tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 zdaj smo v Evropi vse odobravamo? NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 zdaj smo v Evropi vse odobravamo? vsega pa zhe netakoj ruto z glave...hehe 666 zlomkou skompanih s prasichko....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 sm zhe mislu, de me mash na ignor No Way....... Pujsa ljubi adrenalin, začimbe in humor Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 bemu....bogi tvoj deck ga iz ganka na elastiki dol mechesh, s poprom futrash, pa she rezhat se mora zram.... 666 zlomkou...pa superpigy tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja, se ne čudim, da ima trenutno težave z zdravjem, kako sploh lahko normalen iz česa takega prideš ? Polna energije ob najbolj nemogočih urah, na najbolj nenavadne načine, ne na take kot bi si želel , če jo odneseš ceneje kot s smrtjo, si jo dobro odnesel . Edin Hudiči me še nekak sebi neškodlivo prenašajo . Uf, dons bom pa po mojem precej fertik, sem že navsezgodaj začela mojo možgansko celico naprezat, za na tvoje poste odgovarjat . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 glavn de repek ostane lepo zafrknjen.....pa rilc svinjski 666 ou.....kr kam tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Full vesela! V torek začnem z intenzivnim treningom z mojo osebno inštruktorico,drago kot pes, ampak rezultati pa so božanski! Malo preveč pretiravala z body pumpom, zdaj so pa mišice preojačane pa je rekla, da bova to vse popravili, da ne bodo poleti mislili, da treniram body-building Še dobro, da sem tako visoka, se malo porazgubi!Danes popoldne šibam v Celje, verjetno se bo vse skupaj zavleklo do 21ure, če ne še dlje! Važno, da ne vozim jaz, sem samo kopilot! Vreme je grozljivo za vožnjo! Blagor tistim, ki jim ni treba ven v tem vremenu! wou cool!to ti pa fulll prvoscm!!!! od nekdaj em si zelel private ucitelja! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja vreme primerno za tisto kar bom počela popoldan jaz... razvajanje v banji in spanje, današnji dan hočem samo še prespat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 selene ful privlačna ideja....vesela, da je petek, sam se mi ne da bit več tle....bi pa brez problema pohajala, pa čvekala, pa risala.... hm, pa še nekaj kar ni glih za u javnost sam dež mi bo zmeštral plane za jutri....predvidela hojo po žerjavici....zdej pa tko....mogoče bi si morala omisliti potapljaški tečaj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 bosh pach po pari hodila...sej to je tut izkushnja skor tko k u sauni 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 da mal podrazm http://cokolada.net/lunin_net/images/harley_1.jpg free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 http://cokolada.net/lunin_net/images/harley_2.jpg free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 http://cokolada.net/lunin_net/images/harley_3.jpg free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 takšnega rabim jaz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Hih....ravnokar sem zvedu, da so mojo bejbo izbrali med prijavljenimi za "Stilski izziv" ....mi je zdej komi povedala ....kul. cool! kje pa? paprika al kwa?sicer pa, ocitno se ti nis dovolj zmigu!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Mick mislim da se boš na novo zaljubil v to bejbo če nisi še vedno normalno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ravnokar sem občudovala mavrico v njeni čarobnosti.nad njo pa je bila še ena.čudovit prizor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 včeraj na Žalah sadila rožce...k bi mela isto zagnanost doma ...mal štrikala, za pomiritev živcev ...fajn sem se izmuznla, da mi ni blo treba kuhat... ......dons pa spet tja, kjer bomo slej ko prej vsi "prijavljeni na stalno prebivališče" :xx!: ...sam, da je to za mano... Lep dan vam želim... Majica,sočustvujem s tabo,dobro,da gredo take stvari hitro mimo. :o|o: Jaz pa danes čisto povožena. :xx!: Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Jaz danes 10 dan v nove službi in že opažam kolk so pametni vsi okrog. Moje majčkene šli danes k zdravniku na kontrolo (imeli škrlatinku :xx!: ) - potrzeno,da so čist zdrave in lahko grejo v ponedeljek v vrtec. Doma imam od 2.5. sedem mladičkov od mačke - včeraj mačka naredila radikalno selitev in odnesla svoje "ritke" v voziček za lutke v otroški sobi.Je pač bolj pestro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 lahkonoc Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Njinjo - Njunjo,lahko noč - dobrou noc. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 nino pa nana oba sta zaspana ; ) hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Kakšna banana? AAAAA (69?),pred spanjem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Kakšna banana? AAAAA (69?),pred spanjem. hehe ja tolk sem zaspan pravzaprav nisem sam rad bi šel spat... nekaj veselega je v spanju... sanje me vedno pomirijo lepe so in čiste ahja noč ima svojo moč in vsa ta moč je tu meni na voljo.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts