mešani občutki najbolj mi je blo všeč ko me je zjutraj samo za trenutek obsjialo sonce ko sem vstajal... hua to je bil trenutek... zdaj pa razmišljam kaj naj s to "Vodnarko"..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

za nameček pa sem skoraj končal z vegeterjanstvom... babica spekla ornk kruhek z ocvirki :xx!: hja ajd po grlu ni šlo nič... v usta pa ... :inocent: no ja ajd fajn sem si umil tale usta pol k meso pa res ne more v tisto smer...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xg:Dx Vem, da ti je bad, ampak meni je hecno, ko si predstavljam, tvoje natančno čiščenje ustne votline! xsmx

kaj enkrat sem splahnil z vodo po pravici povedano.... tolk natančn tud ne morem bit. za vsak drek... kaj pa če kako muho snedem ko tako x:px šibam naokrog... al pa če kako bejbo mal preveč ugriznem x;)x :2src: ;) jaz sam vem da sem tisto pljunil ven en metr direkt v lijak.... in glasno zaklel babici da tako pa ne gre...

.... naj omenim zjutraj sem vmes tudi denarnico izgubil...

:sori: x:Xx en pobož...zakaj bil tiho... :sori:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ker sem jo potem še enkrat zgubil ;) hehe no sedaj že dvakrat našel ;)

ej...pol pa kul... x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...